Публикувано на 29.08.2008 / 10:18

По GSM-а си получих обаждане: Яхтата за 6 млн. евро, която поръча Ахмед Доган е готова

 

 

Близо месец Ив. Николов не споделил с никого за разговора по GSM-а, но след като прочел в “Струма”, че жители на Абланица са подставени лица на Ахмед Доган, потърси репортер на вестника. Ето какво разказа Ив. Христов:
От дете съм закърмен със земеделие. Фамилията ни нито един лев не е получила по програми или от държавата. Честен и редовен платец съм на държавата. Шокира ме обаждането по GSM-а, което беше през месец юли. От мобилен телефон звъняха на моя номер. Аз вдигнах и отсреща ми обявиха, че яхтата вече е на пристанище в България във Варна, само трябва да направя превод. В първия момент помислих, че мои приятели се шегуват. Казах: “Имам мечта за яхта, но в Сандански няма къде да я пусна да плава”. Отговорът бе: “Нали вие сте Ивелин Петров Христов, земеделски производител от Сандански?”. Аз казах: “Да”. “Тогава няма никаква грешка, преведете 6 милона евро и да приключваме”. След кратка пауза от няколко секунди аз казах, че нямам тези пари. Репликата бе: “Нали вие сте човекът на Ахмед Доган”. Отговорих, че нещо са в грешка. И затворих телефона. След пет минути се опитах да набера номера на мобилния телефон, изписан на екрана, но даваше, че в момента няма връзка. Може да съм объркан с друго лице, заяви санданчанинът земеделец.

В. “Струма”

Коментари 0 за
“По GSM-а си получих обаждане: Яхтата за 6 млн. евро, която поръча Ахмед Доган е готова”

  1. В нашата държава всичко е възможно.Нищо чудно този индивид да си е купил и терен за сарай на Луната.

  2. iako samnitelna rabota – shto ne mi zvannat na men da preveda 6 mln v polzu Duganu. I az sam tolkova neizvestna, kolkoto zemedeleca Ivelin. Niama sluchaini neshta

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *