Регистрация
Публикувано на 04.01.2018 / 10:31

ПИТАМЕ ВЛАСТТА: ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ ШЕФЪТ НА СТРЕЛЯНИЯ ВИСШ ДАНЪЧЕН Е БИЛ ПРИНУДЕН ДА НАПУСНЕ НАП И СТАВА ЛИ ДУМА ЗА ИЗНУДВАНЕ НА ГОЛЯМА ФИРМА С ШЕСТЦИФРЕНА СУМА?

ИВО СТАМЕНОВПод материала на АФЕРА: „ПРЕДИ ДА ОБЯВЯТ „ЛИЧНА ДРАМА“: МАФИОТСКИ ПОЧЕРК ЗА ЕЛИМИНИРАНЕ!“ се получи изключително знаков коментар на „desi“, който публикуваме дословно:

„Такаааа, понеже споменавате простреляния данъчен, сега да ви светна по въпроса. Значи, първо ръководството на НАП е отеглило подкрепата си от въпросния служител. Второ Началника на дирекцията и негов пряк началник е бил принуден да напусне преди няколко дни и на трето място в средите на данъчните се говори за изнудване на голяма фирма, занимаваща се с акцизни стоки, като сумата е шестцифрена.“

АФЕРА отправя въпрос към Властта и Прокуратурата: вярно ли е написаното в коментара по опита за убийство на висшия данъчен – началникът на отдел „Фискален контрол“ в Националната агенция за приходите (НАП) Иво Стаменов, който бе брутално стрелян на 18 декември м.г. и заради тази стрелба премиерът изрече, че това било „изстрел срещу държавността“?

Afera.bg

Коментари 6 за
“ПИТАМЕ ВЛАСТТА: ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ ШЕФЪТ НА СТРЕЛЯНИЯ ВИСШ ДАНЪЧЕН Е БИЛ ПРИНУДЕН ДА НАПУСНЕ НАП И СТАВА ЛИ ДУМА ЗА ИЗНУДВАНЕ НА ГОЛЯМА ФИРМА С ШЕСТЦИФРЕНА СУМА?”

 1. КАКТО КАЗВАШЕдр.Т.ЖИВКОВ:ХА СЕГА ДА ВИ Е ЧЕСТИТ 8 март драги другарки и другари.

 2. Бат Жоро каза , за тези от НАП-а милост няма , той и бат Жоро пита къде е Руси П Русев да му отговори на един елементарен въпрос , ама от умрял писмо.Нищо….. както казва бат Жоро , има време реколтата е производна на труда ,хахахаха.

 3. да крадеш – това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !
  да крадеш много – това е БИЗНЕС !
  да грабиш цял народ – това е ПОЛИТИКА !
  да ограбиш цялата планета – това е транс-атлантическа ЦЕННОСТ !

 4. Това е прочистване, което е предупреждение към висшестоящите. Община Нови Искър е купена крепост на ГЕРБ. Няколко бизнесмени там имат огромни бази за петролни продукти. В гората, където е открит джипа на семейството, навремето криеха откраднатите коли”
  https://frognews.bg/novini/ekspert-pred-frog-ubiistvoto-novi-iskar-preduprejdenie-kam-visshestoiashti.html

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>