Регистрация
Публикувано на 02.12.2016 / 12:41

ПРИПОМНЯМЕ! ИСТИНАТА ЗА ТОВА „КАК СИ РИСКУВАЛ КОЖАТА” БОЙКО БОРИСОВ ЗА ЗАЛАВЯНЕТО НА СРЕТАН ЙОЦИЧ – ХАБЕР НЯМА, ДОКАТО НЕ ИЗЯЖДА КУПА С ЯГОДИ В ХОТЕЛ „ХИЛТЪН”

СРЕТЕН ЙОСИЧДа припомним!:

Публикувано на 22.02.2013 / 20:57 единствено в АФЕРА:

ИСТИНАТА ЗА ТОВА „КАК СИ РИСКУВАЛ КОЖАТА” БОЙКО БОРИСОВ ЗА ЗАЛАВЯНЕТО НА СРЕТАН ЙОЦИЧ – ХАБЕР НЯМА, ДОКАТО НЕ ИЗЯЖДА КУПА С ЯГОДИ В ХОТЕЛ „ХИЛТЪН”

Прочетете пак този материал, заслужава си.

Това е истината за това как ТОЙ „заловил“ Сретан Йоцич.

Afera.bg

Коментари 11 за
“ПРИПОМНЯМЕ! ИСТИНАТА ЗА ТОВА „КАК СИ РИСКУВАЛ КОЖАТА” БОЙКО БОРИСОВ ЗА ЗАЛАВЯНЕТО НА СРЕТАН ЙОЦИЧ – ХАБЕР НЯМА, ДОКАТО НЕ ИЗЯЖДА КУПА С ЯГОДИ В ХОТЕЛ „ХИЛТЪН””

 1. Marko si e gledal interesa/,,dvoen agent,,lapa i otchita…ama holandcite,deto ne vzimat podkupi…Teglete chertata/v Sarbija e geroy!

 2. Абе не помните ли, че имаше един „Мишо бирата“ който божем се помина щото бил МНОГО уморен/според жена му/, която година по-късно го последва/от мъка/ пък след това и „Ало Ваньо“ си замина/щото линейката „закъсняла“/………..Та има най различни „случайности“/ Тир в насрещното и т.нт. и т.нт…….Който разбрал, разбрал…..

 3. хубаво, ама имаше и друга изтекла информация – тиквата налага сретен и му се прави на интересен, предпоследният му обещава, че като слезе от власта в бг ще умре много тържествено и мъчително – къде е истината? самият сретен ще излезе пълен лайнар и нещастник, след като не е пречукал жалкият наркотрафикант тиквата – от друга страна, не е ок да пречукаш мин-пред, ще те гепят и ще ударят два заека-три с подобна операция… когато и да праснат тиквата партньорите му от нейто/отан, тогава ще роним сълзи за този жалък-малък престъпник, ще ни сложат вместо него цвък, деа ще се прероди на територията… надявам се тов. Тръмп да се разбере с КОЙТО ТРЯБВА и тези две нищожества да отпътуват в канализацията, повтарям – дд/нато/анб/мъд/цру/фбр/, другите над 20 организациии на магията не прощават и не помилват кучите си синове, няма как да им оставят да свиделтелстват – надявам се, че ще пречукат и тиквата и цвък в рамките на един ден, когато сменят Властта… Дано умрат гадно и мъчително!

 4. Следващият път Бай Хуй простата тиква трябва да изяде не една купа, а една кофа.И не ягоди, ами хубави добре ферментирали лайна!Яж лайна мутро гнусна банкянска!

 5. Още за връзката със западните ни съседи да припомним. Няма да стигаме чак до цистерните с гориво „дето сами по нощите бягаха“ през Драгоман..
  И това е достатъчно: „Сръбската мафия, Първанов или защо нервничи Борисов!“ ( http://e-vestnik.bg/15094/eto-zashto-nervnichi-borisov/ )

 6. Тая работа е по-тънка. Истината няма да се изясни. Ще останат само клеветите, които бандитите разпространиха, но също тъй и мълвата, която е истината

 7. Голям боклук си мутро …Когато залавяха Сретен никой не те информираше ЗАЩОТО БЕШЕ АВЕР СЪС СРЕТЕН И ИМА ДА МУ ВРЪЩАШ МНОГООО ПАРИ …НО ПАРИТЕ ИЛИ ГЛАВАТА

  1. Ако му върне парите има шанс да го омилостиви-/теоретическиІ, но лакомията му нищо да не ПОвръща, ще му коства много…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>