Публикувано на 09.07.2019 / 21:20

ПРИЗОВАВАМ КЪМ МАСОВО НЕГЛАСУВАНЕ НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ! КАТО НЯМАТЕ ХРАБРОСТ ЗА „КАМЪНЕ И ДЪРВЕ“, ПЪЛЕН ИГНОР НА ИЗБОРИТЕ!

ИЗБОРИПРИЗОВАВАМ към масово негласуване на местните избори!

Тотално, масово, абсолютно игнориране на изборите!

Така и така СХЕМАТА ИМ за измама работи перфектно, непипната от прокуратура и служби, нека оставим единствено най-тъпите им бетонни, зависими чутури да си гласуват за ТЯХ!

И в ТЯХ влагам ВСИЧКИ – от герб, през корнела, до който се сетите!

Пълен бойкот на изборите!

Да си се изберат с по няколко хиляди смешни гласа. И поне ще преброим колко са истинските измекяри.

Така и така управляват и са ХУНТА, И МАФИЯ. И нече са нарисували резултатите!

Като не можете да съберете грам храброст за „камъне и дърве“, поне  масово НЕ ГЛАСУВАЙТЕ!!!

Веселина Томова

П.П. Георги Дренчев: демокрацията им е бел хакер и им преобръща резултатите.

Коментари 22 за
“ПРИЗОВАВАМ КЪМ МАСОВО НЕГЛАСУВАНЕ НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ! КАТО НЯМАТЕ ХРАБРОСТ ЗА „КАМЪНЕ И ДЪРВЕ“, ПЪЛЕН ИГНОР НА ИЗБОРИТЕ!”

 1. Добре Весе, няма да гласувам. Това ми е за първи път. Винаги съм вярвал, че с гласа си нещо ще се промени за по добро. С тази мафия която е превърнала прокуратурата и МВР в слуги няма как да стане. Обещано!

 2. Брей, брей, доживях да видя последователи, от години призовавам да не узаконявате престъпленията и безчинствата на червената мафия като гласувате за „елита“ й, ама КОЙ да чуе и КОЙ да прозре истината зад бакшишите по време на избори, бонусите за слугинажа и обилните лъжи на мутрите и боклуците в политиката и властта, КОЙ?!

 3. Трябва да се гласува!!! На Боко, Ръбъла въобще не им пука дали 1 или 500 000 са гласували. Те си имат 500 000 гласа калинки и семействата им плюс до 1 000 000 от мъртвите души в списъците. Като добавим и „малко“ купени, заблудени и фалшифицирани гласове ще се получи, че герб печели убедително с 2 000 000 гласа дори нито един нормален да не е отишъл да гласува!!!
  Томова за Бога досега винаги съм те разбирал и подкрепял! СЕГА ГРЕШИШ!!!

 4. Изборите няма да променят ситуацията в България. Трите БКП-та – ГЕРБ, БСП и ДПС пак ще се доберат до власт. Приемете го. Няма формация, готова остро да обърне палачинката в страната, за да възтържествува законът, Въобще не трябва да има гласуване, така или иначе партиите вече са на разкладка при олигарси и корпорации. Официално. Направо да си напишат Член Първи и да привършваме…

  1. Аз пък препоръчвам на всички умници, които призовават да не се гласува следното: Да спретнем един всенароден раферендум и да приемем Нова Конституция. Чл.1 България е Анархистична държава, всеки е свободен да прави каквото си иска. Чл.2 Никой не е длъжен да се съобразява със законите в тази държава. Е те тогава всички ще са доволни и щастливи.

 5. Най-после някой започва да ме слуша. Отдавна казах на всички българи да престанат да гледат филма на ГЕРБ & ДПС и БСП с главни герои Боко,Доган и Нинова.Колкото повече говорите за тях и ги коментирате , толкова повече реклама им правите и им наливате вода в мелницата. Не забравяйте,те имат общ бизнес ( политиката ) и играят в един отбор. Игнорирайте ги и ги накажете с презрително мълчание. Не участвайте в техния филм и ги забравете,така най-лесно ще паднат.

 6. Аз пък призовавам ВСИЧКИ ДА ГЛАСУВАТ против управляващата шайка!
  Негласувайки им подарявате победата.

  1. И аз като Devil: „Призовавам ВСИЧКИ ДА ГЛАСУВАТ против управляващата шайка!
   Негласувайки им подарявате победата.“

 7. Точно така,да гласуват само гяволите и националните предатели,че да ги видим колко са.

 8. Солидарност съм с Вас. Аз отдавна не гласувам и няма да го правя докато ми се предлага да избира измежду цялата тази измет.

 9. Изборите са само за това-да легитмират ВЛАСТТА!!
  Пускате си ГЛАСА в УРНА и после 4 год сте БЕЗГЛАСНИ!?
  И се чудите защо никой не ви чува-ами гласа ви е в УРНАТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *