Регистрация
Публикувано на 14.07.2018 / 7:56

ПО АДМИНИСТРАЦИЯТА Е ПЛЪЗНАЛА КОРУПЦИЯ, ТРЯБВА ПРЕВАНТИВНО ДА СЕ ИЗБИЕ! ЧУМАТА ГЕРБ УНИЩОЖАВА БЪЛГАРИЯ!

ОСТАВКАПо администрацията е плъзнала корупция, трябва превантивно да се избие.

Георги Дренчев

Бележка на АФЕРА:

Кметът на село Шаркво, в което само вчера са избити над 1000 ЗДРАВИ животни: „Не знам защо властта избива здрави животни. Хората са в шок! Никаква зараза няма! Избиването, всичко е от Горе!“. Протестиращ от същото село: „Нямам смисъл да затваряме пътища, те влизат дворовете и фермите, ТРЯБВА АПРИЛСКО ВЪСТАНИЕ!!!“ Протестираща: Тия обезщетения, за които говори Порожанов не могат да стигнат и едно агне да купим!

Димитър Калимаров:

Крака, обути в кални ботуши. Ръце, отрудени от работа. Лице, изпълнено с отчаяние…., последна надежда, изтичаща, като пясък от здраво стисната шепа…….

Що не ви еба майката на цялата педерастка управленска сган……?!? Мамицата ви долна да еба……!

Дано родът ви – до сетно коляно, мръсни и долни управленци, носи прокобата на нещастието, изписано на лицето на тази отрудена и обезверена българска жена! За всички вас до един, боклуци – без политически пристрастия, да ви достигне мор! Дано! Мамка ви мръсна……..!

Таня Вълчанова:

ЧУМАТА ГЕРБ УНИЩОЖАВА БЪЛГАРИЯ !

бойко борисов

Ася Иванова:

Убийствата почват с овце, когато агнетата мълчат. Докато се подмазваме на европейски комисии, някой убива природата ни пред очите ни..възможно ли е това, страната ни да не е способна да защити животните си? И от къде чуми по нашите географски ширини? Къде са докладите и експертизите доказващи чумата?Експертите? Или, послушно стоим и се възмущаваме докато гледаме как избиват поминъкът на селата ни. В геополитическите условия в които живее света, няма случайни неща. И ако под носът ни убиват животни, защото така казва някой, определено не се прави просто така. Къде е реакцията? Можем ли да се защитим? Протестите къде са? Или блеем от Фейсбук просто?

Валентин Георгиев:

Интересно ако плъзне чума сред хората, дали ще ги избиват масово… какви са директивите на Брюксел?

Соня Сергиева:

Добро утро. Събудих се с позитивно настроена, планирах си деня и отворих фейса, нали съм му отделила по – малко време за днес. Да видя Тиквоний подал ли е оставка, вие как сте, с ишиас ли се развличате или се събирате заповед за уволнение на мутромилиционерите да връчвате и пак снимката на баба Дора видях. Олицетворение на ужаса, който живеем – болка, страх, безсилие, безнадеждност се чете в очите на тази изстрадала и трудолюбива женица. Разплаках се, по дяволите, и аз от безнадеждност. Такива българоубийци до сега не са ни управлявали, това не са българи, а Сатани! Ставайте да се спасяваме! Да Уволним най – мракобесното управление на държавата от третото българско царство! СТАВАЙТЕ! ИЛИ ТЕ, ИЛИ НИЕ! ОСТАВКА!

Виргиния Владиславова:

,,Не ви прощавам ,господа “!

Заклевам: Бог и той да не прости ….

Дано покоят нивга не намерят, душите ви продажни …

Ни тук, ни там!

Дано горите в Ада с векове !!!

Пламен Караджов: 

България днес, в две снимки!! Мразя ви долна гербаджийска измет, всеки един определил се с тази престъпна група, всеки един гласувал за тях дори за 50 лв., е съучастник в унищожението на РОДИНАТА МИ!!

БАБА ДОРА

БОЙКО БОРИСОВ

Коментари 13 за
“ПО АДМИНИСТРАЦИЯТА Е ПЛЪЗНАЛА КОРУПЦИЯ, ТРЯБВА ПРЕВАНТИВНО ДА СЕ ИЗБИЕ! ЧУМАТА ГЕРБ УНИЩОЖАВА БЪЛГАРИЯ!”

 1. Главното говедо Порожанов бил обещал некво обезщетение, а дали е питал оная пу..а Горанов като как шъ стани тъз работа? Това не са лъжци, това са треньорите на лъжците!

 2. Няма нормален човек,който да не се разплаче от снимката на тази отрудена женица ,на която отнемат и малкото,което има.А не р само тя,нарочно избиват животните на народеца отгледани в мизерия!И на фона на всичко това престъпните политици с къщи за милиони евро на любовниците си в Барселона! Отврат! Бог бави, но не забравя!

 3. Под синята кошуля собсрвенникът крие пълен гъз с липоми, хемероиди и други последствия от Одата на Суджука.

  нема отърване. тва ЕГН е с проблеми на храносмилателната, отделителната и хормонална система.
  Мозъчната му системе е отделена, сърцето потопено в лой от приказки само маникюрът на ръцете и кракат му го издава като активен съджук турист в санаториума на Симитли и неговия директор-Кметът на Симитли.

 4. ако мое компетентните органи да напраат сичко възможно Бойко Борисов, генералът от пожрникарското отделение, да не умира и то бъш сега.
  ние имаме две баби. две чудесни възрастни женици. една псува на всека крачка Бойко и ГЕРБ другата я гълчи.
  та вчера двете ни бабинки казаха: сакъм Бойко да се непомине че една ще умре от радост а другата от скръб и ще оставят на Михаля около 68 кози, 49 овчици и над стотина козленца и агънца.

  молиме компетентни органи ако видят чумата да иде закъде Банкя да стрелят на чумово месо.

 5. Този тлъст самодоволен тумбак, дето сочи с пръст, ега си простака, съсипа всичко, хората изнемогват, а той се дуе с някакви несъществуващи международни успехи, горкият. За втори път се отели кравата Венетка, сега пък Иванчо, и той ще е дебил като двамата бойковци преди него.

 6. Нека да не потриват ръце другите партии минали през управлението и унищожението на България през последните 28 години,всички сте от един дол дренки .Оплетени като свински черва пълни с глисти готови да покажат гнусните си мутри.. .Който и от вас да дойде на власт положението ще е същото.Борисов Европейска личност на годината .ЗАЩО? Милен Велчев финансист на годината 2002година ЗАЩО? Колко милиарда изгуби страната ни от тези признания и кой спечели от това? Отговора го знаете дами и господа ,успех на всички които пишете и четете АФЕРА.

 7. трябва им обезлюдяване турците да купуват земя ще става турско бойко циганина що се мазни на тайпи както го нарича

 8. Държавата още в древността е създадено да БРАНИ своите граждани.Днес тук тази държава управлявана от тъпи, бездушни и жестоки в стремежа да запазят ВЛАСТТА СИ ,убиват първо животните, после и нас РЕАЛНО.Тъй като никой от тях-ГРОБ не вярва в БОГ , мога да им кажа така:
  НЯМА ДА ВИ СЕ РАЗМИНЕ УБИЙЦИ НА ЧОВЕШКИ СЪДБИ!БОЖИЕТО НАКАЗАНИЕ ЩЕ ВИ СПОХОДИ СКОРО ИЛИ ПО- КЪСНО !ЗАЩОТО СТЕ ИЗРОДИ БЕЗРОДНИ!

 9. И аз днес се събудих доста рано, все пак е събота!
  Излязох до кварталното магазинче, което е и кафене и социално средище.
  Там съгражданите ми, столичани, обсъждаха няколко световни събития:
  Вече се дишало в София и половината коли и притежателите им били по моретата и нямало трафик.
  Това мачът за третото място си бил чиста формалност.
  МВР-то било голяма работа – фанали неколко апаши.
  Щело да има шествие до Мальовица за Боян Петров.
  … и още такива неща!
  И слава Богу, че козите не пасат асфалт и не ядат бетон!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>