Публикувано на 14.10.2020 / 16:22

ПРОУЧВАЙТЕ ВРАГА СИ, ПИЧОВЕ, И НЕ ХАБЕТЕ НА ХАЛОСТ „ПАТРОНИТЕ“!

ПРОУЧВАЙТЕ ВРАГА СИ, ПИЧОВЕ, И НЕ ХАБЕТЕ НА ХАЛОСТ „ПАТРОНИТЕ“!

Замерили Гешев с 500-еврова менте банкнота.

Проучвай винаги издъно врага си, преди да атакуваш и да допуснеш атаката ти да бъде използвана от врага ти като негово оръжие.

Гешев е безпардонно, нагло, арогантно, просто Перде, оперирано от свян, срам. И с лайна да го засипят върху каскета, ще отреагира така, все едно са го залели с амброзия.

Такива копчета могат да бъдат извадени от равновесие единствено, когато ги уплашиш, защото зад видимо циничната си безцеремонност крият мишковидни душички, посрани от шубе.

Неслучайно самият Гешев изрече, че по-добре било, че НСО били допуснали да хвърлят банкноти, а не да влязат с… оръжие. По Фройд и размера на оная му работа на Гешев, това вече е достатъчно за оценка на подсъзнателните му страхове.

Пердето се насира от това да не вземат да го гръмнат. Пък дори и с детски пистолет.

Проучвайте враговете си, пичове, и не хабете на халост „патроните“!

Afera.bg

Коментари 31 за
“ПРОУЧВАЙТЕ ВРАГА СИ, ПИЧОВЕ, И НЕ ХАБЕТЕ НА ХАЛОСТ „ПАТРОНИТЕ“!”

 1. В град Враца понеже работя в тая сфера ремонти те на публични сгради главно училища и други се правят от Герб фирми на чичо, вуйчо, родата на жената и тем подобни. Прави ми впечатление че всяка година боядисват ли боядисват фасадите на училищата – и не мога да разбера материалите ли са некачествени, или става дума за едно безкрайно „усвояване“. В тая „схема“ няма как да не участват и директорите на училищата. Моят апел е хора като правите ремонт поне го направете така че да изкара поне 2 години!

 2. Успех за ГДБОП и Специализирана прокуратура. Разкрита е нова фабрика за незаконно производство на цигари.Това съобщи главният прокурор Иван Гешев в профила си в Twitter. Браво , а защо мълчиш за простотиите на ГДБОП в бл. 4 или 7 , а Ванко. Ти къде беше .чакаше да ти пуснат камерата и да се похвалиш с поредната акция? Защо мълчиш нима не знаеш? Az знам други неща ,хахаха. Няма да е приятно ,хахаха.

  1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

   Незаконно производство на цигари, демек не плащат данъци.

   А нешо за Горановите милиони на Божков, защо е пълЛлллНо мълчание там?

   Еххх, в 21 век да си мъж не е лесно!

 3. Гешо какво обвинение е повдигнато на мъжа задържан на грешния адрес , а ? И какво обвинение ще си повдигнеш ти тъпа кратуно за прикриване на престъпленията от служители на МВР , а Ванко? Тези тъпаци от МВР ти развалиха пиар акцията , а. Той мандата ще свърши , ако си жив дупе да ти е яко ,хахаха.

 4. Този недоразвит капут ГЕшо няма ли да ни осведоми кой се насра при ГДБОП и реализацията по задържането на грешен адрес, а Ванко? В крайна сметка кой провали задържането и къде са лицата ,които трябваше да се задържат?Това глупаво момче министър не дава отговор на важните въпроси .защо говори глупости в НС пред дупетатите?

 5. ГЕШЕФЪ бе УДАРЕН по еднътъ БУЗЪ с 3 кг КЮЛЧЕ ЗЛАТО…като вярващ християнин…ОБЪРНА И ДРУГЪТЪ БУЗЪ…
  ИЗВОДЪТ- една жена не се удря дори и с ЦВЕТЕ…но ГЛ.Пр-ор и с КЮЛЧЕТА да го ЗАМЕРЯШ…му е МАЛКО…

 6. След вчерашното представление на Баце с работно заглавие „Монолози за ПКП“ по мотиви от известната пиеса „Монолози за в@гинат@“, в което вместо публика бяха използвани скъпо платени статисти – министри, синдикални лидери, кметове, депутати и други прости козлодуйски, в мен се затвърди усещането, че протестите освен да спомогнат за по-бързото загробване на България, нямат друг съществен ефект. Жалко за пропиляната енергия на толкова много честни хора искащи истинска промяна. За съжаление тълпата отново позволи да бъде водена за носа от поредните национални предатели, а чувството за само съхранение явно вече съвсем отсъства по тези земи. Прав е Баце – на прости хора К_Р се набива. Вместо да продължим проекта с вече закупеното и доставено руско оборудване за АЕЦ Белене независимо на коя площадка, сега предстои до края на март да подпишем загробващ договор с американците за десетки милиарди левове и всичко това в разгара на най-голямата световна депресия. Разбира се овцете по тази територия са свикнали да ги стрижат, доят и колят и реакцията е практически нулева. Нещо повече отново се доказа, че българинът има държава по грешка и по милост. Вместо да се разгневи за обира на хилядолетието от предателите от партия ГРОБ, фейсбук революционерите се възмутиха от „грешката“, която до пуснаха мутрите от ГДБОП, влизайки на грешен адрес. Възмутиха се не защото някой е пострадал, а защото утре може да влязат по грешка и у тях. А това, че няма пари за пенсии, че ни загробиха с 30 млрд. за ненужно въоръжение, че предстои да ни приключат с 15 млрд. за нова мощност в Козлодуй, че продадохме стария си национален идеал за Македония, че предстои да направят от децата ни джендъри, че до 20 години ще сме малцинство в собствената си държава (ако я има) – това е проблем на държавата, не личен на някой от фейсбук въстаниците. Всеки тук смята, че може да бъде добре докато в съседите гори огън. Пълна липса на чувство за общност и народ. Започвам да мисля, че изчезването ни от картата е закономерен процес. Щом ние не сме готови, ще се намерят други, които да направят здрава държава на тази територия. Мераклии много.

  1. До Veritas vos liberabit
   Фактите добре ги изброяваш. Но замисляш ли се защо станахме такива, какво ни направи такива? Какво трябва да направим за да се променят нещата ? Дали наистина повечето са такива ? Моето лично мнение е , че хората много пъти са предавани ( навярно заради оцеляването на предателя ) и нямат вяра в съседа си. Не са сигурни , че ако тръгнат да отстояват някаква кауза , съседа ще ги подкрепи. Не вярват , че ако съседа заеме някакъв ръководен пост нещата ще се управят. Не смятам обаче че хората са лоши и злонамерени. Ако им се даде възможност да изкажат своето мнение , те ще сложат най-добрите, тези които няма да ги предадат. Единственото спасение е Промяна на изборната система и демократизиране на управлението. Единствено това е , което може да обедини хората и никой няма право да се противопостая на това.

  2. @Kamen
   Явно от скоро чете моите постове и сте изтървали тези в които обяснявам истината за „демокрацията“. Нямам намерение да се повтарям, но ви препоръчвам да потърсите етимологията и корените на думата още в дълбока древност, за да Ви стане ясно защо „демокрацията“ е опиум за масите и залъгалка за плебса.
   Проблемът не е само в доверието между хората, а по-скоро липсата на чувството за общност и съпричастност, т.е. когато някой член на обществото страда, да страда с него и цялото общество. Тази особеност е стара и според мен се корени в годините на робството.
   Не съм съгласен, че хората по природа са добри. Особено когато 30 години чалга културата формира техните разбирания за добро и зло. По-скоро съм на мнението на проф. Иво Христов, колкото и да е крайно. Още по лошото е, че усилено се работи по оскотяването на хората при това не само у нас с цел лесно манипулиране и управление. Голям проблем за българите е и липсата на ценностна система. Това е сравнително по от скоро и наистина се разви до небивали размери в годините на прехода, разбира се не без помощта на нашите евро-атлантически партньори.
   За съжаление обществото ни е обхванато от тумор с множество метастази, както добре отбеляза един друг коментатор тук, който напоследък се изгуби за жалост. Този тумор само с химиотерапия няма как да се излекува, а трябва и да се реже до здраво, но и да се променят изцяло навиците и хранителния режим на пациента. Иначе прогнозата е крайно лоша. Проблемът е по-дълбок от колкото според мен Вие описвате тук. Препоръчвам Ви да потърсите старите видео клипове (2017-2018г. ако не ги намирате ще помогна) на проф. Иво Христов, където той прави много добра диагностика за болестта, която ни е обхванала и смятам, че ще Ви се проясни, какво трябва да е лечението.

   1. Използвам думата демокрация в съвременното и разбиране, а иманно като представителна демокрация. В буквалния смисъл няма как да съществува. По начало самото създаване на държавната институция е с цел управляващите по-лесно да упражняват своето властващо положение. В съвременното общество все пак това властване е относително ограничено. При Парламентарната Република има представителна демокрация , която е по-скоро теоретична. Ако тя се направи да стане реално демократична, това ще има положителен ефект върху цялостното развитие на държавата.
    Разбирам много добре защо ми препоръчваш проф. Иво Христов. Уважавам неговата информираност, начетеност и възможността му да анализира правилно дадена ситуация, но имам и несъгласия , които не мога да не спомена. Според мен разбиранията му за политически реакции почиват по-скоро на схващанията на световни идеолози, без да прави опит да даде свое вариантно решение. Не съм съгласен и с това , че ситуацията е сложна и трябва сложно решение. Колкото и сложно да е дадено нещо , то може да се изкаже опростено и разбираемо и да се намери правилното решение. Това не е моя мисъл. Теороята на относителността , Айнщайн е написал на две странници.
    Що се отнася до примера с тумора и метастазите е доста точен. Но понеже няма кой да реже до здраво трябва да се започне с това , което можем, а именно да се променят навиците и хранителния режим на пациента. Точно за това говоря и аз. Трябва да се промени начина на избиране на народните представители и възможността им за сменяемост. А пък дано по-нататък да се намери и кой да реже до здраво.

    1. Определено не се разбрахме за демокрацията. Такова нещо не съществува и не е съществувало в нито едно общество. Вие сте възприели пропагандата за термина и затова, че е възможно нещо подобно да го има, а аз смятам, че ако имаше шанс обикновените хора да решават, кой и как да ги управлява на избори – те щяха да бъдат забранени. Държавата представлява един обществен договор, в който гражданите са се съгласили да се ограничат някои от правата им в името на въвеждането на общовалидни правила с цел управление и ред. Тези правила обаче от както има държави не важат за определени малки и привилигировани прослойки от обществото. Винаги в световната история, света и отделните държави се управляват от много малка свръх богата клика (около 50 фамилии в целия свят, които наследяват властта от много векове), а за пред обществото се измисля някаква легенда, която е различна в зависимост от неговите нужди. В различните епохи и цивилизации се нарича по различен начин – монархия, република, демокрация, комунизъм и т.н., но целите са едни и същи. Ако говорите руски могат да Ви бъдат интересни клиповете на проф. Андрей Фурсов и г-н Валентин Катасонов.
     Относно теорията на относителността – неин истински автор е първата съпруга на Айнщайн – сръбкинята Милева Марич, която не е еврейка. Даже в първите трудове нейното име седи редом до това на съпруга й, който няма почти никакви заслуги. Проблемът бил, че в тези години, жените учени са възприемани от научното общество като бели лястовици. Айнщайн се възползва от това и краде нейните трудове, което освен изневярата по-късно става причина и за развода. Всъщност евреинът изобщо не притежава качествата и коефициента на интелигентност, които му се приписват. Доказателство е и фактът, че до края на живота си, след раздялата с нея той реално няма нито една публикувана оригинална идея или труд. Разбира се съвременното общество възприема нещата различно, както това се случва и с холокоста. Познайте защо!
     Проблемът ни е сериозен, защото не е в управляващите, а в главите на българите. А промяната там е бавен процес и само се надявам да завърши при това правилно, преди да е станало късно за държавата ни.

     1. Наистина не можем да се разберем за демокрацията. Възприемаш думата в смисъла и от античността и не искаш да признаеш . че в съвременния свят под тази дума хората разбират нещо по-справедливо и по-социално. Знаеш , че народовластие в буквалния смисъл граничи по-скоро с анархия. Това обаче не означава , че не можем да използваме термина като сравнение на два начина на управление. Не можем да говорим , че управлението при абсолютната монархия и парламентарната република управлението е еднакво справедливо за обикновения човек. Правата са различно ограничени и точно за това се използва термина в съвременността. Явно си заобиколен от хора на , които нещата трябва да им се обесняват из основи и , които възприемат първия им попаднал източник като нещо единствено достоверно. На времето хората се учеха да разсъждават над прочетеното, да го сравняват , да го анализират. Знаеш , че като се тръгне от робовладелството и се стигне до наши дни , управленията се демократизират в съвреманния смисъл на думата. Разбира се това е за сметка на икономическото заробване , но това е друга тема. Прави впечатление юридическото ти образование. Вижда се , че умееш по една съща тема да застанеш от различни страни на баркадата. Не казвам , че го правиш постоянно , но на определени места се случва.

     2. Що се отнася до Айнщайн и Милева Марич , също не бързай да правиш такива категорични заключения. Мога да кажа само , че може би наистина е подценена няйната роля в тая изключителна разработка. Понякога едно плюс едно прави много повече от две. Още в древността са доказали ползите от екипната работа. Не искам да умаловажавам в никакъв случей нейния принос и интелекта на Милева Марич , но не е редно да упрекваш и Айнщайн в кражба. Нещата в случея са много спорни и предполагам , че трудно ще се изяснят. Нямам нищо еврейско в семейството си, просто се опитвам да бъда обективен. Задълбаваш доста серизни теми като холокоста , които трудно ще разрешим в няколко изречения. За мен нещата никога не са само бели или само черни. В един развод аз смятам , че винаги вина имат и двете страни.

     3. Не съм юрист, а инженер и икономист и то в този ред. Определено не разбирате, какво се опитвам да Ви обясня, а сте се ограничили в мирогледа си в закостенялото възприятие на света около себе си. Свят такъв какъвто Ви го представят масово по телевизията и в книгите и учебниците. И не познахте, чел съм много и различни теории за общественото управление, докато достигна за себе си до верните изводи, а хората с които контактувам подбирам внимателно, за да не ми се налага да им обяснявам едно също нещо три пъти. Няма разлика във формите на управление на държавата (монархия, република), относно това кой действително притежава правото да взема решения и да определя съдби, колкото и това да Ви разочарова. Като пример само ще Ви дам ритуалът с който английската кралица е задължена да влиза на територията на Лондонското сити от векове та до днес. Основните принципи на управление на хората реално не са се променили съществено от времето на Римската империя. Прочетете книгата на покойния полк. Константин Петров „Тайните за управление на човечеството или тайните на глобализацията“. Има я в свободен достъп на български език. Ако решите да разширите възприятията си Ви дадох достатъчно жокери. За мен темата е приключена и няма да Ви преча да вярвате в развитието на човешкото общество, в демокрацията и въобще в каквото си искате.

     4. Нещата в България не са толкова сложни. Имаме едно разединено общество и една дефектирала система за управление. Трябва да се намери една идея, която да обедини хората и да се рамонтира изборната система, което ще рефлектира върху управлението. Съгласен съм , че проблема е в главите на българите , но ти не виждаш ли , че само с просветителска дейност ( която и почти никой не иска да възприеме ), нещата никога няма да се управят. Това , което ти наливаш от една страна изтича от други десет места. Трябва кацата да се задъни за да има смисъл да се налива в нея.
      Ако чакаме няой друг да ни я задъни ще изтървем влака.

     5. Относно Айнщайн – само факти:
      първо той не издава нито един съществен труд самостоятелно след раздялата си с Марич през 1915г., когато е само на 36 години;
      второ той изневерява на съпругата си доказано повече от 15 пъти преди раздялата;
      трето след като печели нобеловата награда той изпраща всички пари на Марич, като по това време вече живее с бъдещата си втора, съпруга своята братовчетка;
      четвърто няколко пъти в интервюта признава, че дължи абсолютно всичко в кариерата си на блестящата математичка от Сърбия.
      Както казах вярвайте в каквото искате – няма да Ви преча.
      П.П.
      За холокоста за първи път отварям темата тук и не мисля, че съм задълбал.

     6. Да се итбелязва броя на изневерите преди раздялата на такива личности ми се струва нездраво празнословие.

     7. Айнщайн е бил известен през целия си живот в общество със слабостта му към жените, затова го написах, понеже писахте, че и двамата съпрузи имали вина за развода. Игнорирайте това, което не Ви харесва в мненията ми и успех с подмяната на едно колониално управление с друго с цел спасение. Не можеш да налееш вода в пълна чаша, а и аз няма да се опитвам.

     8. Този негативизъм към Айнщайн ли е конкретно или по отношение на евреите изобщо ?

 7. Гешев казал че боко тиквата го замервал с истински евро банкноти и ще му ближе гъза докато не го гръмнат

 8. Лицата на Мафията са много -и разнообразни ,,но винаги очите са еднакви-алчните очи не може да се сбъркат!!

 9. Един гявол ми рече, че кога Каскета умре ще го вземат в Адовската прокуратура да лиже гъзо на Главния прокурор на
  Сатаната.
  Друг път кога го замеряте с менте банкноти, избършете си дупарите с тях след дефекация, за да свикне Геша с миризмата, преди да почне работа като лизач на гъз в Адо.

 10. Цитат:
  Мрежите на проекта „Партия на президента“ работят за пренасочването на вота назапасните и резервистите от армията към партията на Цветанов.
  Целта на схемата е БСП, „Републиканци за България“, „Демократична България“ и „Изправи се.БГ“ да съставят управленска коалиция в следващия парламент
  Бойко Борисов обаче успя да спре превземането на структурите на ГЕРБ, а електоратът на партията не се прехвърля към „републиканците“ и новата партия не достига 1%

  1. Някакъв много голям разбирател се е появил в афера. Сигурно звездите му говорят

 11. Каскетов–Фалшиви са !! Арестувайте го веднага за фалшифициране на пари!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *