Публикувано на 26.06.2020 / 14:49

ПРЕДСТОЯТ АРЕСТИ ВЪВ ВАРНА И ДОБРИЧ ПОКРАЙ КОРУМПИРАНИТЕ ШЕФОВЕ В ГДБОП! ИМА СРС ЗА ЧАДЪР НАД НАРКОТРАФИКА!

ПРЕДСТОЯТ АРЕСТИ ВЪВ ВАРНА И ДОБРИЧ ПОКРАЙ КОРУМПИРАНИТЕ ШЕФОВЕ В ГДБОП! ИМА СРС ЗА ЧАДЪР НАД НАРКОТРАФИКА! Тече специализирана операция във Варна и Добрич във връзка с арестите на корумпираните шефове в ГДБОП – „Шефът на отдел „Наркотици“ Цветан Панков и началникът на сектор „Борба с нарко разпространението“ Кирил Ванков, разкри АФЕРА.

Както вече писа АФЕРА следите на чадъра, опънат над нарко разпространението от страна ГДБОП /за което АФЕРА пише от години, което Веселина Томова описа в книгата си „Бандитска Варна“, и за което Веселина Томова понесе и безобразна присъда с измислени мотиви от съдия Трайчо Атанасов от ВОС, заради дело заведено срещу нея от небеизвестните бопаджии във Варна – ексшшефа на БОП Варна Емил Михайлов и дясната му ръка Добромир Досев, които съдът „изпра“, въпреки образувано дело срещу тях за корупция, прекратено безумно от варненски прокурор, който също ги „изпра“/ водят и към Варна, и Добрич.

АФЕРА разкри, че има СРС, като във Варна са замесени и трима бопаджии, а в Добрич – двама, плюс шефа им.

Операцията тече и се очакват арести и във Варна, и в Добрич.

Проведени са вече и разпити на свидетели от ДАНС.

Във Варна чадър от ГДБОП и варненските и добричките бопаджии е бил опънат над Н. /Ш./., Е. /А./ и групата на Б. в Добрич.

Afera.bg

Коментари 12 за
“ПРЕДСТОЯТ АРЕСТИ ВЪВ ВАРНА И ДОБРИЧ ПОКРАЙ КОРУМПИРАНИТЕ ШЕФОВЕ В ГДБОП! ИМА СРС ЗА ЧАДЪР НАД НАРКОТРАФИКА!”

 1. Смятам,че сигнал е подаден от Австрийските служби, през месец януари бе задържана група от 4-ма с хероин и кокаин в град Линц – Австрия. Групата е пътувала с ТИР-за превоз на леки коли и микробус,датата на задържане е на 8-ми или 9-ти януари.Един Софиянец, двама Варналии и един от Добрич.Предполага се ,че е пропял единия от Варналиите,и досега делото им не се е гледало. Явно Австрийските служби са искали да стигнат до първоизточника. Може и за това нито една медия не промълвиха и дума по задържаните наркотрафиканти.

 2. … е няма ли кой да го утрепе ??? … знаете кой …. Убива се човек , а това е бясно куче – с колец , по главата трябва !!!

 3. Мили Боко, онанизмът в чакалнята за Шенген е препоръчителен за чакащите.

 4. А нагоре по схемите, кога? Нaчaлник нa oтдeл зa прoтивoдeйcтвиe нaркoтрaфикa и рaзпрocтрaнeниeтo нa нaркoтици – пoкрoвитeл нa OПГ зa нaркoтрaфик и рaзпрocтрaнeниe нa нaркoтици. Нaчaлник в НCO – шeф нa OПГ зa мoкри пoръчки. Тaзи държaвa e прoгнилa oтвcякъдe. Няма сектор в държавния апарат да не е коумпиран. Какъв Шенген, каква еврозона, к’ви пeт лeвa…

  1. Значи от всички акции е видно, че нашата про к@р атура освен ОПГ друго не бачка …. голяма забава

 5. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

  Само най-главния не се пипа!
  А оттам трябва да се започне!

 6. Писах по този случай,мила,В. Томова,още зимата бе, за задържана група българи в град Линц-Австрия. До момента на делото все още не е даден ход, и че групата се състои ,именно от градовете София,Варна и Добрич.

 7. Властта крие какви такси плащат хазартните фирми….да не ЗАБРАВЯМЕ ….покрай наркодилърите

  1. персоналът трябва да се сменя….като крупиетата на масите в казиното…

 8. И замириса на ,,затвор“.
  Недейте така бе,г-Гешев,пожалете най-вече Бай Ставри.Човека вече е в напреднала възраст и едва ли ще може да ,,обгрижи“ всичките тия люде!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *