Регистрация
Публикувано на 12.01.2017 / 11:31

ПРИГОТОВЛЕНИЯТА ПО ПОСЛЕДНАТА РЕЧ НА НАШИЯ ОБАМА

обамаНа прощалната си реч Обама се разплакал, понеже комунистите са убили и неговия дядо и на всичкото отгоре мандатът е свършил прекалено бързо, а са останали още тооолкова много хора и държави за бомбене.

По-долу може да проследите приготовленията по последната реч на нашия Обама.

,,Как да протече прощалната ми реч“.

От росен плевнелиев:

росен плевнелиев- Да прекарам поне седмица в солариума, за да наподобявам господин Обама.

- Да се върна в родния град Гоце Делчев в края на мандата като господин Обама.

- Да изразя признателност към съпругата си, която беше редом до мен… не това, ще го задраскам от списъка.

- Задължително да се разплача като господин Обама.

- Да се похваля с … и това ще го задраскам.

- Да прекопирам и преразкажа с комсомолски плам речта на господин Обама.

- Задължително да си нося пищова (листчето с указанията), за да не пропусна някоя от стъпките.

- Да изразя съжаление, че не успях да увелича дълга поне с още няколко милиарда като господин Обама, който достигна заветните 10 000 000 000 000 /десет трилиона/ долара за два мандата.

- Да кажа някоя добра дума за Иво.. и той е човек, и той протестъри храни.

- Да благодаря за офиса в Тех Парка.

- Да пожелая на всички весели празници и да открия зимния сезон в Колорадските планини.

Ваш Росен

Георги Христов Христов

Коментари 23 за
“ПРИГОТОВЛЕНИЯТА ПО ПОСЛЕДНАТА РЕЧ НА НАШИЯ ОБАМА”

 1. Не го плюйте, ще стане по-хлъзгав. Неговата мисия приключи, послушникът на Боко си отива. Само не забравяйте 2011-а година, „митът“ Костинброд, влаченето на чували с бюлетини по тъмно от полицаи с патрулка, чували с бюлетини „забравени“ до казаните за боклук и т.н. Ганю пак ще прави избори, оглеждайте се по тъмно!

 2. Прощалното му слово е последния му шанс да ни разплаче за трагичната кончина на неговия дядо,убит от комунистите.За това,че в предишен живот е бил ирландска патирка сподели още в началото на президентския си позор,за умението да прави хороскопи и неволите му от немските паркинги още събира народното съчувствие .Да се консултира с леля Цецка,да потренира и да ни го поднесе,та да се разделим от състрадание с мълчание.

 3. ot pederast nikoga nemoe da se omesi homosexual kolkoto i uista da mu zavres u dupkite- se paderast ste si ostane

 4. Нямам, толкова мастило, за да опиша, всички обидни епитети, към тази пионка !!!

  1. А аз неискам да си губя времето с тоя олигофрен!
   Дано повече не пакости на България, че май обеща да ходи по барикади!

 5. САМОЛЕТИТЕ ДА ДОЙДАТ
  пост-пред президентско есе

  Петьр Младенов каза „Танковете да доидат!“ дойде СДС и разруши ТКЗС

  Желию Желев каза 4е нема да подпише, СДС остана иказа на Желю и другата да му умре

  Петьр Стоянов каза „Кажи си Иване“ Ижан продаде Крмиковци Балкан и Марица две и СДС си отиде

  Георги Пьрванов-едно, Цецо у таливизеро реве 4е президенто е Гоце

  Георги Пьрванов-две с трицевка зе да захожда, на поиа са му заек, глухар и архар се метат докат калфата то затваря то отваря на дукяна на желаещите да пикаят у фонтана

  Ромен Радев. не го дразнете 4е ем може да каже, ем може да лети ако треба САМОЛЕТИТЕ ДА ДОЙДАТ

 6. PR (prezidento Rozen), izreji si nokatia na srednia prst, potopi go v burkana s oF4a loi ( abe ne nokatia) nameri s omazania sredn prst edno bezsramen svoi organ s otvor. s nadljno vrtelivi dvijenia pomognia na sobstvennia si zapek da se izseres pred talivizero dokato mrnkas bulgarski s bavarski dialekt vkarvaiki bezrodovi skazuemi i mestoimenia kaji 4e si se doizponasral.
  na nasata cela ulica ot malo i golemo sme si prigotvile vesnikarska izrezka s tvoita mutra.
  kogato kais „raport daden, a starsinata: arestant priet“ ste se izseknem vraz faceto koeto nespre da pliampa.
  ot Plevnaliev mina prez Pliuvnaliiev ta stigna do Pakpliampaliev li ia dokara be PR be PR be PR

 7. Петър Младенов и Жельо Желев са покойници и никой не се сеща за тях.Дори много хора вече не си спомнят,че са съществували.Петър Стоянов също мина в забвение,а Гоце въпреки двата си мандата и партийните си напъни вече е г-н Никой.Въпреки бурният си мандат раздиран от подигравки и омраза с нестихващи хули срещу Русия,най-верен слуга на САЩ Плевнелиев също ще бъде забравен.Дано остане като лош сън в съзнанието на хората.И дано най-после България да има един президент който да се помни и почита.Нямам предвид Радев.За него още нищо не се знае.

 8. Прощалната реч ще бъде един безкраен брътвеж от каламбури, лапсуси, тавтологични изрази и понятия , странна и без хронология смесица от минали, настоящи и бъдещи събития и факти. Тя ще е едно виртуално преминаване през времето и пространството, на което и Айнщайн би завидял определено. Просто един ужасяващ духовен катарзис за този, който ще се опитва да вдене смисъла на брътвежите му. Ако имате за нещо да си връщате на някой, просто излъжете този някой да слуша тази реч. Сигурно след нея ще се самоубие или ще постъпи в психодиспансер с диагноза раздвоение на личността.

  Най-добре е просто да не казва нищо, да се направи на болен- пресипнал, прегракнал, поду или прехапан език, или каквото си ще, болести бол и да махне два пъти с глава, може и с ръка и който както иска така да разбира смисъла на знаците му. Много по – добре е, не мислите ли?

  Все пак, оптимистично погледнато, ако чуете речта може и да се зарадвате, защото ще чуете нещо по – глупаво ,което вие дори не сте си мислили, а камо ли да го кажете на глас.

  1. Толкова пъти Плевнелиев каза в последното си надявам си слово, че е първи или единствен за определени ситуации, че чак по едно време съжалих, че не ги броих! Рекорд!

 9. Др.Плевнелиев политическата ви импотентност достигна висотите на Колорадските каньони,които 5 години катерите с упоритостта на колорадския бръмбар и тапегьозлъка на Бай Ганьо.Когато 65% от гражданите ви се оцеляват напук на геноцида,наложен от ОПГ,назначила ви за президент.Когато в последните 5 години по време на мандата ви територията България зае челните световни класации по смъртност,бедност и неграмотност,а една наредба на УС на НЗОК определи кой има право да живе и кой не.Когато сте свидетел на тоталното ограбване на гражданите от партията,която ви ръкоположи за президент и мълчите като издъхнал сом, в името на вашата „демокрация“.Когато за пет години не сте решили нито един важен проблем в страната си,а напротив -задълбочихте ги и създадохте нови.Когато централният ви ганглий е блокиран от любов към Америка и не е в състояние да произведе една свързана мисъл,редно ли е питам ,др Плевнелиев да давате акъл на световните лидери ,аджеба какво да правят и как да постъпват?След 5 годишния ви мандат е редно
  да се запитаме-Къде сме ние?Не е необходимо да се питаме дълго- НИКЪДЕ сме др.Плевнелиев.А сега идете в имението си на Халкидики и пишете мемоари на тема
  Защо след мандата на Плевнелиев сме никъде повече от всякога?

  1. Браво, Walmir, много добре го каза!
   На той (Плевнелиев) все пак каза, че сега почва тази борба . Досега се бореше с думи , а от утре, вече и с дела. Ще отива там на барикадата. Ще се бие като тигър, нямало да лази както охлюв, я, както до сега. Само търси, не знае къде е барикадата и някой ако може да го хване за ръка и да го заведе, да го турни там. Пък после ,като се турни там, седне на барикадата, знаел как да се бие, нали вече се е бил един път.

 10. Биитието българско едва ли щеше да е толкова позорно и мизерно, ако достатъчен брой български граждани притежаваха здрав разум. Преди около 5 години спорех дори с най-близките ми хора да дадат гласа си за кандидата извън ГЕРБ. Въпреки партийните пристрастия. Защото обратното щеше да означава цялата власт в ръцете на една партийна група.
  Резултатът от ‘немисленето’ е падението на президентската институция. По-добре я закривайте.
  Преди 10-ина години пяна ми излизаше на устата да споря и обяснявам, че приемането на БГ в ЕС, се основава само на геополитически причини. И трябва да стоим извън този клуб и първо сами да си изринем обора. После клубни участия. За мой най-голям ужас, дори хора с икономическо образование, с блеснал поглед повтаряха ‘колко ше станат заплатите като влеземе в ЕС’.
  Е, повишиха се! Авоарите по нечии сметки.
  Причината не е в чучелото /което дори в последното интервю използва фрази, директно взети от сценаристите си отсам океана/; причината не е и в оялите се свине в Брюксел; нито е на Червения площад. Нито е в чуждите посолства.
  Причината е, че средностатическият българин продължава да се ослушва като пръднал котак в люцерна.
  Когато малко повече от половината от нас, спрем с ослушването и излезем от заплеса, тогава ще се появи надеждата.

 11. Козметичката и гримьорката бяха попрекалили тази сутрин. Пастирката приличаше на труженичка от квартала на червените фенери. Интервюиращият също беше румен и червен като сочна кюстендилска ябълка. Гледах ги без звук. Голям цирк!

 12. Прекалено много внимание се обръща на тази личност, която за кой ли път ни заля с баналностите си и се озъби на Путин. Нищо ново не сме и очаквали. Да си ходи в бизнеса и да не ни занимава повече със себе си. Това не е фигура, достойна за обсъждане. Куха лейка, предложено от ББ магаре, и така цял мандат – мън-мън, тотална некомпетентност.

 13. България избухна срещу позорното писмо на Росен Плевнелиев:“ Не говорете от наше име! Ние подкрепяме Русия!“
  Лавина от коментари след новината за скандалното писмо към Доналд Тръмп:
  » Позор!!! Този човек има български паспорт, но не е българин, може би, дори е кукла с вграден чип и зададена програма — американска разработка, не е наш! Няма друго обяснение…»
  » Кой му дава право да говори от наше име??? Достатъчно срам изтърпяхме за времето на президентския му мандат, но това минава всякакви граници!. България не е Росен Плевнелиев!»
  От етически съображения няма да публикуваме част от най-гневните коментари, както и колажите с изображенията на Росен Плевнелиев, изразяващи не само разочарование и гняв. Българите се почувстваха жестоко засрамени, оскърбени…
  «Ние не сме продажен народ, ние, наследниците на древна култура и велик дух, онези, които влизат в ледените води със знаме в ръка, за да извадят кръста, ние, които сме дали писмеността на славянските народи, и сме запазили езика и вярата си през 5 вековното робство… ние българите, не заслужаваме това!!»
  » Този е джихадист…. троянски кон, американски агент, всичко друго, но не и българин.«
  България не е Росен Плевнелиев! България е срещу тероризма и подкрепя Русия!

 14. Съжалявах го Плевнелиев когато разбрах, че е починало детето му.Приемах решението на жена му да не се появява никога и никъде с него. По-късно разбрах, че тя отдавна не живее с него и има дете от друг. Както и да е, това са си неща от живота и на всеки може да се случи. Но слугинажа и ниските поклони на Плевнелиев към САЩ не приемам. Имам чувството, че ако от този зависеше дали да натисне копчето на ядрените ракети които да нападнат Русия вече да го е направил. За да се хареса, за да е значим, на висок пост в ЕС. Защо бе Плевнелиев продаваш държавата за жълти стотинки, за потупване по рамото?Ястреб? Къв ястреб може да е един продажник?Не знаеш ли, че човек когато умре го слагат в ковчега и сплитат пръстите на ръцете така, че всички да видят, че нищо няма да занесе?

 15. - На връщане към Гоце Делчев, да се отбия в Бараково… ако пътят е проходим.

 16. На президент на който главата му е пълна с петолъчки ще му е трудно да напише такава прощална реч. Трябва това да направи Методи Андреев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>