Публикувано на 02.01.2020 / 22:46

ПРЕСТЪПНОТО ЛИЦЕ НА МВР -МЕТО, КОЙТО ПОКРИВА КОРУМПЕТАТА В НЕЛЕГАЛНИЯ КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ. МВР – МЕТО С ТРАНСПОРТНА ФИРМА, ПЕЧЕЛЕЩА ПОРЪЧКИ ЗА МАГИСТРАЛИ. ЧАСТ ОТ КАМИОНИТЕ СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ ДЕЙСТВАЩИ СЛУЖИТЕЛИ НА СПС МВР!

ПРЕСТЪПНОТО ЛИЦЕ НА МВР -МЕТО, КОЙТО ПОКРИВА КОРУМПЕТАТА В НЕЛЕГАЛНИЯ КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ. МВР – МЕТО С ТРАНСПОРТНА ФИРМА, ПЕЧЕЛЕЩА ПОРЪЧКИ ЗА МАГИСТРАЛИ. ЧАСТ ОТ КАМИОНИТЕ СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ ДЕЙСТВАЩИ СЛУЖИТЕЛИ НА СПС МВР!На 8.12.2019 АФЕРА публикува:

МВР – МЕТО УКРИВА КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ, ВЪРТЯН ОТ МВР СЛУЖИТЕЛИ & БАНДИТИ! ВИСШ КАДЪР НА МВР ПРЕДУПРЕЖДАВА ГРУПАТА! ВЪПРЕКИ СРС И ДОКАЗАТЕЛСТВА, НЕ СЕ ПРОВЕЖДА НЕУТРАЛИЗАЦИЯ НА ГРУПАТА И МВР -ТРАФИКАНТИТЕ СА … НАГРАДЕНИ ЗА КОЛЕДА!

На 12.12.2019 АФЕРА публикува:

ЕТО ГИ МВР СЛУЖИТЕЛИТЕ УЧАСТНИЦИ В КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ! С ВИСША ПРОТЕКЦИЯ РЕАЛИЗАЦИЯ ПО АРЕСТИ НЯМА, ВЪРХА НА МВР ПОТУЛВА КАНАЛА И… НАГРАЖДАВА МАФИОТИТЕ – ЧЕНГЕТА!

На 19.12.2019 АФЕРА публикува:

ВИСШ МВР СЛУЖИТЕЛ В ХАЛКИДИКИ, В КЪЩА НА ЕКСМИНИСТЪР, ПРЕДУПРЕЖДАВА УЧАСТНИЦИ В КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ, ЧЕ ГИ РАЗСЛЕДВАТ! СРЕЩАТА Е КОНТРОЛИРАНА ОТ ГРЪЦКИТЕ СЛУЖБИ! ПРЕМИЕРЪТ И МВР ПРОДЪЛЖАВАТ ДА МЪЛЧАТ СЛЕД РАЗКРИТИЯТА НА „АФЕРА“ ЗА НЕЛЕГАЛНИЯ КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ, ПРОТЕЖИРАН С ЧАДЪР ОТ МВР!

Този живот е за смелите.

Продължаваме.

Както писа АФЕРА – МВР – Мето шутира директора на Вътрешна сигурност, защото всичко, което АФЕРА написа в подробности за канала за трафика на мигранти с участието на МВР служители, с имена и факти, е ИСТИНА!

А директорът на Вътрешна Сигурност на МВР не успя да спре теча на информация от служителите си към журналисти, камо ли да работи активно по конкретната информация за корумпираните и престъпни полицаи.

А течът на информация бе заради това, че канала за нелегален трафик на мигранти е с чадър от Най-високото място в държавата и в МВР и неутрализирането му УМИШЛЕНО СЕ ОСУЕТЯВА, както и реализацията се спира умишлено.

Нивото на МВР Мето е такова – престъпно ниско.

За разлика от МВР – Мето обаче, АФЕРА е на бойния си пост.

Информацията за престъпния нелегален канал за трафик на мигранти е още в ГДБОП и ДАНС – служби, в които МВР – Мето няма контрол и власт.

Информацията за нелегалния канал за трафик на мигранти, покровителстван от върховете на МВР – Мето, вече е и в международни служби за сигурност, които по обясними причини спряха обмена на информация с България!

И тъй като МВР – Мето е с ниско чело и твърде тъпо, МВР – Мето по най-тъпия начин потвърди изнесената информация от АФЕРА, правейки най-глупавия „ход“ – уволни шефа на Вътрешна сигурност.

До този момент както премиерът Бойко Борисов, така и МВР- Мето, така и слугинските медии на властта, продължават да мълчат за разследването на АФЕРА за нелегалния канал за трафик на мигранти, укриван, покриван и покровителстван от върховете на държавата.

АФЕРА вече изнесе данни по колко стотици хиляди евра на месец се правят от този канал и въпроса е риторичен – колко от тях потъват във висши МВР – Мето управленски джобове!

И понеже главният прокурор Иван Гешев също мълчи като заклан, и понеже спец. прокуратурата мълчи като продажна проститутка на управляващите, АФЕРА сега ще изнесе информация и кой всъщност ръководи МВР и кой е МВР – Мето, министърът, бивш охранител на Мето Илиенски/ и не само на Мето/, във времето, в което е бил служител на МВР.

Същият този МВР Мето притежава транспортна фирма /на негово име, или на близко негово име – елементарно е Гешевците да проверят!/ – камиони и пътна техника, с която печели обществени поръчки за пътища и магистрали, в участие с други ръководни служители от МВР и в задкулисие с познайте КОЙ…

Фирмата съществува и действа от времето, когато МВР Мето е зам. директор на СДВР.

Част от камионите се управляват и от действащи служители от СПС МВР, преторианската гвардия на МВР – Мето.

Това са служителите, които имат „норма“ от 150 лв. на патрул за една работосмяна – да се рекетират шофьори и граждани и да се отчита лептата към МВР-Мето.

А знае ли главният прокурор Гешев, както и спец. прокуратурата, колко струва да се спечели конкурс за офицер в СПС МВР?

Е, АФЕРА ще ви каже! 5 000 лв.!

Всичко това е лесно проверимо, събитията са обществена тайна в МВР.

АФЕРА вече написа защо изкараха куцо, кьораво и сакато да размахва палката по празниците…. Отговорът е… за МВР – Мето.

А сега проследете колко хора загинаха за последните 20 дни!

Нека тежат на съвестта на… МВР – Мето.

И след като продължава да покрива КОРУПЦИЯТА С НЕЛЕГАЛНИЯ КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ, върха на сладоледа бе, че МВР – Мето изпратил главния секретар на МВР Ивайло Иванов да разследва водната криза в Перник и боклука в Плевен от Ндрангета.

Даже не е смешно.

Недоразумения в МВР винаги е имало, но докато управляват престъпници с фалшиви дипломи в МВР, позорът в кочината ще е пълен.

Afera.bg

Коментари 14 за
“ПРЕСТЪПНОТО ЛИЦЕ НА МВР -МЕТО, КОЙТО ПОКРИВА КОРУМПЕТАТА В НЕЛЕГАЛНИЯ КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ. МВР – МЕТО С ТРАНСПОРТНА ФИРМА, ПЕЧЕЛЕЩА ПОРЪЧКИ ЗА МАГИСТРАЛИ. ЧАСТ ОТ КАМИОНИТЕ СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ ДЕЙСТВАЩИ СЛУЖИТЕЛИ НА СПС МВР!”

 1. А защо никой не каже при кой отиват парите за тези конкурси и кой е председател на всички комисии за тези конкурси. Антон Златанов се казва лицето.

 2. А вие казвате, че само аз съм бил мазен и смръдлив!? Колко още мазни и смръдливи ануси ще облизвате с вашето търпение, драги българи, само един Господ знае.

 3. Дон Колеоне : „Мафията не може да бъде победена, но може да бъде оглавена !“

 4. Томова фирмата действа от 2004г, камионите му извозваха земна маса от метрото

 5. Бачо ви Кольо ,като по прост си задава въпроса – Като има 50 000 милиционери и не знам колко си частни охранителни фирми ,аджаба как и откъде намират толкова крадци ,от които да ни охраняват ?
  Милиционерите работят като шофьори допълнително ,а шофьорите заработват на втора работа като охранители .
  А бе ,аз ви казвах ,че Четвърти километър е вече с територия от 111 000 кв.км. ,ама …

 6. Маааалко Бъркате с цената на офицерските пагони.
  5000 е за конкурса за полицай.
  От 8000 до 12000 е за офицер.

 7. директора на вътрешните,не сте прави.Ние тук в службата си го знаем.Мишка,“дипломат“ и подмазвач.Нстиска хората да не пишат проблемни справки с твърдението,че ше го изгонят. Нещастник.Нищо не свърши,освен да мъкне гащи в чужбина и да позира за снимки по международните форуми.

  1. Приятелко Илияна, напълно подкрепям цитираното, ама нали ми беше обещала повече да не ни предлагаш претоплени чорби?!…

 8. Пак,отново ми обясниха какво значи МАСОНСТВОТО. Абе,ей,вий страх нямате ли????

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *