Публикувано на 11.07.2019 / 8:46

ПОДПАЛИХА КОЛАТА НА ЯРКИЯ КРИТИК НА ВЛАСТТА ПРОФ. ВЕЛИСЛАВ МИНЕКОВ!

велислав минеков„Тази вечер добри хора подпалиха колата ми …“, написа преди часове Велислав Минеков на страницата си във Фейсбук

“Стъклата бяха строшени и очевидно вътре беше излят бензин. И така, както си гореше, влязох вътре, за да отдалеча колата от блока и другите съседни сгради – можеше да стане бедствие. През деня минах технически преглед и заредих и двата резервоара до горе, можеше да стане страшно.”.

Минеков благодари и на пожарникарите за бързата реакция.

Велислав Минеков е остър и ярък критик на Управляваща власт, както и един от „отровното трио“, заедно с Арман Бабикян и Николай Хаджигенов, което говори истината за Хунтата, в която живеем, в предаването на Сашо Диков „Евродикоф“ по телевизия Евроком.

Всички слугински правилни медии и телевизии се правят, че тази вандалщина не се е случила!

Afera.bg

Коментари 19 за
“ПОДПАЛИХА КОЛАТА НА ЯРКИЯ КРИТИК НА ВЛАСТТА ПРОФ. ВЕЛИСЛАВ МИНЕКОВ!”

 1. Минеков да се радва на живота, коли се купуват! И да се пази от падащи предмети, и от внезапни приятелства. Бибитко е мръсник!

 2. От МВР разбрах,че целта на вендетата не е бил „Опела“ на проф.Минеков,а паркилата наблизо „Алфа Ромео“.Вероятно клетият „Опел“ е започнал да гори от случайно попаднала искра върху „износените му овехтели“ седалки.Но има и една важна подробност. И на двата пострадали автомобила собствениците не са криминално проявени.Тогава следва питането, на кого и за чий му е да пали тези возила. Позицията на проф.Минеков за стабилното управление и още по-стабилния ръст, на каквото се сетите в БГ, е известна. Какви са,обаче чувствата на другия потърпевш към управлението е пълна тайна.Тайна,която нашите смели разследващи журналисти се опитват да разгадаят. Ето една от версиите.
  Собственикът на Алфата е верен член на партията-мама.Горещото му всеотдайно партийно сърце не търпи, разни граждани да сипят огън и жупел върху безспорния вътрешен и външен авторитет на нейния ръководител. След дълги безсънни и тягостни нощи в главата му се ражда гениален план.Идеологическият враг трябва да бъде наказан.Чака се заветния час и той не закъснява. Метеоролозите предсказват тъмна,мрачна,дъждовна юлска нощ.С туба бензин и др.предмети, съотносими към деянието,без никакви маскировъчни елементи той безстрашно се доближава до клетия Опел и с треперещи от вълнение ръце, с викове Анатема, го подпалва.
  Юлската нощ, обаче става още по-неспокойна и задухва зъл,коварен западен вятър .И в този момент подлият огън, от все още не разгорелият се Опел безмилостно се насочва към горката Алфа и я изпелява до скелет. Омразата в очите на подпалвача,обаче е на макс. Мисиятя е провалена. Съсипан,мокър и опушен човекът не може да продължи,защото сирените на пожарната го разколебават и той бързо се скрива в тъмния подлез на прясно санираната, от другарите му кооперация.
  Образувано е ДП срещу неизвестен извършител.

 3. Какъвто и да стане бандитът, какъвто и костюм да си ушие

 4. Да направим едно показно пред мястото където живее Вежди Рашидов, като за караме стари автомобили, извикаме пожарна и ги запалим, ей така, да му светят на скулптура, да си стопли душата!

 5. Меверето светкавично бързо си изми ръчичките – целта не била колата на професора, а на някакъв сърбин. Е защо тогава неговата, на Минеков, била със счупени стъкла, излят вътре бензин, в пламъци? Ей, това нашата полиция, дето ни пази, съвсем изпростя, че и нас смята за прости. Достойна отново да бъде възпята от някоя чалгаджийка.

 6. Герберастът е като питбул и почти толкова умен! Захапе ли властта не я пуска!

 7. Това е вандалски акт доказващ диктаторското управление прилагащо бандитско намерение за сплашване! Наричаме ги мутри, но тези хора са пряко свързани със властта! Страхливият властник налага терор и деспотизъм! Но идва време, когато всеки диктатор пада от власт рано или късно! Защото заграбва от народа във стремежа си да трупа богатства, до като държи народа си в мизерия! Рано или късно народа се надига и сваля диктатора чрез бунт! Васил Иванов Кунчев-Левски в предсмъртното си писмо достатъчно ясно ни го е казал!

 8. Проф. Минеков живее в кв. Изток и неотдавна разкри чудовищни факти за бандитското строителство там от фирми на Рашидов и Син. Някаква връзка? О, не, разбира се.

  1. Не какъв да е цинизъм, а арогантен цинизъм е подпалването на колата на Проф. Минеков. Не може да се опазите, Господин Минеков, когато служби на държавен апарат Ви корят шапката. Не, няма да се разкрие ‘виновникът’ като поръчител. Срешу Вас е и тояга, и предупреждение, изпълнено просташки! Няма къде да се скриете. Бог да Ви пази!

   Снежа, сравнението между Проф. Минеков и Вежди Рашидов е за потрес в конраста между достойнство и лакейщина. Рашидов отдавна трябваше да бъде обвинен от прокуратурата поне за нанесени щети на държавата в особено голям размер с ликвидацията на Националната галерия в Двореца, за да правел …’Лувър’ от две добри галерии, а не нещо опвардано ново. Погромът от Рашидов върху културата е като от варварски агресор, но е отличен лакей. Няма да стане ясна връзката между терора над Проф. Минеков и службогонеца Рашидов. Това е. Дасе молим Проф. Минеков да е жив и здрав и „свестните,
   които у нас считат за луди“, да са в едно човешко измерение поне с разбиране!

   Проблемът с некадърността е, че тя не е пасивна, а избива в лекейщина, безсрамие и агресия. Комбинацията им дава облика и причините за действащи евро-депутати, министри, посланици, шефове на агенции и комисии, за безумни ходове и малодушни имитации. А причина за лансираната некадърност е съперничество и отказ от изход. За това Бог няма да прости и не прощава, просто клетниците не са вярващи, а не са вярващи, защото отказваха Божието и не се покайват. Тежко им, Снежа! „Бог поруган не бива!“

 9. Никаква критика не търпят тия дебили. Пълна деградация.Който може да бяга и да се спасява,оставете ги да изгният сами в забраважи да управляват само циганите и турците. Боклуци.

 10. Deja vu ! Already seen !
  фашизмът отново настъпва с всичка сила и е на път да завладее европа !

 11. Неудобните , непокорните и свободомислещите се санкционират! Я вижте Русия, що опозиция си отиде, ей така , мърцина…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *