Публикувано на 24.04.2020 / 16:35

„ПОЕМНОТО ЛИЦЕ“ НА ОГЛЕДА НА ДЖИПА, УБИЛ МИЛЕН ЦВЕТКОВ! КЛОШАР ЛИ Е И ТРЕЗВЕН ЛИ Е? /ВИДЕО!/

„ПОЕМНОТО ЛИЦЕ“ НА ОГЛЕДА НА ДЖИПА, УБИЛ МИЛЕН ЦВЕТКОВ! КЛОШАР ЛИ Е И ТРЕЗВЕН ЛИ Е? /ВИДЕО!/Това са снимки от днес – двора на СДВР столицата.

Прави се оглед на джипа, който уби Милен Цветков и на автомобила, в който се е движил Милен Цветков.

Уточняваме, че автомобилите ТРИ ДНИ СА ОСТАВЕНИ НА УЛИЦАТА, КЪДЕТО ВСЕКИ МОЖЕ ДА ГИ ПИПА И ЕДВА ВЧЕРА СА ПРИБРАНИ В ДВОРА НА СДВР!

Пред СДВР има огромно свободно пространство и хората от близките жилищни кооперации си спират колите там – до автомобилите от катастрофата с Милен Цветков. Едва вчера катастрофиралите автомобили бяха прибрани в двора на СДВР!

Пускаме и клип със странно поклащащия се мъж, който очевадно е взет като „поемно лице“.

Клошар ли е „поемното лице“ и трезвен ли е?

Afera.bg

„ПОЕМНОТО ЛИЦЕ“ НА ОГЛЕДА НА ДЖИПА, УБИЛ МИЛЕН ЦВЕТКОВ! КЛОШАР ЛИ Е И ТРЕЗВЕН ЛИ Е? /ВИДЕО!/„ПОЕМНОТО ЛИЦЕ“ НА ОГЛЕДА НА ДЖИПА, УБИЛ МИЛЕН ЦВЕТКОВ! КЛОШАР ЛИ Е И ТРЕЗВЕН ЛИ Е? /ВИДЕО!/„ПОЕМНОТО ЛИЦЕ“ НА ОГЛЕДА НА ДЖИПА, УБИЛ МИЛЕН ЦВЕТКОВ! КЛОШАР ЛИ Е И ТРЕЗВЕН ЛИ Е? /ВИДЕО!/„ПОЕМНОТО ЛИЦЕ“ НА ОГЛЕДА НА ДЖИПА, УБИЛ МИЛЕН ЦВЕТКОВ! КЛОШАР ЛИ Е И ТРЕЗВЕН ЛИ Е? /ВИДЕО!/

Коментари 17 за
“„ПОЕМНОТО ЛИЦЕ“ НА ОГЛЕДА НА ДЖИПА, УБИЛ МИЛЕН ЦВЕТКОВ! КЛОШАР ЛИ Е И ТРЕЗВЕН ЛИ Е? /ВИДЕО!/”

 1. Ще бъде много интересно и жалко дело . Тримата обвиняеми вече са си намерили индивидите , които ще лъжат вместо тях !

 2. виждам 2100 лева за хазната от хора без маски…ГЕШЕФ…а поемните лица затова са ПОЕМНИ за да го …ПОЕМАТ…около власта всички са ПОЕМНИ…

 3. Точно ГАШНИКА ОТ БАНКЯ ГО ПОЕЪЧА ЗАЩОТО МИЛЕН МУ ПРЕЧЕШЕ И КАЗВАШЕ ИСТИНИ И БЕШЕ НА ПЪТ ДА РАЗКРИЕ МНОГО ОТ МРЪСНИТЕ ДЕЛА НА ГЕРБОМАФИЯТА
  БОЙКО БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА

 4. Не ви ли е ясно , че пишлеметата ще бъдат оправдани или ще има споразумение с прокуратурата … Каскетът не е осъдил НИКОГО! Всичките му дела са споразумения! Не се позовавайте на Иванчева – там обвинителния акт не е писан от Каскета!

 5. Колегите добре си вършат работата…След това в експеризата може да се вмъкне и че дядо Коледа е карал…

  1. Я дядо Коледа, я дрогирания изрод не е бил на местопрестъплението. Изобщо като гледам типовете на снимките се чудя тези „поемни лица“ знаят ли да четат и да пишат или всичко вече е подготвено от гешефтурата за оправдаването на убиеца и неговите съучастници/поръчители…

 6. Абе тази УАЗ-ка с гадния зелен цвят не е ли същата, която извозва труповете след поредното убийство? Многократно е обсъждан този „ветеран“ закупен от СССР преди повече от 30 години. Много пъти съм се возил в това чудо на автомобилостроенето и вътре наистина е ужасно. Единственият му плюс е много добрата проходимост сравнима само с най-добрите съвременни джипки.

 7. Голям оглед и експертиза правят на МПС-то – без ръкавици, без компютър, на бакалски тефтер… За сведение, съществува софтуер – iVe Vehicle Forensics на компанията Berla, който извлича и анализира данните от бордовите компютри на голям брой марки и модели МПС-та, с гаранция срещу възможно компроментиране на информацията. В западна Европа и Щатите вече се утвърждава като стандарт.

 8. Това са безхаберниците на Меверето-Мето. Това са спецовете, криминалисти, това са свидетелите! Майко мила, няма ли накрая да изкарате Милен Цветков виновен за убийството си? Че може би е искал да го ударят смъртоносно? Какви ли пръстови отпечатъци ще открият, какви ли доказателства след толкова престой на открито и достъпно място. И тези май са учили-недоучили в милиционерското училище.

 9. На третата снимка отдолу нагоре един субект с бяла коса е отворил вратата на шофьора и по този начин създава предпоставки за компрометиране на евентуално вземане на материал за ДНК-проба, ако защитата на обвиняемия настоява, че той не е управлявал автомобила.
  Пиша това, защото прочетох, че на заседанието по гледане на мярката за неотклонение адвокатът на Кристиян Николов е казал пред съдебния състав, че не е ясно кой всъщност е управлявал автомобила.

 10. А къде са записите от камерите на КАТ на кръстовището? Те виждат абсолютно всичко! Публикувани бяха само записи от охранителни камери по околните сгради!

 11. Далаверата е точно там – в експертизата и в следствието. Те дават аргументи на адвокатите. Съдът в последствие не може да осъди престъпника.

 12. Това е любим подход на прокуратурата. Намира за поемни лица подобни субекти, които като тръгне делото, не се издирват и с полиция. Просто се изпаряват !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *