Публикувано на 16.09.2019 / 6:21

„ПРОДУКТОВО ПОЗИЦИОНИРАНЕ“ ВАРНА. ПОРТНИХ ГО ЧАКА „ИЗНЕНАДКА“. ДА СЕ ГОТВИ И ВОДЕЩИЯ ОФИЦЕР НА ПОРТНИХ ОТ… В АСПАРУХОВО!

иван портнихСлед като „рестото“ овладя почти всичко във Варна и предстои да приключи в края на септември, няма никакво значение кой ще е кметът на Варна. Големите кинти и големите играчи са на колене и кинтите и влиянието са съсредоточени в едни и същи ръце. Не варненски.

Някои продължават да си мислят, че тези ръце са И на Боко. Да де, ама АФЕРА написа от преди месеци, че същият е останал само с нулите зад запетаята. Цифри отпред запетаята няма.

До последния миг Боко ще продължава да бъде успиван, че е с „Тях“, докато не свърши всичко онова, което му е зададено, и накрая не му бият шута.

От няколкото месеца Варна и курортните и придатъци, както и големите Касички на Властта, промениха финансовото „продуктово позициониране“.

На Иван Портних в началото му бе даден „шанс“ да избере – къса ли окончателно с лицето Цветан Цветанов и след определено умуване на „вежливие люди“ го оставахи за пореден път кмет на Варна, защото тия местни избори не са им важни, колкото и да ви се струва абсурдно. А не са им важни, защото Варна е овладяна и без избори.

Както писа вече АФЕРА – НАТАТЪК – идната година идва онова, което на бърза ръка може да помете и сега „избраните“ уж кметове. Някои от тях тогава ще установят, че са си купили фабрика на 8 септември.

Портних е най-удобната капия – непрекъснато Горе на черешата, но пък любим на Доган, и точно този съпорт му осигури предстоящата кметска победа. Боко и да искаше да разкара Портних – нямаше как, нито на Доган може да гъкне, още по-малко може да гъкне на „вежливие люди“. Боко е зает да спасява себе си. Понеже не е прост и усеща, че дори и хванат за топките, дори и с обещано „пожалване“, си е успан… за предстоящия финал.

БСП по традиция не са в мача. С Гуцанов, без Гуцанов – все тая. Перменентно играят във Варна за ГЕРБ, защото тамо са кинтите и ги дялкат заедно. Клисарова непрекъснато е в ролята на мишка, която развяват логопедично напред – назад, за да губи традиционно позорно. Със съпорта на Гуцанов, естествено.

Заканите на Гуцанов, че ще отмъщава са пунта мара. Гуцанов ВИНАГИ е губел избори във Варна и му е през оная работа дали ГЕРБ трябва да загуби. Защото Гуцанов е биз бизе с Портних и компания с притурката на Янко Станев.

Коцето /Костадин Костадинов/ е потрес – на бърза ръка винаги може да бъде накаран да гласува против или за за нещо, което иначе е прокламирал, че ще гласува обратното – пример с ПУП на „Чайка“. Който наддаде повече – той му взима гласа.

Варна е в обръча на измекярите и така ще е докато Режисьорите и „вежливие люди“ решат да играят наопаки.
Боко е напълно подчинен на руската свирка. Каквото и да ви изглежда отвън. И се гъне като малоумен пред камерите – ту плещи американофилски, за да каже нещо, ту хленчи – въх, не съм аз, към руснаците.

„Продуктовото позициониране“ Варна приключи.

И Портних ЗАСЕГА е най-удобният консилиери. Въпреки, че и Режисьорите отчитат, че едва го търпят, поради пълната му неадекватност.
Въпреки НАРЕДЕНИЯ МАЧ, „АФЕРА“ обаче ще се позабавлява истински.

И „АФЕРА“ е подготвила малка „изненандка“ за Портних, както  и за  … водещият офицер на Портних … в Аспарухово.
Боко ще плувне в пот покрай „изненадката“ на „АФЕРА“, а Портних ще изтича до тоалетната за да си възстанови „хладнокръвието“. Водещият офицер на Портних в … Аспарухово пък ще напълни гащите.
Нищо няма да се промени, но пък здраво ще се забавляваме с побледнелинете измекярски мутри.|

Очаквайте продължението в точния момент.
Да здравствует!
Веселина Томова

Коментари 9 за
“„ПРОДУКТОВО ПОЗИЦИОНИРАНЕ“ ВАРНА. ПОРТНИХ ГО ЧАКА „ИЗНЕНАДКА“. ДА СЕ ГОТВИ И ВОДЕЩИЯ ОФИЦЕР НА ПОРТНИХ ОТ… В АСПАРУХОВО!”

 1. Тая снимка май е правена малко след като Бай Хуй му се е изпразнил в усата, а тоя още преглъща с премрежени от кеф очи…
  Да ме извиняват дамите, де…Имам предвид ония от Пекин във Виетнам и от София, столицата на Самоков!

 2. ПОРТНИХ звучи някак си РУСКО белогвардейско име
  значи няма опасност да отпадне от властова позиция

  1. ПОРТНИ́ХА, -и, ж. Специалистка по шитью платья, преимущественно женского.

   1. шивачка на рокли ……. това е най близкото значение до думата портних

 3. От край време, откак Варна беше Сталин, одеската мафия се разпорежда и контролира града, а и цялото Черноморие, та сега нищо ново и Афера няма с какво да ни изненада, на територията на червената мафия и в „елита“ й нищо ново, същите гадни, червени, предателски мутри.

  1. Организираната престъпност имала цвят?
   Псиатрични проблеми?

 4. След всички неща, които се случват с мен в резултат на овладяната от ГЕРБ администрация и съдебна власт, съм върло анти ГЕРБ настроен. Поради тази причина на едни избори гласувах за Костадин Костадинов, а той на първото заседание ОС се позиционира като техен „сол ташак“. Направо издивях заради моята наивност. В този смисъл съм съгласен, че гласувайки за него, получавате ГЕРБ. Не знам за „ресто“, но знам че във Варна няма: полиция, ДАНС, общинска и държавна администрация, прокуратура на всички нива, съд на всички нива т.е. мафията управлява, а Закона е заврян в „миша дупка“! Няма никакъв шанс да се постигне нещо положително и с тези избори, т.к. всички са овързани като „свински черва“!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *