Публикувано на 27.06.2020 / 15:57

ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ НЕЩАСТНИЦИТЕ, КОИТО СЕ ОПЛАКВАТ ОТ ПРОКУРАТУРАТА, А СА ПРАВИЛИ ФРЕНСКА ЛЮБОВ С НАСТЪРВЕНИЕ НА КАПУТА НА РЕПУБЛИКАТА – Г-Н БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ

ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ НЕЩАСТНИЦИТЕ, КОИТО СЕ ОПЛАКВАТ ОТ ПРОКУРАТУРАТА, А СА ПРАВИЛИ ФРЕНСКА ЛЮБОВ С НАСТЪПВЕНИЕ НА КАПУТА НА РЕПУБЛИКАТА – Г-Н БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ

Още Аристотел е открил, че добрата политика е тази, която може да бъде разбрана и от овчаря.

Съществува и теза от римско време, че само цивилистът е юрист, защото наказателното право е повече политика.

Българската наказателна политика трудно може да бъде обяснена на овчаря, не защото е толкова сложна, а защото я няма от много, много години.

Не Гешев, а Вишински да беше главен прокурор, днес пак съществуват достатъчно условия да живеем в правова държава, стига да се отърсим най-после от глупостта, че наказателната политика на държавата се определя от прокуратурата.

За българските граждани, които са чели Конституцията и горе-долу са я разбрали, е кристално ясно, че наказателната политика се провежда от Министерски съвет.

Гешев е най-малкият проблем. Всеки главен прокурор може да бъде вкаран в релси.

Не се правете, не се правете!

Престанете да се правите!

Повръща ми се от нещастниците, които се оплакват от прокуратурата, а са правили френска любов с настървение на Капута на Републиката – г-н Бойко Методиев Борисов.

Стефан Гайдарски

Коментари 24 за
“ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ НЕЩАСТНИЦИТЕ, КОИТО СЕ ОПЛАКВАТ ОТ ПРОКУРАТУРАТА, А СА ПРАВИЛИ ФРЕНСКА ЛЮБОВ С НАСТЪРВЕНИЕ НА КАПУТА НА РЕПУБЛИКАТА – Г-Н БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ”

 1. Имам голям късмет че се изнесох от тази кочина още 2014 с идването на Борисов 2. Нещата много затънаха от тогава. Цялото племе направо е пред разпад.

 2. За какво да съм ти благодарна,бе,да не си ми дал случайно пожизнена пенсия,каквато даваш на всички цигани,всички евреи и всичко останало куцо и сакато в главата.Българите ти умират от глад,бе ей,ти туй знайш ли го.

  1. TIKVATA VINAGI SHTE IMA,,OBOGATELI,,..PROVANS/KARIERISTI,,I,,SELSKI/TUNINGASHKI,,..TOVA,,OSTANA V BG…geto,,moge da hodi,,..

 3. Каква прокуратурата какви глупости. Пуснете антикорупционен фонд там ви казват ясно за Д Пеевски, А Доган, Б Борисов. Друго трябва не раследвания, за раследвания е касно.

 4. Шибан народ сме заслужаваме даже още 1 като Боко мало ни е тоя!

 5. Няма ли възможност, Висш орган от България да изиска получаването на копие от втория по големина затвор в Чехия – затвора в Панкрац, където в архива му е регистрирано, че през 1990г в този затвор в продължение на 8 месеца са лежали: Иво Карамански, Бойко Борисов и още 6 души – всичките членове на организирана престъпна група за кражба на коли. Това не тайна, тъй като е извесна на част от българите. За истинноста на това, преди неколко семици , в интернет Чехски адвокат потвърди това, като посочи съдействието си Борисов да се върне в България. При направената от него справка се е оказало, че в затвора не е открито досието на Борисов. Но друго съобщени в интернет се твърди, че първото посещение на Борисов, след като е избран за секретар на МВР, в правителството на НДСВ, е било в Чехия. Само преди дни също в Нета излезе информация, че в архива на затвора в Панкрац е запазена регистрацията му. Необходимо е тази информация да стане известна, за да знаят всички какво е истинското лице на нашият премиер.

 6. Благодарни могат да ти бъдат само циганите,защото само на тях раздаваш безусловни базови доходи,само на тях пълниш хладилниците,само на тях позволяваш да си строят незаконни замъци,само те,циганите,са удостоени с привилегията да не спазват никакви български закони,да не плащат никакъв ток и никаква вода, и за бонус,никакви данъци за нищо. Само на циганите е разрешено да точат здравния бюджет със фалшиви телкове. Всеки един циганин,независимо от възрастта си,точи държавния бюджет от най малко двадесет различни институции. С две думи,накратко казано,циганите се използват като оръжие за фалирането на България,и не само,и превземането й от точните хора. Всички знаем,че най лесно се превзема фалирала държава,също както най лесно и най евтино се превзема фалирало държавно предприятие и се превръща в частно. Допуснаха цяла България да стане частно тресавище,сега тръгнали да оправят нещата,кът видяха че частниците почнаха да затварят улици,да дигат триметрови бетонни огради,по подобие на Израелските. Късно се сетихте,драги,много късно. България отдавна е в чужди ръце. Не се сърдете,че хотела го наричат подпорна стена. Вие,управляващите сте виновни за превземането на Родината ни,и ние сме виновни,че дълго блеехме с маски на устата. БЪЛГАРИЯ Е ОКУПИРАНА ДЪРЖАВА ОТ ЖЕСТОКИ ТЕРОРИСТИ. И кръв да се пролее,пак не можем да си я върнем,защото във окупаторите е и хляба,и ножа,и пачките,и златото,а скоро и ядрените ни централи. ВЕНСЕРЕМОС!

  1. Раздават се заповеди от полит. лица, но устно! Едва ли някой ще посмее да разпорежда писменно, да не се глобяват циганите примерно! /поне така е било преди време/

  2. как се разлага общество- наказвайки невинни и закриляйки престъпници…СИГАНИТЕ са РАВНОЗНАЧНОТО на АФРОЧЕРНИТЕ в Америка които под опеката на едни БЕЛИ ХОРА ….разграбват и унищожават ДЪРЖАВАТА в момента…

  3. Не мога да се съглася с тебе ,по никакъв начин. И да ,ако е нужно и кръв ще се пролее ,но и не бива повече , хунтата да остава на власт. Нима не се насити на това което вършат против народа.

 7. Гешев е най-малкият проблем. Всеки главен прокурор може да бъде вкаран в релси.
  –––––
  Могат ли да го изкарат от релсите, е въпросът /не е в отклоняването/? Филчев- Костов?

 8. Ква фрерска, когато завчера ТО изрекло, разправят, устата МУ промълвила на немски, АНТОН, а на български се превеждало: зиг заг хюй, демек че от немска наци хихлер лебов МУ претънили рекатумъ, та и се му скинал при неква срамна употреба от друг мужкъръс, с огнени нафтови зеркели и шепнещ арабулски диялект, та се наложило до зашият тънкото МУ цръвце директно за халката, медицински неречена ахнус, та са е по тесняк а след халката по къдравлячен и спецялните групи се тепат кой да се уреди преди да му се скине и тънкото, шо после директно за ахнуса шели да му з’ашият стомаха та свсем като утка да се здобие..

 9. Томова, усети се и задай директно въпрос, на гешев във връзка с описания случай, за Линц- Австрия. Материала бе изпратен лично към,,Афера“ ,така както бе с аудио записа и снимките. ДЕЙСТВАЙ.

 10. „Разследване на гражданин извън подозрение“ (1969г.) – филм на италианския режисьор Елио Петро с великолепното участие на Джан-Мария Волонте. Филм за мафията в Италия и за ненаказуемостта при извършване на престъпление – убийство , от ръководител на римската криминална полиция. Убиецът нарочно оставя свои следи на местопрестъплението, но никой не вярва в неговата вина. Филмът е подействал като бомба в италианското общество, а полицията в Милано завежда дело за оскърбление.

 11. до гуша ми дойде от ТАПАНАРИ. Абе отворете конституцията и прочетете как се избира независим ВИСШ СЪДЕБЕН СЪВЕТ – 11 ЧЛЕНА -50 ПРОЦЕНТА ОТ народното събрание . Е какво му е независимото?

 12. В червената централа на БСП /БКП/ има любов между мъже. Долни леви педали, червени куртизанки, червени фенери. Аз шибах една умна и красива протестърка Ива се казваше . Сега при хазарта работи и му върти въпросите и отговорите за комикси и приказки с картинки .

 13. ПО-ТОЧНА, ПО-ИСТИНСКА, ПО-ПЪЛНА И ПО-ИНТЕЛИГЕНТНА ОЦЕНКА ЗА БОКО ТИКВАТА, ЗА ГЕШЕВ КАСКЕТА И ЗА ЦЯЛАТА СИТУАЦИЯ В ТАКА НАРЕЧЕНАТА ДЪРЖАВА НЕ СЪМ ЧЕЛ И ЕДВА ЛИ ЩЕ ПРОЧЕТА НЯКОГА. ПРОФЕСОР МИХАЙЛОВ. СВАЛЯМ ВИ ШАПКА И ПОКЛОН! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НАПИСАНОТО Е ПОДНЕСЕНО НА ВИСОК ИНТЕЛЕКТУАЛЕН СТИЛ, КОЙТО НЕ ПОЗВОЛЯВА ДА БЪДЕ РАЗБРАН ОТ СПОМЕНАТИТЕ ЛИЦА. А ВИЕ ЧЕТЕТЕ И СЕ ЛЮБУВАЙТЕ.

  https://petel.bg/D-r-Nikolay-Mihaylov–Tolerantnostta-ni-kam-izteklite-zapisi-i-snimki-e-svrahskandal__370475

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *