Регистрация
Публикувано на 16.05.2019 / 8:56

ПУНТА МАРА, ДАНС И ЦАЦАРОВ

ДАНС И ЦАЦАРОВЗащо главният прокурор поиска от ДАНС данни за офшорните фирми и задграничните имоти на властта?

Уместен въпрос.

Той има около 5 възможни отговора:

1.Защото ДАНС е крила от него досега разкритията си за мръсните богатства на управляващите

2.Защото ДАНС не ги е крила, но той е отказвал да ги види

3.За да изфабрикува предизборно дела срещу лидери на опозицията

4.За Пунта Мара

5.За да вкара най-накрая някой мафиотски бос в съда

6. Виж точка 5, защото стават и чудеса.

Анна Заркова

Коментари 19 за
“ПУНТА МАРА, ДАНС И ЦАЦАРОВ”

 1. Кадър от Пунта Мара: Пацо Терасата се брои в отпуск за прикритие, но управлява по телефона най-вече „нетекущите“ работи, демег далаверите: „Решенията, които не са свързани с текущата работа на комисията, да се съгласуват с мен по телефона“ ( ваш Пацо Терасов):

  https://frognews.bg/novini/samo-vav-frog-otpuskariat-plamen-georgiev-upravliava-kpkonpi-telefona-dokument.html

  1. Пунта Мара Номер Едно ББ е много хитър. Свикал ги да обсъждат тол системата, като че ли му е работа, но да си даде вид, а всъщност да отложи за след изборите. От август щели да я тестват. Пак ще духат супата превозвачите. Щели да им оставят един коридор с петокласен път. Смешници. Дааа, отлага с 3 месеца!! Уж чакат за година 1 милиард значи 3 месеца са 250 милиона, от които държавата се отказва!!..такааа бордови устройства, такса поддръжка, такса певица ( 15 %комисион)…такса…асансьор!! Отиде коня!! За държавата остава половината!! Всяка година актуалузация на софтуер..подмяна на коли!! Бас ловя на буре вино,че..системата ще ни вкара вътре.

   1. Ммдаа, поредното отлагане заради масовото недоволство на хората! Нека да минат изборите пък тогава ще им нахулим и стратегията за детето, и тол системата че и новите минимум 56, а може би и близо 100 триноги камери на кат за които намерих инфо в един единствен сайт! Странно, нали! Нека да минат изборите първо, след това ще подновят издевателствата си над българите! герберските джобове трябва да се пълнят по някакъв начин все пак, да не вземат да обеднеят и да нямат пари за апартаменти с асансъори и огромни тераси!

    1. Грабят ни „видни бизнесмени“-освен олигарсите, политиците и армията от техни роднини, ортаци и приятели, вече и К===вите им, кои ли идват наред, край нямат

 2. Цацата бе при ,президента, явно иска да покаже сега, някаква активност. Която разбира се, няма да извади на бял свят гробари, а някои от опозицията. За да може да каже ,и в края на мандата си работих,целесъобразно или пунта мара.

  1. …ZA MINJO,VETKO I BANEVI,,OPERATIVNOTO OBVINENIE,,E CHE SA GOTVILI,,PREVRAT,,S..TZVETAN VASILEV…AMI I TE ,,KATO ,,PO/BUDNATA,,CHAST OT NARODA,,…KOYTO ,,SPI,,…

 3. Този главен прокурор властва вече почти 7 години. Има ли случай, при който прокуратурата и съдът да са разобличили и осъдили някого от тези, които окрадиха, т.е. приватизираха за жълти стотинки, построеното до 1989 г. Въпросът, разбира се, е риторичен. Има доста разследвания на някои журналисти за кражби и злоупотреби и в последните 10 години. (Виж „Бивол“,“Афера“ и някои други). Е, и? Нищо няма да стане и този път с искането на главния прокурор. То е само за парлама. Борисов казва, че ще търси отговорност от тези, които са се облагоделствали (дали е законно е въпрос). А досега като мин. председател не знае ли какво се върши? Да не би работата му да се състои в това да преговаря с мед. сестри, с транспортни фирми и т.н. Това е работа за нач. отдел в съответното министерство. Борисов би трябвало да се погрижи за план за развитие на страната, за това кои отрасли на промишлеността, на селското стопанство, на образованието да се развиват с предимство. Ама за него е по-важно да го показват по ТВ как реже ленти (даже и да е на ремонтирана пейка). Този човек е научил от ТЖ не това, което трябва. Някой да е чувал Меркел, Макрон, да не говорим за големите държави, да ходи да реже ленти или да преговаря с представители на отделни браншове по техните искания? Аз не съм чувал. Това нещо като нашето никъде го няма. Ащо се отнася до наказанията, които налага за далаверите на подчинените си, ми напомня разказа на дядо ми, който е от първите набори и е служил под командата на руски вахмистри. Правили учение. Вечерта дошли в лагера селянин с жена си и казали, че войник откраднал кокошка. Вахмистърът строил бойниците и предложил на селянина да познае крадеца. Селянинът посочил едн войник и при претърсване на раницата ми намерили остатъци от кокошката. След като селяните си заминали, вахмистърът започнал да бие войника и да му крещи“Дурак, украл, а почему не укрил!“
  Та и Борисов така.

  1. Това с лентичките не е точно патент на бай Тошо. Примери? Ами например АЕЦ Козлодуй – Тошо откри само Първи блок, а останалите пет – Пенчо Кубадински, Станко Тодоров и т.н.!

   1. Да, ама да откриваш детски площадки, 1 км път или градинки не е като да откриваш АЕЦ. Ако беше АЕЦ, голям български /а не турски/ завод, халал да му бяха на Тиквоча лентичките.

 4. А КОЙ ще разследва Цацаров и ВСС за техните имоти? КОЙ???? Отговор не чакам, защото арменският поп е в Ереван……

 5. БАЙ ХУЙ ми прилича на Митьо Очите?
  ДА НЕ БИ да има някаква родство между тях.
  Когато наближат избори ВИНАГИ БАЙ ХУЙ ОТ БАНКЯ ПРОСТИЯТ промени тена си и става много МУРГАВ КАТО БАЙ МАНГАЛ…НА какво ли се дължи Това?
  Който може да отговори…

 6. Като ми се пеняви едно гейче по ТВ-то тази заран, дето е абонирано за евродепутат – един Андрейчо, та да ви кажа подробност. Майка му на тогова е прочутата арменска сводница на Бистрица и откакто синчето й е герберче, успешно прилапва сладки парцели и направо граби съседски земи в селото.

 7. Има ОЩЕ възможности:
  ЦацаАРИЕЛА е получил задача на ежеседмичната спявка с ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ на Дондуков 1 да сбере достатъчно данни за:
  03 май 2019 – Борисов: Яд ме е и ме е срам за скандала с имотите, ЩЕ ДЕЙСТВАМ БРУТАЛНО, НО СЛЕД ИЗБОРИТЕ..
  (Та УЖ брутално да са подготвя за още по-бруталните действия, а не да чака да се забрави скандало..)
  ЮЛИ 2018-та – Събиране на достоверна информация за съда, относно фирмите Palms enterprises, Numin Invest Sl., Ema Bgs SL за барачката дет са показва в Google Street View в БарЦИлона…
  или -
  Хайде най-после да приключим с онова тефтерче на Златанов и инициалите в него.
  а може и за –
  Да дадем гласност за информацията, дето фирмата-производител извади от повредения ДИСК от ЦЕЦОМОБИЛЧЕТАТА..
  И още толкоз много много нещица.. Та да се види, че Баце УЖ забавя, но не забравя

 8. Когато българска служба успее да открие реалния собственик зад офшорна фирма без неговото съгласие, това ще е края на офшорните зони.Тоест – мисия невъзможна.Всичко това се прави предизборно и не е Пунта Мара, а Пунта Цаца и най-вероятно е да обслужва Пунта Боко.

 9. „Някой мафиотски бос“? Да предположим ли: Миню Стайков, Баневи, Маринелите… Колкото за парлама, де, и за да им прилапа бизнеса Който трябва и иска. Цацаров никога няма да посегне на покровителите си и на капо ди тути капи. Ще бъде една голяма Пунта Мара, а ДАНС е просто миманс без значение и ефект.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>