Регистрация
Публикувано на 15.03.2017 / 17:51

ПОТРЕС! ШЕФЪТ НА СДВР НАГРАДИЛ С ПЛАКЕТ НА МВР ЧАЛГА ЗВЕЗДАТА ФИКИ! АБЕ, МВР ПОЛУДЯ ЛИ?! ВИЖТЕ ФИКИ ЗА КАКВО ГО ПОЛЗВА!

фики мврЕдинствен сайта АФЕРА получи ексклузивна информация, придружена с шокиращи снимки, от които личи, че МВР окончателно е изпращяло!

Директорът на СДВР Младен Маринов е наградил чалга звездата Фики с плакет с потресаващ надпис: „На Фики с благодарност за съпричастност в инициативите на Столична вътрешна дирекция на вътрешните работи“.

фики мврПлакетът е с дата 22,.12.2016 година.

„Особените заслуги“ на Фики Стораро са в това, че Фики е пял безплатно пред полицаи от СДВР на запивка.

На всичкото отгоре на плакета не е изписано нормалното име на лицето „Фики“, което е Фикрет, тъй като все пак плакета е официална награда, а е написано „Фики“.

фики мврА вижте и за какво използва плакета Фики и дали го показва пред катаджиите, примерно, ако вземе, че направи някое нарушение по ЗДП, както е в случая със снимката.

Това МВР окончателно полудя.

И трябва да се измете издъно. Следващият път дайте плакет и на „трики-трики- мана му“. И сега ли пак ще мънка за шефа на СДВР, който си е превишил правата да издава подобен плакет, служебният МВР министър Пламен Узунов, както с пияния Георги Толин, на когото, благодарение единствено на АФЕРА, не успя да скрие името?!

фики мврфики мврAfera.bg

Коментари 19 за
“ПОТРЕС! ШЕФЪТ НА СДВР НАГРАДИЛ С ПЛАКЕТ НА МВР ЧАЛГА ЗВЕЗДАТА ФИКИ! АБЕ, МВР ПОЛУДЯ ЛИ?! ВИЖТЕ ФИКИ ЗА КАКВО ГО ПОЛЗВА!”

 1. Б@хти кочината е това БМВ ! Типично мангалска история !
  Толкова ли няма 15 лв. за автомивка ?!

 2. Пълно безобразие! Каква е тази държава, какво е това Министерство? До там ли я докарахме?

 3. Добре че хората по света не знаят български защото ако прочетат и проумеят коментарите сигурно ще сложат България в бетоновоз и ще го потопят в Марианската долина.

 4. ..BODIGARDA NA SAPRUGATA NA KARO/,,VIS ,,..VTORIJAT IMASHE PRIVILEGIJATA DA BADE ,,PAZEN,,OT DOSKOROSHEN GLAVEN SEKRETAR V MVR…DOPREDI 15G.

 5. До „Интелектуалчен”?!? Толкова си тъп,че и въпросите си не можеш да напишеш правилно?!?

 6. Прочетено на глас, написаното в кутията звучи с особен болшевики съветско-руски акцент!
  Например „съпричастност“ (някой знае ли синонима/превода на това словосъчетание?) или „… в иницативите на Столична дирекция …“ .
  Столична, Столичная – карай да върви – ние дадохме азбука на руснаците, а сага подражаваме на техния език!

 7. Какво очаквате от бившия старшина Младен Маринов, за който правенето на фитнес като Фики е сред основите му занимания. Такова е нивото в МВР- по слабо ръководство от екипа Бъчварова, Костов, Маринов и др. не е имало в историята на МВР. Узунов бъди по решителен, служителите ще те подкрепят!

 8. Мангалска държава с мангалски манталитет. Мангалска полиция. Мангалско население. Мангалска музика с мангалски фенове. Обобщено с една дума- едно голямо магалско лайно е всичко в тази мангалска кочина.

  1. Не са виновни мангалите, а „кореняците“, дето непрекъснато си пренаписват историята докато си чоплят кирта от пъпа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>