Регистрация
Публикувано на 23.11.2016 / 14:00

ПРОПЯХА! В ПОКАЗАНИЯ ЛЪСНА, ЧЕ ЛЮТВИ МЕСТАН Е ПОСРЕДНИК ПО СДЕЛКАТА С ТУРСКИТЕ ВАКСИНИ! ПРЕДСТОИ ДА ГО ВИКАТ В СЛЕДСТВИЕТО!

erdogan_mestanБрилянтни източници на АФЕРА довериха, че в разпитите, които текат в следствието по аферата с турските ваксини, с главен обвиняем здравният министър в оставка Петър Москов, в показания, дадени пред следствието е лъснало името на Лютви Местан /ДОСТ/ като посредник при сделката с турската страна.

Посредничеството на Лютви Местан е било чрез негов много близък роднина. Както е известно Лютви Местан е в изключително топла връзка с Ердоган, както и с Бойко Борисов и ГЕРБ, което бе потвърдено и на отминалите избори.

Както се казва, започнаха да пропяват. А след като Лютви Местан е визиран в дадени вече показания, предстои и той да бъде привикан в следствието.

Afera.bg

Коментари 17 за
“ПРОПЯХА! В ПОКАЗАНИЯ ЛЪСНА, ЧЕ ЛЮТВИ МЕСТАН Е ПОСРЕДНИК ПО СДЕЛКАТА С ТУРСКИТЕ ВАКСИНИ! ПРЕДСТОИ ДА ГО ВИКАТ В СЛЕДСТВИЕТО!”

 1. На Кадиев партийката не е регистрирана от СГС, а на Местан-агент „Павел“ е регистрирана………Само остана да сложим и фесове…..След, като Б.Б. прави заседания на МС с Ердоган в Анкара/ ама народонаселението много бързо забравя/ и така нареченият гл. прокрор го счита за нормално на държава член на ЕС…… Който разбрал, разбрал………

 2. Петър Стефанов: „Оня списък“ беше предаден от СТОЯН ГАНЕВ, първият политемигрант след преврата на 10.11.1989г. Така подлецът се спаси при американците.

 3. dolni prodajni bokluci

  dano gniete w pandiza

  okaza se che Ahmed Dogan e po stoinostnia

  ..i balgarofil

  zasramete se prodajni pseta

 4. Тази мангуста под прикритие нямаше ли операция на тироида!? Само питам…

 5. опаа един дюкян на магарешки затворен …а де напънете се малко от тук ке излезат интересни ама мноого интересни неща .

 6. Нищо чудно – цялото навеждане /и боково и местаново/ пред Ердоган говори не толкова за политика, колкота за общи далавери. В затвора всички гадове, дето не се посвениха да застрашат живота на българчетата!

 7. ЛЮТВИ МЕСТАН Е ВАЖНА ФИГУРА В ОСЪЩЕСТВЯВАНЕТО НА ВСИЧКИ ДАЛАВЕРИ – СДЕЛКАТА С ТУРСКИТЕ ВАКСИНИ, АГИТАЦИЯТА ПО ИЗБОРНИЯ ПРОЦЕС В ТУРЦИЯ В ПОЛЗА НА ГЕРБ, В “ РАЗВИТИЕТО“ НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО СЪС СУБСИДИИ ОТ 340 000 лева и т.н.
  ЗАТОВА И ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО БЕШЕ РЕГИСТРИРАНА ЕТНИЧЕСКАТА ПАРТИЯ ДОСТ, ЧИИТО ИСТИНСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ Е ЕРДОГАН !

 8. Марешки и ИДИЛ-ския петрол – това е много миризлива далавера, обаче едва ли Цацаров ще се заеме. А и някой трябва да го сезира! В същото време вместо него, родните антикартелисти ровят легалните участници на пазара на горива. А този нагъл селяндур трябва да бъде обследван основно!
  Веселина, той е на твоя територия, но нещо не го забелязваш?

 9. Защо дреме конституционният съд и не обяви ДОСТ за противоконституционна или чакаме ордите да нахлуят и да закрият съдилищата, от които всъщност нямаме нужда.

 10. Излезе една публикация, която обаче се скъта някъде из интернет – въпросният е синът на Местан.

 11. чини ми се ,че е време и за горивото на гусин марешки да ги попитат ….а може и за лекарствата му ,ако ще питат да питат .

 12. Леле,колко работа се отваря за Бай Ставри,дано му зачетат ден за три,ще си заслужи тази награда,да лъска такива дърти кюнци си е бая геройство.

 13. Охо, туй е направо прекрасно и бай Местан да си каже истината за бацето и неговото участие с Петьо.

  Може и да излезе зайче от тази трънка.

  Бочко спукана ти е работата! :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>