Регистрация
Публикувано на 15.09.2018 / 19:38

ПРАВИЛО №1! БЯГАШ ПРЕЗ ГЛАВА ОТ ГДБОП, КОГАТО ПРАВИШ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО РАЗСЛЕДВАНЕ! ОТ КАКЪВ ЗОР ЩЕ ГИ УВЕДОМЯВАШ? ТА ТЕ СА СЛУГИ НА МАФИОТСКОТО УПРАВЛЕНИЕ!

гдбопАко имам някаква забележка към Биволъ при разследването им, това е, че са тръгнали да уведомяват ГДБОП. Трябва да си много наивен, когато правиш такова разследване, да уведомяваш МВР, ГДБОП или службите, какво ще правиш, или да искаш от тях да направят това, което трябва. Особено, когато тези служби са пълен слугинаж на мафиотското управление на Борисов.

Никога в разследващата си практика не съм уведомявала МВР, камо ли БОП, какво правя или ще правя, даже обратното – умишлено даже не съм искала и официален коментар, дори и преди публикуване на разследването си, само защото знам, че ТЕ ще прецакат всичко.

Правиш си разследването, гръмваш го и гледаш сеира на насраните институции. От какъв зор си приказваш с ГДБОП?!

Яла съм мръсната попара на бопаджиите.

Дори и когато чистосърдечно, като журналист, решиш да им помогнеш, ще те овъртолят в интриги, лъжи и мръсотии, така че по пълна „постановка“ ще те преебат. Особено, когато разследваш шефовете им и чорбаджите им на власт.

В едно журналистическо разследване пълня тъпня е и да търсиш и „другата страна“. Потърсиш ли „другата страна“, или властовите служби и ГДБОП, смятай, че си вече измислен и всички по веригата са предупредени.

Точно заради това разследващите журналисти плащат особено висока цена заради разследванията си – съдят ги, бият ги, арестуват ги, спрятат им активни мероприятия, само за да ги спрат. А бопаджиите са царе на мръсните пинизи!

Затова никога не си слагайте сами прът в колелото! Не може и оная работа в рая, и ухото на слушалката с ГДБОП.

Правило №1! Бягаш през глава от Групировката ГДБОП, когато правиш журналистическо разследване!

Пък каквото сабя покаже…

Веселина Томова

Коментари 28 за
“ПРАВИЛО №1! БЯГАШ ПРЕЗ ГЛАВА ОТ ГДБОП, КОГАТО ПРАВИШ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО РАЗСЛЕДВАНЕ! ОТ КАКЪВ ЗОР ЩЕ ГИ УВЕДОМЯВАШ? ТА ТЕ СА СЛУГИ НА МАФИОТСКОТО УПРАВЛЕНИЕ!”

 1. Другарят Валентин Златев нямал нищо общо с въпросните консултантски фирми и те „случайно“ били наематели в негова сграда. Абе другарю правешки в един автофорум му разказаха играта на едно твое мекере-служителче, което твъдеше как „с много труд и способности“ се издигнал от бензинджия до висок пост в централата на бул.“Тодор Александров“. Будни форумни потребители ясну МУ казаха, че дори чистачката там е назначена с големи протекции и е наш човек. Оттогава въпросният замлъкна. Ами мажО й на другарката Курнела Нинова – и той ли там е за невероятни способности назначен? При Валентинчо случайни наематели и служители НЕМА! ВСИЧКИ СА „МНОГО НАШИ МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА“, КАКТО КАЗВАШЕ СЪСЕЛЯНИНЪТ МУ ОТ ПРАВЕЦ ТЕРОРИЗИРАЛ НИ 33 ГОДИНИ.

 2. А,гледам една табелка ,пише- НА ПРОТЕСТА СЪМ ЩЕ ОТВОРЯ СЛЕД 10 МИНУТИ
  ГДБОБ
  бЕЗОБРАЗИЕ.

 3. Току що се опитах да вляза в сайта „Биволь“. Изглежда блокиран. „Error establishing a database connection“.
  Да живее „свободата“ на словото.

 4. ами ако трябва да сме малко по-конкретни срещу едната сграда на Джи Пи Груп на бул Черни връх има още една от другата страна на булеварда,която преди е била централа на ЦСБОП
  а пък зад сградата на ДАНС при НСО вътре е
  петролната Базичка на Лукойл.
  Е Вие какво очаквате

 5. винаги си бил,дупе и гащи с която и власт да е,за каква попара,говориш, за албанска ли,недеѝ го прави. има хора които те познават,и знаят каква подлога си бил,и такава, ще си останеш и за на пред в жалкия си животец.

   1. Колко пъти да те питам – откъде ме познаваш, как се казвам?… Дай някаква информация, че из да разбера кой съм.
    И още – научи правописа, че само излагаш коментаторите и сайта. Ама той се учи в училище, а ти явно си с незапочнато начално образование.

 6. Правилно, никакво инфо за бопаджиите. От какъв зор ще се набутваш сам между шамарите. Друг е въпросът, че в БГ толкова рядко се среща разследваща журналистика, че със свещ да търсиш. Кой ли не се нарече разследващ – даже Бенатова, това все по-странно мяукащо създание, което се препитава с хойкане по чужбина чрез спонсори, и то било разследвало нещо си. Какво? Ами например осиновени циганета от неизвестен пол, емигранти, които, видиш ли, не били забравили „Облаче ле бяло“ и други умилителни факти… Всяко понятие се изтърква и обезценява в разпадналата се наша Родина.

 7. Ами днес времето ще е хубаво, да се разходим около обяд пред парламента!!

 8. Тия пичове от „Бивол“, трябва да са много гламави , щом са тръгнали да се жалват на Бойко и милиционерите!!! Звучи като в оня виц, дето евреина почукал на вратата, да се жалва на Гестапо, че в газовата камера е задушно!

 9. Освен това би следвало да знаете каква дефиниция е дал Сун Дзъ за войната :-) . Ако не сте си я намерете в нета и я прочетете.

  Наивноста не е ценност, а още по-малко синоним на невинност :-)

  https://www.youtube.com/watch?v=LGHLOGx9MUU

 10. Спиридонов, навремето, не беше ли тоя дето „провали“ разследването срещу БСП минисъра на „интериора“ Петков и после растреляха Георги Стоев пред Плиска :-)

  Как изобщо може да му имате доверие на такъв ?

 11. Всеки Бивол колкото и да е биволен или моноволен или само волен си пази и гьола и свободата.

  Главният Бивол рече неща които ако сме мафиотско-правова държава да са го утрепали в още в студиото барабар със скиорчето Сашко. ако го утрепат след като публикува това дето рече че го има значи сме първо правова и после неправова

 12. Весе, имаш статии в който се разминаваме като мнения.
  В тази, всяка твоя дума е и моя.
  Мисля, че колегите го знаят, просто като всяко човешко същество се надяват на нещо добро.
  Уви.

  1. мчи, ало нашич пъ поискаи хонорар бе майна. за всяка дума , точка и запетайка може да се пише само ксерокса ако не му е свършил тонеро бе

   1. Коса, майна, достатъчно ми е Ти да оставиш клавиатурата и утре по обяд да си пред Народното събрание.
    Най- тъмен е часа преди изгрева.
    Поздрави.

    1. видя се ангажираността при :
     1) демонстарциите на нещастиливите майки и тянхите нещастни деца
     2) при съсипванетео на бат Кольо обутия
     и
     3) историите в Курило, Странжата и Своге, а за фабриките за цигари, ракиджос и петолистна радост- тва изобщо вече не се брои.

     да се надяваме че американските власти ще намерят в куфара на Бойко подходящи за арестуването му вещества, графия и части за самолети

 13. А къде е главният прокурор Цаци , за една катастрофа с Бай Георги веднага се самосезира , а сега мълчи свинята ,защо ?

 14. На индивид с български пагони или със страшен надпис на гърба „БОРКУР“,“ГДБОП“,“ГДБОП“,“МИЛИЦИЯ“,“НСО“Общинска милиция“.“ДС“,“ВКР“,“ДАНС“ ,“МВР“ доверие и очакване за помощ не трябва да имаш,тези служби са котило на престъпници с пагони,интриганти и мошеници които си мислят че когато турят желязото на кръста пишката им порасва с 16 сантиметра и са на почивка с очакване на 20/40 ,20 заплати на куп и пенсиониране на 40 години.В армията са същите торбести плъхове.Нямаме ни армия ни милиция и ако утре някой ни нападне тези плъхове с пагони първи ще се скрият.

 15. Голяма грешка стана със свалянето на БСП при Станишев от власт,от тогава всичко се обърка много и много хора си отидоха от този свят,от тогава всичко тръгна назад и настана тази тотална диктатура.

 16. Лесна крими гатанка сега ще ви задам
  бягаме от него както бяга дявол от тамян..
  Добре познахте това са мръсните пердета- наречени ченгета
  90 процента от тях се занимават само с младите хора в България,което включва,ровене из гащите за пакетче наркотици ,които те с технитият престъпен контингент разпространяват,
  Така си правиме жалкото ПАРАЗИТНО съществувание лесно смислено та дори и полезно в кавички разбира се.И ако евентуално некой земе да ми стачкува да охраняваме босовете като раздаваме палки и юмруци и ако някои има претенци за нещо да му съботираме бизнеса заедно с другата измет.Ако някои все още нему е станало ясно моля обърнете се към съответните институции за консултации ако има все още такива разбира се..

 17. ПО-ТОЧНО И ПО-ЯСНО НЕ МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ!
  При това – от човек, който толкова пъти им е сърбал попарата. Пък който както иска да го разбира…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>