Регистрация
Публикувано на 14.01.2019 / 14:41

ПОМИЯРЩИНА НА ДЕНЯ

24 часаНа 19 декември 2018 г. парцалът „24 часа“ излиза с цяла последна страница реклама на шведския изтребител GRIPEN. (сн.1)

Месец по-късно, главният редактор на същия парцал пише в колонка: „Според мен многото думи за шведските самолети имаха една цел – да скарат София с Вашингтон задълго.“ (сн.2)

За многото пари нищо не пише…

Христо Комарницки

24 часа

Коментари 26 за
“ПОМИЯРЩИНА НА ДЕНЯ”

 1. България ще бъде осъдена за казуса с „Грипен“

  С Решението на МС от януари 2019 г. за промяна на процедурата за обществената поръчка за доставката на 8 броя самолети Ф-16, България вече е нарушила Международното споразумение за обществени поръчки на Световната търговска организация (СОП – GOVERNMENT PROCUREMENT AGREEMENT-GPA). Нарушенията от страна на Република България са безспорни и лесно доказуеми за всеки грамотен юрист. На хоризонта се задава ново огромно плащане на неустойка заради неизрядно търговско поведение на България и нарушаване на международен договор. Плащайки огромни неустойки за щяло и нещяло, за десетилетия напред, България никога няма да може да капитализира своята икономика и да плати достойни заплати на своите учители, лекари, инженери, военни, полицаи, деца, майки на деца с увреждания, пенсионери.

 2. Толкова коментари – и нито един положителен! Явно вестникарчето е насъбрало доста негативни мнения. Да се запита защо. Но стига вече, това странно създание не заслужава чак толкова гняв. Твърде безлично мекотело. Представителна извадка на днешната „журналистика“.

 3. На вниманието на Емил4о – тебе ,ко да та трият бе , тебешир да беше поне ,да та изтрият …ма то лайно от прашки как излиза …

 4. помак ЗЮМБЮЛ женен за туркиня , помак Зюмбюл главен редактор на вестник 24 ЧАСА рупур и под контрола на финансите на ДПС,казвам ти куме сещаи са снахо

 5. Въпросът е дали въобще си струва да се обръща внимание на такива мегазаблудени индивиди. По всяка тема иска нещо да рече, ама от нищо не разбира. Губи времето на всички. Корумпе от Силистренско. Умните и кадърните си тръгнаха от вестник „24 часа“ и той се сгромоляса до 10 000 бройки тираж. На хартия имаше 400 000 читатели, в Интернет е едва 150 000, а лъжат тези от властта с менте броячи. Вестникът умря и такива като Зюмбюлката станаха фактори.

 6. пак ня..ма публикуване.Пияната трие.Даже преди да прочете.а просто искахме да кажем че не сме с боклуците.Боклук голям си Веске .Много голям.

 7. Не се чудете какво пише съществото Б. З. – за това му плащат!
  По-интересно е какво той ще пише, ако се случи това, за което предупреждава специалистът по международно право адв. Владимир Шейтанов.
  Отворете линка и приятно четене!
  http://epicenter.bg/article/Ne-si-igrayte-na-mezhdunarodna-targovska-politika–Igrata-e-mnogo-skapichka–/172867/11/0
  http://epicenter.bg/article/Ne-si-igrayte-na-mezhdunarodna-targovska-politika–Igrata-e-mnogo-skapichka–/172867/11/0

 8. Не се чудете какво пише съществото Б. З. – за това му плащат!
  По-интересно е какво той ще пише, ако се случи това, за което предупреждава специалистът по международно право адв. Владимир Шейтанов.
  Отворете линка и приятно четене!
  http://epicenter.bg/article/Ne-si-igrayte-na-mezhdunarodna-targovska-politika–Igrata-e-mnogo-skapichka–/172867/11/0

 9. Зюмбюлев въобще знае ли , че има такава статия ?!?! :) ….. Дали са му дали да я прочете ?

 10. На Зюмбюлев гъза му се отваря за пари. А понякога – и за без пари!

 11. Хубо де ,ше вземат сега 2-3 грипена,2-3 фета и накрая ше ги тупнат някъде либийците с 2-3-ма ЧСИ -та и айде пак наново …бактисах вече .

 12. Този боклук наистина започва да става нагъл.Не знам какво би направил в директен контакт с НОРМАЛЕН,повтарям нормален българин този измекяр.Сигурно свирки ,той друго не може.

 13. Какво момче беше тоя Зюмбюлев, а сега каква СВИНЯ е станал, вседствие на постояните лъжи, инсинуации и манипулации на обществото. Борислав Зюмбюлев не за първи път се дъни и излага. Вестник „24 часа“, както и главният му редактор, са олицетворение на тъпота и бездарие! Журналистиката в България се роди трудно и бързо умря! Сега имаме обслужваща журналистика, която можеш да си купиш за малко пари навсякъде. Примери – колкото искаш…

 14. Това мекере е голяма отврат,кой го е правил този български башибозук.

 15. Тази подлога се подиграва с нас.
  Припомням част от тоста на гл. редактор на New York Times – John Swinton през 1883 г.: «… Работата на журналиста се състои в скриването на истината, в откровената лъжа, в изопачаването на фактите, в очернянето на когото трябва и във възхваляването на чудовището, за да продаде страната си с цел да го храни. Вие го знаете и аз го зная. Тогава каква е тази глупост да вдигаме тостове за независимата преса?… Ние сме марионетки: те дърпат конците и ние играем… Ние сме интелектуални проститутки, курви. Нищо повече!»

 16. Не се чудете какво пише съществото Б. З. – за това му плащат!
  По-интересно е какво ще пише, ако се случи „прогнозата“ от специалиста по международно право адв. Владимир Шейтанов.
  Отворете линка и приятно четене!
  http://epicenter.bg/article/Ne-si-igrayte-na-mezhdunarodna-targovska-politika–Igrata-e-mnogo-skapichka–/172867/11/0

 17. Много жалко! Навремето това момченце се умилкваше около Блъсков, после бързо смени посоката и се хвана с кака Гочевица. И каква кариерка направи само с послушание и мазнене! Също като другата фаворитка – Кр. Кръстева, боколюбивата зъбла. Сега Зюмбюла се прави на селски аристократ и някакъв фактор, какъвто не е и никога няма да бъде. Нещастна подлога. И да махне този ласкателен портрет отпреди 20 години, защото отдавна е заприличал на свиня, с което вътрешният мир напълно съответства на външния вид.

 18. Остават 48 часа до парламентарното заседание, на което ще се официализира политическият брак между ВМРО и ДПС. Маските ще паднат окончателно! След 48 часа ДПС ще даде решаващите 25 депутатски гласа за избора на Ф 16 за българските ВВС. Без депесарските гласове ГЕРБ и ВМРО не могат да прокарат порочната сделка. Като променят правилата в хода на конкурса, Каракачанов и компания нарушават вече гласувани парламентарни рамки за преговорите и погазват закона. Правителството отива на преки преговори с американците, без да е получило всички параметри от купувача. При това ще платим авансово над 2 млрд. лева, за да получим след шест години самолет, който още не е в производство И всичко това заради американската благословия за властта. Народе, заради американската зестра след 48 часа Каракачанов и Карадайъ ще се сгодят! Честито на младоженците!

  1. Жената на министьр Каракачанов ГРАНТАДЖИИКА на Фондация АМЕРИКА за Бьлгария ,без конкурс назначена за ПРОКУРОРКА в СГП/с помоща на американската фондация/
   а лидера на ДПС А.Д.ДОГАН този пазител на етническия рахатлокум ВЬРТИ супердоходоносен бизнес в САЩ има ТРАНСПОРТНА ФИРМА/АМЕРТИ ФУРТЦ/ с над 570 ТИРА ,новички супер камиони МАК които циркулират по щатските магистрали и ПЬЛНЯТ КАСИЧКИТЕ на хидроинжинера.

 19. ЛАЛЕ ЛИ СИ, ЗЮМБЮЛ ЛИ СИ, ГЮЛ ЛИ СИ? МАЙ СИ САМО ЕДИН АМЕРИКАНСКИ ГЮРЛЮК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>