Регистрация
Публикувано на 16.03.2017 / 20:30

ПОЗОРНИ ЛУПИНГИ. ОТ „НЕ ИСКАМ ДА СТАВАМ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК“ – „ИСКАМ ДА СЪМ ДЕПУТАТ“. Е, ТЕ ТОВА Е ЛИЦЕТО НА „ДА/Й/ БЪЛГАРИЯ“!

НЕЛКО НАЧЕВПомните ли? Краят на октомври 2015 година. Местни избори. Трима бизнесмени във Варна се пуснаха на билборд с голям надпис: „Не искаме да сме общински съветници“. Тогава влязоха в новинарския поток и с призива си общинските съветници да даряват целите си заплати.

Ограденият в червеното кръгче – Нелко Начев бе един от четиримата, които се подиграваха с всички над 1000 хукнали да се явяват за общински съветници във Варна.

И сега се вгледайте вдясно на фотоса. Какво виждате? Същият тоя Нелко Начев – изпъчен кандидат – депутат от листата на „Да, България“.

Значи не искам да ставам общински съветник, ама искам да стана депутат!

Впрочем, братът на въпросния Нелко Начев – Жулиан Начев пък имаше мераци да става главен архитект на Варна, ама не го огря.

Е? Как ви се струват лупингите на „съвестта“?

И умната, ако изобщо излезете да гласувате.

Afera.bg

Коментари 7 за
“ПОЗОРНИ ЛУПИНГИ. ОТ „НЕ ИСКАМ ДА СТАВАМ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК“ – „ИСКАМ ДА СЪМ ДЕПУТАТ“. Е, ТЕ ТОВА Е ЛИЦЕТО НА „ДА/Й/ БЪЛГАРИЯ“!”

 1. Жалко наистина! Ще трябва да правим нов борд че оставаме на позицията си макар с един по малко !
  Явно сме били дружина с предател типично по нашенски.
  Разграничавам се от гореописаният кандидат и няма да се кандидатирам и ще внимавам с кого се снимам!

 2. Очаквах Тук да науча ДостаПовече отн. Този Начев, Афера.бг&Колеги….
  - колкото до ДаБългария :
  а. Е на Взаимоспомагане/CrowdFunding
  б. Хр. Иванов е Единственият зашлевил Публично ‘системата’ на ‘наште’
  ….а че Сами просто НЕ мож се справят с ‘наште’ – Ясно.

 3. Първият брат искал да става депутат, вторият искал да става главен архитект… Третия сигурно ще иска патриарх да става. Палячовци.

 4. Така е, общински съветник – майтап работа. Депутат – сериозна работа. Този е пълен нещастник!

 5. Тези нещастни педераси за какво се мъчат въобще. Всеки иска да става депутат в тази държава да я оправя. Няма какво да се оправя те я оправиха вече. Бай султан иде стягайте халките.

 6. Е, баш за тоя няма как да гласувам! Като цялото всичките в „Дай България“ са от типа ‘искам да стана депутат, но се правя, че съм от народа’. На 26 ще им секнат мераците и ще се приберат откъдето са изпълели с подвити опашки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>