Регистрация
Публикувано на 17.07.2017 / 21:31

ПОТРЕСАВАЩА ПРОСТОТИЯ НА МВР МИНИСТЪРА! СПОРЕД ВАЛЕНТИН РАДЕВ ДАНС Е СТРУКТУРА НА МВР!!!

валентин радевНямаме какво повече да коментираме относно лицето Валентин Радев, така наречен министър на вътрешните работи.

Датата е … днес. Предаването – на Цветанка Ризова. Телевизията е bTV.

На въпрос на Ризова към МВР министъра да коментира новината за списъка на турското вътрешно министерство, в което фигурират 77 българи с подозрения за връзки с терористични организации, МВР министър Валентин Радев отговори дословно така:

„Ризова: А за тези депортираните българи знаете ли нещо?

Валентин Радев: Не, имаме информация в ДАНС, не за 21, въобщеее… ДАНС Е ОРГАНИЗАЦИЯТА…, СТРУКТУРАТА В МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ, КОЯТО СЕ ЗАНИМАВА С ТЕЗИ НЕЩА…“

ПРОЧЕТОХТЕ ЛИ ВНИМАТЕЛНО?! /Впрочем, за съжаление насреща му стоеше също толкова безхаберната Цветанка Ризова, а не някой истински журналист, за да размаже заради некомпетентност МВР министъра!/

ЛИЦЕТО ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР НЯМА ХАБЕР, ЧЕ ДАНС Е ИЗВЪН МВР И НИКОГА ДАНС НЕ Е БИЛА „ОРГАНИЗАЦИЯ“ И „СТРУКТУРА“ В МВР!

Няма такова падение и нефелност! Министърът на вътрешните работи изобщо не знае къде се намира!

Последният в МВР да затвори вратата!

Afera.bg

П.П. Апропо, невчасови МВР министре, ДАНС е тази, която трябва да разследва и теб, и „Гл.“-ъто на МВР-то и цялото МВР за корупция, например, ако още не си вдянал, че ДАНС НЕ Е „структура на МВР“, както изричаш с категоричност, и то в ефир, заради която моментално трябва да бъдеш шутиран от там, където се намираш! На всичкото отгоре има и закон за ДАНС, алонколу!

Коментари 24 за
“ПОТРЕСАВАЩА ПРОСТОТИЯ НА МВР МИНИСТЪРА! СПОРЕД ВАЛЕНТИН РАДЕВ ДАНС Е СТРУКТУРА НА МВР!!!”

 1. Съзнавам, че акцентът в статията е въпиющата некомпетентност на вътрешния министър, с което съм абсолютно съгласен, но ми направи впечатление познат термин в един от коментарите-“задунайскогубернистическа“, характерен за стар познайник, д-р Ст. Чолаков, който вероятно се подвизава вече в „Афера“, като „Дървосекача“?!

  1. Ама #Кой тоз Чолаков, Колега ?! – отдавнашният командирован от ‘наште’ у Шведско ли ?
   - #Кой Ви ги хрумва тез незнамквиСивости я ?!

 2. Вечно, учудената Ризова!
  И след сто дни, учудения МВР министър!

 3. За Протокола :
  - тоз просто Си Признава че у Нас – Е ВсеСъщата задунайскогубернистическа Воня !
  …а ако Човек се Сепне да Види куркулумШитчетата (биогггглафиитьи де ;- ) на дансирующите + ‘обиблиотекарените’ от ‘наште’
  - Кон-до Коня !, и то #Кой-от-#Кой ПоНайНай Троянски.

  1. Абе Дърво ли си секач ли си, каква кунайска, каква губерния,какви пет лева!??От злоба и неграмотност изби миФките бе трол скапан!

   1. И така, Афера.бг/г-це Томова ! :
    - ето Типичният ‘наш’интернетчик !
    ерго – ако обичате запазете го за Съответно Процедиране на НовияНюрнбергски у Нас.

 4. Ами те някои от сегашните Бокови министри директно си казаха, че пазят мястото на предишните. Така например онзи г-н, за какво да му запомняш името, който съобщи, че Лиляна Павлова ще се върне тутакси на старото си кресло, след като „оправи“ Европредседателството. Та и този Радев така, топли полога на Румяна Бъчварова, защото заповедта отвън е – тотално сриване на МВР-системата. Що се отнася до Ризова – е, няма по-напудрена, куха, угодлива и самовлюбена лейка!

 5. Много рядко,ама има хора заченати от анален секс. Тоя е един от тях!

 6. Предполагам е с някаква сексуална зависимост…повечето от Тиквариата са такива….

 7. Срамувам се като офицер от резерва на БА от този министър !!!! Някой знае ли като какъв и къде е служил в армията ???? От толкова офицери в армията точно него ли избраха !?!?!? Това е като автогол със задна ножица в 94-та минута !!!!

   1. Да, учил е как се редят сандъци с боеприпаси…
    По-голям мошеник от него надали се е раждал някога.
    Спирам, че…

 8. За 100 дни управление не можа да научи структурата на МВР, нещо елементарно, което го знае и най – тъпия полицай, а камо ли да е прочел закона за МВР , др. закони ,по които работи МВР, инструкциите, правилниците , вътрешните нормативни актове и т. нат. и т. нат., много са. Това е все едно да командващ кораб и да не знаеш , кой за какво отговаря в кораба, да не знаеш как се ползва компас или секстант. Толкова е и коментирал и нещо с председателя на ДАНС, щом не знае, че ДАНС отдавна не е структура на МВР ( от 10 и повече години) и ДАНС не му е подчинена.
  Такова, некомпетентно, бе и изказването му и миналата седмица, че БОП щели да извършват осигуряване и прилагане на СРС във връзка с нов софтуер. Кой да му каже, че това е работа на Държавна агенция “ Технически операции“, която също от няколко години не е в структурите на МВР.

 9. Боже Господи опази България от такива калинки , но какво друго да очакваме от тиквата тя такива ги харесва с нисък интелект .Иначе кой ще му върви по гайдата ?!?!

 10. Валентин Радев: Не, имаме информация в ДАНС, не за 21, въобщеее… ДАНС Е ОРГАНИЗАЦИЯТА…, СТРУКТУРАТА В МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ, КОЯТО СЕ ЗАНИМАВА С ТЕЗИ НЕЩА…“

  Предния главсек поне беше пиян и…ама тоя не му личи да е пил. :)))

 11. Mi to vsickite naznachenija na glupavoto tele borisoff,sa ot tozi tip! To ne e postaveno tam da e umno i profesionalist! Govedoto e slozheno tam da slusha i izpulniava! Prostak do prostaka!

 12. Евала министре….. равен си по интелигентност с Динко !!! И с черната Златка…… трио тъпи парчета!

 13. На всички е ясно, че тази пасмина от герб е стадо от калинки, коя от коя по нефелна, а лицето радев не става за фатмак в армията макар, че се пъчи, че е офицер, а го назначили за министър. Тези некадърници ще затрият България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>