Регистрация
Публикувано на 11.09.2017 / 13:13

ПРОКУРАТУРАТА СЕЗИРА ШЕФА НА ОД-МВР-ВАРНА ЗА БСП КАДЪРА С МЕНТЕ СТИКЕР НА ПРОКУРАТУРАТА, ПАРКИРАЛ НА МЯСТО ЗА ИНВАЛИДИ

веселин славовСлед съботните публикации на АФЕРА, днес от пресцентъра на Варненска апелативна прокуратура заявиха за АФЕРА, че са сезирали директора на ОД на МВР – Варна „във връзка с публикацията за автомобила, паркиран на място за инвалиди за ангажиране на административнонаказателна отговорност на нарушителя“.

„След като бъдем уведомени за предприетите действия от страна на ОД на МВР – сектор „Пътна полици“ – КАТ спрямо него, ще ви информираме.“, пишат от прокуратурата.

АФЕРА се надява ОД МВР – Варна да направи също проверка и какъв е произхода на фалшивия стикер  на прокуратурата, и как партиецът от БСП Веселин Славов се е сдобил с него.

Afera.bg

Коментари 3 за
“ПРОКУРАТУРАТА СЕЗИРА ШЕФА НА ОД-МВР-ВАРНА ЗА БСП КАДЪРА С МЕНТЕ СТИКЕР НА ПРОКУРАТУРАТА, ПАРКИРАЛ НА МЯСТО ЗА ИНВАЛИДИ”

  1. Димитърчо, харесва ми ентусиазмът ти, но никой,никога няма да осъди никого!
    Хората са казали-гарван гарвану око не вади!

  2. Цветан Цветанов: Средната заплата скача до 1500 лева! Цвъки да не ги сънува или печата тези заплати , за техните хора може и 5000 лв да е заплатата, но за 80-90% от хората заплатата е 300 лв. лъжец долен, мазен, лицемерен. Техните лъжи и измами нямат граница, но ще дойде ден ще се крият като мишки и в Централния ги чака луксозни туристически спални!

    1. Както е казал класикът: «Това не е България, приятелче, това е капитализъм».

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>