Регистрация
Публикувано на 18.11.2016 / 9:38

ПИСМО ДО НИНОВА, КАРАДАЙЪ, КАРАКАЧАНОВ, СИМЕОНОВ, СИДЕРОВ…: ОПИЧАЙТЕ СИ АКЪЛА, ЗАЩОТО ВЪЛНАТА, ПОМЕЛА МУТРАГЕНЬО ОТ БАНКЯ, ЩЕ ПОМЕТЕ И ВАС!

ПРОФ. ЛЮДМИЛ ГЕОРГИЕВЗдравейте, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари партийни лидери!

Как сте, как се чувствате след победата на генерал Румен Радев? Как се чувствате след абдикацията на Мутрагеньо от Банкя от властта? Дали си мислите и сънувате, че вие сте победителите, а не българският народ, обикновеният безпартиен български гражданин, който наказа не само Мутрагеньо, но и вас самите?

Наказа ви, защото Жорката Първанов или както му викахме в гимназията в Перник „Гошо Жената“, защото тъпите копелета от т.нар. „Реформаторски блок“, заедно с уж „Патриотичния фронт“, всички вие легитимирахте една обикновена Мутра във властта?

Нима спите спокойно, когато пред очите ви същата тази Мутра се опитва да търси реванш чрез едни или други хватки? Въобще представяте ли си, че този вече събуден народ ще повярва в бъдеще на вашите откровени лъжи и предателства? Нека ви кажа какво може да ви последва, ако се правите повече на партийни функционери, драги ми другарки и другари Нинова и Първанов, уважаеми господа Мустафа Карадайъ /Ахмед Доган/, Красимир Каракачанов, Валери Симеонов, Волен Сидеров и другите знайни и незнайни партийци в сегашното Народно събрание!…

Още преди няколко дни, тук, в „АФЕРА“, а и във в. „Дума“, ви казах, че за да се представите като наистина „държавно отговорни партии“ ще трябва да сформирате правителство още в сегашния Парламент – предлагах с мандата на „Обединените патриоти“ – непартиен, експертен кабинет, който да осигури не само стабилността на държавата, но и невъзможността Мутрагеньо от Банкя някога да помирише власт отново! Виждам, че днес и други, като например Стефан Софиянски, се присъединяват към това мое предложение, но не виждам знак, че всички вие, уважаеми и драги, сте склонни най-после да заемете такава държавно отговорна позиция! Но, ако вие все пак решите да играете по свирката на Мутрата Борисов, то ще ви кажа, че в революционизираното към момента българско общество са налице достатъчно предпоставки, за да бъде учредена в изключително кратки срокове пропрезидентска партия, партия от всичките онези български граждани, които осигуриха безпрецедентната гражданска победа на генерал Румен Радев! Не случайно днес казах във в. „Дума“, че генерал Радев може да се превърне в българския Де Гол, а нали си представяте как може тази партия да се представи на очакваните предсрочни парламентарни избори?!… Просто ще ви помете отвсякъде, бъдете сигурни, че ще бъде така!…

Просто искам да ви кажа, драги ми другарки и другари, уважаеми дами и господа партийни лидери – опичайте си акъла, защото вълната, която помете Мутрагеньо от Банкя ще помете и вас!

Това е положението!

Засега, разбира се…

Проф. Людмил Георгиев

Коментари 26 за
“ПИСМО ДО НИНОВА, КАРАДАЙЪ, КАРАКАЧАНОВ, СИМЕОНОВ, СИДЕРОВ…: ОПИЧАЙТЕ СИ АКЪЛА, ЗАЩОТО ВЪЛНАТА, ПОМЕЛА МУТРАГЕНЬО ОТ БАНКЯ, ЩЕ ПОМЕТЕ И ВАС!”

 1. Яжте рязани пишки и не се обяснявайте много , а за писането на турски сунети честито, Медито не можете да го разделите със Мадам В, и българите можем доре да ви мушкаме, ако сте много закъсали! Турски мекерета и предатели

 2. Грешка, исках да кажа на господина, че името Софиянски ми е точно толкова противно, колкото и на Костов.
  А дали Радев ще стане Путин, знам ли, чак такъв късмет, пък дай Боже, защо не. Но да не забравяме, че Путин е с юридическо образование, голям плюс, голям. И истински КГ боец. Да не забравяме и това, че Путин не беше това в началото, което е сега. Доста време му се налагаше да лавира.

 3. Напълно съм съгласен с Вас Професор Георгиев. Въпросът е кой ще поеме създаването на такава партия без хиените, до които адресирате това писмо да хвърлят всички отдавна купени тъй наречени „служби“, медии и лакеи срещу подобна, абсолютно необходима партия. В тази връзка се сещам за вица за „българския казан в ада“, който няма нужда от охрана, тъй като, който тръгне да излиза, бива незабавно издърпан обратно от всички останали вътре.

 4. Работната заплата за военнослужещи трябва да е под 200 лв. , моето мнение е, че и това е много ,при анализ на осигуреността на предприятието с работна сила , използването на работното време- пример Радев от ВВС любовни афери това работа ли е и производителността на труда, никаква производителност? Разшерен модел и методика за анализ на производителността на труда от войници , тези хора натоварват бюджета със разходи за работни заплати и други необходими средства , без производителност на труда, крайния извод е че трябва да има намаление на заплатите им… Оценка на наличието на абсолютна икономия или на преразход на войника Радев. Основните задачи на анализа на изполването на работното време се свежда до установяваването на размера на целодневните и вътрешносменните загуби на работно време на войника Радев – любовните му афери , кражби на части от двигатели и определяне на тяхното влияние върху обема на продукцията!

 5. вре ме е да се помете българската политическа улица от 25 годишният боклук

 6. Абе братята хамериканци да не са гушнали генерал ББ като колегата му генерал Нуриега от Панама? Брей завалията!!!
  Б.Б, Братски привет от ген. Нуриега от затвора Алкатрас /САЩ/!!! Хамериканците не се е..ват. Ген. Нуриега депозирал жалба до затворническата администвация – нямал с кого да играе сентасе , да си джитка футбол и играе тенис на корт, завалията.Липсвал му само Б.Б за компания….

 7. Ако и този път политиците се окажат неспособни да се възползват от слабата позиция на абдикиралата мафия,ако този път същите тези политици неглижират неистовото желание на народа мафията и метрите да бъдот прогонени окончателно от властта,то същия този народ ще го върне тъпкано не само на досегашните управляващи,но и ще развенчае окончателно така наречените системни партии.Който има смелостта да работи за народа си ще го бъде,засега май само г-н Радев напипва верния тон.Радев е нашата надежда.

 8. МОЯТ ПЪТ

  Иван вазов

  На Ат. Илиев

  От ранните си младини живях
  за мен си не, а за народа,
  от ранните си младини запях
  за родина и за свобода.

  В духа на цели поколенья лях
  любов към свойто, вяра в себе.
  Отречен и охулен се видях,
  Българио, че любих тебе;

  вмениха ми песните в тежък грях
  пророци на ученья нови,
  а ази сè из моя път вървях,
  отфърлях чуждите окови.

  И пръсках светлина, душите грях,
  разбрал високо си призванье,
  над нивата народна бодро сях
  зърна на вяра и съзнанье.

  И с таз земя се радвах и болях,
  любих я в щастье и в несгода,
  и мойто битие всецяло слях
  със битието на народа.

 9. Професоре,
  Моето предложение беше и е:
  К оалиция
  А лтернатива на
  С татуквото.
  За партия няма да е лесно и бързо, но има поне 10 регистрирани, които ще се присъединят. Дедо през 2001 си избра ( или му избраха ).
  Ако споменатите от Вас адресати не се размърдат веднага, ние много бързо можем да обходим останалите и да предложим на ген. Радев да припознае някои.
  Пък после, малко бачкане по Коледа, та до Трифон Зарезан няма да ни навреди .

 10. Нам трябва не господар, а свобода и човешко равенство…

  И ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА…!!!

  Дааа…!!!

  1. Дай формулировка на „Чиста и свята република“?! Президентската Република също може да е чиста и свята и дори по-свята от Премиерска тип Тиква! Или смяташ, че само рИформаторска управление „ще ни даде“ „чиста и свята“?! Кавато я направи Суверена-народ, такава ще е!

   1. ЧИСТА И СВЯТА ПАРЛАМЕНТАРНА (НАРОДНА) РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ…!!!

    А ВСИЧКО ДРУГО ЩЕ Е ОТ ЛУКАВОГО…!!!

    Дааа…!!!

 11. Я го духайте – така ще ви шибаме, както кмета на Симитли не е ебал нашата тиква.

 12. Кадрите провалят всяко едно управление. Герб не позволиха в сферата на държавната администрация да работи никой друг, освен номинираните от партийните им секретари по места. Не правеха разлика м-у партийна принадлежност, професионализъм и лоялност към държавата на хората в администрацията.

 13. Това за про президентската партия е чудесна идея колега Георгиев! Трябва сериозно да помислим върху това!

 14. „…Виждам, че днес и други, като например Стефан Софиянски, се присъединяват към това мое предложение…“ – четох само дотук….

   1. Нам не требе Цар…

    И досега си имахме Султан-Банкянски…!!!

    Даааа…!!!

    1. Нам трябва не господар, а свобода и човешко равенство…

     И ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА…!!!

     Даааа…!!!

   2. Щом неполезни изкопаеми се появят в политическия живот значи нещо са замислили за да прекарат отново народа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>