Публикувано на 11.07.2019 / 9:41

ПОД МУТРЕНСКА ОБСАДА! МАЙ СЕ НАЛАГА ВЕЧЕ ДА БЯГАМ ПОКРАЙ МОРЕТО С БРОНЕЖИЛЕТКА!

веселина томоваТази нощ запалиха автомобила на проф. Велислав Минеков.

„Неизвестен извършител“, вие, какво си помислихте, а?

Домусчиевата тв ни засипа с треперлив гласец с тревоги около бедствията в Италия и Гърция, обаче и лаф не обелиха за злокобното предупреждение срещу Велислав Минеков ДА СИ ЗАТВОРИ УСТАТА!

Под Мутренска обсада сме! Мърцината, които още сме достатъчно луди за да правим това, което трябва в името на Истината, пък да става, каквото ще!

И май се налага вече да бягам покрай морето с … бронежилетка!

Управлява ни Хунта и Мафия!

А „народът“ глухо, робски  и грозно мълчи!

Веселина Томова

Коментари 23 за
“ПОД МУТРЕНСКА ОБСАДА! МАЙ СЕ НАЛАГА ВЕЧЕ ДА БЯГАМ ПОКРАЙ МОРЕТО С БРОНЕЖИЛЕТКА!”

 1. И на нас ни се налага да „ловим риба“ под мутренска обсада. И как да ловим рибката в таз мръсна вода? Кой е виновен за зверското замърсяване случило се през април? Както алармирах още преди месец и нещо(2м), водата във варненското езеро е много мътна и зверски замърсена. В канала и варненския залив също. Има измряла риба, а това лято липсват рибните пасажи и
  ни заобикалят.. От алчността на мутрите и ограничеността им. Пазете природата защото някой ден..

 2. Хуйовете си мислят,че като не сме ги пипали с ръцете си, не знаем колко са два милиарда лева,че и отгоре,и не можем да си направим сметката,колко ще платим накрая,и каква е стойността на тези пари. Те не се сещат,че ние като учихме математика,заедно с цифрите не ни пробутваха наркотици да ни помътняват мозъците,както сега правят с нашите деца,и много добре сме все още и със паметта и със математиката и със литературата.И със интуицията сме добре и от километри усещаме кой как иска да ни клати. Нали със същата цел на циганите се плащат милиарди,за да ни убиват нас,възрастните хора,защото знаем всичко и можем всичко. На нас не можете да ни пробутвате от онез протеини във фитнес центровете,дето с тях тровите нашите деца,не само в България,а се оказва и във целия евросъюз. Не се наядохте на пари,че ще печелите пари и от смъртта на нашите деца. Засрамете се,бе. Вие убийци ли сте,кви сте. И вас майка не ви ли е раждала. Колко деца още трябва да умрат от уж полезните ви протеини,за да се наядете най сетнена пари и на кръв и да спрете да убивате децата ни.

 3. НАРОДЪТ НЕ ПРОСТО МЪЛЧИ, А ПРОСТО ИЗЧЕЗВА ! СУБЛИМИРА, АНИХИЛИРА, ИЗПАРЯВА СЕ, А КОЙТО ОСТАНЕ, ПРОСТО ИЗМИРА! ЕВОЛЮЦИЯ, ЕДИН ВИД, НО НЕ ПО ДАРВИН, А ПО БОКО БАЛКАНСКИ! НЕЩО КАТО БАНКЯНСКИ ПРОЧИТ НА МЕЧО ПУХОВОТО „КОЛКОТО ПОВЕЧЕ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ“ ! ПРИ БОКО БАЛКАНСКИ Е „КОЛКОТО ПО- НЕМА, ТОЛКОВА ПО- ИМА“! КОЕТО ЗНАЧИ, ЧЕ КОЛКО ПО-НЕМА ХОРА, ТОЛКО ПО-ИМА БЛАГИНКИ ЗА БОКО И ГЛУТНИЦАТА МУ!

 4. Забележете, че уж запалили автомобила на криминално проявен сърбин(именно сърбин) и той подпалил този на проф. Минеков. Типично в стила на Йозеф Гьобелс. Сърбите ни виновни за идиотската изцепака на Цар тиква онзи ден.

 5. Мила Весе!
  Жилетка няма да оправи положението – сигурно!Примери колкото щеш! Само ще ти тежи! Ти си куражлия и нямаш нужда от жилетки , пък били те и от кевлар! Голям оптимист съм – напоследък има две жени – безкрайно различни, които ми дават основание да се надявам в идването на по-добро. Едната е близко до нас – в Румъния – смела жена! Родните ни отворковци, вече се страхуват от нея – няма как да я вземат, няма как! Те румънештите не успяха да я уплашат, та нашите никак. Другата е по-далеч – през морето. Невероятна красавица! Виждаш я и ако си чист – вече си влюбен в нея – Поклонская. Преезимето и е Владимировна – съвпадението е случайно но не е случайно, че тя успя да се справи като прокурор с казаците! Родните лекета просто нямат шанс! Това момиче ще им обърне хастара – знаеш какво ти казвам нали! До тогава , такива като теб не трябва да спират – нужни сте на всички – не винаги сте безгрешни, но има ли такива?

 6. Ний от Четвърти километър не бягаме с бронежилетки ,бягаме с вълци ама на Татяна Дончева и се чупи лодката .

 7. Госпожо ТОМОВА, тя бронежилетката няма да ви спаси тъпите власт имащи,но внимавайте като бягате по плажа да не ви блъсне някоя джипка,че са го направили като магистрала.

 8. И май се налага вече да бягам покрай морето с … бронежилетка!

  Проблема е че няма бронежилетки за глава – който стреля го знае за съжаление

 9. Много вероятно е да са същите, които преди годин взривиха колата на Сашо Диков и после го привикваха на разпит. Значи, няма да открият извършителя, защото все едно да открият себе си.

 10. Вежди Рашидов ли се казва този, който е организирал този палеж на автомобила на Минков? Или – да! Толкова му е капацитета на човека! Друго не може да измисли.

 11. Права сте,дано Господ да бди над Вас и другите ,които смело и без страх надигат ГЛАС срещу Диктатурата на Мутрата Борисов и неговите разклонения,един от тях е Господин Минеков!!!
  Аз знам,99% съм сигурна откъде идва тази страхлива,мутренска заплаха към Господин Минеков!!!
  Той има Смелостта да изнася,непрекъснато данни за мутренските изпълнения и кражби,на оня Мултак номер 1,оня дето се прави,на ни лук ял,ни лук мирисал,оня който строи билдинги,като шефа си УБИЕЦА НА БЪЛГАРИ БОРИСОВ, тези билдинги,са типично мутренско постройки,грозни приличащи,на мраморни гробища,без естетика,мултака който преследва Професор Минеков,се казва МУЛТАК НОМЕР 1 ВЕЖДИ РАШИДОВ,този мултак преследва Професора!!!Господ е Велик,със сигурност,преследващите сега ще получат ВЪЗМЕЗДИЕ,такова,каквото,мутренските глави не могат да измислят!!!

  1. Права сте Ренета. Бог не наказва когото мрази. А и се съмнявам,че ще наруши договорката с Аллах и ще накаже правоверен мюсюлманин. Да се надяваме, че няма на света ненаказано зло.

   1. Само да кажа,Бог,Аллах за мене е едно и също,само на ЗЕМНО НИВО има разделения,бели,черни,червени,жълти,всички сме от един и същи извор……
    Съгласна съм,че няма ненаказано зло,и че Господ забавя,но не забравя!!!
    Клише но ВЯРНО,била съм свидетелка!!!

 12. Професоре, внимавай да не ти падне нещо на главата.

  И се пази от пияни цигани, че изнасилват и убиват зверски критиците на властта.

  Ама и твоята не е чиста – просто не са намерили под седалката две кила наркотик, или подкупа в купето.

 13. Ходи баба до намяра, нали това е народна мъдрост, такъв народ сме или по-точно рая, траем, радваме се на нещастастието на ближния и му завиждаме за щастието, а когато мечката заиграе в съседа иде и у нас, ама вярваме, че ще ни прескочи и се спотайваме, а дано ни подмине, на това разчитат и ни яхат и мародерстват продажните мутри, поставени на власт от червената мафия, срам и позор е глупостта и простотията ни, толкова години търпим да ни управлява червена, милиционерска хунта, на Балканите няма друг толкова гламав и загубен народ, 5 века робство не ни стигат и до днес покорна глава сабя не я сече, не народ, а мърша, дий воле дий …

 14. ПРЕДИ 1337 ГОДИНИ ХАН АСПАРУХ Е ИЗБРАЛ НАЙ-ХУБАВОТО И НАЙ-ПЛОДОРОДНОТО ПАРЧЕ ЗЕМЯ НА СВЕТА. ЗАЩО? ЗАЩОТО Е ЗНАЕЛ, ЧЕ СЛЕД НЕГО ВЪРВИ НАЙ-ЗАВИСТЛИВОТО, НАЙ-КРАДЛИВОТО И НАЙ-МЪРЗЕЛИВОТО ПЛЕМЕ В ИСТОРИЯТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО. И ГО Е НАСТАНИЛ ТУК, ЗА ДА МОЖЕ БОГ ДА ГО ПАЗИ И ДА ГО ХРАНИ, ВЪПРЕКИ ОТВРАТИТЕЛНИТЕ КАЧЕСТВА НА ИНДИВИДИТЕ. ТЪПОТИЯТА НА ПЛЕМЕТО Е ПОСЛОВИЧНА И НАЙ-ИЗЯВЕНАТА ПРОЯВА НА ТОВА МУ КАЧЕСТВО Е ДА ИЗБИРА НАЙ-ТЪПИТЕ МУ ЧЛЕНОВЕ ДА ГО УПРАВЛЯВАТ. СЪДБА! НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗБЯГА ОТ НЕЯ. И ВИНАГИ, ВИНАГИ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ИНДИВИДИ ПРАВЯТ ВСИЧКО ПРОТИВ ЖЕЛАНИЕТО И ИНТЕРЕСА НА УПРАВЛЯВАНИТЕ ИНДИВИДИ. ТАКА СЕ ПОЛУЧАВА АНТАГОНИЗЪМ В НАЙ-ЧИСТ ВИД, КОЙТО ДВИЖИ ПЛЕМЕТО, ПОДХРАНВАЙКИ ГОРЕСПОМЕНАТИТЕ МУ ХАРАКТЕРИСТИКИ – ЗАВИСТ, КРАДЛИВОСТ И МЪРЗЕЛ. ТА ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ 13 ВЕКА ПЛЕМЕТО БЪЛГАРСКО СЕ БОРИ СРЕЩУ БОГ, А БОГ ВСЕ МУ ПРОЩАВА И СЕ ГРИЖИ ЗА НЕГО. МОЖЕ БИ САМИЯТ ГОСПОД ПО ТОЗИ НАЧИН ИЗПИТВА СОБСТВЕНОТО СИ ТЪРПЕНИЕ И ВЕЛИКОДУШИЕ? ДОКОГА ЛИ?

 15. Напълно съм съгласна с Вас. Палежът е форма на безпомощна омраза. Вижте кого критикува Минеков, срещу какви естетически недоразумения се обявява, от какво и от кого се възмущава, и сами си отговорете. Само че родната полиция ще проточи и накрая замаже цялата история.

  1. Родната полиция в момента има проблем с едни цигани и един кон в Самоков.

   1. Че кой в момента управлява родната милиция,мутра убила по поръчка шефа си Мето Илиенси,така че те няма да се спрат докато държавата,милицията и прокуратурата се управляват от мутри които ще задушат всяка свободна мисъл и всяка наченка на бунт и не преклонение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *