Регистрация
Публикувано на 13.09.2017 / 22:01

ПРЕДИ 56 ГОДИНИ: „СПАРТАК“ ВАРНА – ПЪРВИЯТ КЛУБ В КНК, ДНЕС – УБИТ И ОГЛОЗГАН ОТ КРАДЦИ УПРАВЛЯВАЩИ! РИТАЙТЕ НА ВОЛЯ НА НЕБЕТО, ТАТКО, ТУК НЕ Е ЗА МЪЖЕ С ЧЕСТ!

СПАРТАК ВАРНАНа 13 септември 1961 година футболният клуб Спартак – Варна е първият български клуб участвал в КНК и вторият футболен клуб / след ЦСКА/ играл в Европа. На 13 септември 1961 година Спартак – Варна прави реми /0:0/ срещу австрийския „Рапид“ във Виена. На 27 септември 1961 година е реваншът във Варна, когато „Рапид“ печелят с 5:2.

Капитан е Илия Кирчев.

Треньор на Спартак – Варна е Тома Захариев.

Светла ти памет, татко!

Днес, 56 години по-късно, Спартак – Варна Е ЗАТРИТ И УНИЩОЖЕН от лапаческата клика, която години наред го щави и оглозгва, начело с Янко Станев и компания.

Спартак го убиха лица, които не само хабер нямат от футбол, но нямат и хабер от чест.

Градът се управлява от крадци, а футболистите от „Спартак“ вече имат сборен пункт на … Небето…

Веселина Томова

 

 

Коментари 4 за
“ПРЕДИ 56 ГОДИНИ: „СПАРТАК“ ВАРНА – ПЪРВИЯТ КЛУБ В КНК, ДНЕС – УБИТ И ОГЛОЗГАН ОТ КРАДЦИ УПРАВЛЯВАЩИ! РИТАЙТЕ НА ВОЛЯ НА НЕБЕТО, ТАТКО, ТУК НЕ Е ЗА МЪЖЕ С ЧЕСТ!”

  1. Единственият виновник за състоянието на „Спартак“ – Варна е КАПИТАЛИЗМЪТ.

  2. Тъга и гняв – това изпитва всеки нормален човек, който прочете тези редове In memorial. Защо допуснахме шепа нискочели мошеници и бандити да превземат Варна? Незаменими ли са Иво и Марин от ТИМ, Бацата, Гела, Ицо Ламята, Вичо и Краси тъстът??

    1. Ей богу. Единственият „нискочел мошенник“, виновен за състоянието на Спартак е Янко Станев. Колкото и да се опитват някои хора да размахват пръст в друга посока, той е човека, който ограби клуба и е отговорен за 90% от далаверите в тоя град.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>