Регистрация
Публикувано на 08.11.2017 / 20:22

ПРОФ. ЛЮДМИЛ ГЕОРГИЕВ ПОПРАВИ АВЕРА СИ „ИВАК“-А: НЕ СМЕ БИЛИ ДЕБИЛИ, ИДИОТИ СМЕ. „АФЕРА“: ОТ СОРОС ПРЕЗ БСП ДО РОТЪРИ КЛУБ Е ВСЕ ЕДНО КОМЕДИЯ В ЖЪЛТО ЛАМБОРДЖИНИ…

ПРОФ. ЛЮДМИЛ ГЕОРГИЕВ И ИВО ХРИСТОВТова, което ще прочетете по-долу са два имейла изпратени на личната поща на Веселина Томова от професор Людмил Георгиев. Преди тях проф. Людмил Георгиев ми позвъни по телефона, но аз не приех обаждането. Умишлено! Това е моят избор!

На човек, който е храчил по мен мерзки плювни, ругатни и отвратителни лъжовни писмени конструкции, само защото аз в сайта ми АФЕРА по време на парламентарните избори КАТЕГОРИЧНО ИЗРАЗИХ ПОЗИЦИЯ, ЧЕ БСП – КОРНЕЛИЯ НИНОВА ВРЪЩА БОЙКО БОРИСОВ ЗА ТРЕТИ ПЪТ НА ВЛАСТ С БЕЗУМНАТА СИ КАМПАНИЯ И ШОКИРАЩИ ЛИЦА В ЛИСТИТЕ СИ  ЗА ДЕПУТАТИ, и само защото сред тези лица бяха неговите приятели – проф. Иво Христов и Тома Томов, телефон не вдигам. Който ме познава, знае, че имам един „черен флумастер“.

А проф. Людмил Георгиев беше вече получил от мен втори шанс. Първият път, когато постъпи по същия неадекватен начин, бе когато бе акостирал при Касим Дал, и когато аз КАТЕГОРИЧНО, далеч във времето назад, бях изразила позицията си за мрачната фигура Касим Дал. Тогава пак чух отвратителни епитети и яростни плювни от страна на проф. Людмил Георгиев. Дълго след това, когато самият проф. Людмил Георгиев най-после очевидно бе вдянал що за стока е Касим Дал, ми се заизвинява и аз …простих, и му подадох ръка.

Месеци наред проф. Людмил Георгиев сипеше зловония по мой адрес в коментари под статии в АФЕРА и дори стигна дотам, че ме обвиняваше, че видите ли не друг,  а сайта АФЕРА върнала Бойко Борисов за трети път на власт /?!?!/. Тези коментари бяха изтрити от мен, защото дивашката истерия на професора премина в налудничава фаза, а и когато някой храчи върху ми, без да има и един логичен аргумент, освен че защитава в хистерия набутаните си в топлите депутски места аверчета, от моя страна има само едно действие – игнор!

Днес публикувам получените писъмца от проф. Людмил Георгиев, за да е ясно – че не „цялата интернет общност е „зомбирана от страх“, както манипулативно обяснява професорът, а защото заслужава тези изречения, с които ще му отговоря в прав текст:

Професоре, какви „революционери“ професори сте срещу Властта, ви видяхме! Кой е дебил и кой не, изобщо не ме интересува, но когато – аверът ти с пуловерчето громи „дебилите“, да се бе огледал под полата на Комедия с какви „дебили“ си уреди уютничкото „гражданско“ депутатстване. Ти и твоите аверчета – „граждански квоти“ – цвилехте и славославяхте по „граждански“ БЕЗЗЪБАТА, МЕРЗАВСКИ УДОБНА НА ГЕРБ, ТАКА НАРЕЧЕНА „ОПОЗИЦИЯ“ – БСП И ГРОМЯХТЕ ВСЕКИ, КОЙТО ПРОВИДЯ, ТОЧНО ЗАЩОТО НЕ Е ДЕБИЛ, ЧЕ ТОЧНО БСП – КОРНЕЛИЯ НИНОВА ВРЪЩА БОЙКО БОРИСОВ НА БЯЛ КОН.

Ти и твоите аверчета ревете срещу НАТО, а същите твои аверчета – професорчета мълчат като заклани под полата на „натовската“ Комедия.

Дали сме идиоти или дебили, не ти ще ми речеш, професоре! Аман от дървени философи, дето все бъркат стъпката и са напълно оперирани от дори елементарна интуиция. Ти колко пъти сбърка стъпката, а? И след като публично ми се извини в коментар след интервюто ми дадено пред Сашо Диков /впрочем с нищо по-различно от това, което пиша от ГОДИНИ!!!/, и след като ми се извини и за прегръдката си с Касим Дал, май ще дойде момента, в който да се извиняваш и за Комедия Нинова, и аверчетата си… Аз обаче не съм Стената на плача.

Защото тях, аверчетата ти, точно „дебилите“ ги избраха, според постановката на оня с пуловерчето. Защото щом 80 процента са дебили от българския народ, като сложим 20-те процента негласували, то 80-те процента ГЕРБ и БСП /огледални, впрочем!/ все дебили са ги избирали и са ги турнали там, в парламента, дето днес, като припикан, се извиняваше твоят приятел!

И твоят „Ивак“ наистина трябва да си смени чипа, както му препоръчваш. От Сорос през БСП до Ротъри клуб – Раднево, е все едно Комедия не на кон, а в жълто ламборджини.

И на финала: ако можеше само да прочетеш във Фейсбук не какъв „страх“ цари, а какви зловещи сталинистки червенобетонни тикви са се юрнали да блокират, докладват и клеймят, защитавайки приятеля ти, първо щеше да се засрамиш и второ – щеше да се прекръстиш каква „кауза“ и на какви гаулайтери защитавате, маскирани като „гражданска квота“. И не на последно място – неистовата ти злостна истерия както по мой адрес, така и по адрес на читателите на АФЕРА, е за психиатър. Коментарите ти – вонящи от злоба, както досега, така и оттук нататък – ще бъдат блокирани.

Писмо на Людмил Георгиев до Веселина Томова:

„Моля те, обади ми се или ми напиши нещо – наистина стават ужасяващи неща! Цялата интернет общност е зомбирана от страх – включително и моя приятел от Поглед Инфо Румен?!…

Знам, че не обичаш моите приятели, но в случая става дума за съвсем други неща – за страха, мила!?…

Ще ти звънна по телефона след малко и се надявам да не ме отсвириш!

Иначе знаеш, може би усещаш, че понеже и двамата сме твърде емоционални, се случи това второ разминаване между нас!?…

Но съм убеден, че някъде дълбоко в себе си знаеш, че в крайна сметка сме съмишленици, а и приятели, надявам се! Още повече, че публично ти се извиних, скъпа моя!…

Просто не мога да повярвам, че един мой коментар по повод „дебилите“ ще предизвика подобен страх?!…

Ако се чуем и възстановим приятелството си, което рано или късно ще се случи, мога да ти го пусна на мейла.

Прегръщам те!“

Следващ имейл на проф. Людмил Георгиев до Веселина Томова с приложена негова дописка:

„Моят приятел проф. Иво Христов бил казал, че 80 процента от хората в България били… дебили?! Ако оставя настрана факта, че в контекста на речта му тази фраза има съвършено различно измерение, ще кажа, че не е прав. Не е прав, защото дебилите са много мили, непосредствени и доброжелателни хора, въпреки психичните си увреждания. Не е прав, защото повече от 80 процента от хората в България са завистливи, злобни и отричащи всичко и всеки. Не е прав, защото повече от 80 процента от хората в България са откровено прости и представляват твърде лош човешки материал, по думите на Светиня Му – Мутрагеньо от Банкя. Не е прав, защото повече от 80 процента от хората в България разбират от всичко – от футбол, от наука, от политика /особено международната/, от история, от всичко, за каквото се сетите. Не е прав, защото в социалните мрежи е пълно с гениални българи, които незнайно защо не са получили подобаващо световно признание. Не е прав, моят приятел проф. Иво Христов, защото тук, в България, всички „парле ву франсе“, както казва Мутрата от Банкя. Е, може ли при това положение Иво да казва, че 80 процента от хората в България са дебили – ма то и във Франция даже не всички „парле ву франсе“! Не е прав, казвам ви!

Иво, скъпи приятелю, моля те, недей да обиждаш дебилите, сравнявайки ги с тези 80 процента от хората в България! Защото дебилите, тези приятни и сърдечни хора, никога не биха си позволили за трети път да ги управлява Мутрата Бойко Борисов! Защото дебилите, тези откровени хора, не биха позволили Валери Симеонов да им е вицепремиер, а пък някой си Главчев – председател на тяхното Народно събрание! Защото дебилите, тези твърде милозливи хора, по принцип изключват телевизорите, когато видят Цървула Цветан Цветанов да се появи на екрана – просто дебилите изпитват органична непоносимост към този човек! Защото дебилите са хора с достойнство – те, например, никога не биха приели съвет, камо ли да им нарежда, американската държава, тъй като само оградата на къщата на баба им е повече от хиляда години по-стара от САЩ! Защото дебилите, тези чисти хора, драматично се погнусяват, когато Мутрагеньо се целува в уста с онова брюкселско недоразумение Жан-Клод Юнкер – просто им напомня мляскането между Тодор Живков и Леонид Брежнев! Защото, в крайна сметка, дебилите са индивидуалности, всеки със свой собствен смисъл, а не са племе, което не знае на кой свят се намира!

В заключение, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари, предлагам да организираме всенародна подписка в защита на дебилите, толкова несправедливо обидени от моя приятел проф. Иво Христов!

Ивак, смени си чипа – тези повече от 80 процента от хората в България не са дебили! За тях още гениалният Христо Ботев беше казал: „А вий, вий сте идиоти!“…

Това е положението, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари!

Искрено ваш дебил: проф. Людмил Георгиев“

afera.bg

Коментари 25 за
“ПРОФ. ЛЮДМИЛ ГЕОРГИЕВ ПОПРАВИ АВЕРА СИ „ИВАК“-А: НЕ СМЕ БИЛИ ДЕБИЛИ, ИДИОТИ СМЕ. „АФЕРА“: ОТ СОРОС ПРЕЗ БСП ДО РОТЪРИ КЛУБ Е ВСЕ ЕДНО КОМЕДИЯ В ЖЪЛТО ЛАМБОРДЖИНИ…”

 1. Към: писна ми. Относно вашите разсъждения, че България може да бъде спасена от чужда ръка – Чужденец. Ха, сега да видим българската история. Знаете, че нашите предци решили, че България трябва да има цар и речено, сторено. Направили го. Довлекли един, е хайде, няма да го правя ! Довлекли Фердинанд! Какво направи добро за България самия Фердинанд ? Ами възхваляваният и обичан от народа цар Борис ? А тъй наречения цар Симеон ? Те всички са виновни пред поколения българи за последиците от 1-та и 2-ра световни войни. Дошъл Фердинанд в България без нищо, а внукът му изведнъж стана собственик в България на много имоти. От нас се крие, но при напускане на България царицата-майка казват, че е изнесла от страната ни скъпоценности. Ами, преди време по някаква медия казаха, че по данни на ЦРУ комунистическа България е плащала издръжка на Симеон (царчето). Пак от медии разбрах, че е имало таен договор между цар Борис и Хитлер по силата, на който България е снабдявала със стоки Германия и тя ни дължи над 3 милиарда ! И продължава да ни ги дължи ! Всичко това се укрива от нас, а народа е потърпевш. Заключението е, че чужденците са вредни за България !

 2. А ти много ли си грамотен, че си седнал да се подиграваш на Стефан Данаилов??Присмял се хърбел на щърбел-като гледам само как си написал ПОВЕЧЕ с тире и виждам къв малоумник си!

  1. Искаш да кажеш , че оня като е професор и бивш министър , има право да е неграмотен , ли!?
   Ами иди и му целувай задника тогава!

   1. Не какъв да е министър, а на културата, та им беше и президентската кандидатура….
    Щом тоя им е министъра на културата, що Тиквун па да не е министър председател?
    Какво значение кой филиал на БКП и кой катил управлява в Булгаристан?

 3. Наскоро ви бях писал професоре ( за Людмил Георгиев ) , но да повторя;
  -вие сте нефелен
  -вие сте неправдоподобен
  -вие сте неадекватен спрямо обстоятелствата в страната в момента
  -вие не сте чист човек
  -вие не отговаряте на изискванията на пишещите тук
  -вие не сте желан в този сайт
  -вие сте недостатъчен дори на самия себе си !
  Ако съм пропуснал нещо колегите ще ме допълнят .

 4. Тоз проф.Людмил не знам кой си по какво точно е професор?!Професор по мода и естестика като онзи проф.Любомир еди кой си от СУ-София ли?!Дет го раздава световен експерт по мода и дизайн!Или най-вероятно е професор по научен комунизъм и/или марксизъм-ленинизъм от преди 1989г.?!
  Иначе аверчето му проф.Иво е напълно прав за дебилите в РъБъ!Даже доста е занижил процентите-не 80% ами цели 99% от народонаселението(разбирай овчата рая) са живи дебили и олигофрени!Ти да изгониш Боко Тиквата с камъни и дървета(февруари 2013г.) и подир 2 месеца пак да си го избереш!Това какво е, не е ли дебилизъм??После да го избереш за втори път а 2017г. и за трети!Това какво е??
  Преди време един чужденци мои приятели ме питаха за същото.Чули отнякъде, че 2013г. раята прогони Тиквоча пък после си го избра.И се чудеха и маеха как е възможно това, а аз потънах в земята от срам!Кво да им кажа на тия чужденци-че в РъБъ гъмжи от кретени и дебили ли?

 5. Моята позиция е компилация на различни мнения;
  -по-вече от 80% са дебили ,защото търпят Тиквата на власт
  -евреите са спасени най-вече с активната и финансова помощ от СССР
  -Иво Христов е глупак за да прави такива изказвания , но хубавото е , че с този негов акт БСП загуби следващите избори , когато и да са те , защото това няма да спре да се напомня
  Още защо БСП няма да спечели;
  -Тома Томов-депутат от БСП?! , след като хвалеше и продължава да хвали Тиквата под път и над път
  -Драгомир Стойнев-депутат , след като се беше продал на Уестингхаус за атомния реактор !?
  -за Курнелата и друг път съм писал-любимата приватизаторка на Костов-лидер на БСП !!!???
  -неграмотния Стефан Данаилов , който пише“сбогом“-“збогом“ и като министър беше уволнил домакина на министерството , защото не купувал тоалетната хартия от борсата на сестра му !
  -Вигенин , който е виден натовец и призна фашисткия режим в Украйна и не признава самоопределението на руснаците в страната
  -Найденов , мъжът на Мая Манолова-виден натовец , лобист за американските 35 годишни самолети
  -защото БСП не напуска парламента , както бяха направили ГЕРБ и да предизвикат криза
  -защото БСП не изкарват електората си , който хвърля по 20 000 лв. през терасата , да протестира и да свалят ГЕРБ
  -защото тези и други неща не им ги разрешават от американското посолство , от където ги командват.
  Е, питам какво БСП , какво сирене , какви пет лева и как ще печелят избори тези фалшиви във всяко едно отношение хора в БСП !?
  Така , че много благодаря на Христов , който заби още един пирон в ковчега на БСП , поклон !
  -

 6. Ех Госпожо Томова,интересно е това което прочетох!
  Затова съм ви фен,защото боравите винаги със факти!
  Бог да ви Благослови и пази!!!

 7. Хубаво колега Мъри!
  Вие доказвате една отколешна истина – българите са най-умните и природно интелигентни човеци на Земята.
  Като отделни индивиди.
  Браво!
  И защо тогава, като се съберат в ГРУПА българите ИНДИВИДИ сътворяват НАЙ-ГОЛЕМИТЕ …. ГЛУПОСТИ!

  Е, кой ни е „пратил“ такова смъртоносно проклятие.

  И това не означава ли, че спасението на българското племе и държава може да се осъществи от управник, лидер -
  само и единствено от … ЧУЖДЕНЕЦ!

  Владетел, поробител – май вече няма никакво значение. Залога е българският ген!
  :(

  1. Ванга ви го каза -Само ЕТНИЧЕСКИ българин/българка ще направи от тази територия отново държава. Търсете ги.

 8. Композиторът Александър Кипров

  Обичам България! Обичам я заради толкова много неща, заради родния дом, заради улиците, по които като дете съм драл коленете си, заради първите, най-прекрасни емоции, свързани с музика, любов, приятели… Заради невинните чисти детски игри, първите любовни трепети и първите мечти, в които откривах един прекрасен свят; заради сина, с който Бог ме дари, и всеки миг, докато той растеше, ме правеше най-щастливият човек. Обичам я заради стара София-спокойна и ведра, с ориенталсия привкус, с усмихнати, вежливи, интелигентни лица…

  Жестоко е, меко казано, да прогониш милиони българи от Родината. И да оставиш хора, като Борето Годжунов и Пармака, да си отидат от този свят на ръба на нищетата и мизерията! Това е геноцид над собствената нация!!!

  Европа и светът ни сочат с пръст, а ние бъркаме по кофите…

  Човекоподобни изверги, престъпни уроди, демонични нагли простаци, безкомпромисни мутри и мутреси, изникнали от някаква подземна тиня, по-низши и отвратителни от най -кошмарните представи за човекоподобни твари, не искат и не искат да се махнат, те искат нас да махнат!!!

  Те царуват, от тях зависи съдбата ни, те определят какви жалки левчета да ни подхвърлят за достоен труд, докато си живеят

  охолния,

  просташки,

  кух,

  криминален,

  мутренски,

  гаден живот

  и ни се подиграват,

  присмиват садистично,

  заплашват и раздават правосъдие.

  Те насадиха чалга културата – мракобесни, нещастни отрепки в лъскави коли и къщи.

  Те зарибяват децата ни с дрога и най-долна музика, те убиват невинни животинки, те докараха възрастните хора до кофите с боклук…

  Те ни газят по шосетата – пияни, дрогирани, ненаказуеми.

  Аз съм български гражданин, но на една друга България! Държава, която е родила Левски, Ботев, Вазов, дядо Добри, а не тази на престъпниците и мутрите през 2017-та година, които вече стават преобладаваща част от населението.

  Какъв Европейски съюз, какви пет лева с тази народопсихология, завист, злоба, олигофрения, неистов стремеж за лапане на пари с цената на всичко?!

  Ако всичко това не се промени радикално и не изчезне, ако почувствам, че няма да видя скоро тази тиня унищожена завинаги, не виждам смисъл да оставам тук. Това би било един глупав, кретенски садомазохизъм, един сюрреалистичен сатанински сценарий.

  Уморен съм вече да стоя пред тази абсурдна стена от дебили и олигофрени и да се надявам, че нещо може да се случи. Не искам да прося милостиня, да им падам на колене и да се моля за някакви абсурдни неща. Не искам да давам интервюта. Не искам да „хленча“, надявам се , че имам повече достойнство дори от нужното…Предпочитам да си отида от този свят с гордо вдигната глава, а не на колене… Да, имам два университета, седем езика, над десет хиляди концерта, работа в чужбина с години, над хиляда песни и аранжимента, винаги изрядно платени данъци, осигуровки, но имам и гордост, и достойнство. За нищо на света не бих се пречупил да падам на колене…

 9. Дебили са 80% от българите! Щом 3/три/ пъти гласуваш за пожарникаря , татуират му „светлия“ образ , кичат си внесените от Германия втора ръка коли-кенефи с лика му, пишат стихове, шият гоблени . Какви са? Питам Веселина Томова-какви са? Кретен бил Иво Христов! Защо? Защото каза истината. Ами Янка Такева рече, че Борисов бил любимият премиер на учителите. Това беше преди време. Е? Какви са българите?

  1. СТИГА СТЕ ПОВТАРЯЛИ ТАЗИ ЛЪЖА, ЧЕ ГЕРБ ПЕЧЕЛИ ТРИ ПЪТИ ИЗБОРИ У НАС !!!!!! НИЩО НЕ ПЕЧЕЛИ, ТОВА Е НАГЛАСЕНО ОТ ПАРТНЬОРИТЕ НИ ОТ …… СЪС МЪЛЧАЛИВОТО СЪГЛАСИЕ НА ОБИЧАНИТЕ ОТ НАС БРАТУШКИ. пОСЛЕДНОТО ГО ПРАВЯТ ЗА ДА НЕ СЕ ОКЕПАЗИ ПАРТИЯТА-МАЙКА, ЗА ТОВА И БЕШЕ СЪЗДАДЕНА И ПАРТИЯТА – БОЕН РЕЗЕРВ – АБВ. АКО ПАРТИЯТА МАЙКА ПОЛУЧИ УДАР И НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЪВЗЕМЕ, ПО ПАРТИЯТА – РЕЗЕРВ – АБВ , ДА Я ЗАМЕСТИ …… НИКОЙ В МОМЕНТА НЕ МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ СТАТУКВОТО ПРЕДИ В.В.П. ДА ПОДАДЕ СИГНАЛ – ВРЕМЕ Е, ДЕЙСТВАТЕ, ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ЗАЩИТА И ПОДКРЕПА !!! ВСИЧКО ОСТАНАЛО СА МАНИПУЛАЦИИ ОТ ХОРА, КОИТО НЕ РАЗБИРАТ ПРОЦЕСИТЕ НА УПРАВЛЕНИЕ !!!

   1. Да,ГЕРБ не печели.Но ще имате да вземате,ако всички производни на БКП спечелят!!!Никакъв заместител като АБВ,не става за балансьор!!!

 10. Мисля, че професора е искал да иронизира с втория имейл: дебил е глупав човек, а идиот е синоним на глупав човек. Така че, не разбрах, как дебилите са хора с достойнство.

 11. Всички сме объркани, госпожо Томова!
  Всички, без изключение – и умните и красивите, и дебилите и идиотите! Но всички плаваме в една лодка. Страшното е, когато тази лодка е с пробито дъно, всички крещят, но никой не прави нищо, за да спаси не само лодката, но и хората в нея.
  Може да сме всякакви, да не се учим от грешките си, но народът ни е запазил цялата ни мъдрост, облечена в пословици и поговорки. Знаем, че два остри камъка брашно не мелят, както и че умният винаги отстъпва. Но народната мъдрост не казва нищо, когато двама умни спорят и никой не отстъпва. Може би, Вие ще донапишете тази мъдрост?
  Днес повече от всякога Ние имаме нужда от цялата си мъдрост, търпение и издържливост, за да оцелеем като народ!
  Лично аз прекъснах две дългогодишни приятелства – повече от 35 г, на инат! Защото просто никой не отстъпи! А сега ми е болно, защото въпреки всичко те са стойностни хора – със всичките си кусури!
  :)))))) Направете насрещната крачка – напук на всичко и на всички!
  Днес, Ние, българите имаме нужда не от личности, които се карат, а от истински стойностни хора, които въпреки проблемите помежду си, могат да седнат на една маса и да разсъждават за бъдещето на България!
  За добро или зло, такива са ни хората! Ще работим с тях и ще вярваме, че с времето ще станат по-добри!
  Разпиляваме ненужно и безвъзвратно енергия, която би ни помогнала да излезем заедно от блатото, което ни е погълнало изцяло!

  1. Тия философии за „единение“, някъде другаде, ако може. Ако вие сте объркани, аз – не съм.

 12. то на всички им е ясно кои са дебилите ,хахахах, а какво стана с возилото на ръбестата кратуна мълчи не казва другарят генчев кой открадна колата на тъ татата хахахах пуркоа дебил несвестен хахахаха.

 13. Е да де, ама ся таваришите ша ревнат, че то ротърито не било масонско, а организация на успелите патриоти бизнесмени, че достойния професор не бил от БСП-то с Герговата квота ми бил от гражданската квота…….
  Курнела не очаствала в преватизацията, а ше бори корупцията, че дългия инкасататор не е шеф на софийското БСП, ами само е символичен лидер аахахахаххахах
  Другаря Тиква 3 мандата се мори да върне БСП-то на власт, а дебилите не кълват деба

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>