Публикувано на 28.03.2017 / 9:42

ПРЕДИ ДА СЕ РАДВАТЕ, ЧЕ БТВ НАЛОЖИЛА ЦЕНЗУРА НА ШОУТО НА СЛАВИ, СИ ПРИПОМНЕТЕ: „КОГАТО ДОЙДОХА ЗА МЕН – ВЕЧЕ НЕ БЯХА ОСТАНАЛИ ХОРА, КОИТО ДА МЕ ЗАЩИТЯТ“

СЛАВИПреди да се радвате, че #бТВ е наложила цензура на Шоуто на Слави (Slavi’s Show), защото „не отговаря на стандартите“ си припомнете стихотворението на Мартин Нимьолер:

превод: Борис Борисов и Александър Ножаров

Когато нацистите дойдоха за комунистите,

аз мълчах;

не бях комунист.

Когато затвориха социалдемократите,

аз мълчах;

не бях социалдемократ.

Когато дойдоха за профсъюзите,

аз мълчах;

не членувах в профсъюз.

Когато дойдоха за евреите,

аз мълчах;

не бях евреин.

Когато дойдоха за мен

– вече не бяха останали хора,

които да ме защитят.

Андрей Вълчев

Коментари 38 за
“ПРЕДИ ДА СЕ РАДВАТЕ, ЧЕ БТВ НАЛОЖИЛА ЦЕНЗУРА НА ШОУТО НА СЛАВИ, СИ ПРИПОМНЕТЕ: „КОГАТО ДОЙДОХА ЗА МЕН – ВЕЧЕ НЕ БЯХА ОСТАНАЛИ ХОРА, КОИТО ДА МЕ ЗАЩИТЯТ“”

 1. Славчо, давам ти една седмица срок:

  1. Да осъзнаеш какво нещо си, дали не си безсмислено дълго нещо, и май твърде вулгарно, май доста грозно и май глуповато, не е ли тъй, не се прави на умен;
  2. Да си оттеглиш тъпия ултиматум, кой си ти бе, аман от твоите ултиматуми и референдуми, бактисахме;
  3. Да обърнеш внимание на душевното си здраве и да предприемеш медицински мерки спрямо евентуалния нарцисизъм и месианските си фиксации;
  4. Да се завърнеш в бащината къща, в Учин дол, имате си бахча, бостан, нивичка, копай с мотиката, имате мотики, Славчо, за твое добро е;
  5. Ако не изпълниш всичките точки на настоящия ми ултиматум, обявявам, че ще си разплета резедавата жилетка публично, пред Битивито.

 2. Даа, интересна патица,пардон птица-не мюре,е ИздисЛафчо Трифонов,пардон г-н Трифонов!!??!!

 3. Слави Трифонов, както се вижда и от коментарите тук, е спорна личност. Но е професионалист. Без значение кой го гледа и кой не. Има си човека публика. Голям е , не само на ръст. Колко години вече дава хляб на стотици хора! За това – моите уважения! Популярен е. Патриот е, в хубавия смисъл. Ама бил мутра, то каква ли е дефиницията на „Мутра“, и кой ли не попада тук. Спорно е. Ама вземал пари от реклама. Дават му, взема. Това му е бизнеса. Трифонов ако реши да прави телевизия, ще направи – ще се намери кой да даде пари. Трифонов ако реши да прави партия – ще направи. Ще се намери кой да даде пари. И най – интересното и важното е, че има кой да тръгне след него – много хора, много млади хора. Зависи той какво ще реши, каква е неговата кауза, какъв е плана на неговия живот. Но ако тръгне – да не спира!

  1. Права си Снежанке,че Дългия няма кауза,или по точно,неговата кауза са парите.И който даде повече натам ще поведе овцете си. А иначе знаеш ли наистина какво е решил или са му внушили?

   1. Не знам. Не го познавам лично, не гледам предаването. Но в политиката решения не се вземат еднолично, съгласуват се. Така че мисля, че ако Слави Трифонов тръгне да прави партия /може да се купи готова/, то това ще е съгласувано с всички политически играчи, че и външна подкрепа е нужна. Политическият „асортимент“ към момента в България е изчерпан, няма свежест, да не говорим за идеи и програми. Според знаменитата творба, която никой до сега не е оспорил „Психология на тълпите“, когато един народ загуби своята кауза, своята причина защо е на тази земя, полека-лека умира.

 4. Пенсионерка съм и досега съм оставала в страни от социалните мрежи. Не ми харесваше сеирджийството и хейтърството в тях. Но сега ми дойде в повече това, че най-безочливо пренебрегнаха мнението на милиони хора от референдума, а най-накрая безцеремонно спряха и предаването на Слави. Все едно снощи ни показаха среден пръст от екрана – вие сте нищо, ние сме всичко. Разпознавах тази медия като наша, семейна, но вече едва ли… Дадох си сметка, че има будни хора, които освен трибуна, имат и какво да губят, а го залагат за каузата си да променят времето и системата. Аз нямам нито едното, нито другото, освен да кажа мнението си. Не всичко и не винаги харесвам шоуто на Слави, но сега заставам зад него. Иначе, вярно, ще се чувствам едно нищо. И ако има във Варна отзвук на този проблем, със съпруга ми ще бъдем там.

  1. +++…+++…+ !
   …и Умната с разните ФБ, Т и т.н. – Българското интернет Пространство е ‘еталон’ по Целеви Свинства, Теменуга ! (от грубости и дориФизически Заплахи, та до хакване на Персонални Финансови Данни)

   1. Благодаря, Дървосекач, че явно имате друго мнение по темата, но поне не ме обидихте. Защото като съм заявила, че съм пенсионерка, съм и доста уязвима (в Б-я). Само си помислих, че този човек (Слави) дава поминък на поне сто още души и непоколебимо заложи на карта своето и тяхното бъдеще. Защото не се съмнявам, че могат да ги премажат. А, присъдата на друг коментатор, че неговата кауза са парите намирам за доста нереално и елементарно съждение. В кой свят живее човек, който съди хората по стремежа им към пари. Нека се запита сам, той какво и кога прави неща без стимул и мотивация. Свалям шапка всекиму, който е активен и дръзва да се бори за идея. Преди няколко избора назад, Слави издигна с помощта на зрителите си една млада жена за независим депутат, влязла още в началото на кариерата си в някакво министерство в противоречие с браншовия министър, че е незаконно да се пуши в министерството и я бяха уволнили. Участвахме тогава в подписката с мъжа ми, но каузата бе слаба за българина и не успя. Той си беше предоставил предаването за трибуна на народа – да излизат хора с активна позиция и свободно да казват мнението си за управляващите – а като си в публичното пространство, седиш с лицето и името си пред зрителите и трябва да отговаряш за казаното. А не да изливат в интернет пространството вербална помия. Ей такива ми ти работи.

 5. ПИСНА МИ БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦЯЛА ЕВРОПА ДА ИДВАТ В БЪЛГАРИЯ ДА НИ КРАДАТ ОБИЖДАТ И ДА НИ ДАВАТ НАКЛОН НА ОНАЯ НИ РАБОТА !

  НОВИЯ ДИРЕКТОР НА БТВ > ПОРЕДНИЯ ЦЪРВУЛ >>> ДА СИ ХОДИ ОТКЪДЕТО Е ДОШЪЛ

  МАЙНАТА И И НА БТВ! И НА НОВА ….. ПОМИЯРСКИ ТЕЛЕВИЗИИ …. ИЗПОЛЗВАЛ СЛАВИ ЕФИРА ЗА ЛИЧНИ ЦЕЛИ … А ТЕ КАТО НИ ОБРАБОТВАТ ЗА РАЗНИ КРАДЛИВИ ПОЛИТИЦИ ВЪШЛИВИ МИГРАНТИ И МИРИЗЛИВИ М….И ……

  НЯМА ДА ВИ ГЛЕДАМММММ ОКК

 6. Да се сравнява немският пастор Мартин Нимьолер, изрекъл думите по-горе, с продуктът на „демокраДцията“ – учиндолският селяндур-чалгар, е конщунство. Последният е офшорен „цеко от Вазовата Грамада“ от Делауеуер и през всичките години, след като ни споходи „демокраДцията“, всяка вечер, през тези дълги години, и правеше подобаващата реклама, като за най-по-по-то, което е можело да ни се случи с тази шайка. Сега шайката му е в киреча и повлече и него (сей-де-сето веке е изгоненото мръсно коте от шкембеджийницата ). Как ще се развият събитията, само един Господ знае, но никога вече няма да са като преди! Каквото си е надробил, това ще сърба, а то е от горчилаша и киселаша, което дробеше за обикновените българи. Проблемът му е дали делауерците ще му върнат парите или ще си ги приберат, както на много други като него. От цялата история, жалко за музикантите от „ку-ку- бандата“!

  1. А защо да не се сравнява? Като чуя думата “ селяндур“ направо ми идва да
   кажа нещо по адрес на майка Ви. Като не Ви харесва не го гледайте. Не ни ли облъчват в най-гледаното време с Марешки, Борисов и останалите „патриоти“.

 7. Въпрос :
  – как виждате Евентуалното присъединяване на Славчо към БиАй ?

 8. Не ме интересува какъв е Слави! Но ако тръгне един ден да им събаря кочината АЗ ЩЕ СЪМ ДО НЕГО!

  1. Чалгаджията е част (немаловажна) от статуквото/естаблишмента.

   1. ЧАЛГА Е ЖИВОТЪТ НИ ТУК – “ Немя такава държава“ е специален поздрав ОТ ЧАГАРЯ И НЕГОВАТА ГИЛДИЯ ДО ВСИЧКИ МИРИЗЛИВИ И МАЗНИ ПОЛИТИЦИ И ТЕХНИТЕ ПОСЛУШКОВЦИ ……т.е. от нас за вас!!!

 9. Аз не се радвам особено, но – Пич, имаш си договор, дал си си гъза под наем. Ако искаш да вееш байряка стани като Афера, или поне Биволь.
  Друг е въпросът, че с байрактар на Гергов да тръгнем против Гергов… хич не ми се връзва.

 10. Дойдоха гробарите за трети път на власт и свободата на словото отиде в преизподнята! След четвъртото им завръщане, направо си стягайте багажа и под строй – към гробищата !

  1. То свободата на словото никога не е излизало от преизподнята само е било добре прикривана лъжа а колко до сценария със Слави – и прекаления светец и богу не е драг та ционистите соросоиди го употребиха и театрото свърши още повече че соросоидната машина за пари няма вече кой да я смазва .

  2. Кой ще им плаща масрафа – милиардите, които теглят като заеми, Вече и неродените „бягат“ от страната…

  3. ТЪПАЦИТЕ ОТ ГЕРБ ИСКАТ ДА ОСТАНЕ САМО АРМЕНЧЕТО ХИКИМЯН, МАЛОУМНИТЕ ВИКТОР И АНИ ОТ ЦИГАНСКИТЕ НОВА И БТВ И ОНЯ ВАМПИР ДЕТО МЯТА ЯБЪЛКИ> ОТКАЧАЛКАТА ИЛИАНА БЕНОВСКА –

   А ПЪК ЗАРАДИ СЛАВИ ТОЧНО ЩЕ СПРА ДА ИМ ГЛЕДАМ И ТЪПИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ!

 11. Г-жо Кръстева, запомнете си думите и ви обещавам, че един ден ще се срамувате от тях. Слави е активиран с едничката цел да изгуби на обществото още малко историческо време. Време през което те ще стават още по-богати, а ние още по-бедни.

  1. Браво, захир, едно умно мнение, което подкрепям. Няма как да очакваме от душеприказчик и съмишленик на Тиквата да излезе народен трибун. Това е мутра, която ще излъже много хора, както ББ излъга милиони…жалко за България и народа…

   1. Какъв съмишленик? Борисов го усмиваше най-често така, че му вдигаше кръвното. Ако е съмишленик, нямаше да правят всичко възможно включително и фалшификация на резултатите от референдума, даването на Конституционен съд и какво ли още не, само и само да не се гласува мажоритарно, да лапат голямата субсидия! Пяна му излизаше от устата на Борисов, като заговореше за Слави. Нека сега Марешки Ви стане министър на икономиката.

    1. Всичко е театър, уважаема Пепи….за съжаление театър на който много от нас вярват … Жалко!

 12. Аз също подкрепям „Шоуто на Слави“, както подкрепям и сайтовете Афера, Гласове, електронен вестник, Редута и др., макар че не винаги сме на едно мнение. Едно не разбира българското население – гражданско общество ще има тогаво, когато лекарите протестират за правата на миньорите, миньорите за правата на учителите, учителите за правата на земеделците и на всички останали и т.н…..Забравих куките, и между тях има свестни….

 13. КУПИХА КАНАЛ 3 ЗА ДА ЗАТВОРЯТ УСТАТА НА ДИКОВ,ДРЪПНАХА ШАЛТЕРА НА ТВ7 ЗА ДА ЗАТВОРЯТ УСТАТА НА КУЛЕЗИЧ И ВАСИЛЕВ,ОНЯ ДЕН ОПРАСКАХА НОЛОЖИХА МНОГОМИЛИОННИ ГЛОБИ НА БТВ И НА НОВА ЗА ДА СЛУШКАТ И ТЕ ПОЧНАХА ДА СЛУШКАТ,СПРЕТНАХА МУ ДЕЛО НА ХАХОТО НАЦИОНАЛИСТ СЕГА Е ТОЙ СЛУШКА БАРАБАР С ТЕЛЕВИЗИЯТА СИ,ОНЯ ДЕН ЕДИН ДЕТО БАЧКА В ЕВРОПА ТВ МИ КАЗА ЧЕ НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КОЙ ИМ Е СОБСТВЕНИКА!!! ГАДОСТ ПЛЕНЕНА ДЪРЖАВА Е ТОВА СМЕ,ПОРОБЕНА,А ВИЙ СТЕ РОБИ ХОРА,РОБИ СТЕ!!!

  1. Mnogo si prav BATSE,no to ot nas zavisi mishkite(((GERB,BSP,PATRIOTICHNIQ FRONT))), sa vuv vihura si,zashtoto kotkite(((NARODA))) ne gi gonqt,i taka shte bude dokato tozi narod ne izleze na ploshtada kudeto pishe“Suedinenieto pravi silata“……

 14. Слави с теб сме. Ще излезем хиляди по площадите. Искаме си България обратно. Нема такава държава.

 15. Ами, за всяко прасе идва коледа, или за всяка овца идва курбан-байрям. Няма вечни неща!

 16. Странен народ сме! Само на мен да ми е добре! Един да тръгне и останалите го гледаме като изкопаемо!
  Колко са притискани или е платено на БТВ, за да се спре Слави!
  Аз съм готова да защитя Слави и предаването му! Успех момчета!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *