Публикувано на 15.08.2008 / 22:13

Първородният син на Симеон, принц Кардам в тежко състояние след катастрофа

 

 

Автомобилът “Ягуар”, с който са пътували двамата, по неустановена до момента причина е излетял от пътя, ударил се в дърво и се преобърнал. Князът и съпругата му Мириам де Унгрия са приети в болницата, князът в “12 октомври”, а съпругата му – в “Ла Пас”. Като се позовава на източници от спасителните служби, агенцията посочва, че Кардам е със сериозна черепно-мозъчна травма, с рани по двете ръце и има опасност да бъдат ампутирани. Съпругата му е със счупен лакът и множество натъртвания, но състоянието й не предизвиква тревога. 46-годишният Кардам, княз Търновски, е най-големият от децата на бившия български цар Симеон.

Агенция Блиц

Коментари 0 за
“Първородният син на Симеон, принц Кардам в тежко състояние след катастрофа”

  1. тея си играят в къщи на монархия а нас ни захранват в фалшива информация.
    има такава игра, като монополи, играеш – влизаш в затвора /наужким/ – купуваш си къща /наужким/ – лягаш си с Мадона /наужким/ – и така до събуждане.

  2. Ако не бъркам имаше интервю с гадателката на Косьо Самоковеца. Тя предсказваше нещо лошо за наследника на Симеон, за Станишев, че ще го стрелят в чужбина/това е доста странно/ и за Доган, че ще има покушение срещу него от охраната му! В този смисъл се изказва и Христозов в наскоро публикуваната статия в сайта…

  3. Не е сигурно, но мисля, че точно в този сайт съвсем наскоро имаше интервю с известна гадателка, която спомена 2 неща, които ще се случат скоро: Покушение над Доган и нещо, което ще се случи на Симеон, но не пряко свързано с него, а с най-милото му, така беше цитирано! Боже, мили, дали има ясновидци, които наистина могат да предскажат с такава точност всичко и дали не е съвпадение! Все пак жалко, това е трагедия!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *