Регистрация
Публикувано на 25.08.2017 / 21:14

ПРЕМИЕР ИЛИ ГАЛФОН? ЧЕТЕТЕ И НЕ ПСУВАЙТЕ! /РАЗГОВОР МЕЖДУ БОРИСОВ И МАКРОН!/ ТОЙ НЕ Е ВИНОВЕН, ВИЕ ГО СЛОЖИХТЕ НА ВЛАСТ!

БОРИСОВ МАКРОНСайта www.vlasti.bg  дешифрирал записа на разговора между Борисов и Макрон, пуснат на страницата на Фейсбук на Борисов.

Четете и се дивете! Четете и не псувайте „пианиста“ Борисов, той толкова може. Имало делфини в Черно море, защото „НИЕ пречистваме тука“, о, Боже, прибери си вересиите!

Вие сте тези, които му давате властта и сега се червите от срам, като слушате как плещи един премиер, като галфон:

Е.М. – Кой е живял в този замък?

Б.Б. – Тука са идвали на ваканция летно време. Тази резиденция се ползва… в нея не се спи… само за днес, специално за теб.

Е.М. – На какво разстояние е от София?

Б.Б. – Със самолет е 26-27 минути. Иначе по пътя е към 500… Ще дойдеш в София на официално посещение, догодина ще има председателство, ще дойдеш пак.

Е.М. – Ти къде си?

Б.Б. – В София на малко… (не се чува).

Е.М. – Банкя?

Б.Б. – Първо бях кмет на София два мандата. Тогава си направих партия... (двамата говорят за Черно море, но не се чува добре).

 Б.Б. – Турция, България, Румъния срещу нас, Грузия – по-вдясно, а Крим е малко на ляво ей така.

Е.М. – Днес няма вече някакви локални конфликти между тези държави… (преводачите се отдръпват, за да си направят двамата лидери снимки в градината).

Б.Б. – Ей ся таман ще ти покажа часовника… Снощи беше тъмно. Изгасиха снощи лампата – да било по-сигурно (смее се). Щях да ги бия после – тука, като влезнахме в тъмницата… загасили, за да…

Е.М. – И патрулният кораб, който цяла нощ стоеше и наблюдаваше пространството.

Б.Б. – Още стои.

Е.М. – Колко струва ежедневно това?

Б.Б. – По принцип е само за правителствени делегации. Иначе за сватби, за такива тържества, си плащат. Паркът може да се ползва от граждани (не се чува).

Б.Б. – Ей там ти е Крим (показва през терасата). Това горе, където се вижда, са ни другите курорти и голф клубове, най-хубавите ни части…

Е.М. – Тази сутрин някои са видели делфини!

Б.Б. – О, да. Има, много… Благодарение на европейските програми всичко е пречистено…. преди всичко се изливаше в морето (не се чува).

 Б.Б. – Влизат през Истанбул… 2018 г… ще отреже и България, и Украйна (не се чува добре, вероятно обяснява за газови връзки)… имаме най-развитата газопреносна система на Балканите…. Затова решихме европейски газов хъб „Балкан“. Той ще се намира ей тука на близо, на 50 км от Варна… От Балчик – Бриджит сигурно ще види, пак иде на платформите…

Е.М. – Те са ваши териториални води, нали?

Б.Б. – Да, наши.

Е.М. – Каква е частта, която ще произвеждаш, и – която ще внасяш газ?

Б.Б. – Ние на практика газ… (не се чува)…. транспортираме нагоре.

Б.Б. – Ние още 2013 г. покрихме квотите до 2020 г. – ветропаркове, соларни… Сред първите страни сме по възобновяема енергия. И водната енергия, която също е зелена.

Е.М. – Какъв е делът на употребяваната зелена енергия в България?

Б.Б. – Над 20%… 27-28%.

Е.М. – А останалото?

Б.Б. – Останалото са въглища – това са две американски централи и една българска. И в Козлодуй имаме два руски реактора… (…).

 Б.Б. - Така че много е стратегическо региончето.

Е.М. – И всъщност вижда какви са му измеренията, когато човек е тук.

Afera.bg

Коментари 53 за
“ПРЕМИЕР ИЛИ ГАЛФОН? ЧЕТЕТЕ И НЕ ПСУВАЙТЕ! /РАЗГОВОР МЕЖДУ БОРИСОВ И МАКРОН!/ ТОЙ НЕ Е ВИНОВЕН, ВИЕ ГО СЛОЖИХТЕ НА ВЛАСТ!”

 1. Предлагам ДА НЕ КОМЕНТИРАМЕ ПРОСТАКА- ДОНОСНИК , МУТРА, КОМУНИСТ И НОВ ГАНЬО БАЛКАНСКИ

 2. „Ще дойде време, когато умните ще мълчат, глупаците ще говорят, а разсипниците ще забогатеят”

  Иво Андрич (9.10.1892 – 13.03. 1975) е безспорно един от най-значимите не само балкански, но и световни писатели.

  И Нобеловата награда, присъдена му през 1961 г., е достойно потвърждение за таланта му, а не единствено политически акт, какъвто наблюдаваме през последното десетилетие.

  Андрич е сложен писател, той не се чете в метрото или на плажа, необходима е мисловна дейност и познаване на историческите процеси, за да вникнеш във всеобхватността на уж камерното му от геостратегическа точка творчество. Ние се позоваваме на дисертацията на проф. Светлозар Игов, най-сериозния изследовател на Иво Андрич, предоставяйки на своите читатели откъс от „Обратните” ходове на Иво Андрич”.

  Description: http://afish.bg/images/2017-2/17274430_1496773970346433_1253169988_n.jpg

  „Но да се върнем към проблема за балканската идентичност, разгледан от Андрич чрез основния му структурен похват на „обратния ход“ – за Андрич Балканите не са радикално „другото“ на Европа, а само умален модел на „различията“ в Европа и света, Балканите са „сгъстена“ Европа. Андрич, разбира се – и не само поради великолепното си високо образование (завършва с докторска дисертация върху духовното развитие на Босна по време на турското владичество философския факултет на университета в Грац и цял живот работи в библиотеки и архиви в различни европейски столици) – знае великолепно историческите особености на Балканите като обществено и икономическо развитие, бит и култура, ментални нагласи, знае тяхната социално-икономическа изостаналост, вижда и сблъсъка, и срещата на Запада и Ориента на Балканите,“ „кръстопътната“ им и „мостова“ геополитическа ситуираност, историческите дисконтинуитети в развитието на балканските народи, но той не смята Балканите за радикално различни от Европа. Напротив, художествената му философия за Балканите е подчинена на разбирането, че светът въобще и земната действителност са поприще на злото и насилието, на страха и болката, че човек е „чужденец, захвърлен в историята“, която е „долина на плача“.

  Андрич е исторически песимист, който смята, че, както стана дума, в историята няма историческо разрешение и че единственото спасение от историята е на метаисторическо и трансцендентно равнище. Затова той не мисли, че „тук“ е по-лошо от „там“ и че „ние“ сме по-лоши от „другите“, не мисли, че Балканите са прокълнато историческо място, а Европа е друго. Злото и насилието са земна и човешка съдба, а не проклятие на едно – което и да е – земно място. Рай на земята няма, животът е вечна битка, спасение е възможно не по-други земни „брегове“, а отвъд тях. На земята и в историята е възможен само кратък миг на щастие и покой, но не и „вечно блаженство“. И тези блажени мигове на изтръгнатост от земната и историческата съдба са възможни само в кратките мигове на екстазите на творчеството и любовта.”

  Това е посоката към творчеството на Иво Андрич. Останалото е да прочетете поне „Травнишка хроника” и задължително „Мостът на Дрина”. Препоръка. Защото времето, за което говори нобелистът, ние го живеем.

  Description: http://afish.bg/images/2017-2/bosna-692×360.png

  12 цитата от Иво Андрич:

  1. „Има три неща, които не могат да се скрият – казваха османлиите, – а това са любовта, кашлицата и сиромашията.“

  2. „Странно е колко малко ни е нужно, за да бъдем щастливи, и още по-странно е колко често именно това малко ни липсва!“

  3. „Животът ни връща само това, което даваме на другите.“

  4. „Болестта е сиромашката съдба, но и наказание за богатите.“

  5. „Че мълчанието е сила, а говоренето слабост, се вижда по това, че старците и децата обичат да говорят.“

  6. „Нищо не свързва хората така, както общото и щастливо преживяно нещастие.“

  7. „Каквото не боли – то не е живот, каквото не отминава – то не е щастие.“

  8. „Толкова неща в живота имаше, от които се бояхме. А не трябваше. Трябваше да живеем.“

  9. „Жената стои като порта, на изхода, както и на входа на този свят.“

  10. „Всички хора са ми необходими. Всички, от старицата, която ме е поела на ръце, когато съм се появил на този свят, до непознатия минувач, който ще свали шапка, ще се прекръсти и ще ми пожелае вечен покой и лека пръст, когато ме понесат към гробищата.“

  11. „Любовта живее по-малко дори от една пролет.“

  12. „Щом почне да зрее лятото, някаква сила, за която не знам дали идва от мен или от световете около мен, ме вдига както влагата кълновете към светлината, и аз пътувам, возя се, плавам, летя. С други думи, щастлив съм, защото не бих могъл да кажа къде съм.“

  Description: http://afish.bg/images/2017-2/17274195_1496775787012918_1268751414_n.jpg

  AFISH.BG

 3. Ей, Макроне, кога дойдеш пак в България, вземи понаучи малко български, ако щеш македонски, я сръбски, я руски, че остана без ръце, де се вика счупи си ръцете, кога говори с теб. И следващият, път на Шипка ще те заведат, le Mountain Ваlkan, че там пространство, Le espace, по – лесно за разговор с ръце: Макроне, гледай нагоре – надолу, насам -натам – ей там, малко на ляво, направо , после на дясно ,гледай Макрон. Красиво е! О, боже мой! Или нещо такова : Macron, regarde là- haut, regardez en bas, regarde, Macron. Еst beau! Oh, mon dieu!

 4. Много естествено поведение ,без излишни официалности и преструвки. Поради това си поведение бързо разчупва леда и предразполага хората да се чувстват отпуснати, леко и свободно без ненужно напрягане.

  1. А помниш ли как сладко похъркваше и подпръцкваше на церемонията по връчването на Нобеловите награди, преди няколко години? Не помня кой седеше до него, но го гледаше с отвращение.

   1. Тогава беше хванал и от срамните въшки та се чешеше постоянно по гениталиите. Какво да се прави, покрай културата върви и хигиената.

  2. Да, само дето посоките на света са тези: „… Грузия – по-вдясно, а Крим е малко на ляво ей така..“, …..газ… (не се чува)…. транспортираме нагоре.“
   Да, и делфините, посрещайки Макрон, и те, разбираш ли, радостни, кланят се, благодарни на Европа.
   Да, и ония от НСО, дето изгасили лампата, за по сигурно, и Той щял да ги бие после, че виж ти, Макрон, не можал да види , какво чудно красиво е.

 5. Макрон и той голям умник. Пита Бойко кои държави граничат с Черно море, и дали часта извън зелената ел. енергия е от газ. Ама тия нвща сте ги изрязали от транскрипцията. Каква дешифровка бе корифеи?

 6. А кой каза,че ние сме си го избрали.Не зная точно,но според мен много малко хора /живи/ са гласували за него.

  1. Точно! Всички се дивим как беше избран след като никой (тоест малцина са) гласували за него! Президентските избори го доказаха (беше техен,на герб) пропуск, който не допуснаха на следващите избори….

 7. Не се дивете хора , четем , а може би сме свидетели, на продължението на Бай Ганю .

 8. От целия разговор се разбира, че се оплаква от Путин – „заобикаля нас и Украйна“, задето сами се отказахме от „Южен поток“ и сега ще купуваме турски газ. А с тоя урок по география…Сякаш Макрон не може да разчете географските карти и не знае къде се намира. Ей тука – в „региончето“…

 9. Предлагам да се започне подписка за увековечаване името на Борисов!За целта е нужно официално да се промени името на бая ви Ганя на Алеко ,на бай Бойко!
  Ако не вярвате, още в първите дни някои медии ще се отзоват на сериозно!
  Боже, истина ли е ,че живея в такава държава!?И да не се намери един, който да изправи тая грешка во веки веков!
  Сретене, къде си брате?Ела, ще те направим национален герой!

 10. Kolkoto i da e vazpitan i kulturen Emmanuel Macron, v pogleda mu se chete nerazbirane, nedoverie i pochuda kak e vazmojno takav sempal chovechetz da e ministar-predsedatel. I ne che v Bruksel tarpiat Boiko zashtoto e poslushen – ne, te prosto uvajavat suverennoto pravo na Bulgaria da ima premiera, kogoto si e izbrala.
  A nie, bulgarite v Bruksel, se chervim ot sram zaradi tova glupovato parche meso, koeto prodajnitzi, bludoliztzi i tapatzi kato samija nego sa si izbrali da rakovodi neshtastnata ni darjava.

  1. Кифличке, ще ни преведеш ли премъдростите си на български – щото това, което си написала, Гугъл го определя като цигански диалект, ама не ще да го преведе!?

 11. Не е е е е е е,ЧЕСТНО това не може да е ИСТИНА!
  Потресаващо!!!
  Такова унижение,такова падание!!!
  Този човечец((( „““миличкия,простоват,Борисов“““))),ако успее да довърши третият си мандат,определено ще ни довърши като народ и държава!!!
  Макрон е супер,супер оброзован,един от най оброзованите лидери в света,със много широки познания в много области….
  Как е възможно такова поведение,толкова ли мозъчните гънки на този простодушен човечец не функционират,това да не са му мутрите от Сик и от Герб….
  Той не унижава само себе си,той унижава цял един Народ!!!
  Хиляда процента съм сигурна,какво впечатление е оставил у Макрон и Бриджит,но те са достатъчно деликатни,за да покажат на Човечеца,че го виждат като супер ограничен,пък и защо да не слязат на неговото ниво,нали получиха това което искат!
  Докато Полша,Унгария,Чехия отстояват със зъби и нокти националното си достойнство,ние не разбираме даже какво губим!
  Жалко,много жалко!

 12. Това е нивото на премиера. Аз не съм гласувал за него. Нека го критикуват онези, които го области ха.

 13. Ааа, не може така. Когато стане зарезил ние сме виновни че сме го избрали. Айде да погледнем така – приятно е да му гледаме сеира, но думи в устата му не вкарваме. В действителност, ако се дистанцираме от богатството и салтанатите, един чобанин ще посрещне своя гост много по-човешки и гостоприемно. Това е една пародия, една фарса, една комедия, където двамата двамата говорят несвързани разговори точно като шизофреници. Все пак той се е показал до французина, а това е много важно за снобове като него. Останалото е работа на наведените медии.

 14. Че простите издигат в култ по-простите за да бъдат излъгани най-простите

 15. Каква изразителна снимка. Макрон се е вкопчил в масата за да удържи натиска на Ганьо Банкянски. Само му липсва дисагата с мускалите, илиза да сме модерни – връзка суджук през рамо.

 16. Абе обичаме сеира.Вижте какъв ни е смешен президентът,казвахме ние и се подигравахме и искрено се забавлявахме с Плевнелиев.Е някои го мразеха,ама повечето му гледаха сеира. Премиера прост,ама много прост и това забавлява народът.И той народът три пъти го избира.И ще го избира,докато не остарее или някакви световни промени и обстоятелства не го свалят от власт,както стана с Живков.И какво му е?Явно и европейските политици обичат сеира,щото го харесват и се забавляват с него.Хората казват,така сме орисани.Не знам каква ни беше орисницата ама гена си е ген.И не можеш просто да смениш чипа или да преинсталираш друга програма.

  1. ..osven ,,gena ,,prinos,,za ,,chipa,,ima I,,nivoto,,/za ,,protokola,,da ne govorim.!..Ne stava samo s jadene,trjabva I ,,da se chete I uchi!,,

  2. Всички досегашни,дефинирани като ИЗБОРНИ ПОБЕДИ на ГЕРБ,са ИЗМАМА и РЕКЕТ,в национален мащаб !!! НИКОЙ не ГИ е избирал.Всичко е една ГОЛЯМА,ПО-ГОЛЯМА,НАЙ-ГОЛЯМА – ЛЪЖА !!!

  3. Господин Георгиев, НИКОЙ не ги е избирал тия! На небезизвестният професор М. Константинов/ Инфрмационно обслужване- броящи изборите/ съпругата е назначена в РВД на трицифрена заплата, там е и съпругът на Цецка Цачева, щерката на В. Маринов и други знайни и незнайни герои, като зам. директор пък е кумеца на Цв. Цв…….Какви избори, какви пет лева…..Нали един техен учител беше казал: „Важно е КОЙ брои бюлетините…“ А вие избрани….ОТ КОГО???????

 17. Б.Б: Румъния срещу нас, Грузия по-надясно, Крим по на тъй, а Австралия да знаеш Имо е под нас.

 18. Когато двама души са на едно и също мнение по всички въпроси, със сигурност мисли само един от тях!

 19. Няма друг толкова прост народ с такъв кретен министър-председател и то за трети път. Това обяснява защо сме държава на 1300 години , от които – 750 години под робство .

 20. Как допуснахме този да ни“ представя “ или по-точно да ни прави за смях пред цял свят вече десет години?!

 21. - Така че много е стратегическо региончето. Откак го пое моята партия от филии с мас минахме на суджуци с еленско месо,специално за мен ги правят- по европейска програма.Светлина у нас бол-тва ВЕИ-тата ги усвоихме 7 години предсрочно като куцо пиле домат.Братята от Америка взеха два ТЕЦА и сега ни надаряват с най-евтиния ток в Европа.Руските реакторчета скоро ще ги бракуваме съгласно европейските директиви и след това както е казал поета „Слънце ,въздух,онанизъм здрав и бодър организъм“-смее се свойски. Българският народ е простичък,но любвеобилен-видя ли кво посрещане ти спретна- та даже външната ми министърка ти снима самолета за спомен.Ей туй е слънчев часовник-снощи изгасиха ламбата та не работеше,но сега работи -където пожелая там сочи стрелката му .Та при нас лабаво нема -по европей-
  ските програми усвоихме и слънцето,и въздуха, и вятъра и с твоето рамо влазяме в Шенгена усвояваме Европата и господ да ви е на помощ …..

 22. Да живейййййй бат’бокооооо!!!!! И да ми яде суджукааааа!!!!!!!

 23. da ni e ziv izdrav tikvenika!!!brjukselskite hitreci otdavna sa go proceli,no zarzdi poslusanieto ste go tarpjat.pak povtarjam-tozi covek taka kakto e smesen i zalak e mnogo opasen-tojni prodava i ste ni prodava v poveceto slucai bez da osaznava s prostata si glava kakvo pravi…gerberite lizaci kaktovarvi i pametnik moze da mu vdignat…..no,Boko! nicija ne e dorela do zori………

  1. …,,dobre ,,lapat kalinkite,,ot GERB!Naroda ,vse poveche jade,,filii s mas,,i ,,mre,,v danaci I bjurokracija!Ako ,,bashta ti,,ne e ,,kalinka,,ili,,kotarak,karierno razvitie v BG/,,shte gledash prez,,kriv makaron,,..

  2. Да ни е жив и здрав тиквеника!!!
   Брюкселските хитреци отдавна са го прочели, но заради послушанието ще го търпят…
   Пак повтарям – този човек така, както е смешен и жалък, е и много опасен – той ни продава и ще ни продава в повечето случаи без да осъзнава с простата си глава какво прави…
   Герберските лизачи, както върви и паметник ще му издигнат…
   — Докторе, длъго мислих над последното, но не го разбрах:
   ..no,Boko! nicija ne e dorela do zori………

 24. Нямам думи да опиша Простотията на Бойко Борисов . Да комуникираш с президент на каквато и ще да е държава трябва смислен диалог , а не селски майтапи от Банкя . Но нашият дотолкова му е акъла и е недорасъл за бизнес срещи – пълен цървул . Само се чудя , какви ги реди в Брюксел .

 25. Е, кажете сега – кой му е крив на тоя тъп, прост и негоден за нищо народ???Да избереш такъв екскремент, тъпанар и най-вече престъпник(!!!) за премиер на страната си? Кой го може това освен тъпия българин???

  1. От тарикатство, Чак да се чудиш дали е истина или разказване на вицове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>