Публикувано на 12.08.2019 / 17:37

ПИК-ЛИВАТА „ЖУРНАЛИСТИКА“!

Ден 1 . Грантаджийски медии съобщават абсолютно фалшивата новина, че Борисов ще говори с Медведев за АЕЦ Белене. Това си е напълно съчинена, чиста дописка-менте и т.н, и т.н. Пресцентърът дори е опровергал, пише ПИК.

ПИК

Ден 2.  ПИК съобщава ексклузивно, че Борисов говорил с Медведев за АЕЦ Белене.

ПИК

Петьо Цеков

Коментари 7 за
“ПИК-ЛИВАТА „ЖУРНАЛИСТИКА“!”

 1. Тиквата лъже, та се къса. За Тиквата лъжат, та се късат. Тиквоний озакони лъжата, а народецът я прие за удобство като манна небесна и се втикви. Ей ги втиквените избраници на втиквения народец: Цар Тиква, Шиши, сополив Фъндък, тъп наглец Веждичка, неграмотен и комисионен легално корумпиран богаташ-счетоводител Горанов, предателка нескопосана Захариева, друга неграмотница Пекинска патица, Асансьоров, дреме му за оставката, нал’ ли има апартамент палат за без пари с асансьор. Има ли един гербер да не е подобие на Тиквоний Лъжовни с неграмотност и наглост? И да има зрънце истина, все в плявата на лъжата е и то.

 2. Хем НА*ПИК*АН И ХЕМ НАСРАН НЕДОКЛАТЕН НЕДОЕБАН И НЕДОКЛАН Е СВИНЯТА НИДОДЯЛКО НЕДОДЯЛАНИЯ УЙОТ ГРУПИРОВКАТА УГППП.

 3. Срещнал се с Медведев като чакал опашка за таулетната …Смешници Медведев се изгаври с мутрокомуниста от Банкя а Путин просто го изгони този смешник …тоя боклук стана за смях в целия свят ..

  1. Напълно грешно!
   Тиквата не ходи в тоалетна, той си пикае и сере в гащите, защото непрекъснато го следва тълпа от облизвачи и подмивачи!

   1. ТОВА Е точно така. За нищо НЕ ГО БИВА и ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВА от НЕГО и на вързано куче хлеб не може да даде дори и когато пикае други му бъркат в гащите да му вадят ХУЯ да пикае накриво из фетериите и после да са му ВИНОВНИ за всичко и да горят като БУШОНИ а той горкия винаги е НИ ЛУК ял НИ ЛУК мирисал.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *