Регистрация
Публикувано на 16.04.2019 / 9:06

ПО-УЖАСНО Е ДА ГЛЕДАШ КАК 13 -ВЕКОВНА БЪЛГАРИЯ ИЗЧЕЗВА ПРЕД ОЧИТЕ ТИ! ПЪЛЕН АПОКАЛИПСИС!

бойко борисовПремиерът Борисов написа по повод пожара в Нотр Дам: „Ужасно е да гледаш как 8 века история изчезват пред очите ти!“

А аз си мисля – далеч по-ужасно е да гледаш как 13-вековна България изчезва пред очите ти!

Цветанов се връща като къпан в Парламента, Пеевски ще става евродепутат, Лютви Местан уби 6-месечно българче, а Криско ще пее с Филхармонията „Пипни ме тук“.

Пълен апокалипсис!

Ивайло Диманов

Колаж: Матей Димов

Коментари 10 за
“ПО-УЖАСНО Е ДА ГЛЕДАШ КАК 13 -ВЕКОВНА БЪЛГАРИЯ ИЗЧЕЗВА ПРЕД ОЧИТЕ ТИ! ПЪЛЕН АПОКАЛИПСИС!”

 1. Всеки малко или повече успешен опит за кардинална смяна на властта, за удобство наричан преврат, революция или метеж, е последван от анархия и овластяване на малограмони, слабо културни индивиди, които не знаят какво да правят с власта. Затова първата им работа е да дадат воля на омразата си към предишните с премахването им /най-добре завинаги чрез гилотина, разстрел или в по-сдържана форма заточение, лустрация или неконтролиран от съд арест/ за да се радват на разпасано всевластие, самоубедена безалтернативност и арогантна наглост, които задължително преминават в копиране на всички привилегии, блага и лукс за които предишните са били мразени и затова свалени от власт. Това морално израждане настъпва толкова по-скоро колкото духовната нищета на новите е по-дълбока. Лишени от каквато и да е убедителна необходимост и привлекателност, у нас 10 години бяха предостатъчни не само за да загният синята идея и монархическите мераци, но и да умрат най-безславно. Към същия край върви и още по-уродливата формация от лакеи на примата от Банкя.

 2. Мери, ти наистина си малоумница щом защитаваш бай мангала Костофф – един от убийците на българския народ, главен участник в Планът Ран-Ът / който в момента тече с пълна сила и скоро ще останат 4 млн. цигани, а българите ще изчезнат/ и главен унищожител на бългалската икономика. Иди и му оближи на другарят ти Костофф черния задник, ще станеш още по-умна?! Не се обиждай и не се мисли за умна!

 3. Ивайло, непознати приятелю, тази култура се насажда вече 30 години! Аз, лично помня, как СИКаджийте обикаляха като гладни песове около първите поръчки. Тогава не бяха още „обществени“, още ВИС бяха модата. И почна острела и до всеки труп първо се явяваше един главен секретар с шлифер /кожена мушама/ до земята. Още изстрелите не бяха проехтели и той знаеше кой ще умре! И така за няколко години шлифера стана костюм, най-младия син на партията стана министър председател и всичко стана тихо, много тихо! Бог да прости България, православието и добротата между хората!

 4. Да, положението е отвратително, не само у нас, доколкото виждам. Вчера някакъв нещастник в този сайт ме нарече малоумница, защото защитавам все пак образовани хора, верно направили доста грешки. Но не можеш да сравняваш простаци с образовани все пак хора.
  Жалко, простотията и алчността ще убият света, а забравих, и завистта най вече!

 5. ПО-УЖАСНО Е ДА ГЛЕДАШ КАК 13 -ВЕКОВНА БЪЛГАРИЯ ИЗЧЕЗВА ПРЕД ОЧИТЕ ТИ!

  Точно, ясно и кратко!
  Ако целта на днешните управници беше да се запишат в бг история – успяха!
  Навремето големият българин Симеон Радев написа:“Строители на съвременна България“, а днес може да се издаде многотомник с почти подобно заглавие:“Разрушителите на съвременна България“. И издател не е нужно да има, защото това е цял авторски колектив. Не без любезното съдействие на цял един народ!

  1. България е за резил пред света с такава Председател на Народното Събрание! То, всичко и е изписано на физономията. Възпитание, култура, образование, където и да я провери някой, това е пълна нула. Какво ли е ценното в тази креатура, та изпълзя до Председател на НС? Най-вероятно това е аватар на самият Бойко Борисов! Той, нали е гениален, управлява всичко в България с посредственици, на които диктува действията и поведението.

   1. Цвета Караянчева не знае основен български език: „Днес е ден на гордост към родолюбието на депутатите от Учредителното събрание.“ „КЪМ“! То бива простотия и излагация, ама чак толкова! Председател на парламента чете и срича като първолак и говори като типичен гербер. Бисерът „Пекин е във Виетнам“ – на тази виетнамчева се множи ли, множи! Не 8% одобрение, няма и 1% одобрение този парламент и председателката води класацията на неодобрените, т.е. на отвратителните.

 6. А браво че засегнахте и темата за опростачването с Криско щото много хора си мислят я колко готино, модерно и напредничаво да вкараме младите в зали да слушат филхармония……..А това е омазване на диамант с лайно !!!!!!И ако Дриско и разни други „Звесзи“ се бутат напред и им се дават и възможности и се толерират и се отглеждат това е само и единствено защото са лайна и са много удобни в линията за опростачването на децата ни!!!!!!

  И МОЛЯ ВИ НЕКА СМЕ НАЯСНО – АКО НЯКОЕ ДЕТЕ ИСКА ДА СЛУША КЛАСИКА НЕКА СИ ВЛЕЗЕ И СЛУША ИСТИНСКА КЛАСИКА И НЕКА Е ЗАПОЗНАЕ ПО „ДЕМОДИРАНИЯ“ НАЧИН, КАКВО Е ЦИГУЛК, ВИОЛА, ПИАНО!!!! ЗАЩОТО ПОД ПРИВИДНОТО УЖ ПОПУЛЯРИЗИРАНЕ ВСЪЩНОСТ ОМАЛОВАЖАВАМЕ ИСТИНСКИ ЦЕННОТО И ГО ПОТАПЯМЕ В ЛАЙНА!!!!!!

 7. А дали ББ е писал тази публикация? Стила на писане, изговор, употреба на думи и изречения въобще не отговарят на стила му на изказ. Още повече, надали знае нещо за Нотр-дам де Пари: кога е построена и историческата и стойност.

 8. Да допълним този списък:
  Московски е ЗАМ. ШЕФ НА МЕЖДУНАРОДНА БАНКА..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>