Публикувано на 29.04.2020 / 18:38

ПРАВЯТ НИ НА ИДИОТИ. СЛЕДЕТЕ ПАРИТЕ. ТОЛКОВА ПО ВЪПРОСА С ПРОСЛОВУТАТА ПАНДЕМИЯ. А НА ЧАКАЩИТЕ НА ДИВАНА ДА УМРАТ – ПИЙТЕ ДЕЗИНФЕКТАНТ!

ПРАВЯТ НИ НА ИДИОТИ. СЛЕДЕТЕ ПАРИТЕ. ТОЛКОВА ПО ВЪПРОСА С ПРОСЛОВУТАТА ПАНДЕМИЯ. А НА ЧАКАЩИТЕ НА ДИВАНА ДА УМРАТ – ПИЙТЕ ДЕЗИФЕКТАНТ!Шефът на онкологията:

Около 48-49 души умират дневно от рак в България. Толкова общо пък умират у нас месечно от коронавирус.

И това е така не защото не ходите в парка или защото в Щаба са им свършили чувалите за трупове…

Какво има повече да говорим?

Слушайте д-р Антония Първанова по bTV в момента. /б.р. интервюто – тук!: https://btvnovinite.bg/predavania/lice-v-lice/d-r-antonija-parvanova.html/. Особено тези с маските, върху очите и ушите…

И както каза тя, просто следете парите. Толкова по въпроса с прословутата пандемия.

Правят ни на идиоти. Глобално. И не защото коронавирус няма или защото той не може да има летален край, а просто защото има още около 1000 други смъртоносни болести от които може да умрете още днес. Но не съм чул, някой да иска да ни държи вкъщи, защото горим боклуци, въздуха е брутален и сме на първо място по рак на белия дроб в Европа.

Нали така или бъркам?

П.С. А на онези, чакащите да умрат на дивана вкъщи, искам единствено да кажа, пийте дезинфектант!

Васил Петев

Коментари 24 за
“ПРАВЯТ НИ НА ИДИОТИ. СЛЕДЕТЕ ПАРИТЕ. ТОЛКОВА ПО ВЪПРОСА С ПРОСЛОВУТАТА ПАНДЕМИЯ. А НА ЧАКАЩИТЕ НА ДИВАНА ДА УМРАТ – ПИЙТЕ ДЕЗИНФЕКТАНТ!”

 1. Другарите ще се побъркат!Няма власт, а и няма и да има никога вече!Никой вече не им вярва, и фалшифицират висок рейтинг на Гумен Фърчилкоф!М@фията е на колене!

 2. За мисирките и мисирите важи с пълна сила един цитат от „Сияйна Зора“ на Джек Лондон. Бърнинг Дейлайт към т.н. журналисти:
  „Не ви се сърдя, момчета. Има и много жени, които си вадят хляба по начин, подобен на вашия, просто защото не могат да правят нищо друго“
  Та и преди 100 години нещата са както и сега. Пак добре, че има все още някои Журналисти (с главна буква), които смятат, че призванието им е да казват истината и да не ближат властови зад….За съжаление животът им не е лек. Но това зависи и от нас.

 3. Тоя Мутрагеньо…..Много му се иска да влезе в болница за да покаже че има корона вирус…ама ,като знае как се краде и какъв хаос ще настъпи без него в герб..и кой ще краде от неговия пай …ще си стой и лъже до дупка.

 4. Уважаема госпожо Томова,
  Моля Ви да зададете на министъра на здравеопазването един въпрос – на каква сума възлизат средствата платени за лечение на Ковид – 19 от началото на извънредното положение до този момент и как те са определени по единичен размер, след като не е имало „пътека“ за това заболяване. Считам, че всичко е далавера – да се вземат едни пари. Дали човека е починал от корона или не е недоказуемо, дали е лекуван от корона или не – също. Така че се плащат едни пари на болниците, които нямат нищо общо с реалните им действия. Най-важен е въпросът защо!

 5. Генерал Годжи на пресконференция: понеже вече маргиналите и матряла почнаха да не ни вярват, ще онагледяваме и с фотоси на починали от коронавируса. Ето ви един такъв от вчера.
  Глас от залата: тези дупки по тялото му какви са? Не са ли огнестрелни рани.
  Г. Г: а!!! Това е съпътстващото му заболяване..

  1. Супер!!! Цялата им стъкмистика е такава. Дават общата стойност на тези ,които са „установили“, че са имали среща с вируса и това число няма как да пада, нали ви е ясно. В другите държави отчитат активните случаи, при нас под сурдинка се казва, че са оздравели еди-колко си. А от какво оздравяха тези хора? Нали няма ваксина, няма лекарство? Ами от самосебе си, ясно е, но НОЩ и цялата кохорта кретени около тях ни „пазят“ – от какво? От прост коронавирус, за който всеки студент по ветеринарна медицина ще ви каже колко е опасен …. Нещастници и подлоги

 6. ТОЯ, на снимката що кашля? Ако, се е короновал, да го изберем за цар и да го пратим в изолация, а? Или, направо на майната си!

 7. Стартира процедура обществена поръчка за 300 МИЛИОНА лева за строителство на ТУНЕЛ под ШИПКА
  На търга са се явили ТРИ ТУРСКИ фирми
  Една Китайска
  И една Делян Пеевски фирма
  С Най-големи шансове е 1от 3 ТУРСКИ фирми а именно Dogush ve Ticaret фирма близка до управниците в Турция и турската банка Garanti Bankasi известна в София с дъщерната си Garanti KOZA
  Доуш ве Тиджарет е много близка до сърцето и портфейла на Асвалт Бойко паша
  Турския Холдинг ДОУШ участва в строежа на Софийското Метро и в строежа на АМ Тракия
  Спечели и дръпна 2,5 МИЛИАРДА € от ЕС средства предвидени за България
  Така за пореден път Асвалт паша този турски ИБРИКЧИЯ и национален предател ще ПОДАРИ 300 МИЛИОНА огромни средства пари на ЧУЖДА Държава захранвайки във времена на криза чужди турски работници до ато БГ работници и фирми стоят ГЛАДНИ и Безработни оня прави скъпи подаръци по Рамазан за 300 Милиона

 8. Николай Дренчев
  Споделям с вас едно писмо от моята поща:
  Ники здравей,
  Искам да ти разкажа за моят челен сблъсък с ЕНЯ и МЕНЯ и как никой в крайна сметка не го е еня.
  През нощта срещу понеделник, мъжа ми вдигна много висока температура, 41 градуса. Тресеше се целия. Много се изплаших. Той не искаше са тръгва за болница, карахме се, в крайна сметка тръгнахме.
  2 часа през нощта. Къде да го водя? Съгласно указанията – във ВМА. Аз съм дисциплиниран човек, знаеш. Отиваме в спешния кабинет на ВМА. Охраната спи, дежурния също. „Вие за какво сте?”
  – Ами, такова… висока температура…
  Идете в инфекциозното, но спрете колата на Георги Софийски и натам пеш!
  Не знаех, че е почти 1 км. Влача си човека с над 40 градуса температура. Вали сняг, киша по краката, студен вятър… красота! Поне няма хора по тротоарите да ги заразяваме.
  Стигаме инфекциозното. Там – нищо. Два телефона, пълна тъмница, няма жив човек, няма никакви указания, само едно листче за пристигащи от Китай. Ние не бяхме от Китай, но допуснах, че ни касае.
  Въртим се като обрани евреи. На него му е лошо. Мрънка ми където съм го повлякла по болници.
  Накрая разчитам на една мшкроскопична табелка дежурен телефон! Разгеле! Звъня. „Ама защо на мен ми звъните? Аз съм главен дежурен по академия!” Ъ?? А на кого трябва да се обадя? „Чакайте, аз ще звънна!”
  Чакаме. Половин час нищо не се случва. После пристига една сестра – „обиколете през другия вход”.
  Обикаляме.
  Пристига и втория „космонавт” – явно лекарка. Пак –„Вие за какво сте?”
  – Ами такова… 41 градуса температура…
  – Аааа, това не е корона! Не сте за нас!
  – Ама как, ние сме в карантина, в работата му има колега с положителна проба, води се контакген…
  – Ами много му е висока температурата, не сте за нас, ние се занимаваме само с корони!
  – Добре, какво да правим? Къде да го водя?
  – Ами където искате!
  – Добре де, поне рентгенова снимка няма ли да му направите, може да е пневмония!
  – Ами не! Ние се занимаваме само с корони
  Тръгваме. Мъжът ми е бесен и е с 40 градуса температура. 15 мин да стигнем обратно до колата, мокри като мишки.
  Тръгваме за Токуда, все пак плащаме и допълнително здравно осигуряване. Там висим още 40 мин. Наближава вече 5 часа…
  Пристига накрая едно докторче, без да го прегледа, от 3 метра ни изпрати обратно вкъщи. Помолих го и него: „Нека направим снимка, човекът може да е с пневмония…”
  – Ами нямаме тестове, ако е заразен – не можем да го снимаме! Прибирайте се и се лекувайте!
  Рева от безсилие.
  Търся връзки за да му направим снимка. Проблем: никой не преглежда! Ще измрем, ако не е корона! Намерих връзки, снимахме го. Вече беше понеделник след обяд. Тежка пневмония. Засегнати са и 2-та дяла на дроба му. Лаборантката се притесни от картинката. Стана късно, минава 3 следобед, никъде не можахме да намерим пулмолог…
  Вторник!
  Намерихме пулмолог, консултира ни! Разгеле! Започнахме един антибиотик, но картината сложна, всички които я видяха казват, че е за болница.
  Питам – коя? Къде да го карам? Пробвахме връзките си за пулмологията на Александровска. Цъ! И там било само за корони!
  Сряда.
  В Доверие го прегледаха. Изписаха антибиотик на система, венозно. Пак проблем, не се продава свободно в аптеките… хайде пак: познати, тичане, нагоре-надолу…
  Не знаехме какво да правим… въобще не бях сигурна дали ще се грижат за него в болницата и дали няма да го заразят с нещо друго….
  И така, със системите, с лекарствата и всичко друго – лекувам пневмонията му у дома! Полулегално. Търсим кой да му включва системите. Консултации по телефона. И така…
  Изстраданият ми извод – Годжи много сладко приказва, може да му повярваш, докато не ти се наложи да го изпиташ системата му на собствен гръб. Положението е много зле! Тотално са дезинтиресирани. Впечатлението ми е, че хал хабер си нямат какво да правят. Готови са да ни оставят да измрем, понеже не сме болни от свидната им корона.
  Добре, че има и добри хора, приятели, познати, за да се лекуваме полулегално, просто защото отказваме да мрем…
  Това е, Ники!
  Разказах ти. Знам, че не че те изненадвам, но е много тежко сам да го изпита човек.
  Мисля, че се справих, засега.
  Исках да ти напиша от първо лице за „организацията“ и „протоколите“ им…Докторите са като мухи без глави, разхождат едни космонавти и търсят корона, а хората си боледуват и умират от други болести, и няма кой да ги лекува! Жалка работа! Да се молиш и да търсиш връзки за обикновен рентген, представяш ли си? От ВМА космонавтката ни изпъди, където искате може да си направите снимка, потърсете частна клиника, лаборатория…. на човек, с 41 градуса температура!
  Това е гавра с хората!
  Младото докторче от Токуда също: „Прибирайте се вкъщи, след 2 – 3 дни ако няма подобрение…”
  Два-три дни??? С тая температура?
  Добре, че не ги слушах!!!
  Не ми се мисли какво щеше да се случи, ако им се бях доверила!!!

 9. Умните хора задават правилните въпроси, но безкнижковците и еднокнижковците са на всеки метър ВЕЧЕ, даже и в управлението! Простотията на Борисов е зараза много по-опасна от вируса! Та той каза: – прост съм аз, но прости сте и вие, щом ме търпите! Глупакът е откровен, а ние трябва да се замислим, какъв народ сме. Ако бяхме народ, СИКаджията отдавна трябваше да лъска наровете при Бай Ставри, а не да обикаля с джипката из Територията…

 10. Чудна работа. Уж започна втора серия на грипа и точно в пика на втората серия-изчезва този грип и започва корона вируса. Явно това е било коронавирус, а нашите щабове, генерали, професори и маргинали нищо не разбрали.

 11. докторката явно е попаднала в шайката на мадридският чораджия случайно, преди това произнесе в интервю друга исконна истина – да поставяш под карантина здрави хора, а не болни е идиотщина“, склонен съм да и простя возенето на ракетата-носител на тиквоча…

 12. Може би сме свидетели на чудо! Нещото наречено Ризова прояви смислено поведение в предаването….

  1. Абсолютно! Усещане за чудо имах и аз, гледайки и не вярваки на ушите си, че това се казва по Btv.

 13. Имате ли усещането, че лека полека с новия собственик чеха Петер Келнер в битиви почват да излъчват и истината, или поне част от нея. Дано!
  Но на „мисирките“ никой няма да повярва и никой няма да прости.

  1. Само където една тяхна мисирка („… и нейното име не ще да спомена“) скоро ожалваше когото трябва, че живее без пари! Такова лазене, лизане, пълзене, коленичене падна, че оттогава не се е появявала. Явно още се възстановява от травмите. Тези хора/мисирки деца нямат ли, майки нямат ли? Срам, свян, съвест, чест нямат ли? Как спят, как ядат хляб с тези усти, как гледат близките си с тези очи?!

 14. Zatvornizi KLETI, narod muchenik. Dechiza na majka, robinja trevozhna chrez FACE chutovno velik. Pochti po Javorov…

 15. Не само дезинфектант да пият, ами да се интересуват къде „….. на хората да им вкарват през кожата вълни, ултрави….такива, УЛТРАВИОЛЕТОВИ ВЪЛНИ и прочие ….?“ според Ц. Ризова от 27-и този месец в първия въпрос от интервюто ѝ с доц. Мангъров.

 16. „Некрофилията е сексуално привличане от трупове.“
  Подмокрят се разни недоклатени лелки и бабета ошашавени от атавистичен страх
  колчем цъфне на телевизора дребното,амбициозно и послушно човече жалката МАРИОНЕТКА НА ВЛАСТТА Венцислав Методиев Мутафчийски,Да ги спасявя, поучава,овиква,нахоква и обругава бащински загрижено споменавайки под път и на път ръководната и незаменима роля на Бащата и Учителя на българския народ, Първия партиен и държавен ръководител, г-н Бойко Методиев Борисов.Да ги плаши и ужасява ежедневно,маниакално и напоително с камари и колони от трупове! Той самият ходещ и зловещо каканижещ ТРУП на престъпната Власт. А те – бабетата влюбени страстно и всеотдайно до гроб в ТРУПА НА ВЛАСТТА! НЕКРОФЕЛИЯ,брат!
  НИКОЛАЙ РИЗОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *