Публикувано на 15.10.2020 / 8:25

ПРАВИЛА НА КОРОНАТА. ОПРАВЕТЕ СИ ШИЗОФРЕНИЯТА. ЛИЧИ СИ.

ПРАВИЛА НА КОРОНАТА. ОПРАВЕТЕ СИ ШИЗОФРЕНИЯТА. ЛИЧИ СИ.

1/ Вирусът е супер смъртоносен, но 80% от хората го карат безсимптомно.

2/ Вирусът е много опасен, но все още никой не го е виждал как изглежда.

3/ Маските не предпазват от заразяване, но трябва да ги носим.

4/ „Може ли някай да ми обясни как маската не предпазва мен от болен, но предпазва здрав, ако аз съм болна. В единия случай пропуска вируса, а в другия не го пропуска. Съвсем сериозно, този довод направо ме убива. Да повторя – маската не пази мен от болен, защото пропуска вирусите му, но ако аз съм с маска, спира моите вирус, към здрави хора, които са без маски…

Т.е., да потретя – Моята маска пропуска на Пешо вирусите, но спира моите, а на Пешо пропуска неговите, но спира моите… Така ли е?

Басимус, то туй по-сложно от квадратурата на кръга…Виктория Тинтерова“

5/ Трябва да има дистанция от 2 метра между хората, но не и в градския транспорт, офиса, вкъщи, в ресторанта, в мола, в магазина и т.н. (простете – има дистанция в магазините – пред касите е разчертано кой къде да застане. Само на касите!).

6/ Трябва да си останем вкъщи, ако не се чувстваме добре и без да се тестваме, но трябва да се тестваме, ако сме контактни и се чувстваме добре.

7/ В Германия трябва да носят маски между 9:00 и 23:00 часа (тяхната к0вид версия е с работно време).

8/ Пак в Германия клиентите на заведение, които са седнали, може да не носят маска, но ако са прави – трябва да носят маска (освен с работно време тяхната к0вид версия очевидно се разпространява и само над 160 сантиметра височина).

9/Децата преди и след училище са заедно навсякъде, но в училище трябва да носят маски в коридорите и тоалетните, за да се предпазват (?!?!).

10/ При един ученик с положителна проба целият клас се карантинира, децата не се тестват, класът учи дистанционно. При един учител с положителна проба затварят училището!

11/ При досега направените тестове ако счетем, че половината от тях (а те не са толкова) са за проверка след карантина, то математически това означава, че всеки 5ти в България вече е тестван. Дали?

12/ Вирусът супер бързо мутирал, обаче ние правим ваксина за всички хора по света!

13/ Вирусът не можел да преживява извън жив организъм, обаче се задържа с ДНИ върху метал, пластмаса, пари и ‘нам к’во още.

14/ PCR тестовете са средство за доказване наличие на антитела, но ги ползваме като средство за диагностициране и броим пробите, които са дали положителен резултат за антитела. Нещо повече – считаме тези с положителните проби за болни.

15/ Карантина 14 дни, карантина 10 дни, карантина с тест, карантина без тест. Всяка карантина е предпоследна…

16/ Децата се карантинират здрави у дома (медицински и световен прецедент), обаче родителите им продължават да ходят на работа (?!?!?!). Кой да се грижи за децата? Баба им и дядо им, за които обаче е известно, че децата са супер опасни и карантинирайки децата, за да спасим бабите и дядовците, слагаме бабите и дядовците да ги гледат, защото иначе няма кой (?!?!?!).

17/Любопитен факт – в офисите на мобилните оператори и куриерските фирми служител и клиент разписват документи с една и съща химикалка на устройството. Но иначе се гледат през плексиглас и носят маски!

18/ Маските помагали да се прекара коронавирусa по-леко. Запомнете, деца – никой никога по никакъв начин не може да каже как и дали ще се сблъскате с определена болест. И ако се случи – никой никога по никакъв начин не може дори да ПРЕДПОЛОЖИ как ще я преболедува вашия организъм. Освен, ако не разполага с кристална топка и умения на медиум, разбира се.

19/ Първоначалната версия беше, че вирусът дошъл от някакъв китайски пазар, на който човек изял прилеп или нещо подобно. После се оказа, че вирусът бил „избягал“ от лаборатория. Последно – тоя вирус лети или бяга?!

20/ Последният брифинг на СЗО

https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019?fbclid=IwAR1InfHigpnuTQ-yVr1iSNqUxqesNj7XibHgtnUlFSx4RB-1f-jpuSm7ssI

21/ СЗО казват, че децата не трябва да носят маски. Но те биват принуждавани да носят. Защо?

Оправете си шизофренията. Личи си.

Снежана Найденова

Коментари 28 за
“ПРАВИЛА НА КОРОНАТА. ОПРАВЕТЕ СИ ШИЗОФРЕНИЯТА. ЛИЧИ СИ.”

 1. Ако няма вирус трябва да не работи печатницата за пари.Мерките са за това

 2. Внушават се неверни неща и то абсолютно тенденциозно с цел страх и паника. Най-важното е да срещнете вируса с имунна система в отлично състояние, а не – с маска. Всеки, който казва друго, не е лекар. Показателно е как по цял ден ни говорят само за смърт и никой не отваря дума за имунитет и как да го поддържаме в добра форма. Интересно мрат ли яко в Беларус, напълниха ли стадионите с трупове, стигат ли им чувалите? Защото единствените „мерки“, които Лукашенко взе, бяха да тегли една п майна на измамниците от СЗО и да призове беларусите да пият водка с мярка, удоволствие и мезе. Това на фона на стохилядни протести и пълни (не като нашите) стадиони. Българите не са още съвсем зомбирани от медиите, въпреки че вървим в тази посока…

 3. Поздравления за авторката! Лъжите за ковид (и на СЗО, и на отделните правителства) станаха толкова неадекватни, че на човек му става обидно да го смятат за малоумен идиот. Но…продължаваме с парцалите на зурлите, като завиждаме на малкото нормални държави, които не се поддадоха на това световно безумие. Дано създателите му горят в Ада!

 4. Във Франция, в зоните с код червено, ресторантите все още са отворени. Теоретично, можеш да се храниш там, но има определени правила. Между напитките и ястията трябва да се носи маска. Тоест, ако нямаш чиния или чаша пред себе си, трябва да си с маска. Макрон посъветва хората да носят маски, когато са си вкъщи.

 5. Спонсорите, разработчиците, производителите и координаторите на пандемията и на ваксината за нея на Запад са едни и същи лица
  Автор: Александър Садовников, zvezdaweekly.ru
  https://glasove.com/categories/komentari/news/sponsorite-razrabotchitsite-proizvoditelite-i-koordinatorite-na-pandemiyata-i-na-vaksinata-za-neya-na-zapad-sa-edini-i-sshchi-litsa
  Целите на организаторите на COVID-19 са очевидни: намаляване на населението, подкопаване на икономиката на страните-конкуренти и на противниците, увеличаване на американското и британско влияние, получаване на свърхпечелби от западната фармацевтична индустрия, а главното – започване на световна биологична война. …

 6. То, тя – Шизофринията, им е спасението. Нали, ако сме с трезва и здрава мисъл, единственото което трябва да направим, с маски или без маски, да грабнем кой, каквото има и до като не изквичи на умряло и последното говедо, което се титулува политик и управленец, да не спираме!

  1. А такаааа,бастуни,гьостовици,пръти,кой каквото има под ръка и бой,бой …до откат.

 7. Удобен вирус . Ако имаш пари в банка плащаш на банката за съхранение на парите. Ако истеглиш заем плащаш лихва ? Удобен вирус.

 8. Когато чуя че МИЛИАРДЕРИ -ФИЛАНТРОПИ ще СПАСЯВАТ ЧОВЕЧЕСТВОТО се хващам за…КОБУРА…ако спрем тестовете…медийната реклама за КОРОНАТА…маските…и паниката…ще открием че по други ПРИЧИНИ умират всеки ден около 300 българи…как ДОСЕГА не сме се сетили да спасяваме ТЯХ… тази година 7000000 по света са УМРЕЛИ от ГЛАД…без да са КОРОНОВАНИ…какви НЕЩАСТНИЦИ…

 9. Като цяло интересно мнение макар, че има някой неточности. Т. 11 направените тестове за България са около 590 хиляди, което при население официално от 7млн. души прави около 8,4% или един на всеки 12 души, ако приемем, че всички тестове са на различни лица. Т.14 PCR диагностичния метод не търси антитела в организма, а това става чрез т.н. бързи тестове, които са кръвни, а не се вземат чрез проба от носоглътката. Иначе безумията за всеки здравомислещ човек са толкова много, а отговори изцяло липсват, че започва да се чуди, каква е целта на цялото това представление. Още повече, че нашите власти вече действат в разрез с официалните препоръки на СЗО, а легендата зад тази спец операция постепенно започва да рухва пред очите на все повече хора у нас и по света.

 10. Супер статия ! Всеки трезвомислещ човек трябва да си зададе тези въпроси. След това трябва да ги зададем колективно на „компетентните “ ( полови ) органи. И ако не ни дадат задоволителни, недвусмислени отговори да ги пратим на бунището.

  1. Всичко е абсолютно верно!
   Но най ми харесват протестиращите с маски

 11. Да, такива абсурди се получават, когато трябва да лъжеш маса от хора, а щом използваш СТРАХ, значи си приготвил нещо много лошо за същите тези хора! 😉

  Който носи маска си заслужава ваксината! 😀

 12. 22/ От публикуваните на 14.05.2020 поредни заповеди на здравния министър научаваме, че:
  -Хремата е „проява на остра респираторна болест“;
  -Работодателите трябва да осигурят вода за миене на ръцете на служителите;
  -Всчки лица, намиращи се на закрити обществени места, могат да използват, освен маски- и кърпа или шал;
  -Забранява се влизането в България на всички лица, независимо от тяхното гражданство, като са посочени изключенията. Едно от тези изключения е „сезонни земеделски работници и работници в областта на туризма“. Излиза, че спокойно в Кюстендилско могат да пристигнат 60 души от Тунис, за да берат череши, а в „Слънчев бряг“- 60 сервитьори от Молдова.

  23/ 16 март 2020, Агенция ПИК
  Българският лекарски съюз с важна информация кого и как поразява Covid-19:

  „COVID-19 продължава да е грипоподобен вирус със симптомокомплекс, напълно покриващ се с грипната комбинация за годината. Вирусът е различим от грипен щам само с тест….Симптомите продължават от 8 до 14 дни, за разлика от сезонния грип (7 дни) , с тенденция всеки ден да е по-добър. Място за паника няма…В Европа няма регистриран случай на смърт под 50 години. Масово става дума за декомпенсиране на актуални хронични състояния, които са опасни за живота при всяка пневмония…
  …..При забързан, стресов начин на живот няма и да разберете, че сте болни. Това Ви прави основна заплаха за страната – постоянен и подвижен резервоар на вируса. Тук идва персоналната отговорност…. Мийте се при влизане и излизане от всяка нова среда, защото може да внесете или да изнесете вируси. Носете маска, ако можете да се сдобиете с такава…. Поддържайте висока хигиена в домовете. Външната врата и антрето са най-важни. Другото – при възможност. Проветрявайте често! Вирусът не може да влезе през прозореца, но може да излезе оттам и да умре в атмосферата…
  …21 болни от 100 контактни ще развият болестта. Висока температура до треска, суха (много рядко влажна) кашлица, затруднено дишане – имате усещане, че не Ви стига въздух при легнало положение или при опити за физическа работа, обща адинамия. Всички тези оплаквания не са причина за болнично лечение. Обаждане на ОПЛ за съвет относно медикаментозното лечение – ПОВТАРЯМЕ: “ОБАЖДАНЕ”!Това е достатъчно за оздравяването Ви в 10 дневен срок….
  …От данните, с които разполагаме при 12 от 100 контактни индивида около осмия ден се наблюдава срив в общото състояние. Всички симптоми от т. 5 се засилват и затрудненото дишане се появява в покой при седнало състояние и е постоянно, със задушаване при лежане. ТОВА Е МОМЕНТЪТ ДА ПОТЪРСИТЕ БОЛНИЧНА ПОМОЩ…
  …Тестовете за коронавирус също са излишни. На опашката на грипната вълна, ако развиете т. 5, имате корона вирус в 90%. Това, че ще го видите на лист от лабораторията, няма да ви накара да се почувствате по-добре. При нужда от хоспитализация ще бъдете тествани така или иначе.

 13. Бетоновите глави от герб гласуват така, както им е наредил толупа с най-голямата и най-празна тиква. Да е имало някога случай да се вслушат в предложенията на другите? Никога! Каквото се пръкне в празните им тикви – това е единственото вярно, единственото правилно и то се гласува единодушно! Там мисъл друга няма – каквото нареди Тиквоний, това се приема!

  1. Тулупа е протеже на Меркел и 2 немски фондации. Работи за тях , не за други. Те са му основали партийката, той си признава – има го на видео в ютуб.

 14. 10/ Когато едно дете е с положителна проба, остава целият клас вкъщи за 14 дни. Когато един футболист е болен, тогава само той си стои вкъщи, а другите могат да играят. Супер логика!!!

 15. А ЗАЩО ПУТКИТЕ ОТ БСП НЕ ПРЕДИЗВИКАТ ДЕБАТИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ПО ПОВОД НА КОВИД-ИЗМАМАТА ??????? НЕКА СЕ ДАДЕ ГЛАСНОСТ НА ИСТИНАТА !!!!! …. НАЛИ СЕ ПИШАТ ЗА ВЕЛИКА ОПОЗИЦИЯ НА ГЕРБ !!!!!!!!!!!!!! ………….. НАЛИ УЖ СЕ БОРЯТ СЪС 🙂 🙂 🙂 ЗАДКУЛИСИЕТО 🙂 🙂 🙂 !!!! ……. МАЙ МАЙ ТОЧНО ТЯХ ЗАДКУЛИСИЕТО ГИ ДЪРЖИ ЗА ….. ПУТКИТЕ , ЩОТО ДРУГО НЯМАТ ?!?!?!?!?!?! ………….

  1. Едно е да си опозиция на ГЕРБ, друго е да си опозиция на Световния Господар и икономическите /паричните/ правила. Едно е да си опозиция на Б.Б., друго е да си опозиция на тези които го създадоха, наложиха, крепят го и ако го сменят, искат нищо да не се променя!

   1. Точно. Той и Цветанов даже сами не са си основали партията-Борисов го казва директно пред техни членове във видео в интернет.Че техните немски приятели били преценили,че „България имала нужда от дясноцентристка партия“…цитирам

   2. Абсолютно си прав ! Кой иска да си изгуби заплатката, особено когато я вземаш за да дремеш в пленарна зала ?! … Иначе от БСП на приказки го докарват до нещо като опозиция …..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *