Регистрация
Публикувано на 14.03.2018 / 9:07

ПРИЯТЕЛКАТА НА ГИНКА СЪС СПИРАЛАТА НА ФИТИЛИ. ВПЕЧАТЛЕНИЕТО Е СЪЩОТО КАТО СЪС ЗЕЛЕНАТА ЖИЛЕТКА НА ГИНКА.

ТЕМЕНУЖКАУмора нямат. Никаква. Тази сутрин по Нова тв отново напоително бе пусната Теменужка, министърката, приятелката на Гинка. Върбакова. Освен бля-бля-бля, Теменужка, приятелката на Гинка, ни уведоми как познавала Гинка от 20 години, не помнела точно къде се запознали.

По онова време Гинка била лингвистка, а пък мъжа си Славчо бил физик. А Теменужка: „винаги съм работила в Министерството на финансите – държавен финансов контрол“.

И Теменужка, призна тя, и Гинка, и мъжът и, изобщо не се подозирали, че ще се занимават с енергетика, а Теменужка си го каза простосърдечно, че нищо не знаела за енергетиката. Тогава де, сега – не сме наясно особено какво знае.

Внимателно и любезно Теменужка демонстрираше хубаво чувство към сегашната Гинка. Теменужка каза още, че била спазвала цял живот законите.

Иначе приятелката на Гинка сутринта се появи с ужасяващо поставена черна спирала на очите, която стоеше на топки и на сплъстени фитили.

Което ни направи лошо впечатление. Нещо като със зелената жилетка на Гинка.

Afera.bg

Коментари 18 за
“ПРИЯТЕЛКАТА НА ГИНКА СЪС СПИРАЛАТА НА ФИТИЛИ. ВПЕЧАТЛЕНИЕТО Е СЪЩОТО КАТО СЪС ЗЕЛЕНАТА ЖИЛЕТКА НА ГИНКА.”

 1. МНОГО АМА МНОГ АМА МНОГО СЕМПЛА ЖЕНИЦА!
  КАТО ЕДНОВРЕМЕШНИТЕ ЧИНОВНИЧКИ /ДА МЕ ИЗВИНЯВАТЕ/
  ТЕ В ББ СЕ ВЛЮБВАТ ЕЙ ТАКИВА ИЗПЪЛНИТЕЛНИ ЛЕЛКИ

 2. Гинка до Гинка суджук до суджук а. Да ли Йовков е писал за същия този народ и е показал човечността му?Кой ли пък чете Йовков?Мъчно ми е че трябва да казвам на децата си бягай те от тази държава.Все повече ми мирише на терминал .Извинявам се,но искам да запазя достойнството си и себе си.Искам да имам уважение към самата себе си а тук това е невъзможно

  1. На протеста пред КЕВР заради ЕРП–тата бяхме 200 души. Това е положението! Бенковски е палел къщи, за да изкара раята, да, раята…Но затова ние дадохме и неговата глава! Глава ли е-да падне у нас!

   1. Dokato e,,taka,,krdcite ot GERB,,shte imat svetlo nastojashte I badeshte,,/vili po Halkidiki,apartamenti v Dubay,sex/yoga na Bally…I,,kadeto ni izprati,,Partijata..Brjuxel,USA..

 3. Сега разбирам защо Народният съд 1944 ги е подпукал без оглед кой крив,кой прав.Писва му на народа от управляващи.а тогава са били далеч по-свестни ,и пак са изтеглили късата клечка.

 4. Боже господи, моля те слез и си прибери вересиите, тъй като малко в повече ми идват тези неща! Ще взема да избягам от Гинката кято била „лингвистка“ с незавършено средно образование (по нейни думи имала да взема само още три изпита и да вземе средно образование), от мъжанагинка който бил ядрен физик (от едно друго обяснение на теменужката)! Не мой така, бе моме, не мой така! Вие май все още не сте разбрали, че „гадовете“ не сме все пак измряли още и малкоооо трудно вдяваме по въпросите за „образованието“ което не е „платено“!

 5. Тази сама ли се подстригва?
  Клоуните ги гримирват така!
  Как тези хора,загубват чувствитилността си!
  Никой,даже и на дебилите им е ясно,какво се случва!
  Но на мене ми е по странна,упоритостта на мафията,да си подържа тезата за „умната“,оШфорка Гинка!

 6. Здравейте, гадове! Как се чувствате в държавата на Гинките и Калинките? Държавата, в която има пари за всичко друго, но не и за собствения ѝ народ! Държавата, в която хората са човешки ресурс за обща употреба на мафията! Държавата, в която се рабра,че управляващите с нашите пари си купуват на двойна цена ЕРП и същите гордо заявяват – пари има. Същите тези управляващи, които ни убеждаваха, че няма пари за повишаване мижавите пенсии, същото това управление, което ни убеждаваше, че няма пари за онкологично болните, същото това управление, което ни убеждаваше, че няма пари за децата с увреждания! Същото това управление, което използва патриотарската си маша, за да унищожи национални символи като българското кисело мляко! Същото това управление, което с патриотарски ентусиазъм узакони корупцията! Същите тези патриотари, които със закон прогонват децата ни, тъй като не желаят да бъдат експлоатирани за жълти стотинки! И…, всички ние мълчим като долнопробни гадинки и калинки! Е, какво ми остава, освен да кажа! Здравейте, гадове! Как се чувствате в държавата на Гинките и Калинките?

 7. Погубен човек, останал погубен-без разкаяние – остава погубен. Тогава серията от грешки и падения е закономерна. Следствието е калинка до калинка. Не знам как се казва набор от калинки, ‘ято’ ли, какво ли, но е видно явлението им. И в голяма степен-причините им.

  Петкова направи приличен акт с подадената оставка. Той беше от паника от вина, т.е. жив човешки мотив. След връщането й-край с живото и при нея. Оправдателно обяснителни некопетентни криволици с основен мотив сервилност към Борисов са белег на ‘калинка’, т.е. непригодност-като при Цачева, Захариева и др.

 8. Тиминужка може да има „спирала на фитили“ има е МУЛТИМИЛИОНЕРКА от КРАЖБИ и ОЦЩЕСВЕН ПОРЪЧКИ, т.е. от нашите данъци

 9. Подлогите на мУТРАТА. И тОЙ , И тЕ, ПРОИЗВОДНИ НА ,, ЕЛЕКТОРАТА,,.На кого се смеем- ПРОСТОТИЯТА Е ПОВСЕМЕСТНА.

  1. Трябва да сте слепи, за да не видите, че Борисов е еврейският министър председател на една еврейска балканска държава. неслучайно, точно този термин „еврейски балкански държави“, бе употребен в Новините, по Канал 1 от репортерка. Това обяснява помпозността и тържествнеостта, с която минаха тия тържетства, под вещото диригенство на Синедриона. В ушите ни тия дни, нарочно се пълнят само с една фраза: „евреи, евреи, евреи…“, думи, като ято досадни мухи в летен зной.

   Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2018/03/12/borisov-v-skopie-da-ne-zabraviame-greshkite-da-rabotim-zaedno.370396#comment-newest

 10. „НЕ СЪМ СЪГЛАСНА ПРЕЗИДЕНТА ДА ПИТА ПРАВИТЕЛСТВОТО“, ОТКЪДЕ ГИНКА ША ВЗЕМА ПАРИТЕ?
  С какво бе Теменужке, не си съгласна? Че си се клела N+1 път да РАБОТИШ В ИМЕТО НА НАРОДА СИ? Самата казваш – „Обществото е чувствително към цената..“ И на тока, и на сделката, и на арбитража.. Приказките на КЕВР си ги слушайте и им се радвайте в правителството.. МАТРЯЛА НЕ ТИ ВЯРВА.. И няма да ВИ повярва.. Щото помни ФЕВРУАРИ 2013-та.
  И престани да се правиш на изненадана. В деня на „остаФката“- ОТПУСКАТА самата ти си каза – ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА ЗНАЕХ, че леля Гинка ще си пазарува ЧЕЗ.. ДАНС, МАНС и т.н. и те си казаха – И НИЕ ЗНАЕХМЕ.. Матряла не е залюхан кат дръжките на микрофони в НОВА ТВ. С предварително съгласувани удобни въпроси..
  А що се отнася до лъжите ти – през 2003 година БКП, а не БСП участваше със силното присъствие в правителството с един ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР и едни ЮПИТА, изтърсени от пореден номеклатурен списък..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>