Регистрация
Публикувано на 13.09.2017 / 22:30

ПРЕЗИДЕНТЪТ ГОВОРИЛ С „ВСИЧКИ АКТЬОРИ ОТ СЪДЕБНАТА ВЛАСТ“. НИЕ ПЪК ГЛЕДАХМЕ ОНЯ, ДЕТО ЛЕПИ АФИШИТЕ…

РУМЕН РАДЕВРумен Радев в интервю за Нова телевизия: „Аз вече говорих с всички актьори от съдебната власт, посетих и Румъния, и Италия – две страни с много богат опит и съществени резултати в борбата с корупцията“.

Лапсус?

Аре, бе!

Той говорил с всички „актьори от съдебната власт“. Ние пък гледахме оня, който лепи афишите. И като лепи афишите, да бе изрекъл и имената на актьорите. Щото останалото бе шурла – бурла.

Като за евтин спектакъл.

Afera.bg

Коментари 9 за
“ПРЕЗИДЕНТЪТ ГОВОРИЛ С „ВСИЧКИ АКТЬОРИ ОТ СЪДЕБНАТА ВЛАСТ“. НИЕ ПЪК ГЛЕДАХМЕ ОНЯ, ДЕТО ЛЕПИ АФИШИТЕ…”

 1. Срамувам се от този президент. Но поне не съжалявам, че не съм гласувал за него нито пък за майката на народа ни ! Опитах се, потърсих друг достоен кандидат, за да гласувам за него, но уви нямаше такъв. А в България има достойни и ценностни хора с уважавани професии, но защо не искат да влизат в политиката, защо не искат да се кандидатират за президент ? ЗАЩО ?

 2. Претопиха ГО , смелчагата. Няма помен от УВЕРЕНИЯ кандидат президент.“ Никога не е късно ДА СТАНЕШ ЗА РЕЗИЛ.“

 3. Га седне гусин Бурисоф на тоя стол,зад него нема да има книжки ,а ловни трофеи от политически глави на български пишман политици- със рога и без роги!!

 4. Радев,

  Думите чест,достойнство,армия са обезценени и кухи откъм съдържание.
  Кретенът Борисов има немалка заслуга.
  Поведението ти г-н Радев ме кара да се срамувам,а ще носиш и вина за това,че дори да е останал някой достоен военен няма да има никакви шансове ,след твоето безмислено присъствие в тази институция където тоалетите на Деси показват същността на потенциала ти.

 5. Само дето е забравил с режисьорите, сценаристите и продуцентите да говори, щото то на актьорите това им е работата – да играят роли, каквито им кажат.

 6. Тоя измислен натовец и генерал много бързо се приспособи към Боко Тиквата и прие неговия изказ-тя, простотията май ще се окаже заразна!Но, откъде ли ще се е заразил?
  А, да бе, нали се прегръщаха с Боко и се целунаха даже!
  А, онези , дето хвърлят през терасата по 20 хил. лева, даже го припознаха за техен човек, да им е.а и човека!

 7. Лапсусите ги обяснява много добре психоанализата. Аз няма какво повече да добавя. :-)

 8. жалкият чекиджия на генрал деси, дето се оказа с ъкъла на дуловскта принцеса, дето и мирише еди кво си… алячо, една от властите се казва Съдебна, там няма „актжори“, там има Съдии, завършен чекиджия, ебати и аматьорите дето си играят на „сцената“…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>