Публикувано на 11.07.2020 / 8:17

ПОЗОР СТЕ, ТВ МИСИРКИ, ПОЗОР! ПРЕБИВАТ ПРОТЕСТИРАЩИ, А ВИКТОРИЯ, ТИРЕ КРАЛЕВА, ПИТА: „А СПАЗВАТ ЛИ СЕ МЕРКИТЕ?“!

ПОЗОР СТЕ, ТВ МИСИРКИ, ПОЗОР! Велислава Дърева: „Репортерите на БНТ – пълен потрес. Непрекъснато ни съобщават как ей сега двете групи протестиращи ей сега ще се изпотрепят, а в кадър – хора, които най-спокойно, лежерно даже, отиват към Орлов мост, Парламента или „Ал. Невски“. От ГЕРБ – декларация срещу несъществуващи провокации. Мъка велика – провокации няма. Автобусите на ГЕРБ си заминават бързичко, беж да ги няма.“

Народа принуди т.нар. големи телевизии да променят своите програми снощи и да предават пряко протестите в столицата.

Потрес. Пълен потрес на дръжките на микрофони.

Изключението бе Канна Рачева, която се опитваше да бъде максимално обективна. Не винаги и се получаваше, но трябва да бъде поздравена за усилията.

Иначе хората дадоха своята оценка на така наречените „големи“ телевизии, скандирайки около един репортер на бтв: „БТВ – фалшиви новини!“.

Репортерът, милият, видимо изпотен, не смееше да гъкне на пряк въпрос на интелигентен протестиращ, който от упор му зададе въпроса – защо не задавате неудобни въпроси, защо се гънете по брифингите, защо не говорите за записите и снимките от спалнята и защо, кажи, ти как смяташ – в демократична държава ли живееш?

Тъпият репортер отвърна по най-безумния начин: „Позицията ми не позволява да отговоря!“

За какъв такъв се наричаш журналист, бе?! Да ти имам „позицията“!

Пълен потрес на мисирките.

В същото време говорителката Виктория, тире Красен Кралева, докато хиляди скандираха „Оставка“ и „Мафия“, преиграно театрално, позирайки пред камерите в студиото, зададе най-безумния възможен въпрос на бтв дръжката на микрофон: „А спазват ли се мерките?“.

Обиграно, Виктория, тире Кралева, се чудеше как да откланя острите репортажи от улицата срещу мафията във Властта с препратки какво казал Борисов, в каква чакалня сме влезли и прочие евтини джурналяйски пинизи.

В Нова потресът – още по-жесток. И няма как да е друго яче, след като Нова е на лицето Домусчиев, първа дружка на Водача на Хунтата Бойко Методиев Борисов.

Дръжка на микрофон от Нова пита млад човек:  „Защо сте тук“? А младият човек направо му заби словесно кроше:  „Аз се чудя по – скоро защо вие сте тук?“. А Нова дръжката на микрофон вика: „Отразяваме протестите!“ Последва обаче второ словесло кроше от страна на протестиращия: „Вие не сте от най – обективните ТВ, за да ги отразявате“.

Хората в очите казваха на бнт, бтв и нова какво мислят за тях и защо не ги гледат.

И ги питаха – кажете вие, в демократична държава ли живеете?!

Дръжките на микрофон, наричайки се иначе журналисти, мълчаха като прости некърджалийски путки.

Знам защо. Ако не правят това, което нареждат чорбаджиите им, които пък слугуват на Хунтата, ще си загубят работата.

Ама честта, честта, „колеги“?! Къде я погребахте?!

Днес, сутринта, разбира се, нито една от тия телевизии не започна с клиповете за брутален побой над протестиращите от страна на МВР. Никой не хукна да разпитва уродите от МВР. Никой не потърси битите протестиращи – живи ли са, умрели ли са…

Започнаха всичките с брифинг на ГЕРБ, които изопачаваха бруталността на Хунтата, прехвърляйки МРЪСНАТА НАГЛОСТ И ОЗВЕРЯЛОСТ НА ХУНТАТА върху главата на президента Радев и протестиращите.

Позор сте, мисирки, позор!

Веселина Томова

Тук какво мислят хората за БТВ:

А тук – какво мислят за Нова тв: „Курви на Бойко!“:

Ето и как гонят Нова тв!:

Коментари 31 за
“ПОЗОР СТЕ, ТВ МИСИРКИ, ПОЗОР! ПРЕБИВАТ ПРОТЕСТИРАЩИ, А ВИКТОРИЯ, ТИРЕ КРАЛЕВА, ПИТА: „А СПАЗВАТ ЛИ СЕ МЕРКИТЕ?“!”

 1. Протестите станаха повод да се убедим окончателно, че най-големите п?тки в държавата ни са журналистите от дват апола на т.н. ни телевизии БНТ, БТВ, НОВА ТВ. бойко погрешно адресира тази титла на кърджалийската кофа.

 2. Кольо Вейронов, шегите ти край нямат, приятелю! Виктория била явление! Да четеш 20 години готови новини, писани от друг, верно е явление…. на какво, ти ще кажеш!

 3. Въпреки всички усилия на властта срещу протестиращите за опорочаване на протестите, въпреки провокациите, въпреки многократните тъпи и безлични брифинги и декларации, имаше хиляди хора, млади, семейства, деца, възрастни! Хората няма да се уплашат, не вяярваме на бОРИСОВ И АНТУРАЖА МУ, ТЕ СА БЕЗКРАЙНО ИЗПЛАШЕНИ!

 4. Вероятно част от пачките в чекмеджето са отишле за плащане на мутренските протестъри. Но пачките в чекмеджето са от всички нас откраднати пари.
  Вместо да се засрами(хайде,де) мутрата става все по-нагъл – характерно за простак с психопатия.

 5. Някои жени наистина проебават красотата си,чара си ,обаянието си по много интересен начин…
  Да,Виктория ти си явление,но направи всичко за да ни разочароваш…
  Жалко Виктория !

 6. г_жо томова
  моля за извинение
  че вчера си позволих
  да използвам остри
  и обвинителни думи към вас
  това какъв път следвате
  и с какви средства
  постигате целите си
  не е моя работа
  всеки сам поема отговорност
  за действията си особено ако
  засяга съдбите и на други хора
  карма
  искрено ви се извинявам
  желая ви всичко най

 7. Виктория какво му хареса на Кралев освен портфейла или има някакво изкривено чувство за мъжка красота.

  1. Точно това. Длъжността и портфейла. Но ако попитате, ще каже:“Чувството за хумор.“

 8. Обикновено не гледам официозните телевизии, но снощи в късните часове (поради обясними причини) гледах и Би Ти Ви наред с БСТВ.

  ДО БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИЦАИ!
  Български полицаи, вие сте българи, трябва да защитавате родината си от престъпници, а не от почтени хора, които имат право да протестират по конституция!
  Българската държава не бива да бъде посмешище на света. Трябва да има справедливост за всички, нормален живот и работа също. България беше прекрасна страна допреди 20 години, западняци искаха да живеят тук!

  Не бийте децата, родителите си и хората, които протестират мирно и викат „Оставка“! Всички протестиращи против Него бяха интелигентни и възпитани хора.

  Български полицаи, вие сте българи, нали така! Гадно е да биете деца по кьошетата! Това са вашите деца!

  Послепис: Така ни биха през нощта на 1997 година по малките улици на София!
  Прав е Карбовски!

  БЪЛГАРСКИ ПОЛИЦАИ, БЪДЕТЕ ДОСТОЙНИ, ПАЗЕТЕ СПРАВЕДЛИВОСТТА, ПАЗЕТЕ НИ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ! НЕ БИЙТЕ НЕВИННИ ХОРА!

 9. Е,Весе,все пак Канна е дъщеря на ГЕНЕРАЛ Кано Рачев, а този,който го е виждал, ще разбере, че никаква престъпна групировка не би си и помислила ,че може може да прави нещо друго освен да се крие по мишите дупки.Горката Александра по Домусчиевата,ще си протърка пръстчето детето, докато притеснено задава на Антоанетка Боковата въпросчето защо.Айде пасмина,отпочна се и както казва „класикът“ – „то туй край няа ве“.

 10. най-големият резил беше че около 23, 00 часа по БНТ показаха Орлов мост и мисирката каза- ето протеста свърши ,в същото време превключих на бств и не можах да повярвам на очите си полицията дърпаше демонстранти зад колоните на министерството и ги пребиваше… Пълен потрес.

 11. Всичките автобуси с протестиращи в подкрепа на Борисов трябва да бъдат разтоварени пред бюрата по труда , защото са дилетанти .А не да протестират за европейското бъдеще на България.

 12. Голяма група полицаи от Варна са изтеглени в София във връзка с протестите. Стана така,защото тук е спокойно и затова варненските ченгета са в столицата да бият и малтретират нашите сънародници. Вчера хората бяхме трагично малко,затова не ни приемат сериозно и се изнесоха в София. Днес кога ще излезем ние,нашите близки и приятели ?

  1. Кажи тука във форума къде и в колко часа. Затвориха ми 2 профил във фейса.

 13. … дааа ! бочката изглежда иска да приключи земния си път като семейство Чаушеско , ка Садам Хюсеин , като Муамар Кадафи … няма лошо , ИЗБОРА Е НЕГОВ !!! още малко ще поживеем и ще видим !!!

  1. Ха, скоро попаднах на пророчеството на пловдивския поет и писател Тодор Чонов, според което Боко ще сподели съдбата на Ст. Стамболов, заради унищожаването на националната ни държава. Намира, че има много общо между съдбите на двамата и очаква Боко да бъде убит на 15.07.2020год., когато се навършват 110 год. от убийството на Стамболо. Остана малко да видим кой крив, кой прав:-)!

   1. … и аз го прочетох ! … – до/на 15 юли … , ще поизчакаме няколко дена и ще разберем …

 14. Казах ви,че фенове на Левски и Локомотив Пловдив ще създават провокации!Едните от фракция „София-Запад“ са на заплата в ГЕРБ,другите от „Столипиново“ много обичат да благодарят на Тиквата,за едни отпуснати пари

 15. Виктория все повече заприличва на жива кукла Барби – мига, отваря си устата, но живец в нея няма. Роботка. И отдавна не е Кралева, дебелакът я разкара. А това, че е неадекватна, е напълно вярно. Канна е вече на възраст, не трябваше точно нея да слагат на топа на устата – да тича задъхано, да се чуди как да е на сто места едновременно. А иначе камерите на Битиви бяха най-добрите, даваха пълен поглед върху площадите и улиците. Толкова за „отразяването“. Тази сутрин пък изумителният безличен брифинг на герб беше уважен само от вечните Ива Николова – пик и Беновска – канал3. Техните дежурно-мазни насочващи въпросчета и съответните отговори ги знаехме предварително. Слабо, Дончев, слабо!

 16. Колко трябва да си безмозъчен, в събота сутрин да изтъпаниш едни от най-мразените лица на власта (помним Биков и Кунева, майките и тая кукувица, шефа на радиоточката в Габрово, липсва кърджалийската „умна“) по телевизора да се обясняват в необяснимото. Младите и битите им го казаха – „мафия сте, идиоти“ !

 17. Първата работа, която ТРЯБВА да се направи, когато падне българоубиецът-кръвопиец от власт е ДА СЕ ЗАКРИЯТ тези продажни „медии“ или да се превземат и да се излъчат ПЪРВИТЕ ИСТИНСКИ НОВИНИ.
  властта на боко-българубиеца се крепи на съучастието на полицаи и „мисирки“

 18. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

  Парират се мненията.
  Вярвам, че не е от Афера.
  Колко слуги имат тия герберски мъртви души!

  1. Естествено, че ще блокират и нета фейсбука. Нали в закончето за борба с тероризма им дадоха на ДАНС и др. служби правомощия………..

 19. Цялата Му сила е в PR, мисирстване и платени симпатизанти. Никой нормален не може да харесва Бойко Борисов. Нарцистичен, зъл, подмолен и постоянно въртящ интриги човек може ли да бъде харесван?

  1. да, забележи че на тези платени цигани с маски СЕ ПЛАЩА С НАШИТЕ ПАРИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *