Публикувано на 20.10.2019 / 11:56

„ПРОФЕСИОНАЛИСТИ“ В ЛИСТАТА НА ГЕРБ? ЮРИСТ, ПЕДАГОГ ИЛИ БРОКЕРКА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Е, АДЖЕБА, ГЕРБ КАНДИДАТКАТА ЙОРДАНКА ПРОДАНОВА

„ПРОФЕСИОНАЛИСТИ“ В ЛИСТАТА НА ГЕРБ? ЮРИСТ, ПЕДАГОГ ИЛИ БРОКЕРКА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Е, АДЖЕБА, ГЕРБ КАНДИДАТКАТА ЙОРДАНКА ПРОДАНОВАГоляма реклама се прави, голям пиар дънят от ГЕРБ, че все доказани професионалисти били кандидатите в листата за общински съветници от ГЕРБ.

С какво са се доказали тези никому непознати професионалисти, с присвояване на имоти ли?

Ами те повечето от листата са все „доказани“ „бизнесмени в строителния бранш“.
Вещи в областта на имотите и строителството.

Ето например Йорданка Иванова Проданова, кандидат за общински съветник от ГЕРБ – какъв доказан професионалист е.

Жената има три фирми в сферата на строителството и недвижимите имоти.

„ПРОФЕСИОНАЛИСТИ“ В ЛИСТАТА НА ГЕРБ? ЮРИСТ, ПЕДАГОГ ИЛИ БРОКЕРКА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Е, АДЖЕБА, ГЕРБ КАНДИДАТКАТА ЙОРДАНКА ПРОДАНОВА

„ПРОФЕСИОНАЛИСТИ“ В ЛИСТАТА НА ГЕРБ? ЮРИСТ, ПЕДАГОГ ИЛИ БРОКЕРКА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Е, АДЖЕБА, ГЕРБ КАНДИДАТКАТА ЙОРДАНКА ПРОДАНОВАС какъв професионализъм ще бъде полезна на варненци? С още разграбване на имоти ли?

Вижте протокола на ЕСУТ от 16.102018 г.!

 

Внесено е Заявление до ЕСУТ от Йорданка Проданова за допускане на изменение на ПУП от комисията, за „комплексно жилищно строителство“ на ул. „Тодор Влайков“ 84.

Иначе в листата за кандидат общински съветници за Йорданка Проданова пише, че е юрист.

 

А през 2015 г., когато е била избрана за председател на женската организация на ГЕРБ, пише, че е педагог по образование.

„ПРОФЕСИОНАЛИСТИ“ В ЛИСТАТА НА ГЕРБ? ЮРИСТ, ПЕДАГОГ ИЛИ БРОКЕРКА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Е, АДЖЕБА, ГЕРБ КАНДИДАТКАТА ЙОРДАНКА ПРОДАНОВА

 

Кое от двете твърдения е вярно?

И как да разберат варненци в коя област е професионалист въпросната Йорданка Проданова?

В коя комисия на общинския съвет ще бъде член, на „Убразованието“ или в комисията за „Общинска собственост“?

Аман от „професионалисти“.

Afera.bg

Коментари 4 за
“„ПРОФЕСИОНАЛИСТИ“ В ЛИСТАТА НА ГЕРБ? ЮРИСТ, ПЕДАГОГ ИЛИ БРОКЕРКА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Е, АДЖЕБА, ГЕРБ КАНДИДАТКАТА ЙОРДАНКА ПРОДАНОВА”

 1. Типично в стила на политическата мафия – всички са оплетени като черва, всичко за „нашите“ хора и нищо за останалите! А най-отгоре стои „вождът и учителят“, „бащицата“ на народа и зорко бдида се спазва всичко това!

 2. Варна е красив град и заслужава по интелигентно и най-вече спрведливо и честно управление. З а съжаление варненци са тъ..ци и с помощта на „Максуда“ ще изберат пак герберастите. Язък! Язък! Язък!

 3. ***НЕ БАРАЙ БЮЛЕТИНИ номер 34 и 43 ОТИ КЕ ПУКНЕШ***

  АЙДУЦИ ОТ КЛАСА БОКЛУЦИ БАНДИТИ ПОЛУПРОВОДНИЦИ ПОЛУИДИОТИ НЕХРАНИМАЙКОВЦИТЕ ГРОЗНИ ТЪПИ НАГЛИ.
  ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ КАКЪВТА ГЛАВОЧА ГЛАВАТАР -ГЛАВАНАКА БАЙ ХУЙЯ ТАКАВА И ЦЯЛАТА МУ ПАРТИЯ-ГРУПИРОВКАТА ГЕРБ ЕООД. ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ С ВИДИМИТЕ КРАЖБИ ГЛАБЕЖИ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.ТОВА ВЕЧЕ И МАЛКИТЕ ДЕЦА ВИЖДАТ В ДЪРЖАВАТА НА РЪЧНО УПРАВЛЕНИЕ НА БАЙХУЙЯ С ПУТКАТА МЕЖДУ КРАКАТА ЗАЩОТО ТОЙ НЯМА МЪДЕ И Е СТРАХЛИВЕЦ И ДЕЗЕРТЬОР КОЙТО УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ С НЕГОВОТО ЕДНОЛИЧНО НЕКАДЪРНО УПРАВЛЕНИЕ ЗАЩОТО ТОЙ Е НЕКОМПЕТЕНТЕН В НИТО ЕДНА СФЕРА НА ЖИВОТА НЕКАДЪРНИК ТА ДРЪНКА ОТ ВСЯКЪДЕ ПОЛУГРАМОТЕН ПОЛУИДИОТ И ПОЛУПРОВОДНИК.НА БУНТ НА 27ВЕЧЕРТА СЛЕД КАТО ОБЯВЯТ ИЗБОРНИТЕ ИЗМАМИ И ШАШМИ. БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ДА ТЪРПИ ТАКЪВ ИБРИКЧИЯ С ИБРИКА ДА Я УНИЖАВА И УНИЩОЖАВА. ТОЙ И ОНЕЗИ ОКОЛО НЕГО ОСВЕН ЛЪЖИ ПРЪДНИ ПОД НАЛЯГАНЕ ПРОСТОТИИ КРАЖБИ И ИЗМАМИ НИЩО ДРУГО НЕ ЗНАЯТ И НЕ МОГАТ .НАРОДА ЩЕ ГИ ЗАПОМНИ КАТО ГРОБОКОПАЧИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ЕНИЧАРИТЕ ПРОДАЖНИЦИТЕ УБИЙЦИТЕ..

  ГЛАСУВАНЕТО ЗА ПАРТИЯТА ГРУПИРОВКАТА МУ УЙОВЕТЕ ГЕЙОВЕТЕ ПУТКИТЕ ПРОСТИТУТКИТЕ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ БАЙ ХУЙ ФЪНДА И СИЕ ОТ ГЕРБ И БАНДИТИТЕ И ТЪРГОВЦИТЕ И ИЗМАМНИЦИТЕ ОТ ВМРО ПЛОНДИРА РУСЕНСКИЯ МАКЕДОНЕЦ И ДЖАМБАЗИНА КОНЕКРАДЕЦА КОНЕПРОДАВАЧА С ТРИЗОНЕТА ЗА ДЕВЕТ МИЛИОНА ЕВРО В ПАРИЖ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТКЪДЕ И ДА ГО ПОГЛЕДНЕШ И КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ИБРИКЧИЯТА С ИБРИКА ПРОСТИЯ УЙ КАЛИТКО ЧЕРНИЯТ ГЛИГАН БАЙ ХУЙ И ГРУПИРОВКАТА МУ ЩЕ НОСИ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЕДИН ДЕН КАКТО С ФАШИСТКАТА ПАРТИЯ НСДАП ПАРТИЯТА НА ХИТЛЕР В ГЕРМАНИЯ.
  ***НЕ БАРАЙ БЮЛЕТИНИ НОМЕР 34И43 ОТИ КЕ ПУКНЕШ ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ***

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *