Регистрация
Публикувано на 18.04.2017 / 12:49

ПРЕЗИДЕНТЪТ „ЛЬОТЧИК“ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ОТКАЗА РАЗСЕКРЕТЯВАНЕ НА СТЕНОГРАМАТА КТБ. ТОЗИ ПЪТ НА „ПРАС-ПРЕС“!

РУМЕН РАДЕВПрезидентът отговаря на „ПРАС-ПРЕС“

На редакционния мейл получихме отговор от Президентството на нашето искане за разсекретяване на стенограмата КТБ.

Както виждате сами, според Президента Радев общественият интерес е по-маловажен и незначителен от съсловния интерес на шепа хора, в случая банкери.

Прави впечатление бързината, с която ни отговориха.

Получихме писмото за отказ само седмица след като подадохме нашето заявление.

На предишното ни писмо, в което търсехме съдействие от Президента в борбата ни с монопола в разпространението на печата, все още нямаме отговор.

А измина повече от месец.

Г-н Президент Радев, ще се видим в Административния съд!

Не знам за каква „демокрация“ бълнуваме.

От отговора, който получихме, разбирам, че за Президента Радев интересите на обикновените граждани не струват пукната пара пред интересите на шепа хора като Цеко Минев, Л. Хампарцумян, Цв. Бориславова и още неколцина.

Христо Комарницки

Бележка на АФЕРА: Това е ПОРЕДНИЯТ ОТКАЗ НА „ЛЬОТЧИКА“ ДА РАЗСЕКРЕТИ СТЕНОГРАМАТА КТБ, след като същия отказ получиха и от сайта Биволъ, пак подписан от същият секретар на Румен Радев, още в първите му дни като президент.

РУМЕН РАДЕВ

РУМЕН РАДЕВ

Коментари 29 за
“ПРЕЗИДЕНТЪТ „ЛЬОТЧИК“ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ОТКАЗА РАЗСЕКРЕТЯВАНЕ НА СТЕНОГРАМАТА КТБ. ТОЗИ ПЪТ НА „ПРАС-ПРЕС“!”

 1. Това за ПРАС ПРЕС – проблема е че не са закрилени от чичко шорос свата на чичко ротшилд

 2. Не ми се иска да си мисля, че и Радев прикрива Василев. Но пък за 4 милиарда може да си купиш какво ли не.

 3. Дискретно :
  - съобразно Всичко напоследък – мирише на порой ! …от камънье&дръве.

 4. Дайте да се разберем ! Кои са червените боклуци ? БСП са червени – това е ясно. Боко Тиквоча също тоже е комунист. Дебелата свиня ЛилитУ също е потомка на червени терористи. Мамата на нацията – Данговска – партийна секретарица /се клецарица/. И разни други – Караяннева ли беше, пак са от боклуците. Е, питам аз, за какво и за кого говорим. Едните си остават червени, другите тръгват като чисто нови Тартюфовци, под ново име, но пак със своите генни заложби да крадат..

  1. Каквото стана с бунтара тръмп издължава се на Ротшилд като слушка а нашия кого слушка?

 5. Имам предложение-незабавно уволнение на всеки държавен служител/от коректор до министър-председател, позволил си лукса да се подпише под документ с правописни и граматични грешки. Аргумент-за правилата,нарушени в конкретния текст и във всички текстове,излизащи от държавни институции/ , Вашите деца биват подложени на Държавни зрелостни изпити,след които не получават дипломи за завършено образование за сервитьори,готвачи,фризьори,шофьори,ел. техници и прочие.Вашите деца плащат за частни уроци за правила,през които тези господа преминават като танкове. После ще поискам разсрел за всеки ,нарушил моралните норми. В конкретния текст има нарушени няколко пунктуационни и граматични правила. Свържете се по имейл, ако искате доказателства.

 6. Защо загрижените за истината на КТБ карикатуристи не поискаха връщането на Цветан Василев в България и негов разпит, за да разберат фактите около пирамидата му? А се вълнуват от някаква стенограма?

 7. Правилно им е отказал! Кои са тези тримата глупаци, които си кръщават малотиражното вестниче „Прас-прес“ и очакват от някой да ги възприема насериозно?!? Смешници!

 8. Аферата КТБ продължава прекалено дълго вече, нито парите могат да се съберат, нито да върнат главния виновник Цветан Василев в България.

  1. Там е работата, че Василев го фалираха, а банката я разграбиха. Нещо не е поделил с Прасчо и компания.

   1. А краденото от „царчето“ и кралската кохорта върна ли се някой да е влязъл зад решетките? ако се върнем 79 години назад пак същото….

 9. Няма да пишете нищо лошо за президент Радев. Той е от нашата Партия!
  Дупетатка Нонка Йотова

  Богомил затова не идва вече тук. Станало е много грозно!!

 10. Излиза, че Бареков също знае съдържанието на разговорите? Що си мълчиш бе, пуяк?

 11. КТБ беше фалирана от червените боклуци, с цел да и ограбят активите, както и да откраднат ПАРИТЕ на ЕМИГРАНТИТЕ (по моя преценка в КТБ имаше над 1 милиард евро емигрантски пари) – с един куршум два заека.
  БЛАГОДАРНОСТ на Бай Хуй, че не позволи тези пари да бъдат откраднати, както през 1997, когато баща ми с пищов
  трябваше да ми спасява парите от Първа Частна банка…
  Тогава червените боклуци като гьонсурати обраха и своите (знам за поне един такъв случай)!!!

  Така че, Бай Хуй трябва да опраска „ЛЬОТЧИКа“ и да го деполитизира((в гъза).

  1. Пий си лекарствата, че съвсем си изперкулясал. Щял да благодари на БХ. За какво ще чу благодариш, че заедно с дебелото прасе ограбиха банката ли?

  2. пО ПРОСТ КОМЕНТАР не съм виждал….Фалита на КТБ беше замислен във Америка и осъществен от Бай Гуй и Прасчо и компания да свалят Орешарски .Номера мина и си поделиха плячката а такива тъпаци като тебе ще плащат ….

  3. „КТБ беше фалирана от червените боклуци, с цел да и ограбят активите, както и да откраднат ПАРИТЕ на ЕМИГРАНТИТЕ (по моя преценка в КТБ имаше над 1 милиард евро емигрантски пари) – с един куршум два заека.“
   Докато на власт беше Мутрьо?

 12. ЗАТАЯВАНЕТО НА ИСТИНАТА, ИЛИ – ОТКАЗ ДА СЕ ПРЕДОСТАВИ – СЪЩАТА, НЕ ПРАВЯТ ЛИ ИНСТИТУЦИЯТА, ОТКАЗВАЩА АБСОЛЮТЕН ДОСТЪП ДО – НЕЯ, КАТО СЪУЧАСТНИК В УМИШЛЕНИЯ ФАЛИТ НА БАНКАТА?!

 13. Елементарно разрешение:
  Защитената от закона тайна се задрасква в стенограмата.
  Достатъчно е да видим, кой какво е искал и предлагал

  1. Alooo заначи тайна било ….Щом е тайна да плащат за КТБ тези които взели решение за тази тайна …Значи тайна било а ще плаща тайната целия български народ …а ще се пълнят сметките на Боко Тиквата И ПРАСЧО ….

  2. Ха-ха! Ще стане като онова войнишко писмо от секретното поделение: „Здравей мамо! ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХх.
   20.10.1984 година.

 14. Пак не случихме на президентче – и този се държи като представител на колониалната ни администрация.

 15. А сега де! Че вие какво очаквате от тоз шебек с подут тироид?

 16. Явно у нас информацията кой колко и как е окрал държавата е защитена от закона тайна. Е НЕМАМ ДУМИ! ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА И ТОВА Е БЪЛГАРИЯ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>