Регистрация
Публикувано на 03.01.2018 / 18:30

ПРЕДИ ДА ОБЯВЯТ „ЛИЧНА ДРАМА“: МАФИОТСКИ ПОЧЕРК ЗА ЕЛИМИНИРАНЕ!

ПЕТОРНО УБИЙСТВОПет трупа.

Шестият труп пуснат в кладенец.

Всички застреляни абсолютно професионално. С контролен изстрел в главата.

Мафиотски почерк откъдето и да го погледнеш.

На пръв поглед – „отклоняващо“ обстоятелство – че всички са свързани в едно „семейство“, което дава повод на някои кретени да внушават „битово“ убийство.

Всичко сочи мафиотски почерк за ЕЛИМИНИРАНЕ. На всички.

В тези убийства не личи афект, истерия или неуравновесеност на онзи, който е стрелял. Тъкмо обратното – хладнокръвие до леденост и обмисляне – предварително.

В задачката се пита: кой е този, който ЕЛИМИНИРА и защо.

Колко „капи ди тути капи“ имаме и колко подобни обучени хладнокръвни убийци?

Косоварят, който изскача в миналото на Кети е достатъчен като знак, че е от … Косово. Но „битовизма“ отпада, след като умишлено са избити ВСИЧКИ, като че да не остане и следа от … нещо, което не трябва да се узнае.

Просто разсъждаваме на глас. Преди да ни обявят някоя „лична драма“.

Защото преди дни само имаше още едно почти осъществено убийство – на висшия данъчен, свързан с … акциз и контрабанда. При тези убийства главсекът на МВР преди малко рече, че Неделчо имал куп кухи фирми за точене на ДДС. КОЙ ЧИСТИ?!

П.П. Апропо, който  не е гледал страхотния италиански сериал „Гомор“, нека изгледа трите сезона. Шесторното убийство е като извадка от „Гомор“!

Afera.bg

Коментари 25 за
“ПРЕДИ ДА ОБЯВЯТ „ЛИЧНА ДРАМА“: МАФИОТСКИ ПОЧЕРК ЗА ЕЛИМИНИРАНЕ!”

 1. Ане какви медии са българските?! Досега трябваше да са ясни биографиите на убитите или поне кой с какво се е занимавал. Това е елементарна информация.Защо чакате МВР да ви излъже с нещо?

 2. Никога, ама никога няма да се открият истинските убийци ! ! ! Защо ли ? Ами защото са некадърни и действат непрофесионално ! Вместо разследващите да открият трупа на жената, той е открит от журналистите ! Местопрестъплението е следвало да се загради веднага в много голям периметър и да не се допускат външни лица, а разследващите да влезнат вътре така, че да не замърсяват уликите. В много случай разследващите пушат цигари вътре на местопрестъплението.

 3. ТОВА Е НАЙ-УЖАСНИЯТ СЛУЧАЙ НА САМОУБИЙСТВО ОТ НАЧАЛОТО НА ЧЕТВЪРТАТА БОЙКОВА ДЪРЖАВА.НАЙ-СТРАШНО Е НЕКОЙ ДА НЕ СЕРЕ В ГЕНЕРАЛСКАТА ШАПКА НА БОЦИ Б.

 4. От вчера гледам какво говорят психолози психиатри адвокати мвр служители бивши министри и тн и ми е чудно тези хора как са допускани до подобни постове в държавата? всички големи гадатели и една ли не ако бяха те на тези постове сега щяха да ги разкрият веднага. Явно всички имат кристални топки на който гледат за прокурорите е ясно те така си пишат обвинителните актове на вид гадаене като им трябва помощ викат експертите който повечето случаи лъжат в съда и психолози който винаги казват това което е в интерес на полиция прокуратура. Да си зададат въпроса до къде е стигнала злобата в България и кой са виновни за тази злоба. Преди създаваха опраскваха престъпници сега всеки е потенциален отмъстител! Преди време писах, че е цяло чудо, че подобно нещо не се е случило с полицаи прокурори а може и да са тренирали и за подобно нещо! Нищо никога не свършва с едно дело и да карат хора да лъжат после да се чустват виновни като се случват подобни неща не казвам че в случая е такова нещо но е възможно в миналото да е вкарал в затвора човек който е излезнал и си е търсил нещо дето този мъж е нямал вече такава злоба да избиеш цяло семейство се събира с години! Не става от скандал и тн. След като няма да го получи няма да има кой да го харчи! Става дума за много пари или пари който са търсени от него за нещо дето е виновен. Всяка грешка се плаща в някой среди по един или друг начин!

 5. Случаят бил без аналог в най-новата ни история, която, според господата, започва от 31.12.2017г. Нещо бай Миле много бързо го забравихте или по-скоро- много удобно…

 6. Труповете са седем. Забрави да споменеш горкото кученце, което не е сполучило на къща и стопани.

 7. Такаааа, понеже споменавате простреляния данъчен, сега да ви светна по въпроса. Значи първо ръководството на НАП е оттеглило подкрепата си от въпросния служител.Второ Началника на дирекцията и негов пряк началник е бил принуден да напусне преди няколко дни и на трето място в средите на данъчните се говори за изнудване на голяма фирма, занимаваща се с акцизни стоки, като сумата е шестцифрена.

  1. Деси, пиши на пощата на АФЕРА повече подробности за данъчния. Благодаря за информацията.

 8. Ако е виновен за заловена пратка на някой от споменатите прошка няма там. Пратили са да се погрижат. А да не забравяме и ддс кухи фирми и тн. От нап спират да търсят пари при плащане съдебно решение амнистия от президента и смърт. И на скоро стреляха по данъчен което може да е връзка между случаите. Всеки бизнесмен е психопат иначе няма как да е бизнесмен по опасни са социопатите за тях всеки провал на сделка ги вади извън контрол и като е от тежките милионери може да си позволи много неща включително и да поръча подобно нещо!
  Не може да става дума за психопат социопат и тн. Това е хладнокръвен убиец занимавал се с това многократно. Тези психолози психиатри говорят пълни глупости. Което ще рече вид наемен убиец или лично засегнат от тях от дейности дето са замесени. Може да се гледа назад в времето дали не е бил свидетел мъжа в някое престъпление или виновен за някой да влезе в затвора. Такава злоба се събира с години! Не може да дойде спонтанно!

 9. Без да искам да омаловажавам ни най малко тази чудовищна история , искам само да отбележа , че тя направо БЛЕДНЕЕ пред случая „Белнейски“ ! При това – далеч НЕ САМО заради това , че труповете при последния бяха СЕДЕМ … При „Белнейски“ стана ясно , че НИЩО НЕ МОЖЕ да спре разпищолилите се ДЪРЖАВНИ господа , които БЕЗ свян ПОРЪЧАХА не едно , не две, А ЦЕЛИ ТРИ САМОУБИЙСТВА в този случай ! И накрая , разбира се „ЛЕПНАХА“ всичко на някакъв дребен крадец на джиесеми , който на 100% „обра парсата“ за всичко , въпреки , че всички разбраха , че той НЯМА ДАЖЕ И РЕСУРС за това ! Ама какво от това ? Всичко се замете и покри , всичко се забрави , а за някакъв си дребен престъпник – на кого му пука ! Тук обаче е доста по-различно … Отсега се хващам на бас , че ТОЧНО ТУК нещата ще свършат в глуха улица по давност ! Точно като случая „Карамански с 14-те войничета !!!

 10. Поне тези убийства няма как полицаите да ги лепнат на някой луд пиянка или клошар. Това е вид албанска вендета от предателство или провалена сделка бащата се занимава с тирове а с тирове има и тайници! Близко е до акъла! Даже да ги ремонтира може да прави тайници за много неща през граница. Още от времето на розовите пантери всеки предател се наказват всичките му близки от рода така никой не е проговорил даже да е бил заловен :) Всеки предател се наказва по същия начин ако е свидетелствал по дела или е провалил сделка с нещо си заради това че е издал метод за нещо си това е сигнал към всички други че са силни и да внимават че няма да има прошка! Снощи казах че точно като са ги стреляли е било реално нова година и никой не му е направило впечатление даже да се е гърмяло са е мислило за пиратки и тн. Тя ми вика много фюлми си гледал еми те жените знаят само да клюкарстват и да правят интриги какво разбира една жена от такива неща.

  1. ..kakvo li znae I,,rakovodstvoto,,na MVR,,za tezi neshta,,…tova da ne e,,plan/razstanovka za masovo meroprijatie,,s kucheta,zagraditelni saoragenija I,,rezerv,,,ili…,,cev,,na oradie,ot,,uchilishteto v Shumen,,!

 11. НАП прекратява тьрсене на милиони от ДДС измами при Плащане в брои , при сьдебно решение, при опрощаване от Президента и ПРИ СМЬРТ.

 12. Хммм… Бих казъл: Елементарно, Уотсън… Просто групово самоубийство! Последният е скрил оръжието на престъплението във фризера. Замръзената агнешка плешка… но след като я изпекохме и изядохме с каса бира, вече всичко се разбира… Професионални готвачи! Кога ли ще сготвят светиня Му Буда?

  1. metev…Pomijare dano taka da prikliuchi i poserkoto na kogoto lizhete nasranijat Guz! Posledna da vi e tazi godina!

 13. БМВ-то от НАП е заплашило БМВ-то от Нови Искър и е последвал изстрел по БМВ-то от НАП. След това БМВ-тата от НАП и тези на Пашата, Кокаина и Котарака са избили шестимата.
  Елементарно ушевски селяндури!

 14. Само една забележка, Капо ди тути капи може да е само един, не може да са няколко, иначе няма да е „ди тути“.

 15. ИЗКЕФИХ СЕ МАКСИМАЛНО !!! …. НАЙ ПОСЛЕ ЕДИН ПРОФЕСИОНАЛИСТ В ТАЗИ ДЪРЖАВА !!! ….ЕДИН ДА СИ ВЪРШИ РАБОТАТА КАКТО ТРЯБВА …. „ЧИСТАЧА“ ТУРИ В МАЛКИЯ СИ ДЖЕБ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ОТ АДМИНИСТРАЦИЯТА …..

  1. По-точно – няма да позволят да се разбере. Кой ли? Ами – новите „другари“, пребоядисаните банкянски комунисти.

   1. Pratete Mladencho,,na pochivka,,za po/dalgo,pak v,,Benkovski/Obradovci,,..tam,moge bi shte e,,polezen,,..A,,voennija,,/na shkola,,v,,Simeonovo,,..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>