Регистрация
Публикувано на 12.01.2017 / 9:48

ПЛЕВНЕЛИЕВ РАБОТЕШЕ КАТО БОЯДЖИЯ НА АГЕНТ БУДА. ПОСЛЕДНОТО, КОЕТО ЩЕ НАПРАВЯТ Е ГРАЖДАНСКА ВОЙНА! И РОСЕН Я ПРЕДСКАЗА.

РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ„Пазете се от лъжливите пророци, които дохождат при вас в овча кожа, а отвътре са вълци грабители: По плодовете им ще ги познаете. Бере ли се грозде от тръни, или смокини от репей?“ – Матей 7:15,16

Гледах и изслушах внимателно интервюто на Росен Плевнелиев по Нова Телевизия. Не зная дали този изгубен във времето и пространството човек има интелектуална възможност да осъзнае, че е празен. Няма какво да каже. Празни думи, празни послания, театрално поведение. Изгуби се преди години в говорене за себе си в трето лице, което е признак на непреодолим проблем с липса на собствена личност. Изкуствена маска и пластмасова броня на борец, какъвто никога не е бил и не може да бъде. Олигарх, който предпочита да се вижда като технократ в престъпна среда, от която получава самоличност!

Нека слепите му поддръжници знаят, че по време на неговото празно-говорене в президентството, българско гражданство получиха над 50 000 руснаци, а икономическата зависимост от Русия се увеличи два пъти. И всичко това под негов пряк надзор и по негов модел.

Другарят Плевнелиев всъщност работеше като бояджия! Боядисваше агент Буда с европейски цветове и му придаваше демократичен вид. Това беше неговата задача, срещу над 200 милиона евро мотивация по установен в мафиотската ни държава ред. Същото правеха и Реформаторите. Това е част от клиентелата, която държи България в неописуема бедност, обществено разочарование от демокрацията и трансформиране на съзнанието на българите в посока Изток. Да, комунистическите и социалистически отрепки нямат нито качествата, нито възможностите да изпълнят тази задача, защото те винаги са били обикновен пролетарии. Боядисаните в синьо „демократи“, подбрани и установени по мафиотски начин във властта, успяха. Последното, което ще направят е гражданска война! И Росен я предсказа. Тя ще се случи и боядисаните предатели отново ще „защитават“ демокрацията – за да я унищожат завинаги. И ще успеят…

НИКОЛАЙ МАРКОВНиколай Марков

Послепис:

Валери Тарандов: Действащ президент да приканва подривна група от хора на барикади представлява нарушение на конституцията в мирно време. Знам, че ви е смешно де. Въпросът е може ли да се съди лице за престъпления като президент, след като е сдал службата. Отговор: може.

Коментари 10 за
“ПЛЕВНЕЛИЕВ РАБОТЕШЕ КАТО БОЯДЖИЯ НА АГЕНТ БУДА. ПОСЛЕДНОТО, КОЕТО ЩЕ НАПРАВЯТ Е ГРАЖДАНСКА ВОЙНА! И РОСЕН Я ПРЕДСКАЗА.”

 1. Прецедента не го мислете .КЕШовите му са в Австрийския клон на Дойче Банк така каза 1добре информиран жрналист в Скат тв служител в пгу на дс работещ по принцип в турското направление без да иска в1от предаванията Фронтално .Фирмата на Плевнанлиев ПИВИ консулт ПОДизпълнителка на ГОЛЯМА Немска Фирма в строеж на СОЛАРНИ мега паркове в ЧИЛИ-Аржентина и Сицилия.Немската фирма е собственост на ДОЙЧЕ БАНК която е собственостна РОТШИЛД груп.СОРОСе дясната ръка на Ротшилд .Поръчката за ПОДизпълнение е ПОДАРЪК за АНТИруската му позиция през целия мандат.Обърнете внимание КЪДЕ е последното между държавно посещение на Президента в АРЖЕНТИНАстрана скоято имаме слаб търговски обмн-Това е страната на БЕЛИте якички -ПОРТИЛИОС това са нарколордове банкови измамници измамници от финансовите борси борсови тарикати тип Прокопиев.Портилиос живеят в скъпите квартали на БуеносАйрес в ръкавите на река Парана кв.ЕлТигре често достъпа е само с моторница по вода а по покривите пазят наемници с картечници и вишки .Аржентина е страната с най-много ФАЛШИВИ ДОЛАРИ пуснати в обръщение в търговската мрежа .Какво има ТАМ-СОЛАРНИ паркове банки пране на кешове.Къде последно на15 ДЕКЕМВРИ2016 бе правителствения военно транспортен самолет във ВИЕНА-Австрия .И както казва Волен -Златния пръст в 1предаване поАлфа тв ;С тоя ли САМОЛЕТ-СПАРТАН Борисов ИЗНЕСЕ ПАРАТА в Ливан и после дбави и каза еми явно с тоя

 2. Да, и аз се притеснявам за това, че в стремежа си да запазят властта, могат да стигнат до идеята за гражданска война.
  Тия барикади на Плевнелиев не са случайна приказка!
  Но няма да стане!
  Ще видите, всички ходове на Борисов и Плевнелиев са грешни, колкото и си въобразяват обратното!

 3. По-гнусна и вярна Хуйография действуваща са силата на комсомолско-парийно назначение за загниващия президент росен май не е имало. другарчето Росенчо гушнало Хуйчето на дозавършващата длъжност Първи Любовник си е направило селфи току що излезло изпод келотника и все още ситскащо фелациотивно устните.

 4. Дори лудият, безумният Дон Кихот живее като безумец, но умира като мъдрец. Воюващият с вятърните мелници и със стадата овце рицар, този романтичен образ на Ренесанса, все пак в края на живота си започва да мисли реално, връща се на земята.
  Е, нашият идалго не може и това да направи. Като плужек лази, лази и като баба си бае каквото си знае.

  1. Мимчо мама,
   минавало ли ти е през ума, че непрекъснатият онанизъм изглажда мозъчните гънки?!

 5. Ohranitelite ,,XA/XA,ne sa problem na RB!Te sa obiknovenni hora /stari ili mladi..semeystva hranjat s pari ot 200 do max.2000lv na mesec…Problem sa tezi ,koito samo za,,service,,davat na den za kurvi,objadi i puri tezi pari…Tarsete ,,patjat na parite,,na tezi,,hora,,!

 6. Роско може да стигне и до самоубийство с тази слаба психика!!

 7. Никой не му се връзва вече на Роско – бита карта!
  Само хленчи и маже сополи за някое местенце в ЕС!

 8. Крайно време е прокуратурата да се самосезира за нанасяне на трайни вреди на Българската външна политика и продаването на националните интереси на България и не на последно място приканване към безредици в собствената държава на която по ирония на съдбата е президент (че е прецедент, прецедент е но от гледна точка на конституцията е президент)! Намерили му вчера място за офис, а следва да го вкарат в ареста на следствието, а като го разследват да го съдят! В хода на процеса ако е необходимо да го подложат на психоекспертиза и след това или в затвора или в лечебно заведение, тъй като действията бяха и са опасни за цялата държава, пък и за него самия!

 9. Така е за съжаление…

  И те се подготвиха отдавна за тази „гражданска война“ – броят на охранителите (МУТРИ) в „територията“ е 4 (четири) пъти повече от броя на военните…!!!

  Дааа…!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>