Публикувано на 17.10.2020 / 13:17

ПРОТЕСТЪТ ПРЕНАРЕДИ КАБИНЕТА ГЕРБ-ДПС II

ПРОТЕСТЪТ ПРЕНАРЕДИ КАБИНЕТА ГЕРБ-ДПС II

Протестът приключи като „въстание“ и пренареди кабинета ГЕРБ-ДПС II. Вместо Владислав Горанов премиер ще е Кирил Ананиев

София не се вдигна и протестът приключи като „въстание“ – пренареди кабинета „ГЕРБ-ДПС“II. Вместо Владислав Горанов премиер ще е Кирил Ананиев.

Технологична победа за протеста – и двамата са номинации на тандема „Пеевски-Борисов“. (Пеевски уж воюваше с Борисов.)

Първо беше вдигнатият юмрук на президента Румен Радев с „Мутри, вън!“, сетне „Сорос“ и студентите от чужбина, после „Юлска Жега“ на Васил Божков, „въстание“ и… още от същото.

„Оставката на Борисов е технологичен акт“, заяви Арман Бабикян в „Панорама“. Оставка няма – нито технологично, нито политически, ще има рокада след изборите.

Рокадата на шахматиста в Сарая – Кирил Ананиев ще смени Бойко Борисов. И? Какво ще се промени – на власт пак ще са Доган, Пеевски и Борисов.

Борисов ще управлява дотогава „технологично“ – ще налива милиарди в победета на ГЕРБ на изборите. Може и да спести един-два – клановата война в БСП го обслужва.

Милиардите за изборната победа ще се върнат десетократно през усвояването на евромилиарди от кабинета „ГЕРБ-ДПС“II.

Дотогава Борисов ще е премиер, оставка няма да има, и ще управлява държавата в тандем с Пеевски под патронажа на Падишаха в Сарая.

Иначе петото „Велико народно въстание“ щеше да „ги помете“ – няколкосттотин протестиращи на площада. Звездите от лятото ги нямаше, дори евродепутатите се покриха.

Да не свалиш Борисов след пачките в чекмеджето, след записите, след Шехерезада на Божков, след „Росенец“, вдигнатия юмрук на президента, след „Юлска Жега“, рамо от „Сорос“, „въстания“, резолюция и 66% подкрепа за протестите  означава, че властта пада след намеса на външните фактори, а те си правят сделките и крепят кабинета.

Радев зад инициатива на Пентагона след F-16, потвърди „партията“ с Цветанов – фронтмен на „Три морета“. Готви посещение в САЩ

Президентът Румен Радев прави стратегически завой, след заявленията против санкциите срещу Русия заема проамериканска позиция.

Инициативата „Три морета“ е стратегическа за Пентагона – блокира Русия в Балтийско море и затваря Балканите за Кремъл през Черно море и Адриатическо море.

Радев подкрепи инициативата на Пентагона „Три морета“ след сделката за още 8 F-16. Потвърди „партията“ с Цветанов, фронтмен на „Три морета“.

Цветан Цветанов ще бъде бенефициент за изборите на стратегическия завой на президента. Проект „Партия на президента“ няма да има.

Мрежите на проекта вече работят за „Републиканци за България“, за да пренасочат вота на резервистите и запасните в армията към партията на Цветанов.

Срещу това Цветан Цветанов му осигури канал към ЦРУ в София и съдейства на президента за организиране на посещение в САЩ.

www.bgsniper.com

Коментари 20 за
“ПРОТЕСТЪТ ПРЕНАРЕДИ КАБИНЕТА ГЕРБ-ДПС II”

 1. България е единствената държава ,в която да лапаш пишки е срамота,а да лапаш мухи е нормално.
  Ей тъй на,седиш си блееш и лапаш мухи…

  Айнщайн каза ,че единствения начин да се промени нещо тука е да се пренареди БГ ДНК-то…

  Гейпарадите са също изход от положението,защото дават възможност да се преброят дивите зайци…

  Баси лудницата е тая държава…

 2. Народ, протест, борба, блокада.
  Тиква, джип, гора, ливада.
  Басни, приказки, лъжи.
  Залъгалки, брой, пари.

  Доган, сарай, прасе, каскет.
  Парламент, слуги, разчет.
  Алчност, липса, опозиция.
  Граждани, арест, полиция.

  Държава, армия, бюрократи.
  Бюра, агенции, заплати.
  Рекет, данъци, джуджета.
  Фактури, разписки, ментета.

  Европа, поглед, резолюция.
  Зора, проблясък, революция.
  Смелост, мафия, отпор.
  Справедливост, съд, затвор.

 3. 1 700 000-1 750 000 гласа за ГЕРБ на следващите парламентарни избори.
  Това е прогнозата ми за следващите парламентарни избори.
  500 000 – 550 000 гласа от циг@ни
  50 000 гласа от лумпени.
  300 000 гласа от пенсионери.
  850 000 гласа от чиновници, армейци, ченгета, интелектуалци, даскали и семействата им.
  След изборите голяма част от БГ публиката ще трябва отново да търси отговори на многовековния национален философски въпрос…
  кой ми ср@ в гащите.

 4. Глобализация — это когда еврей награждает турка орденом русского князя.
  Так и живём.

 5. И мисля, че Каракачанов от МВРО-ДС-КГБ с неговите меморандуми и вето на Македония хич го няма в схемата.

 6. Много сте се обезверили. Нима плитките ви мозъченца не разбират на къде отиват нещата?
  Вървим към кадри от Еквадор преди 4 месеца. Тогава истински озверелият народ ще излезе навън.
  Малко ще е късно, но поне ще е интересно.

 7. ЩЕ ОБЯСНИ ЛИ БОРИСОВ КОИ СА ТОЧНО СЕМЕЙСТВАТА, НА КОИТО ЩЕ РАЗДАВА 504 МИЛИОНА ЛЕВА И ПО КАКВИ КРИТЕРИИ?

  1. Ако искате да научите истината четете otupor.com

   “Благодарение на усилията на екипа на министър Деница Сачева средствата са осигурени по Оперативната програма за храни и ще бъдат достъпни в период от 2021 г. до 2027 година. 600 000 ще се възползват от помощта. За първи път сме предвидили и пакети за новородени деца от бедни семейства, които ще получат най-необходимото – памперси, санитарни и козметични продукти за бебето след раждането. Ще осигурим и детска кухня от 10-месечна до 3-годишна възраст. Всеки нуждаещ се български гражданин ще получава нашата подкрепа и за в бъдеще”, написа още Борисов.

   МААЛАТА ша ГЛАСУВА…БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ПЛАЩАТ…

 8. Лансиране на инициативата „България на ТРИ прасета“

 9. Лансираната най-вече от Полша Инициатива „Три морета“ представлява зле прикрит геополитически опит за създаване на своеобразен балансьор на влиянието на Русия, от изток, и на Германия – от запад.
  https://geopolitica.eu/2018/167-broy-1-2018/2773-geopoliticheskite-izmereniya-na-initsiativata-trite-moreta
  Обяснимо е, че той поражда реминисценции с друга злополучна полска инициатива – за т.нар. „Междуморие“ (Intermarium), която се прокарва в периода между двете световни войни. По онова време полският лидер маршал Юзеф Пилсудски се опитва да формира един de facto алианс от държави в пространството от Черно до Балтийско море, който да може да се противопостави едновременно на Съветска Русия и на Ваймарска Германия. Ако сравним списъка на държавите от т.нар. „Междуморие“ с тези от днешната Инициатива „Три морета“, ще видим, че те на практика съвпадат – и в двата случая става дума за създаването на своеобразна „демаркационна линия“ между Германия, на запад, и Руската Федерация – на изток. Приликите обаче не приключват само с това.

 10. аз катп бг-уй, пиша за другарите от гладио, другото е ОФ – питайте палячовците, исеята е една – тъпаците до последният да се бият с Руснаците, друготоо е ташаклъръ…. После защо помиярите обичат и държат тиквоча, даже го издигнаха – МИНУС Трите проекта както се похвали, благодаря ви нейтовски хомотранскурви на фашигтонска каишка, нека да мрът булгаристанците, не може да има 80%+ по най-жалките изследвания за Русия, все пак е отпадаъчен мат’рял, не са индоктринирани като примерно поляндурите, тази най-древна професия… Благодаря ти нейто, евала отан… още=повече курвенцата на фондацийките, шорош, целото им ентити, барабар с баш-тиквите им на повикване…
  Братска латинска хамерика от 50-60-те, даже некои пидали искат пиночет, не си давват сметка, че във всякаква хафрика и латинска хамерика равносметката е поне 2 000 000 туземци измрели, другото е разкош за братята ротшилд, рокафелер и ко…..

 11. „Велики“ народни въстания и революции с народни водачи и „будители“ като тримата смешници, клоуните Минеков, Бабикян и джендързащитника Хаджигенов?!?!
  Смех, голем смех!!!:-)))))))

 12. Пак мярнах псувни по сайта.
  За разлика от пик, който твърди, че боеисов е велик, и от дневник и фрог нюз, които твърдят, че радев е велик, афера твърди, че и двамата са боклуци, сиреч, само той отразява реалното състояние на нещата.

  1. Къде изчезна, бе герберско тролче да не ти спряха центовете и копейките?…..

 13. Отдавна емоциите трябваше да са в историята ! Другото е бутафория и ненужен унес !

 14. Набийте си го в мозъците.
  Промяна по тия земи е невъзможна.
  Льотчикът спечели изборите с вота на русофилистиците, сега им бие един як шут и става проамериканец, ама фанатизираните му фенове пак го облизват.
  Тази държава и тоя народ са обречени.
  Умряха на 9.09.1944 и сега пред нас са призраците им.

  1. ТЪПАНАР герберски, България е затрила 5 империи и още съществува…Римска империя, Византийска империя, Османска империя, Третият райх, СССР, сега ще затрием и ЕС, каквото и да значи това…..Това са думи на академик Тодоров-председател на НС, пред американският офицер за свръзка в посолството на САЩ през 90-те години…След като предава думите на академика на шефовете си във Вашингтон, същият е отзован от България…..Капиш!

   1. А бе, комуноидче, сто пъти ти написах, че не съм от герб, просто мразя герб малко по малко от комуноидите, макар че герб и бсп са една отврат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *