Публикувано на 01.11.2008 / 12:39

Преди смъртта си Ахмед Емин е разговарял с Касим Дал

 

 

Вътрешно-партийният конфликт в ДПС се разгаря. Източници на afera.bg, свързани с разследването на смъртта на Ахмед Емин довериха, че в последните минути на живота си “дясната ръка” на Доган е разговарял дълго по мобилния си телефон с Касим Дал.

Дал е бил в течение на делата на Ахмед Емин и е бил един от най-доверените хора на Емин.

Същите източници твърдят, че голяма част от фактологични документи, с които разполагал Касим Дали били изключително важни за разследването.

Според непотвърдена информация Ахмед Емин е имал намерение да напусне ДПС, раздиран от ситуацията вътре в партията и лабилната му псхика не е издържала на напъна.

Битката между лобитата на Касим Дал и Ахмед Доган е навлязла в остра фаза, въпреки че във видимото обществено пространство се запазва бон-тона. Касим Дал дори търсел защита както на себе си, така и на семейството си.

Afera.bg

Коментари 0 за
“Преди смъртта си Ахмед Емин е разговарял с Касим Дал”

  1. ВРЕМЕ БЕШЕ предателите на българските национални интереси и грабителите на народа да започнат да се избиват един друг.Май се задават подобни процеси и в БСП така,че най-хубавото предстои.Разбира се по-нормалното беше държавата да е прибрала всичката тая сган в затворите,но ние пък не сме нормслна държава.Така,че на всичката тая паплач от сърце им пожелавам НАСЛУКА.ДА НЯМА ПРОПУСК,ДА СЕ ОТСТРЕЛЯТ ВСИЧКИ ДО ЕДИН.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *