Регистрация
Публикувано на 06.11.2018 / 8:44

ПО-ПОЛЕКА С МАЯ, ДА НЕ РЕВЕТЕ ПОСЛЕ! ПАК!

мая маноловаЛековерността на българското народонаселение стихийно се лашка от влак на влак, от такси на такси, от Мая на „мая“.

Дни наред омбудсманът на републиката орева орталъка как и взели автомобила и по „законите“ на селския дърварски пиар ни се показа в куп преднамерени, умишлено пропагандно заснети, фотоси, как ако трябва и в кенефа ще седи, но и там ще има приемна.

Само хора, които са с изпити от елементарен усет към истинност мозъци, могат да повярват в тази фундаментална безкористност на Мая Манолова.

АФЕРА вече написа, че когато човек е естествен и безкористен, той върши своята работа ТИХО И ОТДАДЕНО, БЕЗ ФАНФАРИ, ТВ КАМЕРИ И ТЪП ДЪРВОДЕЛСКИ ПИАР, КОЙТО ДА ГО СЛЕДВА.

Сега път стана ясно, че Слави Трифонов щял да даде автомобил на клетата Мая. А лековерния народец пише плакати, статуси и реве – „подкрепете Мая“, като че ли омбудсмана няма какво да яде, изпосталяла от мизерия.

Всеки, който се интересува обаче, може да влезе в страницата на омбудсмана на републиката и да види, че бюджетът и е близо 3 000 000 лв.

Всеки, който се интересува, може да изчисли цената на тоалетите на Мая, прическите, обувките и чантите. Няма лошо да си подържана жена, но този комплексиран пиар, крещящ „идвам, бе, забележете ме!“ говори за такава пошла театралност в нечий грубо списан сценарий, че ни идва в повече.

Мая Манолова си прави просто предизборните дефилета не само с ресурсите на държавата, но и с опита да се изкара „жертва“.

Внимавай, народонаселение!

И се вгледай с вътрешното си зрение КОЙ стои отзад на тая селска мелодрама.

Да не ревеш после. Пак.

Afera.bg

Коментари 34 за
“ПО-ПОЛЕКА С МАЯ, ДА НЕ РЕВЕТЕ ПОСЛЕ! ПАК!”

 1. До колкото не ме лъже паметта, но тая кюстендилска слива, преди да стане Омбудсман, май Му целуна пръстена на малкия пръст или някое друго място и после хоп на тази длъжност. И замлъкна с критиките по Него, удари го само на реклама и сега пак я е ухапал Джеки. Ами да ходи пак да Му Го целува и да се кротва.

 2. изниква въпроса – зашо Мая Костинбродска не си ползва служебната кола и двамата шофьори които се плащат от бюджета ?.
  56 назначени експерти и какви ли не в администрацията на Мая. Неописуемо! Шофьорът да е вече безработен, нали Маичка ползва обществен транспорт вече…де гиди хамелеончета мандраджийски!
  При Мая: шофьор – Огнян Василев,
  организатор пътувания Петър Райков,
  домакин-шофьор Юрий Павлов“
  http://www.ombudsman.bg/team
  Фандъкова също пътува с охрана на НСО, защо, Горанов? Това поне можеш да сравниш. В Столична Община има стотици служебни автомобили – излишен разход, а Фандъкова не е дори със служебен автомобил, а такъв на НСО.
  Парзити! И от паразитите се изказва паразит – Горанов, но не вижда своите паразити-Фандъкова и десетки като нея.
  И свои, и не-свои, Горанов – все сте паразити и убивате държавата с корупцията и нахалството си. Оставка!

 3. До пишещите по долу,разбираѝте ФСБ, защо ли не ви поздравя маѝките,така както аз си знам,какъв го търсите тук в “ Афера“ изпълзяли из дупките си червеи, и без вас сме били и ще пребъдем, маѝната ви.

 4. Тази същата заяви с нескрит патос в парламента.
  - Аз съм трето поколение комунистка(преименувана на социалистка). И се гордея с това!
  Та мисля си аз… човек който се гордее с ПРЕСТЪПНОТО си минало, ще ми бъде назначаван на обществена длъжност. И се готви да се качи на какъв да е… влак. Само и само да додрапа до следващ държавен пост. В нормалните държави ги забраниха( лустрираха ги), а тук си ги дундуркаме, харесваме си палачите, и после се чудим защо сме на това дередже. Пореден абсурд, наш роден, Български!

 5. Слави направи хитър ход-понеже не му се занимава , а и не му се удава политиката , ще направи ракета-носител на неговия проект-пчеличката Мая!
  От сега се кефя колко изненадан ще остане . когато дойде ред да се гласува за нещо и като види колко минимално количество гласове ще вземе!
  Оставете го , бе , не му пречете да се осере!

  1. Онази, Пръмовата снаха, нали и тя му беше някаква ракета?

 6. Пфууу, къв омбудсман бе хора, само като си спомня че тая е свързана с братя Галеви и ми се повръща от нея и от цялата свинщина, пфууу. Може ли такъв човек да е омбудсман и изобщо за кво говорим.

 7. И за какво реват за автомобили, шофьори, нсо-та, като на всички трябва да им ги отнемат.В Хърватска имат 4-5 коли, които се ползват при посрещане на делегации, в Холандия министри ходят с колелета на работа, в Швейцария президента чака влак като всички.
  Само тук, в най бедната евр. страна – мерцедеси, фалкони с певици и всякакви простотии.
  Само бой ги оправя тези, нищо друго.

 8. Елементарно,Уотсън,трябва да си абсолютен катил,за да се вържеш на тази хитруша,решена в селски сесон и силно притеснена за горките хорица.Народа би трябвало да е поумнял от горчивия си 30-годишен опит и нескончаемо лашкане.Хайде стига,навремето такива са ги пращали на къра с мотика осми номер да буха и да и дойде акъла в главата.

 9. До ДЕБИЛИТЕ ДОЛУ,ОТ ФЕЙСБУК ПИШЕЩИТЕ!
  КЪШ ОТ ТОЗИ САЙТ ДЕБИЛИ,КЪШ!!!
  ЯСНО!!!
  99% ОТ МЕДИИТЕ СЛУЖАТ НА БЪЛГАРОУБИЕЦА,ТИКВАТА,ПРЕСТЪПНИКА,МУТРАТА,ЛЪЖЕЦА,КОМЛЕКСАРЯ,СЕЛСКИЯ ТАРИКАТ ДРУГАРЯ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!!!
  ТАКА ЧЕ,УПРАЖНЯВАЙТЕ СЕ ТАМ ДЕБИЛИ!!!

  1. Долното е факт и няма нищо общо с Тиквата, когото и аз ненавиждам.

 10. Сегашният омбудсман като депутат прокарва през 2007 година закон за бързото производство, с който банките и съдии изпълнители дерат кожите на българските граждани – чл. 417, ал. 2 от ГПК, а после като обществен защитник лицемерно се опитва да го ограничи, „води борба“ с частните съдебни изпълнители, а за публичните такива, които са същите кожодери, , макар и в по – лека форма, мълчи.

 11. Опитвам се да разбера дебилите,които защитават така наречената ОНБУДСМАН на Република България,но не мога да Я разбера самата НЕЯ!!!
  Как е възможно,Морален човек(((ако въобще,тази дума означава нещо за Манолова))),да ни разиграва такъв театър!!!
  Как спи нощем,когато знае,че всичко което прави е със користна цел,евентуална придобивка в бъдеще като ПОЗИЦИЯ примерно!!!
  Няма надежда да се събудим,след като бързо забравихме,за белия автобус,и какви ги вършеше същата Мая Манолова по време на Сергей Станишевето правителство и другите и безобразия!
  Хайде сега изведнъж забравихме и станахме Майка Тереза!
  Достоен театър за ДЕБИЛИТЕ!!!

 12. дуфалак, дуфалак - вчера аках днеска пак (О. Гиржикоф) каза:

  Противна помиярка

 13. Заяждането от страна на правителството с Манолова беше абсолютно излишно! Уж ще правели икономии, ами разни други дето ги охраняват, без да се знае защо и колко струва тяхната охрана? Опрели до омбудсмана, колко жалко!

 14. Евтини популистки трикове на Другарката Манолова! Тази жена, понякога върши полезни неща, но дразни с прекалената си показност. Направо да я ожалиш, кабинет няма ли, секретарки, консултанти и какви ли не чантаджии около нея, че е тръгнала да се прави на интересна по влаковете? На тази престаряваща секси-лелка, ако събереш всичките костюми, чанти и обувки от гардероба у тях, ще има пари за един нов Мерцедес.

 15. Не мога да си обясня факта, че един толкова препатил народ, не помни и не мисли с главата си ?
  Мая Манолова, като депутат от БСП е вносител на чл. 417 от ГПК. Освен, че е вносител, тя е най-напористият лобист при гласуването и приемането на този античовешки закон.
  По силата на този закон, оставиха без защита и домове хиляди българи. Такава беше целта на банкерите. По силата на този чл.417 от ГПК остави без защита и бизнес средни и малки предприятия и техните собственици. По силата на този закон ЧСИ станаха милионери, а хранителната верига включи и нотариуси и адвокати.Този закон даде права на банките и ги приравни с правата на държавата.Последствията за стотици хиляди българи са чудовищни. Ако пък прочетете нейните декларации пред Сметната палата за периода на нейното депутатстване, ще видите, как изтеглен заем от нея ( сумата никак не е малка) се връща за една година, а Мая Манолова декларира допълнителни доходи от адвокатска дейност.Интересно, как си работил в НС и едновременно с това си упражнявал и активна адвокатска дейност?
  Веселина Томова се опитва да ви отвори очите и разума, но вие, които я ругаете, се дърпате назад и се страхувате да видите очевидното, камо ли да го проумеете.
  Оттук нататък Мая Манолова до края на живота си все добрини да прави за хората не може да изкупи вината си.
  Затова, уважаеми томаневерници, четете, ограмотявайте се овреме. Това е спасението.
  Съдете по делата и резултатите.Не заспивайте отново на приспивната песен нито на БСП, нито на Герб, Реформатори и всички, които са участвали във властта, довели живота ни и България до разруха.

  1. Компетентно, точно и уместно!
   Манолова прави популизъм на държавна сметка: отнет автомобил от НСО е необходима мярка, не е нужно да се дава на Омбусмана, който и да е той. Ведомството й може да и даде служебен автомобил, има огромен финансов ресурс и раздут щат: 80 думи служители, като за там са нужни 5 заедно с Манолова. Манолова може да замълчи за случая, защото и досега е плучавала нещо ( автомобил от НСО) без основание, но може ли?!

   ( Разбира се, че десетки са подобните на Манолова: от депутат до Министър, които не заслужават охрана и автомобил от НСО, но това не значи, че Манолова заслужава заедно с тях!)

   Политическите и законодателни грешки на Манолова като депутат са за Прокурор, напр. Чл. 417 от ГПК, както отбелязвате и са основание да не е Омбусман, защото те противоречат на функциите му. Борисов обаче не преценява основания, напротив, възнаграждава субекти на провали, изхождайки от недопустими пристрастия. Назначението на Манолова за Омбусман е недопустимо и понеже не е изчистено, следват самодейсностите и като този ‘смешен плач’ за авотмобила от НСО и саморекламата с влака ( дали ще е с влака или с друго, нуждата от повърхностна показност се явява в нещо, в случая с демонастрация, че пътувала с влак!)

   Така подривната законодателна дейност е заедно с недопустимите основания на Борисов да я напарави Омбусман и демонстративното поведение на Моналова в конкретните й дейности, което ги свива и прави неефективни: напр. Манолова не постигна значим резултат в КЕВР за цените на ток, вода и парно. Но именно за това има демонстрация и самоизтъкване. И обясняваня чрез прехвърляне на отговорности.

   Пристрастието изкривява и в случая е кривина защитата на Манолова с оглед на отнетия автомобил от НСО. Но това е целта на популизма – печалба от грешка и възстановена правилност.

 16. Смърди на нов полит проект гласен от олигархичните кръгове. Супер изкуствено и фейк изфабрикуван шум около Манолова.

 17. Селските вечеринки са слабост народна от ,,Калин Орелът,, и ,,Под игото,,.Не сме мръднали нагоре с темпото на охлюв. Тарикатите във властта правят изключение. И ЖИВУРКАТ , А СЕЛСКАТА МЕЛОДРАМА НИ ПРАВИ СЛЕПИ ДО ОСКОТЯВАНЕ. До кога, ум не ми стига.

 18. Само дуловската Деса е дашна, въпреки че смърди.

 19. Мая – тъпата овца е една от тях – от тъпунгерите в паамента, които управляват бездържавието. Точно тя, приема преди само 3-4 години разни закони, удобни за нея и за мафията на „политиците“. Сега изведнъж стана голяма защитнички на народа, при условие, че лично тя приема закони против народа! Само глупаците могат да повярват на тази тъпа овца.

 20. Добре е,че освен размазващите критики към управляващите,не спестявате и такива към така наречената опозиция и лидера и от село Крушовица Корнелия.Колкото до Мая,тя наистина преиграва малко с тази сага с колата,но съгласете се,че народът обича такива работи. Една от нас,народен човек,не се големее. Обаче колко души могат да назоват имената на предшествениците и без да се замислят или да погледнат в нета.

 21. Към коментиращите:
  „Няма по-сляп от този, който не иска да види и по-глух от онзи, който не иска да чуе!“

 22. До Емил: Емиле, като си толкова светнат, защо пишеш на маймуница? Като не ти харесва Томова, защо влизаш в този сайт? Да не плащаш водките ти? Аз сайтове, които не харесвам, не им вдигам брояча с посещенията си.

  1. Хахаха, въпросният малоумник емил даже не зная какво пия. Нека влизат тъпаците, много им се забавлявам, заработват си петте лева от тиквата

 23. не довърши нищо дето го беше почнала чси колектори , само пиари си прави . а и мажо и е такъв нагъл копелдак…………….

 24. Е, че Герб не си ли прави предизборни дефилета с нашите пари, и то в много по-големи мащаби? Защо да не реве, не е ли срамно това, което й направи „Влади“ Горанов? Колко безименни некадърници и мързеливци кльопат на държавната трапеза, без да свършат грам работа? Браво на Слави, не че Мая ще приеме офертата му, но той удари в земята всичките пропагандни нещастници на управляващите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>