Публикувано на 07.08.2008 / 22:58

Пламен Панайотов се разхожда с дама по монокини

Видният бивш сив кардинал на НДСВ, депутатът Пламен Панайотов се разхожда на плажа Бутамята в Синеморец с млада дама по монокини.

www.blitz.bg

Коментари 0 за
“Пламен Панайотов се разхожда с дама по монокини”

  1. Тази е секретарката му и той й диктува по време на разходка.А тя си е свалила сутиена защото и пречи на стенографията й.

  2. това, което виждам аз панайотов, който се размотава по плажа и някаква си дама на меетри от него

  3. Тоя пич Пламен Панайотов що не вземе да ходи на фитнес или поне да плува на тая снимка мяза на стар травестит . Другото което мога да споделя че мога да го опрелича на кюрд . За тези които не знаят много кюрди се кръвосмешават (между блиски роднини брат с сестра или братовчеди) и порати дази причина илизат много аномалии .
    При всички случаи има генетично увреждане и то си личи по много неща не само по тялото и членството му патрията .

  4. Виждам 2-ма мъже или 2 жени:) Ако и Панайотов си беше вдигнал ръцете, бюста му нямаше да виси:) Поне дамата да беше сложила бикини, иначе е стерео, даааааа.

  5. Тя е приятна, а и за почтения човек голото тяло е като скулптура.Тоя ме отблъсква и облечен и съблечен, -би ми било обидно да си лягам до този-ханша му по-голям от раменете, ръцете по-дълги от средата на бедрото, с акъл не ги компенсира ! Абе, що не й плати лукса тоя балък! Щеше да е весело, ако не се глезеха с откраднатите ни пари! Той е замислен, защото ще трябва да ги връща, а тя си е волна патка !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *