Регистрация
Публикувано на 08.05.2019 / 21:27

ПОТРЕС! ПРОЛЕТНО – ЛЯТНА КОЛЕКЦИЯ 2019 НА ЦЪРКВА „СВ. ПЕТКА“ ВЪВ ВАРНА! ПРОМО ОФЕРТА „АМИН“!

СВЕТА ПЕТКА ВАРНАПРОЛЕТНО-ЛЯТНА КОЛЕКЦИЯ 2019 на Църква „Св.Петка“ – Варна!

ПРОМО-ОФЕРТА „АМИН“ за всички вярващи варненци!

САМО ЗА ИСТЕНСКИ ХРИСТИѝЕНИ от Морската солица!!!!111!!

ДвефИно – икона и благословийка директно от светията!

Предстои ви сесия? Притеснени сте дали ще вземете изпитите? Не ви се учи, но вярвате в успеха! Значи тази оферта е точно за вас!!!! Вземете една иконка за 2,50лв. за един изпит или две иконки за цялата изпитна сесия! За истински вярващите – 4 иконки за цената на две – изцеряват от ликвидации!

Предстои ви пътуване? Сложете светия-закрилник на предното стъкло на автомобила да ви води и свети пътя ви! Само днес! Само за 2,50 лева! Цена, която не може да се сравни с вярата и закрилата, която ви носи тази уникална икона, ръчно ламинирана от автентичен монах!!!

Водоустойчива ламинирана икона с директен message от светия!! Какво повече ви трябва! САМО СЕГА за 2,50 лева + подарък свещичка и ваучер за -10% намаление за освещаване на сол или бутилка светена вода!

През юни и юли – лимитирана серия ламинирани икони за опрощение на изневяра и със защита срещу срамни болести!!!! Pre-ORDER в храма. Целунете ръка на попа и веднага получавате -5%! Не се изпраща с преглед и тест, камо ли с данъчен документ!

Иво Илиев

Коментари 14 за
“ПОТРЕС! ПРОЛЕТНО – ЛЯТНА КОЛЕКЦИЯ 2019 НА ЦЪРКВА „СВ. ПЕТКА“ ВЪВ ВАРНА! ПРОМО ОФЕРТА „АМИН“!”

 1. след като бог е всевиждащ,да споделям с някакъв си поп за „греховете“ си?За да може да използва информацията,получена от мен,за лична облага?Не трябваше ли крадливите и със сбъркана сексуална ориентация попове да са вече в „пъкъла“?Или ще чакаме да си поживеят добре на този свят,а ще ги наказваме на другия?Търговия и Божи дом са несъвместими!!!И докато има такова съвместяване,няма да има вярващи,защото НАРОДА е казал-“не слушай какво пее попа,а гледай какво прави“…и с какво ходи на работа,и с колко хора за охрана и т.н. ит.н.

 2. Само Бог може да прощава греховете, но за да получиш прошка, трябва да си я поискаш от Него:
  1 Йоаново 1:9
  Ако изповядваме греховете си, Той е верен и праведен да ни прости греховете, и да ни очисти от всяка неправда.

  Марк 2 глава
  5 А Исус, като видя вярата им, каза на паралитика: Синко, прощават ти се греховете.
  6 А имаше там някои от книжниците, които седяха и размишляваха в сърцата си:
  7 Тоя защо говори така? Той богохулствува. Кой може да прощава грехове, освен един Бог?
  8 Исус, като разбра веднага с духа Си, че така размишляват в себе си, рече им: Защо размишлявате това в сърцата си?
  9 Кое е по-лесно, да река на паралитика: Прощават ти се греховете, или да река: Стани, вдигни постелката си и ходи?
  10 Но за да познаете, че Човешкият Син има власт на земята да прощава грехове, (казва на паралитика):
  11 Тебе казвам: Стани, вдигни си постелката и иди у дома си.
  12 И той стана, веднага, вдигна си постелката и излезе пред всичките; така щото всички се зачудиха и славеха Бога, и думаха: Никога не сме виждали такова нещо.

  Между хората и Бог няма други последници, освен Господ Исус:
  1 Тимотей 2:5
  Защото има само един Бог и един ходатай между Бога и човеците, човекът Христос Исус

  Деленето на клир и миряни не е библейско.

  Ефес.1 глава
  17 дано Бог на нашия Господ Исус Христос, славният Отец, ви даде дух на мъдрост и на откровение, за да Го познаете,
  18 и да просвети очите на сърцето ви, за да познаете, каква е надеждата, към която ви призовава, какво е богатството между светиите на славното от Него наследство,
  19 и колко превъзходно велика е силата Му към нас вярващите – сила, която е според действуването на могъщата Негова мощ,
  20 с която подействува в Христа, когато Го възкреси от мъртвите и Го тури да седне от дясната Си страна на небесата,
  21 далече по-горе от всяко началство и власт, сила и господство, и всяко име, с което се именуват, не само в тоя свят, но и в бъдещия.
  22 И всичко покори под нозете Му, и постави Го да бъде глава над всичко за църквата,
  23 която е Негово тяло, изпълнено с пълнотата на Този, Който изпълнява всичко във всички

  Матей 23:8
  Но вие недейте се нарича учители, защото Един е вашият Учител, а вие всички сте братя

  Марк 10 глава
  42 Но Исус ги повика и им каза: Вие знаете, че ония, които се считат за управители на народите, господаруват над тях, и големците им властвуват над тях.
  43 Но между вас не е така; а който иска да стане големец между вас, ще ви бъде служител;
  44 и който иска да бъде пръв между вас, ще бъде слуга на всичките.

  Бог идва скоро да съди всички и всеки, който е отхвърлил жертвата Му на кръста и не е живял според Божието слово, горко му!

 3. Могат и като антирадар да ги продават. С вграден 91-вия псалм. Божият лъч срещу лъча на радара.

 4. Имаше преди време един православен глупак, който ръсеше пътищата със захар, за да намали ПТП-тата… та така.

 5. От снимката изглежда като че ли по-скоро става дума за някаква брошура, не за икона.

 6. България е единствената държава ,в която има най-много крадливи попове.

 7. Е не е кой знае какво, щом цял един Папа е като реклама за нас и киселото мляко. Така де.

 8. Терминът индулгенция се появява за първи път през 11 век при папа Александър II. За да насърчи участието в Кръстоносните походи Клермонският събор (1095 – 1096) обявява на участниците в тях, както и на лицата, подпомагащи по различен начин осъществяването им, пълни или частични индулгенции.

  С течение на времето тази практика се разпространява, развива, но и търпи редица извращения. Наказанията, които трябва да бъдат наложени за извършени тежки грехове, се заменят с леки – като изслушване на проповед, посещаване на храма в определен ден и т.н. Появява се и порочният принцип да бъдат раздавани индулгенции за бъдещи грехове. Лекомисленото отношение към индулгенцията, в т.ч. търговията с тях принуждават папа Инокентий III през 1215 година, да ограничи епископите в правото им да издават индулгенции. При някои от неговите наследници обаче, тъкмо папската институция започва да злоупотребява с тях. Така например „Нюрнбергският сейм“ (1466) се предлагат индулгенции на лицата, отпуснали финансови средства за войната срещу Османската империя. През 1514 – 1516 година папа Лъв X под същия предлог продава индулгенции, но набраните средства са „пренасочени“ за строежа на катедралата „Свети Петър“ в Рим и за издръжката на папския двор.

  Подобна практика е и сред основните причини за възникването на Реформацията и един от главните ѝ нравствени аргументи е насочен именно в тази посока. Знаменитите „Тезиси“, от Мартин Лутер върху вратата на катедралата във Вютенберг през 1517 година, сложили началото на Реформацията, възразяват именно не срещу индулгенциите сами по себе си, а срещу злоупотребата с тях.

  През 1567 година папа Пий V забранява предоставянето на индулгенции срещу пари или каквото и да било, свързано с някаква форма на заплащане. Съвременният ред за даване на индулгенции се регламентира от специално ръководство, издадено от Ватикана през 1968 (след Втория ватикански събор) година и допълнено през 1999 г. През 2007 година папа Бенедикт XVI издаде пълна и частична индулгенция на всички, съпричастни към организирането на форумите, свързани със Световния ден на болния.

  1. Всъщност индулгенцията е измама ползвана от Църквата, че може да ти бъдат опростени греховете ….. Грехове не могат да бъдат опростени, защото това противоречи на основен закон на Вселената …. Този за причинно-следствената връзка / кармата/ ….. Никой не може да отмени този закон !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ………….. Също така обезсмисля престоя на конкретния ДУх/Душа/ на Земята, защото нарушава неговия процес на обучение … Прекъсва се или се нарушава обучаващата му програма …. Което само по себе си е „грях“, тъй като се намесваш в божията промисъл и се опитваш да я промениш …. Това е наказуемо !!!!!!!!!!!!!!

  2. А „Българската коледа“ КАКВО е????? При 4.6 милиарда бюджет за здравеопазване КАКВО имаме насреща: Потребителски такси и др. подобни, и всякакави компаний по мотото -Помогнете….Да сте чули Доган, Пеевкси и др. подобни да са си „развързали кесийте“…..Няма и да чуете! А най-бедните цъкат есемеси и даряват….

 9. В интерес на точността – става дума за храма/черквата „Света Петка“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>