Публикувано на 04.04.2020 / 10:47

ПОЖЕЛАВАМ НАЙ-СЪРДЕЧНО НА ПЕТЪР МОСКОВ Д-Р БОРИСОВ ДА ГО ИНТУБИРА ПРИ НЕОБХОДИМОСТ!

ПОЖЕЛАВАМ НАЙ-СЪРДЕЧНО НА ПЕТЪР МОСКОВ Д-Р БОРИСОВ ДА ГО ИНТУБИРА ПРИ НЕОБХОДИМОСТ!Петър Москов: „Г-н Президент, дами и господа дарвинисти, това „стадо“ има нужда от вашия пример. Хората ще повярват на призивите Ви, когато Ви видят в действие. А именно, активно да се заразите, да ви мине и да тръгнете на работа. Така всички ще разберем, че няма страшно и ще Ви последваме.
Г-н Президент, Вие сте български генерал и като смел и отговорен човек, трябва да сте пръв. Знам, че няма да се поколебаете! За доброволно заразяване, което да ни направи свободни: София, бул. Евг. Павловски 1, УМБАЛ „Св.Анна“, КАИЛ-изток, търсете дежурният лекар.“

Който искал стаден имунитет, да ходел в окръжна при москов, да се зарази с корона. д-р москов, лекар и бивш здравен мивистър.
Пожелавам му най- сърдечно, д-р борисов да го интубира при необходимост!

Един умрял от ковид-19.

– чакай да фърлим ези- тура, да видим на радев, или на мангъров на сметката да го пишем.

изнервеното положение отива към изтървано положение.

българите за 10 г. развиха стаден имунитет към демокрацията, колко ще им трябват, за да го разрушат?

Георги Дренчев

Коментари 29 за
“ПОЖЕЛАВАМ НАЙ-СЪРДЕЧНО НА ПЕТЪР МОСКОВ Д-Р БОРИСОВ ДА ГО ИНТУБИРА ПРИ НЕОБХОДИМОСТ!”

 1. Ей, малоумник, вашата болница лекува само здрави хора, другите ги праща в моргата! Някой написа, че дори мамограф нямате, как диагностицирате? Докато беше ментамистър поне това да беше оправил. Ако Дарвин беше жив, щеше да открие в теб нов вид зараза – Московирус тъпинг!

 2. Сега като стана ясно и на глухия и слепеца как най-бедната държава в ЕС плати на най-богатата държава едни пари за картони, герп ще извадят всички скелети от гардероба, за да плюят по всичко що е с акъла си в Бг. Наистина са мъртви души, пък макар и да живеят. Жалко за децата ни! Дали ще ни простят, че оставяме такива крадци и лицемери да определят живота им!

 3. Г-н Москов той и Юда е бил сред учениците господни – НО СЕ Е ПРОДАЛ за 30 сребърника . Така че някой изчеткаха егото си и се продадоха за пост. Лошото е че когато си се продал вече знаят колко ти е максималната цена и всеки път когато те купуват новата ще е по- малка от предишната . Накрая ще разберът всички че не си демократ защото продаде демокрацията – ще разберът че не си и доктор защото забрави дадената клетва – ТАКА ЧЕ ОТИВАЙ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО там цените са плаващи .

 4. Петре, Петре ако се бориш за званието знаменит БЪЛГАРОМРАЗЕЦ имаш го.Ти беше този, който желаеше пръстовия отпечатък на всеки гражданин, да се взема преди да ползва здравна услуга. С услугите на Тома Томов/син на ДС полковник/ от Подкрепа нали?Чрез турски фирми /ама батака е голям/Сега тази твоя мечта се изпълни чрез НАП, да се знае всичко, за всеки от ДЪРЖАВАТА, а и който си плати.За същите хора ли работиш?Предполага се, иначе отде кинти за партия?Каква ще бъде точка първа от устава ? Кандидатът, да бъде истински продажник/Българомразец/???

 5. Д-р Менге… Москов оправдаха ли го по делото с ваксините ? С колко олекна? „Притиснаха ли го да храчи и плюе за да го „избелят“ или вече огладнял сам се пдлага на тази процедура ? Мерси ! Айде Пепи, на колене под шлифера!

 6. …доктор Менгеле продължава с опитите…сега иска да пробва нови ваксини…

 7. Хах, още една китка цъфна на хоризонта!
  Това не е ли онова, дето внесе онези ваксини от Турция?
  Любопитно, тО използва ли онези ваксини върху себе си или не?
  Макар че защо ли питам? Съдейки какви ги плещи, сигурно ги е пробвалО – просто така – от любопитство!
  Аман от плужеци, бе!

 8. СЗО съобщава, че почти два милиарда от населението е заразено със СПИН и Туберкулоза (ТБ)! Ние питаме- Защо при това внушително число не е обявена пандемия? Ето и информацията на СЗО!

 9. Коментираме колко били зле руснаците(news.bg ), а не си виждаме голите задници, като показаха болниците в Айтос и Видин да ти се приплаче.

 10. Много харесвам това обръщение към президента!
  Знаете ли защо?
  Защото Москов е един от приятелите на Герджиков(човека на президента , който надграждаше Тиквата)!
  Сега да кажете нещо г-н Радев!?
  Другия път поставете вашия и на Москов приятел-Соломон Паси , който е приятел и на Герджика!
  Храни кучета , да те лаят!

 11. Полет над кукувиче гнездо\Сценарият е адаптация по едноименния роман на Кен Киси от 1962 г., разказващ историята на непокорния хулиган Рандъл Патрик Макмърфи (Джак Никълсън), вкаран в психиатрична клиника с цел пречупването му пред правилата на системата. При НАС гл. роля се изпълнява от ПРЕЗИДЕНТА а ХРАНЕНИЦИТЕ в КЛИНИКАТА -ПОЛИТИЧЕСКИЯ ни уж-ЕЛИТ…

 12. Боже, колко много ненормалници в тази малка страна ! Москов, ти си ни страшно противен тип. Няма нужда да се появяваш и да пръскаш такъв кретинизъм. Някой, някога ще ни оттърве ли от такива негативни същности тровещи планетата.

   1. Москов -съкратено от МОСКОВИТЦ-популярна ЕВРЕЙСКО/хазарска /фамилия
    На иврит МОС-значи ТАКСА,ДАНЪК ,НАЛОГ няк’ва сума взета за нещо
    КОВИТц-на иврит СЪБИРАМ,Колекционирам,привличам за мен/към мен/
    Или МОСКОВИТц-Събиращ ТАКСИ/налози/-събирач на суми с пари

 13. Ъм есга ?!
  Москов,намини насам към Четвърти километър,бе…
  Имаме нужда от Алфа.

 14. Няколко пъти прочетох „призива“ на това ку-ку. Не е истина просто. Абе, не се ли бъзиката, недейте, нервите ни са със затихващи функции.

 15. ИЗВЪДИХА СЕ ГЕНИАЛНИ ИЗОБРЕТАТЕЛИ НА „особено опасни“ и „смъртоносни“ ПАН-демии,изкараха акъла на света и околните галактики.Хич не се сещат ,че после може да стават пишман,за това което причиняват на милиони хора,за причинените страдания,а ще има и много трагични случаи.Проба-грешка ,пък каквото стане,нали са фашо-болшевики,що да не си направят и тоя експеримент!?

 16. Пепи отдавна трябваше да дава интервюта от пандиза.
  Интересно ми е до кога нашите телевизии ще канят напълно компрометирани личности като Пепи, Коремчето, Паси и др.

 17. Верен марксист-ленинец, колкото и да боли каза:

  Тънкопишко Москоуф, ти аптен откачи бе

 18. Москов, Москов, никога вече няма да се върнеш във властта, не разбра ли? Колкото да пригласяш на дудука на Боко, няма да те огрее. Играхте заедно карти в Банкя, ама после и той те разбра що за боклук си. Неадекватно момченце с някои неуместни залитания по определени субстанции. А тази ти „покана“ към президента, който, видите ли, бил дарвинист (сякаш това е нещо лошо?), направи кърти мивката. Добре че напомняш от време на време за себе си с разни умопобъркани постове, та да не забравят хората да те проклинат. Кой ли би искал да го интубира такъв шашав тип? В „Св. Анна“ трябва да са полудели!

 19. А аз пожелавам на д-р Менгеле да ваксинира с отровните турски ваксини себе си, децата си и внуците си!

 20. Ей, няма отърва от тея герберастки топ-идиотчета и олигофрени.

 21. Всички настоящи и бивши министри на ГЕРБ и Боко са пълни идиоти.Без изключение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *