Публикувано на 26.03.2020 / 23:34

ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ, НАПРАВИ ГО ПО КОНСТИТУЦИЯ! НЕ КОРОНАВИРУС ЩЕ НИ УМОРИ, ТАЗИ ХУНТА ЩЕ НИ ИЗТРЕБИ!

ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ, НАПРАВИ ГО ПО КОНСТИТУЦИЯ! НЕ КОРОНАВИРУС ЩЕ НИ УМОРИ, ТАЗИ ХУНТА ЩЕ НИ ИЗТРЕБИ!Президент Радев, направи го по Конституция!

Заложници сме на Диктатура!

Заложници сме на зловещо чернодрешково униформено телевизионно управление, гърчещо се в кълчища!

Не коронавируса ще ни умори, тази Хунта ще ни изтреби!

Afera.bg

Коментари 35 за
“ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ, НАПРАВИ ГО ПО КОНСТИТУЦИЯ! НЕ КОРОНАВИРУС ЩЕ НИ УМОРИ, ТАЗИ ХУНТА ЩЕ НИ ИЗТРЕБИ!”

 1. Борислав Касабов,
  с подобни на тебе изроди е пълно в „националните телевизии“ и сайтове като ПИК.Защо не се махнеш оттук и не се наслаждаваш на Боко Българоубиеца,ген.майор д-р.Минетчийски и останалата герберастка,слугинска сволоч някъде там.Може и любима да си намериш-Ивето Николова,Квазимодо Беновска…
  Ние обикновените люде ще си останем тук.Ще четем и коментираме мненията на Веселина и останалите съмишленици.Ще се запознаваме с мненията на „маргинали“ и други недостойни за вашата sancta simplicitas…

 2. Както Бойко така и Радев го управляват американците. Не чакам нищо добро за народа от тях!

 3. Гледам коментарите по-долу от фейса на някой си „Борислав Касабов“ и „Блокираните от ББ“ и за сетен път ми става ясно защо България е на последно място по всичко в Европа, а сега и пред колапс заради диктатурата на Тиквата и Шайката Му. Наистина ме е срам от подобни идиоти, които за жалост вече повече от 10 години определят съдбата ни. С такива лумпени трудно ще стане промяната, но с разрастването на кризата и тоталното обедняване всичко ще си дойде на мястото. В този смисъл призивът на Афера, макар и позакъснял, защото това отдавна го има във форума ни, е отчаян зов за спасение. И той със сигурност се подкрепя от мнозинството нормални български граждани. Въпреки, че Корнелия Нинова гласува в НС за въвеждането на извънредното положение заедно с парламентарната си група, с което май сама сложи край на политическата си кариера, убеден съм, че и милионната армия от симпатизанти на лявата идея в РБ ще застане зад президента Румен Рудев, защото не може повече да търпи издевателствата на хунтата.

 4. А някой забеляза ли, че партиите не дариха и лев от субсидиите си? Явно не са сигурни, дали няма да има предсрочни избори.

  1. Унгарските депутати дариха заплатите си за месец март на болниците лекуващи заразени.

 5. Президента нищо не може да обяви , защото и той като Тиквата е на каишката на американското посолство!
  А , засега , от там не разрешават!
  Другото е ала-бала!

 6. Вярваща съм, разбира се! Никому лошо не съм направила, когато съм могла, съм помагала. Да си призная не на всекиго, не помагам на лоши хора, които съм преценила като такива. Като се върна назад в годините, се сещам, че в тежки за мен моменти са ми помагали хора, от които не съм го очаквала, „приятели и роднини“ в такива моменти са се „разболявали“ и дим да ги няма.

  Не познавам добре Великата книга, но едно е запомнила вятърничавата ми женска глава: „За всяко нещо си има време….: Моля, някой по-умен да цитира точно Библията в тази й част! Бъдете здрави!
  Поздрави, Мери!

 7. Препоръчвам, да четете Конституцията, преди да публикувате!!!
  Чл. 100.
  (1) Президентът е върховен главнокомандващ на въоръжените сили на Република България.
  (2) Президентът назначава и освобождава висшия команден състав на въоръжените сили и удостоява с висши военни звания по предложение на Министерския съвет.
  (3) Президентът възглавява Консултативния съвет за национална сигурност, чийто статут се определя със закон.
  (4) Президентът обявява обща или частична мобилизация по предложение на Министерския съвет в съответствие със закона.
  (5) Президентът обявява положение на война при въоръжено нападение срещу страната или при необходимост от неотложно изпълнение на международни задължения, военно или друго извънредно положение, когато Народното събрание не заседава. В тези случаи то се свиква незабавно, за да се произнесе по решението.

 8. Веселина, изпреварихте с апела си към презитента,но, не това е наѝ важното,по важното е ,че сме на едно мнение. Ако не прояви сега смелост,то след месец или два в наѝ лошият случаѝ, няма да ни е потребен. Гладуващите ,ще се вдигнат на бунт и няма да се позволи на никоѝ, да възседне вълната,която ще помете хаѝката.

 9. До ,,блокираните от б б“. а бе ИДИОТ- гробарски, мамето ти мило да еба. Точно тук ли намери място да се изявяваш, простако. Марш от саѝта,тоѝ е за ПРОТИВНИЦИ, на хунтата и диктатора- проста ТИКВА.

 10. Ха-ха-ха Киро Брейка кърти мивки с неговото видео 🙂 🙂 🙂 .

  Но е частично неправ за „биг“ бизнеса, нямам в предвид бачкаторите, те са тост. Имам в предвид „златните парашутчета“. Ей го на Джеф Безос, аналога на Киро Домуза 🙂 си продал акцийки за около 4 милиарда точно преди срива и не само той де. Ама той е официално най-богатия. Па за ‘кво му е пенция на него, с 4 милиарда кеш в зелено, а ?
  И комисията мълчи, той не е имал вътрешна информация, дали ? Па разни там ти ми „народни“ представители и представителки да не говорим. Те тоже кеширали навреме.

  https://nationalinterest.org/blog/buzz/why-did-bezos-dump-4-billion-amazon-stock-122516

  Дори и най-добрите трейдъри позагубиха, ма Безос кешира на върха, а дедо Дьорд(Сорос) сигурно е още шорт 😉 .

 11. мандрата че ТЕСТ-овете не били СИГУРНИ да я оставят за времето когато говорят че ВАКСИНИТЕ са СИГУРНИ…100% сигурност има само при СМЪРТА…В другите страни ги правят за да ограничат ЗАРАЗАТА а при нас ЗА СТАТИСТИКА…СТАТИСТИТЕ създават СТАТИСТИКА…ДОСЕГА имаме КПП-та в стил ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС а не КАРАНТИНЕН…ФУРАЖКИ а не БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ…но за ЛАИЦИТЕ от ГЕРП какво да кажем…ВОЖД всегда ПРАВИЙ…

 12. Ръцете на президента са вързани. Нима не виждате какъв огън и жупел се бълва срещу него и при най-малкият му опит за забележка и корекция на действията на мутрафона? Ще го изядат с парцалите, ако предприеме някоя от мерките, ограничени и без това от правомощията му. За целта си имат лайномети в медиите, купени „анализатори“, пиари, социолози, журналисти. Имат на своя страна и страха на безбройните герберски калинки за службицата и хлебеца им. Имат и платените цигани по изборно време.

  1. Снежа,малко разбираш от политика, ИМЕННО ,сега е момента президента да обяви, военно положение. Златен момент е, замисли се защо. Ако не можеш да си отговориш,ще ти го кажа,
   ,,някога.“

 13. Ей ви картинката на политиката на „правителството“, но през филтъра САЩ.

  https://fred.stlouisfed.org/series/ICSA

  Статистиката започва от 1967 година. Максимума през 2009-а е под 700 хиляди клейма, сега е 3.3 МИЛИОНА клейма и това е само за сега. И това е държавата със световната резервна валута. За левчето не ми се споменава дори.

  Казвах го, 2008-а е само началото. Сега започва срива.

  Политиката на Баце и шайката му не просто ще децимира а ще гилотинира дори нормалния бизнес в България .

 14. Ха, Ха, Ха!
  Весе, Весе,
  Май настъпа някой по сурата! Чак пък масови убийства – дейде – де! Що не сложат и кумчо вълчо – пардон кръвожадната руска мечка за изчерпателност! Много им се иска да продължава така ама този път няма да стане! Не са виждали гладни хора – гладът няма какво да го спре! Дори Тръмпушка е по умен от нашия – дава по 1000 долара на калпак, само да си траят американците – но и това няма да стане! Забравил е какво правиха в Америка гладните черни, забравил е!
  Така че Весе, да не ти пука! Винаги ще има някой пульо – анонимник да не те харесва, но ще има и много които те харесват ! Давай смело ! Липсва ми малко КК от сайта ти?

 15. Борисов: Всяка страна ще се спасява сама!
  Премиерът с брифинг след заседанието на Европейския съвет

  https://www.dnes.bg/eu/2020/03/26/borisov-vsiaka-strana-shte-se-spasiava-sama.443709,1#comment-newest

  Нема вече да прайм куманизъм,тъй ли рекоха началниците и ти теглиха шута у гъзо?!!
  Защо скапа туризма бе милиционер,не ти ли казаха,че вируса е виртуален мухлясалите дъртаци от БАН и е предтекст за въвеждане на цифровия червен фашизъм?

  1. Как сама бе,нали бяхме едно,нали имаше взаимопомощ,нали имаше членове в договора.И при война ли така ще ни помагат.Това ЕС е било голяма лъжа.Добре,че Русия поне малко помага на Италия,че ако се разчиташе на Европейската взаимопомощ,мале,мале.

   1. Дедо,

    объркал сте се в понятията, СИВ беше а Взаимопощ между съ’зниците, ойтогейският е дайте да дадете!

 16. Абсурд, докато не му опре яйцето в задника, нищо няма да направи….

 17. По темата и то сериозно-
  В рецептата ,като аерозоли и тинктури участват извлеци от три растения-две растат в България и едно в други ширини. Растенията са сезонни с много кратък период на презентация! Положението не търпи бавене.

  На вниманието на Бойко Борисов и министър Ананиев
  …………………………….
  ……………………………..
  Бяха построени балонни халета с компресори като на спортните площадки и басейните. Болните дишаха ОБОГАТЕН с НЕОБХОДИМОТО въздух. НАЛЯГАНЕТО вътре беше по високо отколкото навън. Миришеше малко на хлор ,Озон и някакви други неща… Балоните бяха с абсолютна автономна газова среда,като огромни кувьози.Хората вътре се възстановяваха бързо. Рецептата за въздуха вътре беше БЪЛГАРСКА. В цял свят започнаха изграждането на подобни съоръжения,по българския пример…
  Изолация на заразени с вируса в точно определена среда с различни газове и аерозоли в състава ще доведе до огромно облекчение за обслужващия персонал и излекуване на болните.

  А бе г-жо Томова,доведете им го до знанието докато не е станало късно.
  Аз не знам как,а ме е шубе от ,,фармацевтите“ .
  Заслужава да се обърне внимание,даже е задължително,защото няма време !
  Във вашия сайт за Пръв път в Света направих публикация за този метод,онзи ден .
  За това,което писах безспорно ще се сетят и други ,но ще е пропиляно време !
  Ценно време !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ами ако змам рецептата…

 18. Боко е нервиран от Радев и затова върти пиари с маска на мутрата си и танцува пред мисирките че уж се грижел на КПП с Турция за тировете . Големи речи и танци

 19. СПЕТЕ СПОКОЙНО, ДЕЦА

  Коронавирусът огромен фронт отвори,
  печели битки и по бройки, и в проценти.
  Но няма страшно. Ние тук ще го преборим
  с добре ивестните ни премиерски менти.

 20. ДОМАШНИЯ ПАТРОНАЖ ДЕТ ТРЯБВА ДА ИЗХРАНВА БОЛНИ И ГЛАДУВАЩИ ХОРА ДА ЗЕМАТ ДА МУ ВМЕНЯТ ДА ИЗХРАНВА ЧЕНГЕТАТА ПО КАПЕПЕТАТА , Е НЕМА ПО ГОЛЕМА ГНУС

 21. Не си мислете, че са само бездарно некачествените и ужасно грозни ремонти! Една тълпа зле образовани, лошо възпитани, твърде некомпетентни и страшно арогантни хора се набутаха или бяха спуснати къде ли не.Те са в управлението на здравеопазването в центъра и по места.Те са в образованието, да не ви казвам как вилнеят във висшето образование, без да си имат и хал хабер от това що е всъщност висше образование – просто това било свободното място и това им се паднало да управляват – висшето образование! Докато им намерят друго поле за изява. Със същия успех те биха управлявали и федерацията по ръгби. Ако има все още такава. Така в соца пращаха верните кадри да управляват това, което в момента е свободно.Те са в науката, по-скоро паразитират върху нея с графоманстване и пелтечене на тези от 20 век и дори отпреди 1989 г.Те са в строителството.Те са в културата.Те са в екологията.Те са в земеделието.Те са на много, много места.Те са – и това също е много страшно – в системата за сигурност.
  И понеже си повярваха, и понеже са безконтролни, и понеже си мислят, че компетенциите, които са им връчени, веднага ги сдобиват с компетентност за осъществяване на тези компетенции, и понеже у тях са и ножът, и сиренето, те вече не се задоволяват само да претакат европейски, държавни, общински и частни (но чужди) пари в своите сметки, но със свещената си простота вече ни натрапват своите нелепи разбирания, своите лоши вкусове, своите абсурдни представи за красиво и съвременно, своите арогантни разпореждания.Вчера написах . Злото е тук и то няма да миряса, докато не ни накара да му се подчиним телом и духом, докато не започнем да живеем по неговите разбирания, по неговата „естетика“, по неговата „етика“, по неговия закон и канон! В България започва да става страшно. От гледна точка на нейното настояще. За първи път от толкова години ние сме натикани в настояще без бъдеще. Или без българско достойно бъдеще. Не наричайте това черногледство, това е добре информиран песимизъм. Никакво черногледство не може да обрисува достатъчно адекватно реалната картина у нас. Колко тъжно ми е, че мнозинството е сляпо за тази реална картина. А как няма да е сляпо, след като я съзерцава пасивно с възможно най-широко затворени очи…амин

 22. И как според вас ще се произнесе НС което по конституция има последната дума за всичко…

  1. Конституционният съд може да се произнесе в случая, на практика Народното събрание се саморазпусна, което е прецедеснт и според мен сега не Правителството , а Президентът е суверенът на народа

 23. Имам положителни впечатления от Радев!Дайте му време,ще се намеси адекватно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *