Публикувано на 24.06.2020 / 8:04

ПРЕДСТОИ ЛИ АКЦИЯ „НА КОЛЕНЕ! ТИ СИ АБСОЛЮТЕН ПРЕСТЪПНИК!“?!

ПРЕДСТОИ ЛИ АКЦИЯ „НА КОЛЕНЕ! ТИ СИ АБСОЛЮТЕН ПРЕСТЪПНИК!“?!

След скандалния запис и още по-скандалните снимки, публикувани в сайта АФЕРА, Бойко Борисов в истеричен извънреден брифинг изрече: „Юли ми е важен, на мен юли ми е важен, ще ни приемат в … После да става каквото ще…“

И на идиотите в тая държава им е ясно, че през месец юли никъде няма да ни приемат.

Какво подочува Борисов, че месец юли му е много важен? И защо с последни неистови истерични усилия отново пусна в обръщение „цирка коронавирус“, заразените се увеличават колкото поискат ТЕ, връщат маските, а в медиите е зададена отново облъчващата „опорна точка“ – „ковид“?

Това са последните напъни на Хунтата на Борисов да удържи властта.

В същото време главният прокурор Иван Гешев пред камерите изрича натъртено това:

ПРЕДСТОИ ЛИ АКЦИЯ „НА КОЛЕНЕ! ТИ СИ АБСОЛЮТЕН ПРЕСТЪПНИК!“?!

Преди пет дни в предаването на Велизар Енчев коментирах, че предстои обръщането на палеца на Гешев надолу. Т.е., че ще му обърнат палеца надолу. Онези, които трябва.

Още по-рано – преди десетина дни – се разиграва една „приказка“ – не от чувала на Али Баба.

Прокурори влизат в ГДБОП и изискват определени разработки. Такива, дето „отлежават“. Шефът на ГДБОП е силно притеснен и звъни на Борисов – „кво става“. Шефът на ГДБОП е лична капия на Борисов. От своя страна Борисов звъни на Гешев, а Гешев отвръща: „Ако още веднъж ми се обадиш по телефона, такава пресконференция ще свикам, че ще ти завие свят!“. И му затваря телефона.

„Юли ми е много важен…“…

Двайсет дни преди това брилянтен източник на АФЕРА информира: лятото ще е ЖЕГА, страхотна ЖЕГА…

Малко по-късно – Васил Божков обявява проект „Българско ЛЯТО“. Лято, не есен. Нито зима.

Предстои ли акция „На колене! Ти си абсолютен престъпник!“?

Или откупуването ще е по-меко?

Поживьом, увидим.

Веселина Томова

Коментари 38 за
“ПРЕДСТОИ ЛИ АКЦИЯ „НА КОЛЕНЕ! ТИ СИ АБСОЛЮТЕН ПРЕСТЪПНИК!“?!”

 1. Случаят „Цонев”

  Петьо Еврото- накичен,
  цял съдия в рае облича!
  Магигистратската контрола,
  точно е от прокурора.

  Подкуп дружно провокират,
  Се Ре Се -тата монтират.
  За награда пост висок
  за двамината – отскок.

  В чингиджийска мърсотия
  е потънала до шия,
  герберската долна клика.
  Туй е нейна политика!

 2. Онова, за разговора между Бибитко и Гешефф, е майтап, нали?

 3. Трябва..трябва -все бъдеще пожела
  телно време.Защото на никой не
  му стиска Иска се здрави топки
  за тая работа Кой ще излезе със
  сопата в ръка и да ги помете?
  Хайде излезте със сопите смел
  чаци такива бунтувайте се

 4. Искам да вляза в личното пространство в гъzа на Симитлийската снаха и да я направя щастлива и непотребна !

 5. Дай Боже Амин !
  Дали за едно от Трите Прасенца Коледата не идва по-рано ?
  Да въща кинтите мръсника долен, обрече цял един народ на мизерия, глад, самоубийства, отне им бъдещето и ги прогони, отне мечтите на хората.
  Малко Му е „Абсолютен престъпник, на колене“ трябва и продължение „В името на Народа, най-тежкото наказание…….“ и до стената, а всички около ревизия, съд, конфискация и от 5-10-20 г. затвор.

 6. Много си прав „онзи“ ! Аз преди известно време изказах подобна позиция и продължавам да се убеждавам ,че освен анализи и прогнози друго не смеем да предложим ,като изход или действие .

 7. Бравос,това трябваше да се случи отдавна.А кои са ония загадъчни фактори,които могат да наредят на Гешев и той да изкомандва на главните престъпници НА КОЛЕНЕ,СВИНЬО!? И к-19 хич няма да им помогне,напразни надежди възлагат на него и лично БОЙКО излезе да стресира населението,демек МНОГО СТЕ СЕ РАЗХАЙТИЛИ.Цял свят разбра за безвредния вирус,а тука сме бамбашка и терсене,нещо като балканска Северна Корея.

 8. След като са разпитвали Борисов,Горанов,Мента защо няма иземване на лаптоп,селфон като Бобкови,или на едни може на другите не.

 9. Не го вярвам и ще се извиня на г-жа Томова, ако все пак се случи. В тази игра нашите български мутри са само пионки на кукловодите зад граница.

 10. Ако не знаете кой искате да ви управлява и да си го изберете, то ще ви го турят.Желаещи много – американци, руснаци,европейци, турци, македонци и всякакви бандити.Не е нужно да се изброяват.Лично аз, искам да гласувам за върховенство на закона!!!

 11. “Бoриcoв e eдинcтвeният чoвeк, кoйтo cвaля Бoриcoв, зaщoтo зa вcичкитe тeзи 10 гoдини, в кoитo (c някaкви пaузи) тoй e нa влacт, кoрупциятa прoцъфтявa в мaщaби в кaквитo и кoмуниcтитe нe ca ни крaли. Кaктo крaдaт ГEРБ, ръкoвoдeни oт другaря Бoйкo Бoриcoв, никoй нe ни e крaл. Прecтъплeния, кaквитo ce извършвaт пoд вeдрoтo ръкoвoдcтвo нa другaря Бoйкo Бoриcoв, никoгa нe e имaлo у нac. Никoй нe ги рaзcлeдвa. Тe зaдушихa и мaлкoтo жeлaниe в рaзcлeдвaщитe oргaни и прoкурaтурaтa дa рaбoтят, пoчти уcпяхa дa удушaт cъдa, пълнeйки гo c милициoнeри, кoитo кaктo e извecтнo oтивaт в cъдa нe дa рaздaвaт прaвocъдиe, a дa бъдaт милициoнeри“.
  “Глeдaйки вcякo eднo прaвитeлcтвo нa Бoйкo Бoриcoв дo дeн днeшeн, тaм цaри нeвeрoятнa интeлeктуaлнa нищeтa, aмa нeвeрoятнa. Във вcякo eднo прaвитeлcтвo тoй oбикнoвeнo e нaй-умният чoвeк тaм, кoeтo e… дa, тoвa дoвeждa дo тeзи рeзултaти“.

  1. тц тц аман от безработни тролове намери си истинска работа каза:

   колко ти плащат за тия коментари.Корупцията е по ниска от времето на комунизма,заплатите се вдигна пет пати от както Герб е на власт

    1. Ранат ората, на обед тройка кифтета/кибапчита, на вечера половин бел леп и салам малотрайка. Га беше Цецоу у Партията даваха и сигари

   1. Колега,не знаиш ли кога че дават хаванси у касата на Окръжното, нещу ги бават хонорарите тоа месец

  2. Не се чудете – в този сайт коментарите на борисов са крадени текстове.
   В случая със сегашния – той е част от интервю на адвокат Н. Хаджигенов пред друг сайт.

 12. „Така е… докато излизат снимки с пистолети, злато и пари, докато слушаме за простата „кърджалийска п***a“, докато „колегите“ ми са натикани в една зала в НС и не могат, свободно, да си вършат работата, а и докато наблюдаваме документите от Дубай, ще носим и маски!

  Милен, светла му памет, го каза: „Маските са, за да мълчите, а не, за да ви пазят“

 13. Спомняме си КОГА и при КОГО беше в Щатите за…БЛАГОСЛОВИЯ…Тези КОИТО го ….повечето сега са сменени от Трамп…но политиката им остава…За посланикът им тук важи СЪЩОТО…За ТЯХ ние сме част от РЕГИОНА…никой не ни гледа като самостоятелна единица…Промяна може да има само ако някой настъпи опашката на КОТКАТА…пардон МЕЧКАТА…Много фактори показват че това може да стане…Когато СВЕТОВНАТА ИКОНОМИКА е в клинична смърт единственият начин за електрошок е ВОЙНАТА… за да излезне от НЕЯ…Така са НАУЧЕНИ…а ТЕ ТРУДНО учат НОВИ НАЧИНИ…Ще се НАУЧАТ по ТРУДНИЯ ПЪТ…Въпросът е КЪДЕ ще сме НИЕ…тогава…

  1. Официалният дълг на САЩ надмина 25 трилиона, което е почти два пъти над реалния БВП. Неофициалния дълг заедно с вътрешната задлъжнялост е стотици трилиони. Това е неизплатимо, а скоро ще стане и необслужваемо. Досега САЩ се крепеше на три инструмента – печатането на пари, основния лихвен процент и емитирането на дълг под формата на държавни ценни книжа. Последните вече никой не иска да купи от както Китай се отърва от 300 милиарда в американски трежърс. Лихвени процент е 0% и повече не е инструмент, а напечатаните от началото на корона кризата долари са колкото целите количествени облекчения след кризата през 2009г. Флагманът на капитализма САЩ е в предсмъртни мъки и се боя, че сте прав. Историята показва, че когато искаш да рестартираш глабалната икономика ти трябва световна война. Не знам дали опитът, който правят с корона кризата може да бъде такъв изход, но по-скоро не.

 14. Никога не става така. Това е голяма машина за трансфер на капитали и влияние. За 10 години са усвоени милиарди. Дори да вземем Божков за пример. Той бил се отчел с 65 милиона. Няма такъв смел прокурор, който да натисне. Много хора са купени, много са получили постове. Трябва сравним икономически и властови ресурс. Божков е от същата въртележка. Прекарал е на една маса с тези, дето ще ги маха последните 30 години. Чак Митьо Пищова му бил пръв приятел, ама Божков бил по-голям женкар от него. Не мога да си спомня на кой другар се хвалеше Пищова, че е роднина. Абе все другари и слугите им. Друго няма. Не вярвам в социалистическия милиционер, произведен в главен прокурор. Ако стане нещо, то ще е от ядосани външни контрагенти.

  1. АЛО О О О,съфорумци,добре ли сте,четя ви и недоумявам написаното от вас.Един говори за мутри и кукли,втори,че нямаме шанс и алтернатива.Друг изброява полвината свят,следва как милиционери завладяли съда.Следва как ще ни ,,освободят“ външни контрагенти,друг говори за невалидни бюлетини,кой , как и кое щяло да попрече на тиквата и дружината му да влезнат в НС.Трети говори за държавна и частна мафия,за Герджиков,за прасенце и шеф,за боговете дали са полудели, та дори и покойния Ралин е намесен,за Гешев,и палачинка,и на края, как тиквата ще бъде изритан и изгасне като свещ,пред внуците си. И никой, ама никой не казва БАСТА, достатъчно търпяхме,по горе описаното/не твърдя ,че не е вярно/ на въоръжеен бунт за свободата си,за нас самите, за семействата ни,за децата и родителите ни .Боже господи,вие наистина те болни, и заслужавате участа си.

   1. Армия, полиция, ДАНС, НАП и … ловните дружинки още от времето на Пенчо Кубадински са техни. Има ли шанс? Освен от Европа да спрат парите, ама го галят по главата или DEA да хване наркобосовете в министерски съвет, ама го приема Тръмп. Единственият шанс е някой като Боинг с 20 милиарда загуби от далаверата на хунтата с краден софтуер да плати за някоя пролет, лято или някой друг холивудски сценарий. Иначе човекът ще се пенсионира като пораснат внуците да го наследят.

 15. Коя от тези житейски максими не е характерна за Тиквата?

  Умният човек към власт не се стреми.
  Работливият човек за пари не ламти.
  Добрият човек не проси благодарност.
  Нормалният човек не търси конфликт.
  Благородният човек не сее омраза.
  Възпитаният човек не отмъщава.

 16. Хора мили, защо се заблуждавате, че наглостта има граници?!? Дали ще подаде оставка зависи само и единствено от самия ББ. И замисляли ли сте се над нещо друго – последните избори – над 500 000 невалидни бюлетини! Кое ще ги спре сега отново да го направят и кое изобщо ще попречи на ББ и бойната му дружина да влезнат отново в парламента?!? На тях трябва със закон да им се забрани да участват повече в политиката на България! Ето – срещу човека има толкова много „улики“, записи, снимки, издънки, признания и до сега нито е подал оставка, нито има повдигнати обвинения, нито изобщо се говори за такива! Той не спомена нито веднъж, че ще подаде оставка или че е подронен авторитета му – високо вдигната глава, пример за всички тупани в България как от пожарникар се става министър председател! Представяте ли си какъв е сега напъна и колко хòра искат да станат пожарникари?!?

 17. От цялата работа най-интересни са ми изказванията на прокурори (и най-вече на „независимия“ главен прокурор), министри, депутати, телевизии и сайтове. Намираме се в етап на осветляване разделението на българската мафия на: държавна и частна. Всички, които нападат Божков са във или са приближени на държавната мафия. Сега ясно се вижда „независимостта“ на съдебната ни система, „независимостта“ на българските медии, „независимостта“ на експерти на държавна работа (преподаватели в университети, социолози, политолози). С една дума сега ясно се вижда кой „независим“ е на държавна хранилка. Много е интересно как излизат от дупките си, за да защитават трохичките си. Вие само гледайте!

 18. Извинете , а после пак Герджиковче ли ще ни сложи президента!?
  Не , мерси , ами то по-добре Тиквата!
  Лошото е , че ако го сменят тези , които го сложиха-американците , пак ще сложат някой боклук като него и този път може да купим един танк от втората световна война за 10 милиарда!
  Не , не е в това разковничето-трябва да изгоним янките – ведъж и завинаги за да се оправим!
  Всичко друго е ала-бала!

  1. Сами не можем. Никой няма да ни разреши да шаваме. Надежда, ако има такава е след изборите Тръмп да инциира нова Ялта. Но за това Китай и най-вече Русия трябва да са си изиграли добре картите. Засега шансовете да се сбъдне точно този сценарий не са добри.

 19. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

  Вярно,
  когато се пръкне едно малко сладко розово прасенце,
  никога не знаеш каква свиня ще излезе от него.

  1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

   Оригиналът май беше:
   „На нов шеф и на малко прасе не се радвай,
   защото не знаеш каква свиня ще излезе от тях „!

   1. А „Боговете сигурно са полудели“…!!!

    И вече сме в края на третия филм от поредицата…!!!

    Дааа…!!!

 20. Аз обаче бяха напървия митинг след отстраняването на Тодор Живков. Там знаменитият Радой Ралин каза:

  ПРЕДИ ДА СЕ РАДВАТЕ НА ПАДНАЛИЯ ДИКТАТОР, ПРОВЕРЕТЕ КОЙ ГО Е БУТНАЛ.

  И публиката някак утихна за миг.

  ПРЕДИ ДА СЕ РАДВАТЕ НА ПАДНАЛИЯ ДИКТАТОР, ПРОВЕРЕТЕ КОЙ ГО Е БУТНАЛ.

  Нали искаме модерно гражданско общество? Или не?

  1. От „Български пословици“, събрани от П.Р. Славейков:
   Не го бива ни за слива… (с. 76).
   Ако я бе срам, не би ошла там. (с. 88)
   Сит търбух за наука глух… (стр. 524) и т.н. до 55 пословици и народнимъдрости..

   От „Люти чушки“:
   Номенклатура – Не го бива ни за слива.
   Цивилизация – Ако я бе срам, не би ошла там.
   Глух, но послушен – Сит търбух за наука глух.

   Та кой от кого казваш знаменито е преписвал?

 21. Прекалено големи надежди се свързват с евентуалната промяна в ориентацията на Гешев. Само ако неговите кукловоди му наредят, ще обърне палачинката и ще се захване с Боко и компания. А има и външни господари, те още се бавят с решението си. На всички ни се иска да стане веднага и безкомпромисно почистване, ама…

 22. За сега положението е овладяно, вече втори ден облъчват БГ Зомбитата радио и тв с КОВИД-19, на преден план този път са пуснати разни главни санитари, мисирки и олигофрени по места. Предизвиканата масова психоза обаче няма как да не се отрази на бюджета. Явно Варненска и Бургаска области ще бъдат пожертва и-няма как хем да спасяваш сезона хем да тръбиш масово за КОВИД-19 (Гръцките медии нещо да сте ги чули на тая тема).
  Винету от СИК, се надява да влезе във Европейският Валутен Механизъм и Банковият Съюз, като си мисли че ще му изсипят пари като на Гърция, само че времената са други….

 23. Няма да му обърнат пръста, поне не и чрез Гешев. Има опастност да се разприказва.
  Ще стане меко и леко, през оставка, служебен кабинет и поредните фалшиви избори.
  Така хем БМБ ще бъде забравен/опростен, хем Божков няма да има време да се включи с негов проект.

 24. Ако Тиквата не бъде изритан от поста си това лято, то той със сигурност ще ИЗГАСИ държавицата ни, както изгаси великденската си свещ пред очите на внуците си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *