Публикувано на 05.11.2019 / 17:00

ПУТИН С „КИН-ГЕРИ“! ЦАЦИ, ПО-ОПАСНО Е КАК НЯМА ДА ВДЕНЕТЕ ОТКЪДЕ ЩЕ ВИ ВЛЕЗЕ „РУСКОТО РЕСТО“!

ПУТИН С „КИН-ГЕРИ“! ЦАЦИ, ПО-ОПАСНО Е КАК НЯМА ДА ВДЕНЕТЕ ОТКЪДЕ ЩЕ ВИ ВЛЕЗЕ „РУСКОТО РЕСТО“!След привидното затишие от страна на руснаците по отношение на така наречения „шпионски скандал“, сътворен от родната Цацаратура и компания, Путин нанесе саблен удар кин-гери /което е термин от каратето и означава буквално – удар в ташаците/ на наште наведени всезнайковци.

И награди обявения за „руски шпионин“ Николай Малинов с орден. Отличието се връчва за особени заслуги в укрепването на мира, приятелството, сътрудничеството и взаимното разбирателство между народите.

Цацаров ревна гороломно с известно закъснение – след като така и родните власти не разбраха как така „шпионин“ заминава при Онзи, който го е „вербувал“. Е, няма такава Кочина, като българската „държава“!

И същият Цаци почна да заклеймява съдията издал решение с което допуска Малинов да напусне България заради награждаването.

A Путин им го заби така елегантно, че може да влезе в учебниците като „ресто“ на „вежливие люди“, и направо си покани „шпионина“ да му връчи награда, с което без думи изрече на родните поцелуй дупета – „поняли!“.

Иначе Кремъл официално днес изрече, чрез Дмитрий Песков, че „разчита, че награждаването на председателя на българското Национално движение „Русофили“ Николай Малинов с руския орден „Дружба“ няма да стане причина той да бъде преследван. Смятаме, че подобни жестове на признание за заслугите на Малинов като принос за делото на единството на руския свят, принос за развитие на приятелството и сътрудничеството между народите на двете ни страни по никакъв начин не може и не трябва да е причина за някакви преследвания. Това би било нелогично и това би имало твърде пагубни последици. Разчитаме, напротив, хора като него (Малинов) да получат възможност да работят и занапред в руслото на развитието на приятелските, отдавнашни, исторически отношения между народите на двете ни страни“.

В контекста на развитието на събитията и това, КОЕТО ИДЕ, длъжни сме да предупредим „цаци-те“ и компанията им, че не е толкова важно, че не са разбрали как и защо Малинов е напуснал страната и отишъл в Русия, по-опасно е, че няма да разберат откъде ще им влезе „руското ресто“.

Afera.bg

Коментари 34 за
“ПУТИН С „КИН-ГЕРИ“! ЦАЦИ, ПО-ОПАСНО Е КАК НЯМА ДА ВДЕНЕТЕ ОТКЪДЕ ЩЕ ВИ ВЛЕЗЕ „РУСКОТО РЕСТО“!”

 1. Относно наща“външна политика“,не коментирам нещото на тази длъжност,сещам се за стар виц.Албания обявява война на Китай.Китайското разузнаване докладва.Командващият пита:Колко са?: Ами към 3,4 милиона. Командващият: А в кой хотел са?Горе,долу и ние така.

 2. Точно вие, които сте против Русия, сте предателите, същите сте като кратуната, цвъкнята и съдружие, предателската антибългарска партия герб и цялото им правителство с исключително гнусния шкембак войвода и оная офца от външно боклуци скапани в комбина със седесе – помиярите, световния шампион по гнусотия александър йорданов-шопара и кучешкото лайно плевнелиев. И ще ми сравнявате Путин с гнусната предателска кратуна, служеща на чужди държави, помагаща им да ограбват България. побъркани типове сте вие, предавате и страната и народа си и децата си даже, на онзиденшното гласуване се видя какви боклуци сте. А Путин си върши великото дело, без да се интересува от признание. Работи за страната си, а и за други разтерзани от англосаксите страни и изобщо не се сеща, че някакви червейчета изпълзели от селски кенефи ще го плюят по сайтовете. Ако имахме тук човек който поне малко да е като Путин, нямаше да сме с толкова съсипана страна и народ. А някаква магарица ще обяснява, че Русия, сащ и израел били едно и си помагали, Глупави хора, затова страната ни е в лайната, заради вас, глупаци.

  1. Путин не е президент на България. Това е достатъчно, за да не благовеете към него и да не желаете да му служите.

 3. Тази тема е илюстрация за неспособността да се различават вътрешните проблеми и задачи и външната национална политика. Каквито и да са ГЕРБ, те са българска партия. Борбата с ГЕРБ е българска задача. Да се радваш, че президент на друга държава е направил нещо лошо на наши политици е същото като да се радваш, че чужда държава е направила агресия срещу нашата държава. Всяко нещо трябва да има мярка, но неистовата радост на Афера и някои от читателите й от това, че Русия е унижила България преминава всякакви разумни граници.

  А онзи човек с ордена снощи по bTV изглеждаше като малко дете, на което батко му е казал – прави каквито си искаш бели, аз съм тук да те защитя. И понеже той говореше за братство между българи и руснаци, да кажем, че то не е много-вековно. Зародило се е братство през 19 век и по време на войната, но Руската империя го е похарчила по некадърен начин бързо след 1878 година.

  1. Димче, Димче, явно си мнооого напушена Димче.ГЕРБ били българска партия, ти да видиш.Българска партия, финансирана от „Ханс Зайдел“ и „Конрад Аденауер“, две изцяло български фондации.Що не вземеш да си гръмнеш соросоидната киферица, ами си тръгнал(а) оценки да правиш?!Цацарон и Ко ви вземат за „шарани“, цялата соросоидна паплач, и не можете дори да се усетите как бяхте използвани предизборно с този „шпионски скандал“.

   1. Соросоиди има само в главите на хората, импрегнирани с русофилия.

  2. ПРЕДИ НЯКОЛКО ДЕНА ВСИЧКИ ШЕФОВЕ НА БЪЛГАРСКИ СПЕЦ СЛУЖБИ И РАЗНИ ВИДОВЕ ПРОКУРАТУРА БЯХА НА ИНСТРУКТАЖ В ДЪРЖАВНИЯ ДЕПАРТАМЕНТ НА САЩ, РАЗБИРАЙ В ЦРУ …….. ТОВА ГО Е НЯМАЛО НИКЪДЕ И НИКОГА ПО ВРЕМЕТО НА НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ……. ТАКИВА РЪКОВОДИТЕЛИ , ГРУПОВО ДА ХОДЯТ НА ИНСТРУКТАЖ ПРИ ГОСПОДИНА И МЕДИИТЕ ДА СЕ РАДВАТ , ЧЕ БИЛИ ПОХВАЛЕНИ ОТ ГОСПОДИНА !!!!!!!

   1. Господина ме похвали пред другия обслужващ персонал ….. Господина ме потупа по рамото ….. Господина ме покани да седна на масата при другите Господари …. Да се храниш на маса било удобно и приятно ……

 4. Къв удар в ташаците ма, Весе – Володята им го нахака в гъзягите направо до макарите!

 5. Либерализма, дойде от там дето дойде и комунизма – От Запад. От където дойдоха и Ленин и Троцки с парите дадени им, от кого 🙂 ?

  Ей са като глеате Баце как ви „шмаце“ как мислите това с парета ли става или с дупе, а 🙂 ? Ма сте наивнички, кат ранни тинейджърчета.

  Факта, че Путин е „лош“ показва, че си гони интересите на поверената му държава. Че има кусури, че аз до сега светец или светица не съм срещал. И в тоя сайт е пълно с циници . Как бе пътя за Ада е постлан с добри намерения.

  Без Путин и такива като него глобалистката секта вече да ви е обяздила на 100% . Путинова Русия е държавата от големите сили с най-малко дългове, т.е. най-независима от Фин-интерна. Имай си хас да го харесват, Чаушеско остави Румъния без дългове и го разстреляха, собствените му служби, служещи неясно на кого 😉 .

  Ама почакайте да почне да се разпада еврозоната и тогава ще разберете на къв сте се нахендрили. Сега още го карате на кредит. Нека той стане „дю“ тогава ще разберете смисъла на „либерализма“, „свобода без отговорности“ ама към кого 🙂 .

  И аз не съм му фен, като Вацев на тоя ама по-добре че го има иначе Халифата(Османската Империя) или Черната „европейска“ аристокрация – кръв и почва. 🙂 са избора .

  Знаете ли какви са били наказанията за неиздължилите се длъжници, когато тая аристокрация е „рулвала“ „Европа“, а ?

  https://www.youtube.com/watch?v=NvKzPZl3Bds

 6. Преди дни Меркел и Макрон се обявиха против предложението на алкохоликът Юнкер да отпадне мониторинга на България за корупция. Боко-тиквата плати на Юнкер да предложи това, а онзи преди да си отиде окончателно от ЕС напълни джобовете. Сега обаче и Германия и Франция и още някоклко държави ще гласуват против, защото знаят, че държавата се ръководи от мафиотски режим. Оттук следват 2 неща: 1. За пореден път се доказва, че Боко е изпечен лъжец. 2. Правосъдния Барни Ръбъл да подаде оставка.

 7. Е,руско ресто може да има , но нас какво ни топли това. Това са доколкото разбирам спразумения между Тръмп и Путин- Скоро слушах Валентин Вацев и той поясни за мосовския консенсус- икономическото влияние за РФ, политическото за САЩ. И като имам предвид ,че неолиберализма дойде от Русия и икономическите обвързаности между нашите и руски олигарси, нищо чудно на руснаците да им е писнало от нашите. И след руското ресто какво. Промяната трябва да е от нас. Или същите тук у нас ще направят кръгом и пак същото.

 8. Такива бяхте и на отминалите избори, “ драги съфорумци“, повечето тук. Трегични във вакума на “ убежденията си“. Като Нане и Вуте, относно доброто и злото ИМ, като аксиома, върху която са „изградили знание-познание „. За съжаление и ние сме в него -другите, което създадохте, след началото на 30 годишната анархия – на „земята като е дна човешка длан“ . Смрад. Време е за почистването му от “ тварите“ в него, но надали.

 9. Чета коментарите и ме обзема справедлив гняв,завидяхте на ордена на Малинов,а не ревете за милионите долари,които получават ежегодно стотици българи,фондации и непеота,защото продават България на западните си господари.

 10. Награденият даде прекрасно интервю по руската национална телевизия в най-гледаното време.Г-жо Томова,има ли начин да го побликувате?

 11. Мило момиче, милиционерът Путин е същият нещастник, какъвто е нашият шопароподобен ганьовец. Толкова ли е трудно да го забележиш!?
  Поздрави!

  1. По време на Президента Путин държавата започва справяне с демографския срив субсидиране на първо второ и трето дете. Който е бил там знае. Русия се справя повече от добре въпреки санкциите. За разлика от ситуацията в БГ, където продължава Терминал 2 към Испания,Англия и Германия с пълна пара.Там се строят заводи и има работа, и заплатите са прилични.

   1. Какви “прилични” заплати в Русия бе, я отвори и виж официалните им статистики какви заплати и пенсии взимат. Държавата им е с огромно социално разслоение между свръхбогати юди и свръбедни квазимужици.

 12. Здрасти, че бързам – скоро не си ми трила постове, благодаря за което! Преди всичко, трябва да сме българи и да се подкрепяме, спомням си че ти събирахме пари, някой руснак даде ли ти или само българи бяхме в списъка? Както се знае открай време, предателите никой не ги обича, на този в Сибир му е добре и рано или късно ще яде дървото.

  1. Между другото Путин го награждава този мизерник, за да покаже че още има власт в България, но истината е друга, няма никаква. Доказателство за това е, че като изгониха офицера от ГРУ, те нямаха информация и бяха като гръмнати, въпреки многото предатели които им служат вярно.

 13. 25 год еврейка Наама Исакхар е арестувана в МОСКВА за сключване на нарко сделка и излежава присьда в руски арест ,в знак на протест Тел Авив арестува турист в Израел младия АИТИспециалист руско момче Алексей Бурков в измислено обвинение в ШПИОНАЖ Тел Авив настоява МОСКВА да и върне гражданката наркоманка в замяна на “руския аити спец шпион “ ето така дейсват по света

 14. Следващите 20 години Славчо ще има ново предаване, ще стане успешен политик, водач на народните маси, освободител от ГЕРБерското робство…. И Господ да стане на България премиер, пак няма да ни оправи, промяната трябва да тръгне от нас самите…

 15. Просто дружбата …си е дружба , да му мислят ….недружелюбните екскурзианти …зад океана като оня “анализатор “ с домашния асансьор и неговите нови .. стари работодатели които като отидат при втората им майка или мащеха се срещат официално с шефа на полицейското управление или КАТ в предградие на Чикаго или предградие на Вашингтон и Ню ЙОРК …., това е рециппрочността която Будьони чакаше …и започва да я получава….Това си е телеграмка за всички скрипаловци и дунаритовци , да се готвят авионамци ….и най-вече главния “строител”…”oгнеборец”….следва Белене ….и газовите …шмекерии …

  1. Дражев можеш да четеш ВЛЕЗ в сайта Биволь и сайта“ДНЕВНИК“ там има 1 доста изчерпателни статии за Ц.ЦвЕтанов ГЕРБ и областния на БУРГАС Вълчо Чолаков как през ТЕХНИ строителни фирми в продължение на 6-7 год , СЛЕ Груп и АРТ строй -ЦЦ и В.Ч са ПОИЗПРАЛИ колосалните 130 МИЛИОНА ЕВРА на РУСНАЦИ
   и руския банкер арменски произход приближен до властите вМОСКВА Рубен Варданян и виолнчелиста на Путин -СЕРГЕЙ ВОЛДУГИН /
   ВЪЛЧО ЧОЛАКОВ и ЦВЕТАН Г.ЦВЕТАНОВ поизпрали руските денги в цели кооперации във бургаските кв.Лазур ,Зорница, кв.Сарафово строежи в-у дюните в Несебър
   Рубен Варданян щеф на ПЕРАЧНИЦАТА“ТРОИКА ДИАЛОГ“ част от СБЕРБАНК РОССИЯ
   ГЕРБера Цвъки иСДСаря областен на БУРГАС -Вълчо Чолаков част от гигантска схема за ПРАНЕ на руски московски капитали за над 9 МИЛИАРДА $ ,смятай още колко много такива Цецовци и Вълчовци има ГРУ не само във България а в КИПЪР,Монтенегро,СЪРБИЯ,САЩ,Италия,Лондон-ЮКей,Австрия,ЧЕХИЯ,ШВЕЙЦАРИЯ
   $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$В схемата за пране са замесени РАЙФАЙЗЕНБАНК/контролен пакет дьржи ГРУ/ и ДАНСКЕБАНК -клоновете в прибалтийските страни и още 75 офшорки
   Ц.ЦВЕТАНОВ има и други бизнес строителни начиния я БГто с ИЗРЕЛСКИ и руско-изрелски капитали край АРБАНАСИ,ПИРИН ГОЛФ и др които е движел покойния застрелян търновец П.Христов ,въобще ЦЦ са окаже УНИВЕРСАЛЕН ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ,УНИперач и мега застройчик на БГЧерноморие и бг планини

 16. Когато 4-5 акули парчалосват Света от време оно /морето де/ ,цацата /ама не нашта цаца,той си е тюленче/ …цацата нещастна ,полуизядена,полужива няма дума до момента ,в който тия същите Акули се избият ….поради липса на достатъчно количество цаца за изяждане ,щото нямат засищане от време оно .
  И тъй като тоя момент със самоунищожението акулско е ужасно близо , на оцелялата по чудо цаца ,проблема и е да … пусне зъбки и да почне да се храни с акулско,бе !
  Много е вкусно когато е прясно ,иначе фунти на … амоняк !!!
  Що ли ?

 17. Всичко това ясно показва,че Америка,Израел и Русия са едно и също нещо с три различни имена и на различни географски ширини. Имат еднакви геополитически цели и благополучно ги постигат,защото имат здрава връзка помежду си,помагат си безрезервно и взаимно се допълват. До такава степен,че човек може да се обърка и да не разбере къде свършва едното нещо и къде започва другото нещо.

  1. Май си права Илиана..! И аз съм го мислил доста пъти това… Пропускаш единствено короната! И те са в уравнението!

  2. даже външната ни с циповете не би могла да измисли подобна глупост !!!!!!!!!!!

 18. Ей тука на ,целия Четвърти километър слуша Мата Хари ,а тя казва ,че нищо не разбирате от разузнаване. Ма нищо.

 19. Всеки пети руски жител иска децата му да станат разузнавачи!!!

  Близо 20 на сто от участвали в анкета жители на Русия биха искали децата или внуците им да станат разузнавачи. Това става ясно от публикувани днес данни от проучване на центъра ВЦИОМ, предаде ТАСС, цитирани от БТА.

  Руските въоръжени сили честват днес Деня на военния разузнавач, установен с президентски указ през 2006 г., посочва агенцията.

  Резултатът от допитването сочи, че професията разузнавач е на почит в Русия. Уважението към нейните представители в обществото достига според оценки на участниците 4,32 точки от 5 възможни, доходите и трудовото възнаграждение са оценени с 4,10 точки, влиятелността – с 4,02 точки.

  Най-известният в Русия филм за разузнавачи е „Седемнайсет мига от пролетта“, посочен от 43 процента запитани, на втора позиция с едва 5 процента е „Щит и меч“, а филмите за Джеймс Бонд например са споменали само 2 на сто.

  Като най-известни представители на професията участниците са посочили съветския разузнавач Рихард Зорге (15 на сто), Максим Исаев (Щирлиц) – героя в „Седемнайсет мига от пролетта“ (8 на сто), Николай Кузнецов – разузнавач и партизанин в окупираните от нацистки войски съветски територии (5 процента), а на четвърто място – президента Владимир Путин, бивш офицер от ПГУ-КГБ (4 на сто от запитаните).

  1. По добре разузнавачи ,от колкото Гъзолизци на глупавият ти господар борисофф! ПУмияре ти защо пак висиш по сайтовете?/ Плаща ти се да облизваш наСраният гъС на тъпака борисoff!

  2. …harod koyto obicha Dargavata si,Istorijata si,zashtoto,,sam ja e napisal/s plat i krav/glad/Po tezi prichini ,s gordost se vazpitava i,,obuchava,,/v,,rodoljubie,,i spravedlivost..zad takav Narod ,,sedjat i,,slugbi,,i,,pravitelstvo,,..Zaradi,,gertvite,,ne,,predava,,Rodinata…a ,,tam,,i predatelite…,,ne givejat dalgo,,..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *