Публикувано на 02.11.2020 / 7:42

ПИНИЗ ЗА МАЛОУМНИ: „ОТРОВНОТО ТРИО“ СПИРА ПРОТЕСТИТЕ ЗАРАДИ … КОВИД-19!

Отровното трио:Уважаеми приятели,

Свободни и смели граждани,

Днес, в Деня на народните будители можем да отчетем, че събудихме 67% от гражданите на България, че събудихме световните медии за корупцията в страната, че властта загуби 400 000 гласа – засега. Събудихме Европейския парламент. Милиони българи разбраха, че Царят е гол! Гласът си надигнаха стотици учени, преподаватели, студенти, творци и интелектуалци, хора с най-различни професии, които се чувстваха самотни и смятаха, че никой не ги разбира. Много сме и разбираме! България никога вече няма да бъде същата уродлива дупка, в която потъват мечтите, справедливостта, труда и парите на хората. Единствените, които не можахме да събудим са Борисов, Гешев и тясната клика около тях.

В сегашния си вид протестът постигна немислимото, надминавайки и най-смелите ни мечти. Дойде време да го променим и надградим, за да постигнем целите си.

Има и още една важна причина да превърнем протестните ни вечери в други форми на съпротива. Трябва да съхраним способността на българските лекари и сестри да се справят с вълната от болни. Предприемаме този ход от уважение към нашите спасители с бели престилки и с омерзение към властта на мафията. Смятаме за лицемерно да критикуваме съсипаната здравна система и в същото време да създаваме риск от заразяване, дори на един човек от вас! Властта се страхува да поеме тази отговорност, защото ще получи политически обвинения и ще загуби още повече от своя рейтинг. Затова отговорността ще поемем ние, Триото и гражданите, както ще приемем и ругатните по свой адрес. Човек трябва да има силата да избира между рейтинга и дори един човешки живот. Борисов няма тази сила и е потънал в страх! Ние я имаме!

През всички дни на този площад сме давали да се разбере, че сме срещу насилието. Правихме живи вериги, превързвахме хора, гонихме провокатори, пазихме и деца, и старци, и полицаи. Днес не можем да провокираме нещастие и болест дори на един човек на площада, защото от тук минават хиляди, десетки хиляди българи. Това е и солидарност с изнемогващите лекари, сестри и медицински персонал, които буквално живеят на работните си места. Те също ни подкрепяха на протеста тук месеци наред!

Ще ви информираме непрекъснато за всяка гражданска акция, която предприемаме, за да я правим заедно. Следете страницата на Отровното трио и медиите, които са склонни да отразяват протестните инициативи. Ще продължим обиколките в страната и формирането на комитети. Продължаваме набирането на доброволци от цялата страна и чужбина. Ще продължим разкритията за властта на мафията. Ще продължим съвместната ни работа по опазване вота на българските граждани.

Битката ще е с други методи за съпротива и ще оказваме натиск върху системата на мутрите докрай. Нашите искания остават същите – оставка на Бойко Борисов, оставка на Иван Гешев и предсрочни парламентарни избори! Ако Борисов настоява да проведем битката на друг терен, и там ще го победим. #ОСТАВКА!“

….

На това му се вика – пиниз за малоумни. Спирали протестите те уж, заради … заразата от Ковид -19. Довчера „не на маските“, днес – ауууу, мислим за здравето на всеки, да не се зарази и затова няма да протестираме.

Лицемерие. Протести няма от доста дни насам – и причината не е Ковид -19. Сто пъти писахме как се стигна до провал на протестите. На площада останаха шепа хора и сега вместо честно и ясно да признаят фаталните си грешки, „отровното трио“ излизат с пиниза – размислихме се, че има корона вирус, като така се набутаха с двата крака в Психозата, развихрена от Хунтата, с която уж се борят.

Толкоз циркаджилък, драги зрители. Мятането на всякакви яйца и тъпотии, приключи.

Що се отнася до големите „подвизи“, които постигнали протестите, че чак и 400 000 гласа отнели от ГЕРБ, засега хладнокръвно и безпристрастно може да се каже едно – че протестите, организирани ПО ТОЗИ НАЧИН, постигнаха единствено ДА ОБСЛУЖАТ ХУНТАТА и Боко Тиквата.

Afera.bg

Коментари 40 за
“ПИНИЗ ЗА МАЛОУМНИ: „ОТРОВНОТО ТРИО“ СПИРА ПРОТЕСТИТЕ ЗАРАДИ … КОВИД-19!”

 1. Отровното трио мутрата си го напазарува още преди месец.Не става някак си арменец ,педал и нещо като български вежди да са неподкупни.Какво спирате бе боклуци?Как го спирате?С дистанционното ли?Колко взехте кажете и да ви е.. п….та ма… смотани педали.

 2. „Нако, Дако и Цако протестъри“ 2020г. сценарист и режисьор Джордж Сорос

 3. Алоу, ЦРУ медиите.
  Абе не са Ви достатъчно депресиращи новините. Tоя шибан народ продължава да живее. Я се стегнете!

 4. Историята още веднъж доказа че когато до властта се докопат глобалисти ,либерали и социал демократи след тях само разруха остава и пълна деградация на държавата .А тези тримата смахнати герой да се сърдят сами на себе си . Защото заради омразата си към инако мислещите прогониха социалисти , безпартийни и други хора от протестите и накрая останаха един файтон хора .И понеже са неграмотни борци за народна свобода не разбраха че със тъпани, гайди , и яйца и домати няма да стане работата .Ама като не са чели световната история на революциите по света как се правят така ще да е тя . Затова Боко ще управлява България още дълго време докато не я разсипе съвсем и келешът Гешев ще му прикрива следите и престъпленията на него и на другите разбойници от ДПС .А ние Българите накрая ще изчезнем като народ и като държава ,защото допуснахме най нагло да ни излъжат преди 30 сет години колко е хубава демокрацията и колко е лош соца и лош стопанин Държавата ни .И накрая народ който си избира самозвани крадци и разбойници не е жертва съучастник е !

 5. Тримата путко поклонници им заплатиха подобаващо за умишления провал на протестите, но народа казва „Идва Видов ден“ – не го забравяйте отровители.
  Аз като шоп заявявам – И ДА НЯМА ПРОТЕСТИ, АЗ ПАК ЩЕ ПОРТЕСТИРАМ! ОСТАВКА ! СЪД ! ЗАТВОР!
  До довечера в 19.30 пред фонтана на Президентството.

 6. Отстрани е много лесно да се критикува, да се дава акъл, но всички Вие дописници на Афера- какво сте направили лично, против управляващата система днес. Не е ли по добре да опишете лично с какви доказателства и действия се борите срещу управляващите и да търсите съпричастни за това велико дело.

  1. тези които правихте преди 7 години лятно въстание и върнахте БОЙКО…сега туширахте протестите и бетонирахте същия индивид…

 7. Тиквата остава. На съвременните ни войводи им се стопи революционния дух. Най-накрая разбраха, че няма такова животно – „мирна революция“. С шарени знаменца, свирки и песни няма да стане. Мутра с добро не се побеждава…

 8. след Разораната целина …излиза българският аналог…Разораната България за Бостан…

 9. спират защото БАБИКЯН заминава за Нагорни Карабах-опълченец…Хаджигенов се готви ако Байдън спечели да ходи в Щатите а Минеков ще пише книга -Азъ и 5-те ВЪСТАНИЯ…

 10. КОВИД-ЛЕГЛА ВЕЧЕ СЕ РАЗКРИВАТ ПО УЛЕСНЕНА ПРОЦЕДУРА, НО ЛИПСВА ПЕРСОНАЛ! …гласи някакво заглавие…

  СПИРАМЕ протестите срещу този който за 11 години ОСКУБА и БОЛНИЦИТЕ…Дали имаме толкова бройки лекари и сестри колкото са СИЛОВИТЕ СТРУКТУРИ…митничари и МИРИЗЛИВКИТЕ в министерства и общини…

  ПОПУЛИЗЪМ…

 11. Тези купени, продажни кретени за будители ли се имат, вярно наглеците нямат чест и морал, но тези плюнковци са в повече дори и за простите и гламави дебили от „елита“ на червената мафия, упражняващи се в политиката и властта на територията на червената мафия, под диктата и контрола на Кремъл, тези родоотсъпници и предатели на сериозно ли се взеха, толкова глупост и простотия ни в тикви, ни в кратуни, а още по-малко със старите куpвeтини в бардака на БКП – ДС.

 12. Този тъй наречен народ никога не е правил революция. Промените му винаги са следствие на външни събития и влияние, които истинските нации реализират на практика. А ние сме ЕДИНАЦИ, живеещи постоянно на кръстопът. Както се казва: „Хората на кръстопът не пикаят, а ние за добро или за лошо държава сме направили“. Българите са заедно и се хващат един за друг само на ХОРО. Тогава се чувстват силни и подвикват и свиркат и изпадат в ПЛЕМЕННА гордост. След като свърши хорото си разотиват и започват да си гледат СВОЕТО и само СВОЕТО. ОБЩОТО не ги интересува. Щастието и късметът на другия ги ДРАЗНИ и САМО тогава заемат БОЙНА стойка. Българинът е щастлив когато е НЕЗАВИСИМ в личния си живот и ЗАВИСИМ от ГОЛЕМИЯ чужденец. Това е карма, орис, съдба. Такъв народ го променят само събития предизвикани от други народи и евентуално тотален природен катаклизъм. АЛЕКО Е ВЕЛИК! Затова българите го убиха.

 13. След 3ти Ноември ще си покаже кой ще ПАПКА БЕЗМЕТЕЖНО ИДНИТЕ 4 години

 14. починали досега в България около 87 000 за 10 месеца…но…

  Има и още една важна причина да превърнем протестните ни вечери в други форми на съпротива. Трябва да съхраним способността на българските лекари и сестри да се справят с вълната от болни. Предприемаме този ход от уважение към нашите спасители с бели престилки и с омерзение към властта на мафията. Смятаме за лицемерно да критикуваме съсипаната здравна система и в същото време да създаваме риск от заразяване, дори на един човек от вас!…

  Това е ПОПУЛИЗМЪТ…избират 100% на Бойко пред 0.004 % на КОРОНАТА …

  1. Чакайте сега, то и за предишни години без Ковид починалите я БГ за месец са си по 870 , и то не само от болести а и по старост .

 15. Какво да допълвам ?Какво повече
  да издумам? Кафа от тикви..
  Тиква до тиква майно льо…

 16. Абе,ако не беше Веселина Томова да ни събуди преди пет години, сега вие щяхте да събуждате останалите заспали,ама с чалми на главите. Аз признавам само един будител и той се казва ВЕСЕЛИНА ТОМОВА.

 17. …“Не сме народ, не сме народ, а мърша,
  пак ще кажа и с това ще да свърша…“ П. Р. Славейков …

 18. Нещата се прозаични и с времева конкретика. Трябва да се заключи народа , както е нередено на всички европейски началници. Как ще заключат БГ ако някакви /наши/ хора се шматкат из центъра на столицата ? Айде на „работа от дистанция“ . Гответе се в близките часове и денонощия за „КАРАНТИНА“ – демек нов затвор по домовете. Така ще продължава докато наистина народа /народите/ не грабнат сопите.

 19. подизпълнителната фирма си свърши работата…Гл.Изпълнител си търси ГАРДЕРОБ…В западните държави хората се надигат срещу неадекватните и излишни мерки заради КОРОНАТА…а тук спират ПРОТЕСТИТЕ поради тази причина…няма ЛОГИКА където има ИНТЕРЕСИ…

  1. Че това не бяха протести срещу „мерките“ ! Това бяха протести срещу Баце , който сатанистите смятат за зле прикрит антиковидист. Носи си маската на гушата и флиртува с народа с „най-меките мерки“… Точно триото НПО-шници изразяват интересите на УЛТРАковидизма ! Бай Шорош е това , не е доцент Мангъров !

   1. докато правим разлика кои и защо протестират ще е така…протестите срещу Борисооф не са ли и протест срещу СИСТЕМАТА която налага тези МАСКИ и КАРНАВАЛА около ТЯХ…РАЗДЕЛЯЙ и ВЛАДЕЙ…

 20. Инициатива без потенциал, съществен и очакван от около месец неприемлив край. Някой друг да поеме инициативата !? И то веднага, докато още не са угаснали и все още тлеещите въглени !

 21. Провалът на протестите е неоспорим.
  Главната причина е, че т.нар.президент ги подкрепи, използвайки ги в личната си война с борисов.
  Оставката на радев е също толкова належаща, колкото на борисов и гешев, и хората го разбраха, а ония от сектата Льотчик са инфантилни.

  1. А бе, „Льотчик Радев“,
   а бе, ГЪЗОБЛИЗЕЦ и ДУПЕДАВЕЦ на Мутрата от БанкяДЕБИЛ!
   Колко пъти да ти казвам – излез от задника на бойко и може и да прогледнеш! Ама, надали.
   Пак ще ти повторя – не за друго, а защото се ДЕБИЛ смотан:
   Изтеклите звукозаписи на Мутрата бойко и снимките от чекмеджето му пълно с КЮЛЧЕТА ЗЛАТО и ПАЧКИ от по 500 ЕВРО, показват безкомпромисно, че ЦАРЯТ е ГОЛ – дори в буквален смисъл.
   И, че не само АДеФеИ /Агенцията за държавна финансова инспекция/ и
   КаФеНе /Комисията за финансов надзор/,
   за които пияната, сънлива и НАШМЪРКАНА МУТРА от Банкя говори в записа,
   но и всички други КОНТРОЛНИ ОРГАНИ в държавата, включително ДАНС, МВР, Прокуратура, НАП, КПКОНПИ, Митница, днес – за разлика от 90-те години на миналия век, са НЕГОВИ БУХАЛКИ, за брутална разправа с всички неудобни на властта МУ и за ЛИЧНО ОБОГАТЯВАНЕ в ЗЛАТО и ЕВРОбанкноти.
   И хиляда години да е във властта, бойко ще си остане една алчна, примитивна, неграмотна, проста, цинична, зла и отмъстителна МУТРА.
   Съмнително е също, дали е чак такъв голям еб@4, за какъвто се изкарва в записа.

  2. Никакъв льотчик не си ти, а долен ляв педал, обслужващ орално Мутрьо под шлифера МУ с надеждата да Му вдигнеш мекия самальот……

   1. Обичам да гледам как идиотите от сектата на фатмака вият.

    1. Лъжеш „льотчик………..“, и да облизваш задници обичаш! Смени ли вече пола?

     1. Хайде виж в някой сайт снимка на любимия ти фатмак самозадоволи се представяйки си че си в леглото му и заспивай.
      Ей такива са феновете на мунчо като тоя.

 22. Няма какво да се заблуждаваме – от 150 г. у нас правителствата се редят от вънка, оти да ручаме жабетата?!

  1. Stoyko Stoyanov
   Революционери с тикви
   Колко иновативно и
   революционно Е..х Води
   ни тикварю Виж ти каква
   излиза..Тиква до тиква
   майно льо..Престраши ли се някой?За сопата
   питам? Ще последвам дръзналия
   да хване тоягата А вие си играйте на пижамено парти с тикви…
   Между нас и Боко -хунтата има
   бездна..
   Бездната няма дъно ,но няма и край Изход има!
   Защо никой не се хваща
   за сопата?Стиска ли му на
   някой да излезе със копра
   лята Само със свещи, мо
   литви и алилуя няма да ста
   не За смях на пилците ста
   нахте!Хайде да ви видя смелчаци! Е…х знаех си аз..
   Сопата Истинската здрава
   и здравна мярка!
   Like · Reply · Delete · 3 · 2d

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *