Публикувано на 20.11.2008 / 0:41

Пиян циганин преби ченге

 

 

Куриозната случка се разиграла преди два дни. Почерпеният циганин заспал на капрата, а конете побягнали в насрещното платно и каруцата се забила в преминаващо „Ауди”. Като по чудо инцидентът се разминал без жертви. На мястото на произшествието веднага се отзовали полицаи. Ченгетата пробвали с дрегер и двамата водачи. 36-годишният шофьор на автомобила Пламен Василев се оказал абсолютно трезвен. Не така стояли обаче нещата при кочияша. Апаратът отчел 2,51 промила спирт в издишания от него въздух.
Докато служителите на реда му пишели акта, пияният ром скочил и пребил единия. В крайна сметка полицаят е с оток, кръвонасядания и повърхностни рани по лицето и единия крак. Каруцарят е задържан за 24 часа. Срещу него е образувано бързо полицейско производство.

 

Георги Стоянов 

 

Коментари 0 за
“Пиян циганин преби ченге”

  1. да съди полицаите че са му правили проба за алкохол….нарушили са му свещенните мангалски права – да къса българското знаме , да кара пиян ,да кара кола без книжка , да краде всичко което докопа , да не плаща за нищо в тая държава …..да не изброявам всички неща за които мангалите смятат че са им права.
    Случайно военна прокуратура да са повдигнали обвинение срещу полицая ?С прокурор оня нещастник Байчев ли беше там именцето му ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *